ON A JÁ= ČÍSLO 11


18.02.2017 - 01:28
(Střelec) Kukuček
ON A JÁ= ČÍSLO 11
Hezký páteční večer :76:
nejde mi spát jako už par dní, třeba tady je taky někdo takový, kdo neustále přemyšlím coby kdyby :97 a kdyby mohl udělat určitá rozhodnutí věci jinak.


Máme s byvalím partnerem číslo 11
milovali jsme se a i ted, ale určité věci nás rozdělili, protože oba musíme ještě dospět a pohnout se z místa sami...
myslíte že je možné si k sobě najít cestu zpět ? co podle Vás znamená společné čislo 11 ??
DĚKUJI za Vaše názory :99:

Stránka: 2 1
Řazení:
02.03.2017 - 01:15 | Filtr
(Lev) Lahodny poeta
Všechno krásné je zároveň prchavé. Dá to energii a za čas skončí. To proto, abychom to chtěli obnovovat a hledat. To proto, abychom si vážili každičkého okamžiku, který je krásný, a neměli ho za věčnou samozřejmost. :68:
28.02.2017 - 13:42 | Filtr
(Panna) Arezet » ohenvoblacich
Já musím říct,že si tu 4 dosti vystihla a taky co si ve mě zanechala,přiznám se,že jsme se k sobě vrátili 3x a pokaždé jsme doufala,že to zvládnem a ono ne,nevadilo mi že byl taková konzerva jistot jako to,že chtěl abych měla na vše stejný pohled a měl tendence bránit mi v rozletu bohužel. :8:
28.02.2017 - 13:39 | Filtr
(Panna) Arezet » Arienes
s tou 4 bych taky souhlasila, ve vztah us ní to bylo těžký,seděla si na svém písečku jistot a starých vzorců a nechtěla je opustit, kdyby to dokázala a zvládla by kompromis vzít si něco od druhých a zkusit to,tak by to bylo fajn,teda aspoň pro mě jako 9 :1:
28.02.2017 - 13:35 | Filtr
(Panna) Arezet » ohenvoblacich
"Jo,dvojplamen..těžko říci,jestli je to "ono" a jestli to vůbec existuje..ale ty pocity jsou sakra silný.
To,co popisuješ,mi něco připomíná:-) zdá se,že jedenáctka oplývá podobnými symptomy..věřím,že kdybychom to zvládli,ten vztah se neuvěřitelně upevní,zharmonizuje,prohloubí city..KOMPROMIS :74: ani jeden jsme však skutečných kompromisů nebyli schopni,ačkoli jsme byli přesvědčeni,že neustále děláme kvůli druhému ústupky,přinášíme oběti..jenomže beze smyslu, "slepě",bohužel..Bylo to dost o sebezapření,o naléhavé potřebě "splácet jakýsi dluh"..Priority se v tomhle vztahu a po jeho skončení zpravidla totálně překopaj."



taky jsem si říkala,že 5+9 taky asi dvojplamen nebo něco v tom stylu, že ty pocity vzít si život byli kolikrát lepší než ty muk vydržet,ale co nakonec si to sedlo, si říkám až potkám tu 2 a zažiju podobný očistec a dopadne to dobře :75: jen si říkám,že teď hodně lidí vztahy rychle ukončí při prvním problému, jestli vůbec bude někdo se který mse dá na vztahu pracovat. :1:
28.02.2017 - 11:10 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » Arienes
Z mého pohledu to souhlasí..čtyřka se zarytě drží naučených modelů,jistot,i když ji nikam neposouvaj..jede si svůj program,o němž je přesvědčena,že jediný je správný a alibisticky hází vlastní prohřešky na protějšek.On čtyřka,já pětka.Ve finále jsem to ale odnesla spíš já,vztah ještě nestačil vychladnout a "konzervativní" čtyřka už měla vhodný ekvivalent :74:

Přesto ve mně zanechal nesmazatelné stopy,každý jeho čin,pohlazení i rána..ten kousek duše,co odešel spolu s ním,bude chybět už navždy.
28.02.2017 - 10:57 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » Amenti
Jo,dvojplamen..těžko říci,jestli je to "ono" a jestli to vůbec existuje..ale ty pocity jsou sakra silný.
To,co popisuješ,mi něco připomíná:-) zdá se,že jedenáctka oplývá podobnými symptomy..věřím,že kdybychom to zvládli,ten vztah se neuvěřitelně upevní,zharmonizuje,prohloubí city..KOMPROMIS :74: ani jeden jsme však skutečných kompromisů nebyli schopni,ačkoli jsme byli přesvědčeni,že neustále děláme kvůli druhému ústupky,přinášíme oběti..jenomže beze smyslu, "slepě",bohužel..Bylo to dost o sebezapření,o naléhavé potřebě "splácet jakýsi dluh"..Priority se v tomhle vztahu a po jeho skončení zpravidla totálně překopaj.Buď u obou nebo jen u jednoho.Jisté je,že jednoho to může totálně semlít.

Klobouk dolů,že jste to ustáli,protože v tomto vztah.vzorci je to fakt nadlidský úkol,ale přesně o tomhle asi tato lekce je..hodně štěstí! :17:
28.02.2017 - 08:33 | Filtr
(Váhy) Amenti » ohenvoblacich
Jinak veliké díky za odkazy! Sedne to jak prdel na hrnec ;) :17:
28.02.2017 - 08:26 | Filtr
(Váhy) Amenti
Už jsem to sem kdysi sdílela.

http://lawofattraction.cz/nemuzete-…
http://lawofattraction.cz/twin-flam…

Jinak já a můj partner jsme 11, já 7 a on 4, kvůli tomu jsem si tenkrát i tyhle odkazy našla. Na začátku vztahu (asi půl roku), úplná nádhera, konečně jsem cítila, že je to ten člověk se kterým mi je fakt dobře. Jak když do sebe zapadne puzzle, poslední dílek , který jste dlouho "hledali" a najednou jste ho našli. Ale pak,po tom všem souznění,přišel neskutečnej očistec, kterej trval přes dva roky. Peklo, který bylo v kuse a nedalo se vydržet. V životě jsem si nesáhla tolik na dno ,jak v tomhle vztahu. Myslela jsem si, že vzít si život by bylo daleko lepší řešení než žít s takovýmhle člověkem, totální otřes, zmatek, nenávist a přerod všeho. Můžu říct, že kdyby jsme neměli syna, který se nám brzo po našem seznámení narodil, tak by jsme šli dávno od sebe. Byl to takovej stmelovač a držák nás dvou. Jinak samozřejmě tohle všechno musela trpět i moje dcera z prvního vztahu.
Teď můžu říct, že je konečně dobře. Náš vztah je daleko intenzivnější a ještě silnější než na začátku. Oba jsme hodně slevili, vnímáme věci jinak. Takže doufám, že jsme se z tý prokletý dvojky přehoupli zpět k 11.
26.02.2017 - 23:42 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Sosna zvlčelý
pekne pises :15: :1:
26.02.2017 - 22:53 | Filtr
(Blíženci) Vitaaa
Jezisi. .úplná trefa. Mám za sebou 11 vtah. Ešte stále láska no ale to je podľa mňa až choré medzi nami. Ja som 7 on 4.ja viem čo potrebuje. .no už vyše 6 mesiacov sa snažím vysvetľovať prečo ďalej nepokracovat i keď touha a láska nepominula. Úplne to sedí.
28.02.2017 - 10:10 | Filtr
(Beran) Arienes » Kukuček
Možná jsem až moc pověrčivá, ale zajímalo by mě jestli je toto pravda..

4 a 7
Tady neexistuje žádné mezi. Sedmička je většinou jemná, léčitelská, plná lásky a pochopení, inspirace, intuitivní a ví, co číslo 4 potřebuje. Avšak číslo 4 si rádo sedí na svém „zaprděném“ a vyhřátém místě a nerado pro sebe něco dělá. Číslo 4 je plné strachů a nejistoty a drží se starých programů zuby nehty. Má rádo ty své „jistoty. Může se stát, že pokud se ve vztahu nic nehýbe, číslo 7 se začne poohlížet jinde.

Mám totiž taky 4ku jako ty a partner 7. A je pravda, že nerada dělám změny.. Ale zatím to po dvou měsících funguje. :23: :4: :5: Tak jen jestli tohle byl u vás problém nebo ne.. :14:
25.02.2017 - 13:00 | Filtr
(Střelec) Kukuček » Sosna zvlčelý
Skvělý! děkuji za Vaše určité názory, určitě si z toho ráda něco vezmu.
:27: HEZKOU SOBOTU VŠEM :27:
24.02.2017 - 13:36 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Já se numerologii moc nevěnuji, prostě se v tom nevyznám, ale řeknu Ti asi toto: Kukučku, neboj, všechno bude dobrý. Nech tomu čas, teď na to nekoukáš z nadhledu. Co bude jednou, nech na dobu, až to nastane. Teď nekoukej za desátý roh, co Tě tam čeká. Určitě někde něco moc pěkného, někde průser, tomu se říká život. Ale jsi u prvního rohu a musíš přijmout nejprve to, co je za ním. A pak druhý, třetí... A až budeš u toho desátého, budeš vědět, že všechno je, jak má být a cesta vedla tudy, kudy měla vést.
A jestli je to o jedničkách, dvojkách, či jedenáctkách? Bude na tom záležet, když budeš šťastná?
:17: :62: :27:
24.02.2017 - 13:13 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Glimmer Man
"Bylo by to krásné vrátit se do svých 20ti let a všem nešťastným láskám se tak akorát tiše pousmát."

Nějak to se mnou zarezonovalo. Řekl jsi něco, co člověk ví, ale neumí poskládat do slov. A poskládal jsi tu do slov toho mnohem více a velmi hezky. Díky za to. Mnozí by tu měli co načerpat. :15:
23.02.2017 - 23:01 | Filtr
(Panna) Arezet » Glimmer Man
s tím bych souhlasila :30: :44: taky jsem měla choutky třeba se vrátit, a dokonce jsme to i udělala,abych zjistila,že to dopadne 3x stejně, 3x to skončilo přesně na tom samém.Takže taky doporučuju jiné vody než to zkoušet s těmi předešlími :1:
23.02.2017 - 14:20 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Dobré čtvrteční odpoledne Kukučku.

Mockrát přemýšlím nad tím, co bych udělal jinak. A udělal bych spoustu věcí jinak...

Ale vaše otázka, jestli je možné najít cestu zpět... Vždycky je možné najít cestu zpět. Otázka je, jestli je rozumné jít zpět tam, kde to nefungovalo. Podle mě není. Je to veliká chyba, která vám brání v poznání nové chuti výměnou za plnou pusu něčeho (myšleno jídlo), co vám nechutnalo, ale bylo snadno dostupné. Myslím, že každý vztah vás má něco naučit, a jakmile se tak stane, vztah už nemá co dát a tak nějak vyšumí a skončí. To je přirozený jev. Vy se máte poučit a jít dál a dál a dál se rozvíjet. Což by nebylo možné, kdybyste se pořád vracela. Představte si, že byste se dneska vrátila do první třídy a znovu si četla, že Ema má mísu a máma mele maso. Co nového byste se naučila? Nic...

Takže kdybych se mohl vrátit zpět, nikdy bych se neznažil změnit jakýkoliv vztah v tom smyslu, abych ho živil dál. Naopak... už bych šel jinudy, takže spousta vztahů už by pro mě neměla potřebu "vzniknout".

Bylo by to krásné vrátit se do svých 20ti let a všem nešťastným láskám se tak akorát tiše pousmát. :75:

No ale když si přečtete svůj příspěk, kdy v jedné větě se chcete pohnout z místa a hned v druhé chcete najít cestu zpět, tak to znamená, že máte v hlavě docela zmatek... Ale to co se vám děje není nic škodlivého... naopak. Říká se tomu dospívání a je to krásná věc. Málokdo se dokáže naučit mnoho z jednoho vztahu.

Takže radím jít dál svojí cestou a nechat bejvalýho, ať udělá totéž. Váš vztah už vás naučil co měl. Je na vás, jak rychle to poberete.
22.02.2017 - 20:00 | Filtr
(Panna) Arezet » Znovuzrozená
tak já to zjistila před 3 dny,že vtom má prsty on, co se před nějakou dobou dělo, to je zpětná informace od bývalého,když jsme se nedávno potkali,tak mi řekl, c ose dělo a kdo dopomohl k našemu konci :1: takže teď to vím,že se mi hřála na psou pěkná zmije, pokecala jsem s kapelníkem o tom,který je můj dlouholetý kámoš a říkala jsem ,že nevím zda díky tomu neodejdu z kapeli,že s takovým člověkem být v jedné kapele je jako na mě moc, že ho snad zabiju až ho uvidím... taky musím říct že oba bývalý se znali,proto se mi tam ten pacholek vrtnul, být to někdo z jiného prostředí,tak se m itohle nestal osi myslím.... jo s kamarádičkováním je konec....a říká msi asi celkově s bývalíma...tak nějak jsem chtěla dokázat nemožné.
Je vidět,že ten trumbera, né a né nějkaou babu,ale leze mi furt do zelí.. jako někdy nechápu,proč mě odmítl,když defak to pořád má problé ms tím,že někoho mám.
22.02.2017 - 19:37 | Filtr
(Lev) Lahodny poeta
Ať číslo takové…
Či číslo onaké…
Každé je dobré…
I buchty makové…
Jsou přece sladké…
Nemám s tím problém…

Měl jsem již čísel víc…
Každé dost bohaté…
Pro další zkušenost…
Abych byl stále bdíc…
I pro ty nahaté…
Pro hru i pro něžnost…

Když se to sečte…
Tak suma sumárum…
Stálo to za to…
Řeka dál teče…
Přeji všem párům…
Ať najdou zlato… :78:
22.02.2017 - 18:31 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Arezet
no tak to jsi zažila s pětkou něco podobného jako já, jsem rovněž devítka :4:, a o tom "fušování" do dalších vztahů taky něco vím...naštěstí jsem o nějaký ten pátek starší než ty, takže si do toho kecat nenechám... a radím ti : on musí jasně pochopit, že už ho nechceš...
22.02.2017 - 18:12 | Filtr
(Panna) Arezet » Znovuzrozená
no ten týpek taky byl životním číslem 5, vlatsně nechápu proč to pořád nevyšlo, ještě jsme na to nepřišla, protože máme tolik věcí společných,tvoříme v kapele spolu, stejné zájmy,názory,pocit mít prostor ve vztahu a sejně no... fakt neví mc ose zvrtlo :63:

Já jsem 9, byl to vztah erupce na slunci :4: vášeň, citlivost, duševní spřízněnost, stejný styl života.. stejně se máme pořád v životě, on mi fušuje do vztahů,ale angažovat se nechce.Já už ztratila naději,že by jsme spolu mohli být,už to zašlo mocdaleko a už začínám cítit averzi.
22.02.2017 - 14:02 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » player
tak to potom jo..to je těžký soužití... :4:

:29:
22.02.2017 - 14:01 | Filtr
(Býk) player » Znovuzrozená
No - právě že u ní to je v zádech. Ona má oba...
22.02.2017 - 14:00 | Filtr
(Býk) player » Znovuzrozená
Nojo , protože seš baba - kdyby ses budila s erekcí , tak bys souhlasila s 93% a těch 7 zbejvajících bys mi rozmluvila.... :4:

Vykecal bys mi u piva díru do hlavy...
22.02.2017 - 13:59 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » player
pokud to není houser v zádech... :61:
22.02.2017 - 13:59 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » player
sice s tebou ne vždycky a ve všem souhlasím, ale tohle je dobrý životní postoj... :4:
Příspěvky: 47-23 22-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »