Blízká budoucnost


20.01.2017 - 17:02
(Panna) Arezet
Blízká budoucnost
Ahojda milí lidičkové :1:

Tak mě napadá co se asi bude dít v tomto roce.
Tranzitní pluto mi půjde 8.domem.Začetla jsem se do jedné kratké diskuze co je tady.
Říkám si,že jupí konečně z té 7 vypadne, vlatsně i pocitově nějaký ten měsíc cítím,že téma vztahů mě opouští, ač je to u mě asi takové zvláštní.
Celou dobu jsem cítila,že nic jiného neřeším a nic jiného mě nenaplňuje než vztahy, myšlenky na rodinu a s tím spojená budoucnost.
Krom toho,že od září jsem v roč. vibraci 8 a řeším převážně práci a finance, né že byc je jindy hodně neřešila,ale vztahy hrály prim.

Tranzit pluta 8. domem mě nějak začíná děsit, už v jedné mě založené diskuzi jsme řešili pluto v 7.domě a někdo napsal,že to už dá se říct končí a že zachvíli doputuje tranzit 8 a že to se mám teprve "těšit".
Kro mtoho těch osmiček bude vážně hodně v září mi jde devítiletá vibrace 8 :4:

Chtěla bych se zeptat,zda máte někdo zkušenosti s touto zkušeností?
Co se u vás v tomto období dělo?Jka jste to snášeli?A zdali něco doporučujete?
Jak jste to měli třeba ohledně práce?


Pak pokud by tu byl někdo šikovný a laskavý, je u mě vidět zda budu mít někdy děti a stálé dlouholeté partnerství?
Ono cítím,že bez dítěte to nebude ono,ale vážný dlouholetý partnerský vztah si nedovedu ta knějak představit,jsem už několik let taková neklidná a rozlítaná,moc se ve vztahu neudržím. :1:

Děkuji :1: pro info diskuzi mazat nebudu, jelikož všechny intimní záležitosti budu řešit ve vzkazích, chápu že se tyto diskuze kolikrát hodí druhým lidem co procházeli tsejnou situací :3: a hlavně jsme vděčná za každý slušný názor. :15:

Krásný víkend najdisáci :87:

Stránka: 2 1
Řazení:
24.01.2017 - 10:26 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Blízká budoucnost je nejasná.
Nakolik nevíme co činíme. Stále. Ještě.
24.01.2017 - 08:12 | Filtr
(Rak) dan162 » Arezet
Je zajímavé sledovat, jak se vláčíme se svými břemeny až nám to nepřijde tak zatěžko, těžké. Jaká to je úleva, ulehčení, poznáme až teprv když to břemeno zmizí, balvan zmizel. Nejde o to bojovat (se sebou!) nebo se do cílené pozice tlačit (nebýt srab, nutit se k), najít náhradu (být prospěšný okolí), ale odhalit, jak ten vláčený balvan vypadá a kde se vzal (=jak ho zahodit). Vypadá takové odhazování zprvu třeba jako objev poloplné sklenice, kde vždy byla poloprázdná, asi tak jsem to myslel předešlým příspěvkem.

Já se potýkám se stresem, například jako dnes najednou tělo něco řeší tak v půl čtvrté ráno a nedospím, v horších chvílích srdce bije jak na bojišti, v běžných jen už neusnu. Zkouším, hledám, co zabere, tak chápu, že určitě se nic nedá nařídit, ani rozumem říct, hele, koukej, poloplná sklenka !

Nicméně balvan tam je, a určitě přijdeš na to, co je zač. :79:
23.01.2017 - 23:26 | Filtr
(Panna) Arezet » dan162
tak stejně jsme na všechna rozhodnutí sama,ač bych měla za sebou sebevíc lidí, snažím si užívat každou hodinu svého života a když spadnu do pesimismu,ta ksi na probuzení přečtu nebo pustím životní příběh někoho kdo byl úplně na dně a i přes to to zvládl a změnil svět něčím novým...kéž by to vydrželo dlouho ten pocit vážení si toho co je a co mám, musí msi to neustále připomínat.... prostě srab to vzdá,silný člověk to dá se šrámy z boje :1:
23.01.2017 - 08:39 | Filtr
(Rak) dan162 » Arezet
Krásně popsané zbytečné strachy. Co se naučit připustit, že to tak být může, přijmout to, tím strach zrušit a radovat se z každého dne, užívat si o to víc darů, které nyní máš, že například nejsi sama na světě ? Otočit to z pozice strachu do pozice vážení si, z poloprázdné sklenice do poloplné ?
22.01.2017 - 22:45 | Filtr
(Panna) Arezet » funik
Tak určitě dohodnout, ale sama jsme dítko vzešlé tak nějak neočekávaně :4:
22.01.2017 - 22:44 | Filtr
(Panna) Arezet » player
:4: jo máš pravdu začíná a ta představa tolika let před sebou, strašně ráda bych přišla na to jak ty léta zůročit,prostě abych to jen tak neseděla na zadku,ale abych tu byla k něčemu,když už ty prcky mít nebudu a nebo naopak budu mít a budu se snažit je vychovat tak ja kto nejlíp dokážu. :1:
22.01.2017 - 22:42 | Filtr
(Panna) Arezet » Onirique
věřím ti :3: ráda se učím
22.01.2017 - 22:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zbytečně si to komplikuješ. Na dítěti se musíš normálně dohodnout s chlapem,žádná sama příroda ani nějaká zralost ti nemá co podsouvat.
22.01.2017 - 22:09 | Filtr
(Býk) player » Arezet
Možná vlatsně přemýšlím o té budoucnosti,zda budu mít nablízku aspoň to své dítě až zemřou rodiče a kamarádi,...mám spoustu přátel co mají sourozence, poslední
dobou mi došlo,že tu pak budu úplně sama.


Tak - tohle je základní moto celé diskuse.

Jenže , milá dívko , na světě je mnoho miliard lidí , čili být nebo nebýt sama je věcí volby. Úplně sama - to už by muselo být hodně velké tvé rozhodnutí.

Ale uznávám , ženy jsou na lásku , na mateřství , byť budoucnost je spíše chmurná , ale taky být nemusí , budem vidět. Nicméně - jsi devadesátej ročník , všechno teprvá začíná...
22.01.2017 - 21:13 | Filtr
(Panna) Arezet » player
Tak to máš naprostou pravdu :61:
22.01.2017 - 21:12 | Filtr
(Panna) Arezet » Sosna zvlčelý
Vše jak si popsal o marsu v blížencích a 12 domě u mě dokonale sedí :3: víc k tom uasi psát nebudu do detailů, moc ti Sosno děkuju :74:
Veškereé vztahové věcičky i ty co by tě nepřekvapovaly jsme zažila ze všech možností a směrů. :3:
22.01.2017 - 21:07 | Filtr
(Býk) Onirique » Arezet
tvoje dítě tě mnohému naučí :3: mluvím z vlastní zkušenosti :16:
22.01.2017 - 21:04 | Filtr
(Panna) Arezet » funik
No jo, ale já jsem taková,že radši sama bezdětná,než mít děcko a být bez chlapa :1:

Když já už si s tejně nikoho k tělo nepřipouštím,nějak mě to přestalo bavit,když vidím že mám na sobětolik práce,že každý jiný vztah,který by mě chtěl spoutat prostě brzo skončí.

Ten rozpor ve mě příroda říká chtělo by to myslet na dítě, zralost ve mě říká nooo holka ještě ne,sama se máš co učit.
22.01.2017 - 21:01 | Filtr
(Panna) Arezet » dan162
Říkám si já mám ten horoskop víc laděný do ženského světa, hodně panny,rak,převažuje to k ženské stránce ačkoliv mám pocit,že třeba ve vztazích zauujímám místo muže :63: rozumím si s muži ohledně pohledu na svět...
22.01.2017 - 20:58 | Filtr
(Panna) Arezet » dan162
Tak řekněme si,že třeba těch 10 let v 7 domě, docela jsme si vztahově užila,zažila jsem několikaletý vztah se spřízněnou dušičkou,zažila jsem i krátkodobé, románky, různé věkové rozdíly,rozdílné povahy...myslím že zkušenosti co jsem posbírala jen tak někdo nemá za celý život :4: a říkám si tak a mám po legraci,tak jsem si to odžila na plný koule no a teď jen práce a práce :4:

Tak dříve bych řekla,že jsme moc oporu neměla,ale když nadtím přemýšlím tak furt jsme měla za zády rodinu, ikdyž aktivně se nezapojovala, strach no asi z toho že zůstanu úplně sama na světě, nemám sourozence,zemřel když mi bylo 11 let,vím jak rychle člověk někoho blízkého ztratí,že jeden den je ten druhý s tebou a další tu není a nikdy ho už neuvidíš.
Možná vlatsně přemýšlím o té budoucnosti,zda budu mít nablízku aspoň to své dítě až zemřou rodiče a kamarádi,...mám spoustu přátel co maj í sourozence, posledn ídobou m idošlo,že tu pak budu úplně sama.
22.01.2017 - 20:44 | Filtr
(Panna) Arezet » tiferett
Přiznám se,že nějaký věštění, že jsme nikdy neměla chodit ke kartářce, od tý doby se té myšlenky nemůžu zbavit bu´d umění nebo rodina,ale tuhle myšlenku jsme měla i předtím jen jsem si říkala,že se pletu,že je to blbost, pak mi tu myšlenku potvrdila ona kařtářka a ačkoliv v sobě hodně cítím,že toužím zažít mateřství, ale potřeba svobody mě nutí v žádném vztahu dlouho nepobít, nebo prostě ještě není čas...
22.01.2017 - 20:40 | Filtr
(Panna) Arezet » Orfanikus
Ahoj :1:
myslela jsem to tak obrazně,vím že každý člověk,který bude v tomto tranzitu bude zažívat různé věci a né stejné,možná že se tak ptám abych se dopředu smířila s něčím co by mě čekalo,říkejme tomu strašná zvědavost :4:
Životníma situacema se naučím, asi určitě si několikrát zopakuju chybu a spadnu na čumák a že já dovedu opakovat chubu třeba 5x za sebou,říkám no co třeba mi to výjde,když né nikomu předemnou :1:
A taky možná si ráda poslechnu názory druhých,přečetla jsem si vše co tu bylo napsáno a zase jsem o několik zajímavých vět chytřejší :3:

Myslím si stejné co ty. :3:
22.01.2017 - 10:38 | Filtr
(Býk) player
V roce 2020 , což je blízká budoucnost , bude mít dlouhodobý vztah tady v tý kotlince tak 25-30% mladých lidí. Nic moc vize , že?
22.01.2017 - 00:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pavel24, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pěkně řečeno :37:
22.01.2017 - 00:42 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Pavel24
Já rozumět. :3: Ale je to zase o tom - ne každý věří na reinkarnaci. Astrolog věřící na reinkarnaci otráví svého klienta řečí o karmické zítěži, když tento nevěří, naopak astrolog nevěřící může zklamat klienta, který v něco takového doufá...
Minulost je fajn, je velmi poučná, ale ne vždy je nezbytné se v ní hrabat, když odpověď přinese budoucnost. :3:
Někdo chce pochopit, kde udělal chybu, aby to udělal příště jinak, jiný se rovnou ptá, jak to má udělat, aniž by se ohlížel zpět. A je spousta těch, co se neptají vůbec. A spousta těch, co neposlouchají nic a nikoho. Mnohdy ani sebe ne. :29:
22.01.2017 - 00:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pavel24, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Také nepracuji s karmou atd.. Rozumím tomu tak, že když se narodíme, tak se dá říci, že náš nativ zobrazuje důsledky našich činů z minulých životů. Tak nějak jsem to myslel
22.01.2017 - 00:00 | Filtr
(Rak) dan162 » Sosna zvlčelý
To jsi nepochopil správně, chyba u mne, díky za upozornění. Štípe mne teď z toho po celém těle, jau jau, taková konina, no stane se. :83:
21.01.2017 - 23:58 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Pavel24
Souhlas i nesouhlas - ne každý astrolog pracuje s karmou, přesto dokáže ten i ten dojít k výsledkům, jež se více méně shodují. Příčiny však každý uvidí trochu jinak. A cest k cíli je vždy více. :3:
21.01.2017 - 23:55 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Arezet
Mars ve 12. domu nejze popsat jako něco samostatného. Prostě Mars je také v Blížencích, spoluvládne 5. a 11. domu (11. možná vládne, těžko říct, nakolik je čas přesný a nakolik jsou přesné jednotlivé systémy domů).
Mars v Blížencích, to je velmi rychlé myšlení, které snadno přechází v čin, ale bez uvážení všech důsledků. Prudkost zkrátka způsobí povrchnost, protože přechází rychle k jiným tématům. Může přidat i na kritičnosti už tak kritické Panny, zejména slovní, ale jelikož je ve znamení vzdušném, nejde většinou do otevřených sporů a v přímých konfrontacích se nevyžívá. Nemá zkrátka pro něho významu setrvat ve sporu, což mohou druzí vyhodnotit, že si nositel tohoto Marsu není jist vlastními postoji, což je mylné rozpoznání situace. Přestože své názory může s prudkostí Marsu měnit, není to z důvodu, že by si sám nebyl jist a že se snadno nechá přesvědčit o pravdě druhých.
A protože to výše popsané se odehrává ve 12. domu, je to skryté a pro druhé mnohem hůře čitelné. Dokonce bych věřil tomu, že v napětí se můžou objevit bolesti hlavy a to ještě dříve, než poznáš, že se kolem Tebe nějaká konfrontace odehrává. Jestli bolesmi hlavy trpíš, je to známkou, že je třeba změnit vzduch - Blíženci ovládají dýchání, Mars hlavu, takže když se ti někde "nedýchá dobře", jsi dušena okolím, nebo situací, přichází bolesti hlavy.
Nelze opomenout i fakt, že Mars v ženském horoskopu může poukazovat na milence, resp. typ muže, jaký ženu přitahuje. Tedy aktivní, snadno přizpůsobivý, s dobrým intelektem a rozhodný (je dán důraz někdy spíše na rychlost rozhodování, než na skutečnou kvalitu rozhodnutí, takže výsledek pak může být dvojaký, naprosto odlišný od původního záměru - tento nedostatek vyvažuje to, že s ním není i díky této vlastnosti nuda).
Co se dále týká partnerů, nepřekvapovalo by mne, kdyby jsi měla zkušenost (i více zkušeností) s tím, že milovaný objekt o Tebe nestál a nabízel pouze přátelství (nejvýš volný vztah), což jsi nesla nelibě a trápilo Tě to, nebo naopak muž, který se zamiloval do Tebe, se nedočkal z Tvé strany odezvy.
(Pozor, zde posuzuji pouze Mars, pro plné zhodnocení vztahů a požadavků na vztah a partnery by bylo nutno hodnotit i jiné prvky, ale do toho se mi opravdu nechce, to by bylo na dlouho :3:)

12. dům v Blížencích může dávat potíže v mládí, které mohou mít problémy v rodině (vládce ve 4.d.) a nejsou tím míněni pouze jednotliví členové rodiny, ale třeba i rodinná situace finanční, jak je rodina zapsána v místě, kde žije (tedy i předsudky atd.). Bohužel to utváří osobnost člověka a tak si tyto problémy může přenášet ve způsobech svého myšlení a rozhodování i po zbytek života. V určitou dobu se musí do jisté míry zříci odpovědnosti ke svým předkům a zodpovídat především za svůj vlastní život, čímž nenabádám k neúctě k předkům, ale k tomu, aby nepřevládal přílišný kozervatismus.. Ale někdy to může být komplikovanější, protože vliv dědičnosti se nemusí projevit pouze jako nějaký vzorec chování, ale i na nějaké dědičné chorobě. Vztah k předkům a dědičnosti zde může být právě skrze kvadráty Marsu na planety ve 4. domu.
Protože vládcem 12. domu je Merkur, který je v Panně dobře umístěn, měla by být snaha po změnách a zlepšení této situace korunována konečným úspěchem, ale musí být skutečně snažení dotaženo do konce. A v souladu s principem 12. domu jde spíše o skryté působění, než nějaké radikální změny v jediném okamžiku. Jelikož se to však odehrává v padajících (pohyblivých) znameních, bude třeba to hlídat po celý život, aby změny měly skutečně trvalý dopad a člověk nesklouzával zpět k naučeným stereotypům.

Uff, pro dnešek končím, jsem vyčerpán. :3: Ještě něco doplním přes vzkazník, pochopíš...
21.01.2017 - 23:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vuvuzelka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pavel24, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já už si to nemyslím, jsem si jistý :1:. Horoskop je i taková naše karmická mapa.
Příspěvky: 41-17 16-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »