Čas v kartách


10.01.2017 - 17:17
(Panna) Kristýn
Čas v kartách
Dobrý den,

ráda bych se vas zeptala na skutecnosti ve vykladech karet a casovych usecich, ze se tak skutecne stane?

Řazení:
15.01.2017 - 10:55 | Filtr
(Kozoroh) Alffie
Jak zmínil Dan, vložit časový úsek do otázky. Např.

Co se stane v mém zaměstnání do horizontu 1 roku atd.

Potom buď podle osobních ročních vibrací, nebo přímo podle čísel karet z malé arkány, lze vyvodit i přesnější údaje. osobně třeba používám spíše systém přes osobní roční vibrace.
14.01.2017 - 21:37 | Filtr
(Panna) Kristýn » tronco
Ja muzu rict, ze se te kartarce splnily urcite predpovedi a bylo to i casove, dokonce mi rekla ze do konce listopadu prijde do moji prace zena a ze si mam na ni davat pozor, u kartarky jsem byla prvni tyden v listopadu a za dva tydny do prace nastoupila kolegyne z jine firmy meho zamestnavatele a zaclo se dit... tak muzu rict, ze jsem strasne koukala.
14.01.2017 - 12:39 | Filtr
(Štír) tronco
Jedinkrát jsem byl u kartářky a ptal jsem se na tři minulé životy,nechtěl jsem vědět nic dopředu. A ona mi vyložila mé tři minulé životy přesně tak,jak mi to v dalších letech dopředu vycházelo. Tzn.
1. Okolnosti a průběh věcí a tak,to vše sedí,ale absolutně v jiném časovém úseku. To může znamenat za předpokladu teorie o minulých životech,že se s karmou z minula musíme vyrovnat v dalším životě a proto nám chodí tytéž zkoušky. Ale.... osobně už se s tímto neshledávám... mi to příjde jako kruhy sraček pořád dokola. Až jakoby peklo pořád dokola.
2. Kartářka by si musela uvědomit tuto možnost chyby a vynechat minulé životy a šoupnout to do tohoto a s relativně přesným výkladem životních událostí už jsme blíže k pravdě,když ale právě ten ptaný čas šoupneme,tak to Ti moc nevysvětluje. Sám se však někam k této variantě přikládám....
Když jsem poté sám vykládal,nevěnoval jsem času moc pozornost,spíše jsem řešil mezilidské vztahy v současnosti a to,že to má příčinu v minulosti a následek v budoucnu,to už prostě tak je a čas je moc relativní.....
12.01.2017 - 18:54 | Filtr
(Býk) Nelle
A pokud to nejde, implementovat informaci o urcitem casovem useku, pak se automaticky zobrazuje doba od vykladu k vykladu..to znamena..pokud si vykladam kazdou hodinu, je to na hodinu..pokud den, je to na den, pokud rok, je to rok..pokud nekomu vykladam na zivot, objevi se ta doba, dokud nenavstivi za treba 20 let dalsiho kartare..nezapomen, ze situace a se neustale meni, tudiz, na dlouhodobe vyklady je treba pohlizet jako "nejpravdepodobnejsi moznost udalosti v souladu s planem zivota" ...ktere se ovsem mohou vlivem jinych okolnosti zmenit..planety ale udavaji energie, kterym se nejaym zpusobem nevedome podrizujeme, takze ty karty vychazeji i z tohoto.
10.01.2017 - 20:55 | Filtr
(Rak) dan162
Aby odpověď zahrnovala kýžený čas, tak vlož časový údaj do otázky.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »