Asonance ❤


26.01.2017 - 23:48
(Štír) lucirachel
Asonance ❤
Chci se jen podělit o hudbu, která mě oslovuje, a činí příjemné mrazení po zádech . Tak pro ty co chtějí nechávám odkaz na Asonace- zelené francouzké pláně. ???
YouTube

Řazení:
01.02.2017 - 08:27 | Filtr
(Štír) tronco » lucirachel
Aha... sorry... musel jsem jít sem do diskuze,abych si dal do souvislostí Tvojí odpověď směrovanou na jiný příspěvek,ale už mi je to jasný... tak hezký den,musím řešit důležitější věci... :29:
01.02.2017 - 08:25 | Filtr
(Štír) tronco » lucirachel
Tolik nesnášíš pochvaly,že Tě to uráží?
Nechápu,musel bych jít někam .... kde jsem Ti třeba napomenul Češtinu,ale nevím,kde to je ... a je to pro mě zbytečná ztráta času jen proto,aby řeč nestála ? Nebo normálně jsem taky skoro blonďák a tak si napíšu třeba.

Nad stády koní pasoucích se na širých pláních přelétají supové.

Je to pochopitelné,že?
28.01.2017 - 10:22 | Filtr
(Štír) lucirachel
Další z těch které mám ráda
YouTube
27.01.2017 - 23:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ann67, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:
27.01.2017 - 20:40 | Filtr
(Štír) lucirachel » tronco
:4: hmmm ... Teď bych se mohla i urazit.
Ale co ... Tak vytáhnu sešit ze školy a zapracuji na své mizerné češtině. A nebo lépe zapracuji na své schopnosti vyjádřit se.
Jsem jen blondýna, to by mě mohlo alespoň trochu omluvit ne ?.
A teď co do obsahu. " vyjádřila jsem to přesně jak jsem to myslela.,,
:2: :61: :3:
27.01.2017 - 17:39 | Filtr
(Štír) tronco » lucirachel
Jinak věřím,že budeš mít dost dobré vnímání toho,kdy to ladí :3:
27.01.2017 - 17:38 | Filtr
(Štír) tronco » lucirachel
udělám vyjímku.... nebudu pokračovat v diskuzi,aby se do mě někdo neopřel za takovou hloupost,kterou Ti chci napsat.... achjo.... nejradši bych to napsal do diskuze,protože to s diskuzí má souvislost,ale některé zvyky si mohu okoukat i od jiných.... tady prostě z diskuze se často nic nedozvíš,protože to nejdůležitější si lidé často pošlou ve vzkazích a pak postrádám celé smysly diskuzí a jsou tím povrchnější.....prčic .... to je trapný... to prcám... Ti to napíšu sem,zabývám se baztak hovadinama.....
.....
:61: Jsi trochu podobná mé mladší sestře a i hodně podobně píšeš,ale ona je blíženec ... no,takže taky rozpolcená osobnost,jako my :122: :61:
Uani o kohute kohrá. Eniu Rbnová ..... Takto napsala kdysi: U Aničky kohoutek kokrhá. Zdeňka Urbanová. Jako dalo se to přečíst a pochopit,to jo,nic proti :3:

Ale třeba kapela zrní je pro mě takové příjemné překvapení mezi tou spoustou braků,které mně přiměly neposlouchat rádio. (celý konec bych napsal raději přiměly mi přestat poslouchat rádio)

Jen jsem Ti poupravil tu větu,abych se na to podíval,jestli se mi to bude číst lépe.Jo,čte.Nemusím se tam několikrát vracet pro kontrolu,jestli jsem to pochopil dobře. ......
Jasně.... jsi nějakej chytrej chlapečku .... prosímtě,neber to nijak nedobře. Já vím,že používám tak ve světě běžněji používanou a pro nás Čechy tak nelibou záležitost,kterou je konstruktivní kritika. Nedělám z Tebe žádnou "blbku". Sám dělám mrtě chyb,ale jen ... nemyslím si,že bych byl jediný,který rád vidí hezky psaná slova našeho tak krásného jazyku (teď jsem se třeba opravoval při slově jazyk jazyku x jazyka ... mmm .... rámě x ramenech x ramenou .... krásná řeč :75: :61: a nelehká :75:)
27.01.2017 - 16:57 | Filtr
(Štír) lucirachel » tronco
Ten otazník byl kvůli tomu názvu skladby, nemohla jsem si na něj vzpomenout. Tak děkuji za upřesnění.
Taky nějak neholduji českým písničkářům. Často mám pocit, úplně absolutního nesouladu textu,pocitů z interpreta .
Ale třeba kapela zrní je pro mě takové příjemné překvapení, mezi tou spoustou braků. Které mě přiměli ne poslouchat rádio .
27.01.2017 - 13:36 | Filtr
(Štír) tronco » lucirachel
:63:( :39: :85:)
Budu to brát jako větu oznamovací :44:
pustím si,schvalně .... jo,pustil,jasná,už vím,ale jmenujem se jen Těšínská. Málokdy mi písničkáři osloví a uvažoval jsem nad důvodem a bude v tom asi ta česká povrchnost,faleš a proto to nemohu slyšet ani ve zpěvu a proto mi jich mám více ze zahraničí,kterým více,či méně rozumím.
Jdu od zubaře,je mladý,ten předešlý pašák a srandista (jé,takovou velikou díru,to jsem dlouho neviděl) je již v důchodu. Snažil se mluvit chytře jak rádio a napodoboval profesionalitu staré školy,ale s ohledy na výši postupné demoralizace společnosti mu to prostě nešlo a teprve,když ho rozsekam mým přístupem,jako bych se bavil s kamarádem třeba o práci a nářadí v dílně (což zubařská ordinace beztak je) a najednou bylo téměř hmatatelné,jak z něj to klišé spadlo a choval se přirozeně,což jsem samozřejmě potřeboval,protože ošklivou práci neuchválíš pěknými slovy ... no o tom "pozérství",to se nedá o Jarkovi říci ani z daleka,jako i u jiných.... no... a tak mi chytil,že si tu jedu skladbu za skladbou.... :13:
27.01.2017 - 11:17 | Filtr
(Štír) lucirachel » tronco
Mě se od něj líbí Těšínské nebe ?
27.01.2017 - 06:36 | Filtr
(Štír) tronco
To je nějaký pomalý na mě po ránu.... :46: pam para pam pa ra ra rá ra
YouTube


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »