7. rok vo vztahu fakt kriticky?


23.02.2017 - 20:33
(Štír) Specialka567
7. rok vo vztahu fakt kriticky?
Sme 7. rok spolu a a nie je to dobre. Nevieme sa zladit,pomaly sa odsudzujeme. Mozno sme si po cely cas len nieco nahovarali a teraz to vyvrcholilo. Sme si emocne dost blizki, hlavne ako ludia, ale pride situacia ked sa nezhodneme a boom sme na noze, relativne casto. Vedel by sa sa nas niekto pozriet? Jeho datum: 15.12.1975 12:40. Mozno karmicky vztah a mame si nieco spolu vyriesit, uz fakt neviem co robit. Alebo je to len ten kriticky rok a musime tym prejst? hm? :63:

Stránka: 2 1
Řazení:
27.02.2017 - 10:58 | Filtr
(Štír) Specialka567 » Mici Angóra
sorry nevedela som ze to az tak ovplyvni, ja ze je to dost blizko :6:
27.02.2017 - 09:44 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Specialka567
On se narodil v Polsku? To byla dost podstatná informace pro výpočet :41: Takže to nepla, jenom to první o tvém Saturnu.
26.02.2017 - 22:29 | Filtr
(Panna) Arezet
Tak já opravdu zažila po 7. letech takovou krizi, že jsme to skončili,ono to byl spíš přechozený vztah, nechtěl ose mu do stěhování,držel se mámi sukně. :1:
26.02.2017 - 11:51 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » tulačka
Jojo, než se člověk rozhodne bojovat, měl by si ujasnit co je vlastně výhra :3:
25.02.2017 - 23:34 | Filtr
(Štír) Specialka567 » Sosna zvlčelý
ano mali sme svoje zaujmy, on sa tych svojich vzdal, resp obmedzilo sa to len na tie zaujmy, ktore ma doma, PC - rozne zaujimave videa, temy, to rada si s nim pozriem vypocujem ale medzi ludi ist to je s nim uz horsie a ja to potrebujem...
ja sa stretavam sem tam s kamaratkami ale on nadvazuje kamaratstva tazko, snazim sa mu dat priestor ale dost lipne na mne...a to je ten problem..
25.02.2017 - 23:24 | Filtr
(Štír) Specialka567 » Mici Angóra
no on potrebuje urcite zmenu, nastartovat sa, vela ho sklamalo a myslim ze nevie sa nastartovat, ale to musi on, je dost tvrdohlavy...a ja uz nemam silu, ci snahu ho stale podporovat, ale snazim sa, avsak vela musi on, tak cakam co bude...dakujem za vyklad
25.02.2017 - 23:04 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » Měsíční štírka25
..hemživost.... :75: :61: :61: :61: :61: :61:
25.02.2017 - 22:08 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » Měsíční štírka25
nikdy nic nelze paušalizovat.... :3: vždy pak vyjde nepřesný výsledek
25.02.2017 - 22:02 | Filtr
(Štír) Specialka567
Vidim, ze sa tu rozbehla celkom dobra diskusia. :6:

Dakujem vsetkym. Pomaly budem reagovat na odpovede. Len posledne 2 dni som nestihala a chcem si vsetko poriadne precitat, tak len par postrehov:

Player: Dakujem za tip. Uz som ju preslistovala, nieco precitala, budem rozmyslat.

Ano, mas pravdu mozno je nacase sa posunut dalej, ale asi som sa spamatala neskoro a nie je to lahke len tak to ukoncit. A ci vobec to ukoncit. Ja som clovek co bojuje do poslednej chvile. Bojuje? Hm.. nevzdava sa. Uz som jeden vztah ukoncila po 8 rokoch a doteraz lutujem, ze som to neurobila skor, ale..proste som to ja..viem ze robim stale jednu a tu istu chybu a musim prist nato aku...

Tulacka:

Nie sme z tej istej oblasti, on je z mesta Lodz (PL) pozries sa na to este raz prosim.?
25.02.2017 - 16:52 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
Dyť já ale říkám - to není jedna zkušenost. To 2 756 zkušeností. To je prostě všude , na každým rohu 12 do tuctu,slýchám to tady , v práci , v hospodě , v kapelách ...všude. Jen každej desátej mi řekne - jsem spokojenej - třeba 10 let.

Leč chápu - jak je sexualita ženy jiná , tak je i pohled na tuhle věc jiný od mužů. Proto vede disonance.

Jenže oběti jsou povětšinou ženský...proto je osvěta potřeba. Ať riskují , to ano. Ale fakta jsou všude kolem , jen gen optimismu v nás zabudovaný nám brání to brát vážně.

Je to jako když si kuřák zapaluje cígo. On ví , že to způsobuje rakovinu , jenže všem ostatním , jemu se to přece nemůže stát...a takhle to je i se vztahy.
Zamilovanost oslepí , zanítí a zruší realitu. A pak už se jenom bulí , frustruje , a dělej majetky a děti...

I proto dpopručjuji tu knihu os Voša.
25.02.2017 - 09:19 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
Takže si to shrneme: tvoje matka nebyla ve vztahu šťastná, ale obětovala se kvůli dítěti a zůstala, i když nebyla šťastná.

To je sice smutné, ale bylo to její rozhodnutí, nelze na základě tohoto příkladu, který znáš, univerzálně radit v jakékoli situaci všem: když se ve vztahu necítíte dobře, hned odejděte.

V dlouhodobém vztahu/manželství jsou šťastnější a méně šťastná období podle mě zcela normální. A záleží na těch dvou, jestli se společně chtějí dobrat k tomu dalšímu dobrému období nebo ne. :3:
24.02.2017 - 20:48 | Filtr
(Býk) player » silentium
Nojo , takhle by to řekl můj bratranec , kněz. Může bejt...dávám si pohlavek (a přece se točí.. :4:).
24.02.2017 - 20:31 | Filtr
(Býk) player » Sosna zvlčelý
Čoveče Sosno , 20 minut jsem o tom přemýšlel , jak správně odpovědět...no , asi proto , že současnost ukazuje , že když nezaseknou , tak se s největší pravděpodobností za pár dní , či měsíců bude hledat viník. Nemusí , ale je to velmi pravděpodobné.

Oprava vztahů...

Když se moji rodiče vzali , došlo ještě rok před mým vznikem k velkému problému. šlo jen o to , že jednomu z nich prostě spadla maska a ukázal se takovej , jakej je. Jenže - tehdy to rozhodně nebyl důvod k rozvodu , spíš prkotina.

Jenže na tomhle se dalo pochopit hrozně věcí. Jeden by chtěl odejít ,ale druhej je spokojenej. První zůstává kvůli mě.

A pak šel čas. Párkrát jsem zaslechl (již v podzimu života , z úst mé matky: nikdy jsem mu neodpustila (nešlo o nevěru , nad tou by mávla rukou) a já se pomstím. Nakonec se pomsta nekonala. Táta umřel nečekaně , rychle , noblesně.

Takže - já věřím na zvyk. Zvyknout si. Ale na opravování vztahů...ano sem tam se to někdy děje , takový ty peripetie , kolize , katastrofy a pak zase usmiřování (nebo spíš podplácení)...

Chci bejt spravedlivej. Ok - ale celej život jsem cítil , že zatímco můj otec měl v podstatě dobré manželství , máti protekl život mezi prsty. Ale to by samo o sobě nic neznamenalo. Jenže to je všude. Na každým kroku se hledá viník. Až na výjimky.

Já věřím ve šťastné comebacky po čase , to ano. Ale na opravu - jako , vezmem klíče dotáhmeme šrouby a matice a vyměníme olej - a ono to pofrčí dál...jsem realista.

Jakmile se jeden probouzí vedle druhého z otázkou: proč tu vlastně jsem , je to pendrek.
24.02.2017 - 20:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A k otázce.
Nejsem astrológ a jsem tomu rád. To, že nejste právě lehce kompatibilní (cizí slovo, ale tady potřebné) má docela výhody. Ani náhodou se spolu nenudíte, málokdy je jisté, kdo je právě nahoře a často je to ten vespod :1:, protože chce v tu chvíli dávat. Nic jste si nanamlouvali, neboj se, dostali jste navzájem velmi krásný dárek od vesmíru, jen občas nevíte, jestli fakt byl pro Vás. Byl, věř tomu a na čas se nedívej, ten bude stále zrychlovat. :74:
24.02.2017 - 20:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tajga
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ženy jsou moudré :74: a proto vymyslely "blondýny" aby nezapomněly, že existuje i hloupost. Zato "páni tvorstva" se mají vždy za černovlasé mudrce a někteří to ostatním denně připomínají :49:.
24.02.2017 - 19:57 | Filtr
(Štír) Freja » tajga
:61: :61:
24.02.2017 - 19:48 | Filtr
(Býk) player » tajga
Ano - to máš recht. Ale je to proto , že se snažím v temné místnosti rozsvítit.

Lidé mě nesprávně čtou , i když jen někteří. Většina chápe , co chci říct. Já jsem nepřítel stresu a frustrací.

A prostě - kdo vsadí v životě celý pakl na vztah , sází na bank na kurz 1:4. Žel , skoro každej dělá nebo aspoň párkrát zkusí , než prozří a to bejvá dost bolavé.

Zaštiťujeme se minulostí , ale minulost byla k ženám ještě 100 x krutější , než dnešek - alespoň tady. U moslemínů , nebo takovejch těch divochů , kteří ženy zmrzačují , dělají s nima hrozný věci je to samozřejmě dodnes těžká karma a karmické poznamenání.

Vem to ze široka - co já říkám? Opatrně , nejdříve tvořte a u toho si hledejte partnera a ani tak nesázejte všechno do hry.

To je chyba?
24.02.2017 - 19:43 | Filtr
(Býk) player » Měsíční štírka25
No , myslím , že to je spíš regulace přírody. Ubývá spermií , protože ekosystému už natolik škodíme a ničíme ho , že se příroda staví na zadní a polovinu nás vygumuje.

Jinak - ano , vztahy nejde paušalizovat. Já vycházím z toho , co vidím kolem. ano , pár párů se po sedmi letech stále zbožňuje , ale většina trpí nebo spolu již dávno nejsou. Výrazná většina.

Já nejsem proti soužití , jen vysvětluju podstatu dneška. A tou je dynamika. Civilizace nabrala totální kalup a hlavně - žije pro hry. zase - neříkám , zda je to dobře nebo špatně , je to prostě tak.

V Řecku je nepsaný zákon. Jakmile maj manželé krizi , okamžitě jdou zplodit dalšího potomka , aby na krizi neměli čas...

Ale prostě - tady je nyní prostě standardem duševní hygiena. Vychodit vztah a najít nový. Dynamika. Celý problém je , že se vždycky hledá viník. Ale viník neexistuje. Pouze spoluviník. a tím je virtuální realita.
24.02.2017 - 19:31 | Filtr
(Blíženci) tajga » player
No protože obsah tvých příspěvků je pro mě téměř tak předvídatelný, jako že ráno vyjde slunce. Jistě, že tě neznám, píšu o tvé sebeprezentaci skrze příspěvky. A ty taky neznáš zakladatelku, ani jejího přítele a stejně ti to nebrání udílet jí rady. Protože ty přece VÍŠ, ostatně jako vždycky.
Lidi se třeba můžou taky milovat, víš? a zároveň mít krize. Ono nejde každému výhradně jen o klitoris a orgáček :27: Myslím, že jsem to mohla povědět kaktusu a vyšlo by to na stejno, ale nevadí :4:
24.02.2017 - 17:59 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » Sosna zvlčelý
problém chlapů je,že se špatně stravují a hrozně chlastají :36: pak mají špatnou hemživost :3:A pak se mají rodit děti :9:
24.02.2017 - 17:54 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Měsíční štírka25
Po osmi letech? :22: To už bych v mém věku fakt nedal! :41: To už radši po osmi dnech! :75: Já jsem rád, že ještě mám dobrou hemživost. Ono u chlapů v současné době už to zdaleka není taková samozřejmost. A u mladších! :24:
:4:
24.02.2017 - 17:49 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » .
Každý to má prostě jinak a pokud to oba cítí, že chtějí mít dítě,tak proč ne :75:Někdo si udělá dítě po čtvrt roce a někdo až po 8etech :98:
24.02.2017 - 17:43 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » player
Dobrá rada. :15: Ale já na místě Speciálky bych koupil ten dalekohled tomuto jejímu chlapovi (nebo něco jiného). A zkusil ho vzít na Krétu (nebo někam jinam), třeba si to tam zamiluje. A kdyby nic, tak bych se teprve po někom takovém poohlédl.
Někdo prostě zmizí, aniž by se o něco pokusil. Je to jednoduší. A pak ještě udělá z nouze ctnost tím, že bude tvrdit, jak mu to bylo dávno jasné, protože už druhé zná a blablabla, ale ve skutečnosti udělal co? Své představy aplikoval na druhého a nedal mu šanci. Dal druhému najevo, že mu za tu šanci ani nestál.

Jestliže sem Speciálka napsala tento příspěvek, že ji takový stav ve vztahu trápí, předpokládám, že chce něco zkusit ještě udělat. A zaslouží si svoji šanci. Proč být předposraný předem a rovnou zdrhat?
24.02.2017 - 17:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Měsíční štírka25
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, u nás to nebylo napoprvé, ale bylo to pod čtvrt roku, to je fakt :61: A když se ostatním vysvětluje, že to nebyla nehoda, tak jen nevěřícně kroutí hlavou :61:
24.02.2017 - 17:40 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » Sosna zvlčelý
Jo, jo jsou borci :32: co mají první sex a :11: a :41:mimčo je na cestě :75: :41:
Příspěvky: 42-18 17-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »