regresna terapia


29.01.2017 - 22:55
(Blíženci) zwilling
regresna terapia
poznate niekto niekoho osvedceneho nejakeho terapeuta ktory robi regresnu terapiu aj cez skype?? mate niekto aj skusenosti s regeresnou terapiou?? pomohla niekomu??

Řazení:
30.01.2017 - 22:36 | Filtr
(Střelec) terere
ahoj,regresi nedělám,ale můžem to zkusit jinak,napiš mi do vzkazů celé jméno,o víkendu se na vše koukneme...jestli chceš... :3:
30.01.2017 - 21:55 | Filtr
(Vodnář) THX1138 » zwilling
Nebo bude vyžadovat platbu předem na účet v Nigerii... :4:

Mimochodem, já při tom do hladiny alfa nešel. Nebo o tom nevím :D (Tuhle techniku umím, ale k ničemu to nepoužívám)
30.01.2017 - 21:42 | Filtr
(Blíženci) zwilling » THX1138
no to dufam nie..
30.01.2017 - 21:37 | Filtr
(Blíženci) zwilling » .
citala som a pocula, ze cez skype je to bezne. ja som v zahranici, uz som tu u jednej terapeuticky bola len ma nedostala do tej hladiny alpha ci to to je. takze som zaplatila za nic, nastastie len hodinu ale aj tak to bolo dost. tak by som radsej cez skype chcela skusit. skusena dobre terapeutka by to mala dat. na sk som patrala, zatial len 2 sa mi zdaju ok ale nie su cez znamych co maju odskusane..
30.01.2017 - 21:34 | Filtr
(Blíženci) zwilling » Putes
wow! takychto pribehov sa citala uz vela prevela.. a kazdemu sa nejak polepsilo, ci uz zdravie, ina situacia atd, kazdy do jedneho si chvali..
30.01.2017 - 21:30 | Filtr
(Blíženci) zwilling » Putes
no praveze poznam x ludi ktorym ta terapia pomohla. hej robi sa to aj cez skype, kedze zijem v zahranici.. ale rada by som niekoho osvedceneho..
30.01.2017 - 15:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To teda.

Jak jsem psala, že člověk pak může tři hodiny zadarmo měnit programy ve své hlavě... no, může, ale na tohle já teda zatím fakt nemám :4: Tohle dělá jedna moje kamarádka. Je schopná se na to soustředit celé odpoledne. Ale ona je taky o dost ´jinde´ než většina lidí...

Já jsem ráda, že najdu jeden program, nějaký strach, který si pak snažím v hlavě pomalu přechroustat... a než si to zformuluju, tak to trvá celé moje odpoledne :4: A někdy si to v mysli převaluju i několik dní, než tomu nějakou dám konkrétní podobu. Někdy je to ale lepší, počkat... člověka k tomu napadne dalších x věcí.

Je dobré si taky všechny programy a strachy, které nás napadnou, psát do speciálního bločku, aby se na ně nezapomnělo. To jsem taky odkoukala od té kamarádky. Je fakt mazácká. :4: :15:

A pak jsme tu prostě my, kteří se musíme nalaďovat postupně a s citem, pomalinku... párkrát si nabít držku... a ten program se kolikrát po pár držkopádech přehodí sám.. :61: Svým způsobem je to drastičtější, ale na druhou stranu v něčem pohodlnější varianta. :4:
30.01.2017 - 15:03 | Filtr
(Rak) dan162 » .
Řekněme, že schopnost zformulovat pro sebe dobrou afirmaci v člověku možná, po čase zkoušení se vyvine - v hlavě nějaké znění naskočí (inspirované třeba dialogem se svým tělem nebo intuicí) a řekne afirmaci vlastně jako přání, po čase skoukne, co to s ním udělalo, vyhodnotí. Když nová afirmace nenaskočí, použije tu dosavadní. Ale ze všech možných sebeposunů najít tu, kterou potřebuje a ještě ji vyšperkovat účinkem ideální formulace (= vložit na správné místo), to si neumím představit. Zatraceně hodně umění. :15:
30.01.2017 - 14:48 | Filtr
(Vodnář) edeka » .
no a to je to nejdulezitejsi kdy je to spravne a jak je to spravne :) kazde rano se vzbudit a rict si jsem stastna a krasna.. pozitivni :))) a spokojena :)) ... rano tak maximalne podekuji Bohu ze jsem se vzbudila a to taky ne vzdy :)) mozna je k tomu taky potreba nejak dozrat ...skusim si neco vygooglit o Theta healing
30.01.2017 - 14:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » edeka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mně afirmace právě taky nikdy pořádně nešly. Ono je to těžší než se zdá. Vůbec to nezávisí na tom, kolikrát si člověk co opakuje, ale jestli tu "větu" umí vložit správně, na správné místo... a o tom je právě Theta healing. Správně zformulovat, správně vložit. Docela umění, řekla bych. :1:
30.01.2017 - 14:41 | Filtr
(Vodnář) edeka » .
dekuji za vysvetleni , mne moc afirmace nejdou .. mozna nejsem dusledna ale kazdy den si neco pozitivniho treba opakovat ja to neumim :) a hlavne zapomenu a pride mi to i takove divne ..treba to neumim nevim...kouknu na tu knihu dekuji :)))
30.01.2017 - 13:52 | Filtr
(Vodnář) THX1138
Když jsem to zažil v reálu, tak si dovedu představit, že se to udělá přes skype. Nepůsobilo to na mě dojmem nějaké speciální magie. Ale i tak si nemyslím, že je to dobrý nápad. Terapeut by Tě měl mít po ruce a projít to s Tebou. Ne, že se Ti to nebude líbit a Ty vypneš skype, nebo že v nejlepším vypadne připojení :4:
30.01.2017 - 13:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » edeka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hm, jak bych to jen vysvětlila.. :4:

Řekněme, že se jedná o přeprogramování mozku. Jestli víš, jak fungují (nebo ´fungují´) afirmace... tak tohle je, dá se říct, podobné. Akorát že ten program je odstraněn okamžitě a okamžitě nahrazen jiným. Což u afirmací neplatí, tam si to musíš neustále opakovat a nalaďovat se na to, trvá to déle a výsledek je stejně nejistý, kór když to neumí člověk správně...

Ale jak to tak bývá - nic není tak jednoduché, jak se zdá. :3: Ty programy jsou propletené, navazují jeden na druhý, a proto i tak někdy déle trvá, než se najde ten "základní kámen", ten spouštěcí program, který stojí za ostatními. Jenže to je tak asi se vším... :27:

Theta healing se můžeš naučit i sama. Já to doporučuju, je to efektivnější. Člověk tak může strávit třeba 3 hodiny jen intenzivním očišťováním mysli a zcela zdarma :4: Ani neznám moc lidí - terapeutů, kteří by se u nás této oblasti nějak více věnovali, snad kromě jedné ženy, u které jsem tohle sezení absolvovala. Byla to právě ta práce na dálku přes Skype, ale šla jsem do toho jen na základě toho, že už jsem měla nějakou zkušenost předtím a obě jsme věděly, do čeho se jde. Jinak bych všem doporučila osobní sezení.

Jinak - pokud Tě to zaujalo, tak je k tomu fajn knížka od Vianny Stibal. I díky té knize jsem se to naučila. Ale bacha - je to docela makačka. Makačka na mozek - koncentraci. Kdo nemá z dřívějška aspoň malou zkušenost s něčím podobným, s meditacemi, pro toho to může být opravdu těžké. Ale rozhodně ne nemožné! :3:
30.01.2017 - 12:47 | Filtr
(Vodnář) edeka » .
Khali , co to je theta healing??
30.01.2017 - 11:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bobe, na regresi ano, ale přes Skype ne... dobrý terapeut by takovou terapii přes Skype určitě nedělal.

Já přes Skype párkrát absolvovala theta healing a bylo to fajn, jenže to se od regrese dost liší. Na regresi bych to neriskovala.
30.01.2017 - 10:12 | Filtr
(Vodnář) Putes
Já mám jediný zážitek a neskutečně mi to pomohlo. Pravda, stálo mě to 1.500 Kč, ale ten pocit klidu a míru, zbavení se bolestí, opravdu mi to stálo za to. Jen tak pro zajímavost, ti sem překopíruji svůj příspěvek, který jsem zveřejnila loni v Regeneraci.


Dobrý den,

s velkým zaujetím jsem si přečetla v Regeneraci č.24/2016 příspěvek, věnovaný regresi. Nedá mi to a musím sem přispět také se svým zážitkem z vlastní regrese.
V životě jsem si prošla v minulosti peklem a trvalo moc dlouho , než jsem se naučila znovu žít. Prožila jsem 24 let v nešťastném manželství. Nedokázala jsem odejít. Pořád jsem si říkala, že moje děti nikdy nebudou z rozvedeného manželství. Snažila jsem se je aspoň chránit těch strašných výstupů, které se opakovaly den co den.Tak jsem se životem jen ploužila a pořád každý den čekala, odkud přijde další rána. Z veselé holky se stal stín bez vlastního názoru a bez radosti ze života. On by mě stejně nenechal odejít, to by mě raději zabil. Ostatně o tom mluvil dost často, jenže koho by pak týral? Z té zloby, která v něm byla, dostal rakovinu močového měchýře a přestaly mu pracovat ledviny. Celých dlouhých deset let trval ten boj, nechtěl to jen tak snadno vzdát a nechat mě tu samotnou. Nakonec ten můj zloduch přece jen zemřel a mě bylo už 45. let. Je to letos už 21 let. Já jsem se snažila začít žít znovu s někým lepším, jiným. Jenže to nešlo, všechny moje vztahy velmi brzy zkrachovaly a já jsem se nakonec dozvěděla od jedné kartářky, že mu musím odpustit. Ale jak se odpouští takovému člověk, který mi zničil celý život? Snažila jsem se ze všech sil, ale od srdce to prostě nešlo, nemohla jsem ani zapomenout.. Dokonce jsem za něj nechala sloužit i zádušní mši - já ateista! Ovšem ani to nepomohlo. Pořád mi na dně duše zůstal pocit velké křivdy a bolest. Nakonec jsem všechno před deseti lety vzdala a začala jsem žít singl. Ovšem před dvěma lety mě začaly bolet kotníky a ta bolest mě napřed dovedla k ortopedovi a když se nedařilo, tak k regresce. Vůbec jsem netušila, jak to funguje a jestli něco uvidím, jestli mi něco naskočí. Ovšem to, co jsem během ní zažila, bylo neuvěřitelné. Napřed jsem se dostala do roku 973 a procházela jsem se pyramidou, kde jsem viděla hieroglyfy, sarkofág a došlo mi, že jsem asi dcerou faraóna. Pak jsem se posunula v čase a bylo mi asi 5 let a se závistí jsem koukala na svého otce, který jel na rikše, tažené koňmi. Znovu jsem se posunula v čase a bylo mi 57 let a už jsem byla zralá žena a sama jsem jela na rikše vstříc slunci na obzoru.. Jenže ta najela na kámen, poskočila a mě se smekla noha, zamotala se do opratí, upadla jsem a koně mě uvláčeli k smrti. Procházely jsme tuto mou smrt, ale necítila jsem žádné emoce, dívala jsem se na to jen jako na nějaký blbý film. Tu sice byla má smrt a bolest kotníků, ale pravý důvod to nebyl. Tak mě terapeutka poslala, ať jdu do kostela, kde jsem nechala sloužit zádušní mši a ať tam najdu duši mého muže. Nebyl tam. Tak mě poslala do nebe. Ten tam na mě už čekal a okamžitě letěl ke mně a prosil mě za odpuštění a ať ho už konečně pustím.. Ať mu už dám svobodu. Asi si také prošel očistcem, aspoň tak jsem to cítila. Jenže očistcem jsem si já prošla už za života s ním. Dostavily se neuvěřitelné emoce a pláč. Procházela jsem tou bolestivou situací, jednou, podruhé a potřetí už byla bolest pryč. Nejen bolest duše, ale i bolest těla. Všechnu bolest jsem vykřičela a pustila ven. Dnes už v sobě nemám žádnou zášť, ale konečně klid a mír. S klidem přišla i nečekaná pozdní láska, která je tak krásná a nádherná a já znovu žiji a miluji. Stačilo jen odpustit a odpustit od srdce.
30.01.2017 - 10:04 | Filtr
(Beran) Háňa*
Žádný terapeut, kterého považuji za osvědčeného, by v životě nedělal takové kokotiny :1:
30.01.2017 - 09:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tedy ani nevím, že to dělají již přes skype,tak do toho já bych tedy nešla.Mám zkušenost, že dvakrát jsem jí podstoupila,tedy spíše se snažila jí podstoupit.Nedostala jsem se nikam a to i přes to, že několikrát v životě jsem měla před očima zcela spontánní zážitky z minulých životů.
Přihlásila jsem se na psychoterapeutický stacionář a rozebrala svůj současný život.Ve většině případů stačí jít do našeho dětství.
30.01.2017 - 05:34 | Filtr
(Blíženci) movvin
:39: přes skype?! To si někdo vezme na triko?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »