Karty-nevím jak ty své vykládat:-(


27.02.2017 - 15:48
(Blíženci) soara
Karty-nevím jak ty své vykládat:-(
Zdravím.
Mám vykládací karty po své prapratetě.Jsou mi hrozně blízké a opravdu bych jiné vykládat nechtěla,než tyhle.Byla k nim velká stará hrubá kniha,ve které bylo snad vše a to nejen o těchto kartách.Bohužel kniha není a mě zůstaly jen karty a tudíž bez návodu,apod.Karet je celkem 32 ( MILENKA,MILENEC,LÁSKA,DŮSTOJNÍK,VELKÝ PÁN,STARŠÍ DÁMA,PLAVOVLASÁ DÁMA,SOUDCE,DÍTĚ,SMRT,DŮM,SMUTEK,OBCHOD,POKOJ,OSUD,NESTÁLOST,DÁREK,MILOSTNÝ POMĚR,PENÍZE,VZPOMÍNKA,CESTA,VÝHRA,ZPRÁVA,VBRZKU,BOHATSTVÍ,VĚRNOST,ŠTĚSTÍ,VESELOST,FALEŠ,ŽÁRLIVOST,VDOVA,DOPIS.)
Ještě bych měla dodat,že např.karta MILENKA,má obrázek mladé ženy a je označena jako srdcová 8.Ostatní karty mají také svůj obrázek a označení.
Nevím jak nebo podle jakých karet bych mohla vykládat ty své.Nikde jsem tyto karty neviděla-ani na internetu nikde nejsou.Mohl by mi někdo pomoct?Moc prosím.Děkuji.Soara :25:

Řazení:
23.03.2017 - 01:20 | Filtr
(Blíženci) soara » Crumb
Dobrý večer.

Bohužel jsem nic nenašla.
Jen tohle jediné: tajemno.wz.cz/karty-popis.htm

Přesto Vám velice Děkuji za ochotu :17:
21.03.2017 - 23:22 | Filtr
(Ryby) Crumb » soara
Ano. To, co ukazujete, jsou opravdu karty Madame Dubois. Zkuste zadat do vyhledávače "karty Madame Dubois". Jsou tam pěkné obrázky. Najdete i něco o výkladech, ale v češtině toho asi moc nebude.
21.03.2017 - 23:05 | Filtr
(Blíženci) soara » Crumb
Dobrý večer.
Děkuji za informaci,ale na internetu jsem bohužel o vykládání karet podle Madame Dubois nic nenašla.
Posílám Vám odkaz,na kterém jsem pár svých karet nahrála,abyste viděl jak vypadají.
S pozdravem
Soara :17:

https://drive.google.com/file/d/…
21.03.2017 - 17:48 | Filtr
(Ryby) Crumb
Tak jsem si konečně vzpomněl, kde jsem ty tvé karty viděl. Mám doma podobné. Půjde nejspíš o originální sadu vytvořenou k vykládání karet podle Madame Dubois. Je to podobné jako u mariášek.
20.03.2017 - 22:39 | Filtr
(Ryby) Crumb » soara
Zdravím, určitě se tu najdou lidé, kteří se vyznají ve vykládání mariášek. Možná ti dají nějaký rychlokurz, nebo by tě mohli odkázat na nějakou literaturu. Dobré jsou také karty Lenormand. K těm lze snadněji získat návody na vykládání.
20.03.2017 - 21:41 | Filtr
(Blíženci) soara » Crumb
Zdravím.
Chtěla bych se ještě zeptat,když to tedy vypadá na ty mariášky,tak zda tady není někdo kdo by byl ochotný mi dát takový rychlokurz ohledně výkladu mariášových karet.Něco už tak znám,ale chtěla bych vědět víc a hlavně být si jistá,že to dělám vše správně.Byl by tady někdo kdo to ovládá a je ochotný?Předem Děkuji.
01.03.2017 - 13:16 | Filtr
(Ryby) Crumb » soara
Tak to asi opravdu odpovídá těm mariáškám, protože v těch např. žaludský (křížový) král značí "pána od soudu", soudce/právníka (také lékaře, učitele nebo prostě autoritativního muže), žaludské (křížové) eso značí v mariáškách "smrt" (také ztrátu, chorobu, neštěstí, utrpení, bídu). Pro výklad výše uvedených karet bych tedy doporučil najít si tradiční výklady mariášových karet. Neměl by být problém je najít. Jinak mám karty podobného ražení (také dost staré). Jde ale o soubor odvozený od karet Lenormand.
01.03.2017 - 08:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já tedy tyto karty neznám, ale mně funguje, když si prostě s kartami domluvím ty jejich významy a můžu si vykládat třeba devět karet, můžu si vykládat plato, prostě chci tímto říci, že nemusíš mít přesný návod.Můžeš si nastavit svá vlastní "pravidla" výkladu.Můžeš si klidně namalovat své karty, jestli mi rozumíš :1:.
Možná by na začátek byla ta kniha ne tebe příliš obsáhlá a tak máš karty bez knihy.Určitě jsou krásné :1:.
01.03.2017 - 00:38 | Filtr
(Blíženci) soara » Crumb
Zdravím.
Popíšu Vám ty karty:

Srdcové:7 pokoj,8 je ale láska,9 nestálost,
10 veselost,B vzpomínka,D milenka,K milenec,A dům.

Kárové:7 věrnost,8 peníze,9 obchod,10 bohatství,B je stěstí,D plavovlasá dáma,K důstojník,A dopis.

Pikové karty:7 dítě,8 smutek,9 osud,10 výhra,B faleš,D vdova,K velký pán,A dárek.

Křížové:7 milostný poměr,8 žárlivost,9 vbrzku,10 cesta,B zpráva,D starší dáma,K soudce,A smrt.
28.02.2017 - 16:30 | Filtr
(Ryby) Crumb
Vypadá to na karty, které by se mohly vykládat podobně jako mariášky. V mariáškách např. ta zmíněná srdcová osma představuje blondýnu. Kromě jiného tato karta znamená, že se kolem něčí lásky točí někdo jiný, oznamuje setkání zamilovaných, těžkosti s láskou, roztržku mezi partnery atd. Pozor na spojení srdcové osmy s kulovou sedmou, které může znamenat nechtěné těhotenství.
28.02.2017 - 15:45 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Já jako nekartář neporadím, ale možná by stálo za to nějaké karty nafotit a dát sem obrázky, to by určitě někdo zkušený s jistotou poznal. :29:
28.02.2017 - 15:36 | Filtr
(Blíženci) soara » player
Zdravím.
Karty jsou kompletní,tohle vím opravdu jistě.
Opravdu jich je jen 32.Jsou značené od 7 po eso a dělí se na srdce,piky,kára a kříže.
28.02.2017 - 10:40 | Filtr
(Býk) player
Ano - to jsou cikánky. Ale nekompletní. Když si koupíš balíček , tak je jich 36.

Akorát třeba - v těch soudobých je místo staršího pána KNĚZ a tak. Co se týká způsobu vykládání , je to podle návodu věc vcítění.

Jinak Milenec , Milenka , Vdova , Vdovec , to jsou osobní karty. Vdovu a vdovce tam nemáš , to jsou většinou tví příbuzní (včetně rodičů). Můžeš Pakliže si do sestavy otočíš Milenku - to je tvoje osobní karta vždy , tak je to konkrétní tvoje sestava , pokud tam budeš mít jinou osobní kartu , tak je to propnutí dějů kolem tebe a té dané osoby a pokud tam nebude osobní karta žádná , jednat se bude spíše jen o děje , které budou někde okolo tebe kroužit.

Návod nabízí x variant , já jsem si dělal takovou sedmikartovou mřížku , ale protože na karty moc nevěřím , tak to moc nedělám. A procento toho , jak se doopravdy stalo odhaduju tak na 60-70% , takže je to celé natolik zavádějící , že to je volovina.

Dá se říct toto - když si jedno odpoledne sedneš na prdel a řekneš : udělám si na sebe 10 výkladů , vyjdou ti pokaždé tak odlišné sestavy , že skončíš ve cvokhauzu.

A jestliže ti karťáci , co říkaj , že se tím živí sami uznávají úspěšnost 78% , tak je to prostě celý vo hovnu.

Hlavně - jde o to , že díky současným vědeckým poznatkům se dostáváme k takovým výsledkům , že i atom má superpozici , takže ty sama jsi nekonečné množství tebe a každou sekundu se větvíš do jiné relity a jiných dějů. Např. :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »