Jak se dnes cítíte?


16.01.2017 - 13:12
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Peťa Osek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Jak se dnes cítíte?
Ahoj všichni diskutující, jak se dnes cítíte?
Já mám pocit napětí a takového neklidu, jak vy? :25:
no tak jen aby řeč netála.... :86: :87: :88:

přeji všem
krásný den

:1: :68:

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
19.01.2017 - 14:41 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Peťa Osek
No tak teď se díky Tobě cítím jako remcal :6: :4:
19.01.2017 - 10:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Argyll, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Světabol... jednak se mi to slovo líbí více, nežli klasická "melancholie", protože čím jsem starší a pozoruji, jak se naše krásná řeč kazí nejrůznějšími mezinárodními nánosy (i když zrovna ty antické "nánosy" se mi líbí), dávám si pozor, abych se ve svém psaném a mluveném projevu vyjadřoval co nejčistší češtinou.

Světabol... vyjadřuje zcela specifický druh melancholie, vyjadřuje smutek a trpkost vzešlé z působení světa. V jistém smyslu je to skvělé sérum proti životním iluzím. Světabol mne vždycky vrací na zem a připomíná mi nesmrtelná slova císaře Marka Aurelia: "I kdybys zlostí třeba puknul, lidé budou jednat stále stejně."
19.01.2017 - 07:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Peťa Osek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jasně, nejdůležitější na tom co chce člověk sdělit je jeho přesné a spisovné vyjádření, opraveno-aby tě to už nepohoršovalo
v jakékoli komunitě lidí se najdou ti, co chtějí naslouchat a sdílet a ti co chtějí jen remcat a provokovat
přesto jsem ráda, že jsem tuhle diskuzi založila
18.01.2017 - 17:11 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Peťa Osek
Když teda o věku babi :4:, tak za Tvých mladých let ještě rusalky vily (věnce) a vlci jim k tomu vyli :5:.

Jinak tedy nevím proč tu rozlišujete myšlenku vlastní a přejatou za vlastní ... to by člověk pomalu nedělal nic jiného :4:
18.01.2017 - 12:00 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » tronco
Tak je to pravda, ale zní to blbě. :4:
18.01.2017 - 11:59 | Filtr
(Štír) tronco » Argyll
Světabol.... ty brďo..... co to u Tebe znamená?
Další aktivátor k mé myšlence založit novou diskuzi,ale já bych jí jen založil a neměl možnost moderovat,ale zasejc nevím,na koho bych se mohl s tímto obrátit..... mmm ... možná vím .... bude to opičan pozemšťan :44: uvidíme,jestli jej má myšlenka osloví :49: :27:
18.01.2017 - 11:56 | Filtr
(Štír) tronco » tronco
jo,mohl jsem to slovo dát do uvozovek ("poučování").... nerad klasifikuji,ale někdy nenacházím správné ekvivalentní slovo .... ty mé tečky... to jsou ty chvilky,kdy to hledám. Tak fajn,nebudu Tě už dál otravovat,je-li to pro Tebe nějaká zátěž .... najdu si jiné téma,třeba,ale věř tomu,že každá reakce (zrcadlo) je pro mě důležitější o to,že v podstatě teď díky nemoci mám možnost být tu na pár dní a pak se zas jedu depkařit a trápit se samotou... potřebuji to někdy srovnávat k pozitivu,ale není to jednoduché.... to nemusí znamenat,že by to bylo těžké :61: ... ježíš,tady v tom větném spojení je to podobné jako v předešlém,snad to není napsané tak nesmyslně,i když trochu jo v necelých protikladech významů těch vět .... :23: :20:
18.01.2017 - 11:44 | Filtr
(Štír) tronco » Peťa Osek
Jo,dík.... informace od Tebe nebudou,však i to je informace.
Jak jsem psal se svojí otevřeností a problémy s tím spojenými...
Jo... s vlky víti ... jo,fajn,děkuji za překonání té "nevůle" mi odpovídat ... asi i Ty by jsi se se mnou bavila raději,kdybych si to své nechal pro sebe a bavil se jen tak,aby Ti to co nejlépe zapadlo do Tvého "nastavení" ..... nechápeš myšlenku.... a já nechápu,co nechápeš.... čkej... kde je takový nepochopitelný rozdíl v našem uvažování,abych to nemusel brát jako že se bavím s absolutně jiným živočišným druhem,jímž ženy jsou... :20:.... se ohlédnu...
18.01.2017 - 11:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Peťa Osek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak já nevím jestli ti vůbec odepsat, je mi nepříjemné to neudělat, jako bych tím ignorovala tvůj příspěvek a to nechci
takže...už přebírám ty tvoje tečky...pokud jde o mě, informace nebudou,
pokud jde o poučování-to jsem neměla v úmyslu, píšu názory a pokud je kdokoli chápe jako poučování je to špatně pochopeno
otevřenost je nutná pro lidi, kteří chtějí žít v pohodě se sebou samými, ovšem mnoho lidí je smířeno s myšlenkou"když chceš s vlky žíti musíš s nimi výti"ti můžou být otevřeni leda k sobě, ale i to se počítá
....a když něco přijmeš za své, je to vždy od někoho jiného(přijímáš to přece, nevymýšlíš sám), takže nechápu myšlenku...
18.01.2017 - 11:26 | Filtr
(Štír) tronco » Sosna zvlčelý
:39: Ježíš,to vypadá blbě napsané .... Kvůli tomu jsem na Najdise přece nešel...... jako by jsi se toho vzdával a nechával to tu nám .... díky už potom kamám :3: :20:
18.01.2017 - 11:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Peťa Osek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to by bylo hezké dát na hlavní stranu Najdi se :1:
co na to asi správce :44:
18.01.2017 - 11:17 | Filtr
(Štír) tronco » Peťa Osek
:61: každý mám právo .... dobrý :61:
Dnes? Jupí.... ještě se mi motá hlava,ale ze včerejších 38,2°C jsem na mém standartu 35,7°C (to mám přes den,ráno 35,4 :32: :50:) Díky za optání. Jak se cítíš dnes Ty?
Vnímám u Tebe něco mezi plachostí,stydlivostí (?) a přitom jsi silná a dokázala by jsi být srovnaná,ale ještě hledáš.... a se bráníš .... mmm.... bude tam asi dominanta.... safryš.... máš předpoklady k tomu být vedoucím? .... mi provokuješ od začátku zvědavost,víš?
Čkej.... kozoroh můžeš být ... ale nejsi tak stará ... určitě jsi mladší,než já a i když jsi mi psala ... prostě to poučování ... víš mohu to tu znát více,než si myslíš,ale ....
... no... a s tou otevřeností... s tou mám více problémů,než aby mi to přinášelo užitek,ale nebudu s tím nic dělat.... bych musel hrát divadlo a bavit se s lidmi jejich zabedněným jazykem,ale to už fakt... asi bych nedokázal... no,dvacet let se nedívám na televizi,tak tam už je markantní rozdíl ... normálně to skoro na lidech poznám,kdo je naprogramován medii a kdo má ještě svůj názor,ale co je vlastně svého,když většinu toho,co jsme za své přijali,je už od někoho jiného....
18.01.2017 - 11:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Peťa Osek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo.. jak to bylo, ta říkačka... "Potkali se na Najdise, líbali se, pářili se.." :61:

Díky :62: :34:
18.01.2017 - 11:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Peťa Osek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
(i pro Khaliu a žabomutíka)
Tak to je paráda, držím vám třem palečky :62: :62: :62:
:17: :17: :17: :17:
18.01.2017 - 10:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tulačka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, možná to bude stejný, jako když jsme mojí malý ségře říkali pracovně Baltazar. Oni se s tím časem smíří. :61:

Pozn.: Pořád lepší Žabomutka, než "Hubert".. s čím přišla prosím Sosnova strana rodiny :10: Jestli to řeknou někdy před ní/ním.. tak.. :11: :47: :4:

Hele, a ono je to sporný. Zatímco já jsem "Píďalka v Žížalce", Sosna je Houseňák. Ale někdy... bohatě stačí změnit v tom jeho "bubo bubo" (rozuměj výr velký) jedno písmenko, a je z toho "bufo bufo" - tedy ropucha obecná :61: ..
18.01.2017 - 10:29 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » tulačka
Tak ono to má názvů... Žabomutík je jen zdrobnělina, jinak je to natvrdo žabomut! :4: Nakonec z toho ale vyjde vlkomut. :131:
Kdo je žába a kdo mut? To je jednoduché, žába je zelená. :23: (Ta co jí špenát. :20:)

Když o tom tak uvažuji, tak abys měla přístup jako archivářka 1. kategorie, měli bychom Ti s Khalí svěřit nějakou důležitou funkci. Nechceš být žabomutí kmotra? :2: :75: :62:
18.01.2017 - 09:55 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Peťa Osek
Tak nezná se každý s každým, ale je fakt, že když jsem sem přišel, neznal jsem tu nikoho. A po těch letech se s někým občas i v reálu setkám. Ale že mi odsud bude přivanuta rodina, to mne ve snu nenapadlo. Kvůli tomu jsem na Najdise přece nešel. :4: Žabomutík je vlastně najdisácké dítko. :75: Takže bacha...!!! :14: :20:
18.01.2017 - 09:01 | Filtr
(Štír) tronco » HappyLu
mmm... mi to přišlo neosobní vyjádřit se písničkou ... ale fajn,pužiji mé kamarády :13: ....
... takhle :46: vítejte v KT
YouTube
18.01.2017 - 08:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Peťa Osek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to je fajn, že v tom vidíš určitý význam a je jedno jestli se o něj chceš dělit nebo ne.
Já mám zkušenost, že když chci třeba příjemný pocit umocnit tak ho vyslovím(nebo třeba napíšu), jakoby jsem si ho pro sebe potvrdila. Je to můj přístup a nikomu ho nevnucuju, ale to snad každý chápe, že cokoli se tady napíše je dobrovolné a každý mám právo se vyjadřovat k čemukoli a jakkoli.
A jak se dneska cítíš?
18.01.2017 - 08:36 | Filtr
(Štír) tronco » Peťa Osek
Jj... fajn,dík za vysvětlení,přesně tak jsem to vnímal. Tak mi to prostě stačí k vysvětlení. I tím Tě vlastně tak trošku poznávám lépe,ju?
Ten můj jeden den ... nepotřebuji žádné veliké reakce ... nebyl to ničím vyjímečný den .... teď se mi objasnil smysl,proč jsem to celé napsal a proč sem... neviděl jsem v tom nic rozumného,proč bych se měl jako otevírat s takovými věcmi,které si jiní nechávají pro sebe .... a už tu určitý význam vidím .... :44:
(jé :75: a teď udělám to,co mi sere u jiných. Nedokončím myšlenku,mluvím si pro sebe a nechávám si tajemství a dělám z druhého debila ve smyslu: Ale vždyť víš,jak to myslím... Nevím,pověz....Ale nebuď debil,nedělej,že nevíš.... haha... sorry... melu z teploty... ale to je jedno,už jste zvyklí,když nepřijdu :117:,nebo :46:,tak se mnou není něco v pořádku a jsem alespoň marod :61:)
18.01.2017 - 08:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Peťa Osek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky za nadhoz :3:
čtu to až dneska...tak píšu, cítím se BÁJEČNĚ :44:
jsem strašně ráda, že jsme vyprovokovala tohle vaše povídání, je parádní a hodně informativní, třeba by mě nenapadlo, že mimísek je tvůj a že se vy se tady lidičkové dost znáte :30:to je fajn, teda ne pro mě, ale co do hospody taky člověk někdy přijde a jsou tam samý neznámý :37: o to víc důvodů se s nimi napít :37:(fakt nejsem alkáč :4:)
no a víc provokovat nebudu aby naše mamina neměla moc modřin na děloze :62:
no a pro ty pod zákonem-berte co vám tu dávají, informací není nikdy dost :5:

KRÁSNÝ I DNEŠNÍ DEN A PIŠTE,případně kreativně vyjadřujete, JAK SE CÍTÍTE :17:
18.01.2017 - 07:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Peťa Osek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Asi nejsi jediný, kdo pochybuje o mém věku, ale asi jediný kdo to řeší.
Jak už jsem ti odpovídala na tvůj vzkaz, některé věci mají víc důvodů a tato lež je spíš berlička než cokoli pohoršujícího, kdyby to měla být lež, bylo by datum"normální", takové bys těžko rozeznal.
Když už jsme to nakousli, je možná na místě OMLUVA pro všechny, koho to jakkoli pohoršuje. Nerada jsem vám způsobila nepříjemný pocit, z toho, že evidentně lžu.
ZA TO SE VÁM VŠEM DOTČENÝM OMLOUVÁM

Tvůj příspěvek komentovat nebudu, ale i za něj děkuji, vypovídá mnohé...
17.01.2017 - 19:18 | Filtr
(Štír) tronco » Argyll
:30:
17.01.2017 - 19:16 | Filtr
(Štír) tronco
Jak se dnes(což je včera) cítíte? Hm.... zajímavé.... ale nevím,jestli mi to budeš věřit,já Tobě nevěřím ani to,že Tě to zajímá... třeba.... musel bych bít absolutní idiot,kdybych měl z Tvého psaní pocit,že se bavím se stoletým člověkem... sorry.... ale... to je jedno... ahoj babičko,za kolik to máš? Jsem to chtěl napsat do literátního,ale tady si ušetřím čas s přepisováním do povídkového stylu a jen tak....
Takový normální den....
Probudím se ráno na návštěvce v teple a na gauči :69:
Nevím,co mám dělat.Večer předtím mi bylo slíbeno a jsem z toho nadřazenej jako kůň :49: a máme spicha ráno na nádraží a že jedeme ke mě a uděláme si dobře,protože ten její na ní sere a když už jdou souložit,začne jí při tom být a škrtit atd... jenže raději jdu do kanceláře člověka v tísni,jejichž pomoc využívám díky mé kolísající racionalitě s věcmi,s kterými si nedokážu pomoci,vlastně ani oni ne,ale když mi to řeknou racionálně,mám v tom alespoň jasno.Tak mi teď pomáhá najít bezplatného zástupce,ale to mi je u soudu k hovnu,když mi nedokáží pomoci ani s občankou,kterou mám už rok na úřadě a nechějí mi jí dát.Jen kvůli tomu,že nechtějí.ZMRDI.Tak zařizuji důležitější věci a pak jdu na nádraží.... tam potkávám tu typu na záchodě,kam jdu,jak kouří toho svého.Fajn,tak si nezapíchám,ale beztak už to asi ani neumím,bych si musel vzpomenout,nebo naučit.Ale fakt bych to potřeboval a nemám beztak co jiného dělat.Vidím tam mladou a pěknou cigánku a jen tak se s ní dám do řeči a fakt ... dělám premiéru... souložit s někým,ke komu nemám žádný cit,to není má liga a jsem i plachý a ne tak nevychován na to,co právě dělám."Chceš si zamrdat?" "Jo,proč ne" Tak fajn... jen.... ty vole... to jde nějak lehce ne? Ke všemu cigán! Nikdy se mi nestalo,že bych měl bezproblémový kontakt s cigánem,když o něco jde.Je to bez problémů jen do té doby,když mezi námi není nic,co by nám bylo jakkoliv sebeméně společné.... Fajn,ale musíme nejdřív k její mámě ... a po cestě se dozvídám třeba to,že je ještě v šestinedělí,ale to neva... Na zastávce,kam máme lístek za moje poslední peníze,které jsem u sebe měl a kde si má od matky vyzvednout nějaké věci a prachy,k nám její matka nastupuje a prej,že pokračujeme dál a že sama nemá na jízdenku,ale že to zařídí a jde někam dopředu... no ve finále nás chtějí vyhodit,ale .... haha... mě jako bílého vyhodí vždycky,ale tetokrát na to nemají koule... chjo... ale seru na to... mi nebaví dementní cigošky a vystupuju na další zastávce s tím,že se musím vrátit asi dvacet kilometrů a dnes,kdy stop už dávno nefunguje,je mi jasné,že půjdu pěšky,ale to je kousek... Jupí a vzpomenu si,však jsem tu,kde jsem měl první lásku na střední škole... no,lásku,rok jsme spolu chodili,ale když jsme jednou byli u toho,že na to skočíme,bylo to v zimě na terase už okupovaného srubu a byla taková zima,že hlavně mě to nešlo... fajn,jdu za ní na návštěvku a dáme chvilku řeč... Řeč takovou zajímavou a klidnou a pomůže mi i s ujasněním mých problémů s bytným,který mi dává občas i práci a s kterým studovala.Nebyla to náhoda.... volala do éteru po svém milovaném,ale když on nemůže,pošle jí universum někoho jiného.... Fajn,pomohla mi s jízdenkou do města k mojí máti,protože domů už jsem neměl spoj a udělala moc a moc .... co? Dobrou věc? Chválihodnou a charitativní? ježíš,to nejsou dnes věci,na které jsou lidi pyšní,se nenosí,jé ta je blbá. Děkuji jí moc za to,protože v jiném případě bych šel na stopa,tam bych čekal dvě hodiny až do tmy,kdy už nikdo nezastaví vůbec a byl bych nasranej,že jsem nevyrazil a měl bych 12km za sebou,jenže neměl bych,protože se mi dělalo hůř a hůř a u máti už jsem měl teplotu a střevní chřipku.Prdele .... jak to?Přes deset let jsem neměl podobný problém.Takže ... jak jsem se včera cítil?

Rozpačitě, uvědoměle, nadrženě, plný elánu, zklamaně, pobaveně, neschopně, nešťastně, nasraně, rozradostněně, vděčně, sebelítostně, poblitě, bez sil.....
spokojeně, báječně snově, milostně a fantaskně, ale to už jsem byl v sobě a ne vně :64:.. .... atd... prostě zase další běžný den.
Příspěvky: 77-53 52-28 27-3 2-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »