Jak hubnete ?


06.12.2016 - 15:32
(Býk) player
Jak hubnete ?
De vám to?

Stránka: 3 2 1
Řazení:
12.12.2016 - 15:13 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Ruby
Když ono to asi musí být chtěně! :4: A toho chlapa na "krytí" :6:, pokud se nepřikrýváš dekou. :61:
12.12.2016 - 14:43 | Filtr
(Beran) Ruby » Sosna zvlčelý
"Kdysi jsem četl, že pro hubnutí bez námahy (ve spánku) je dobrá finta, když si trošku (oproti současnému stavu) snížíme teplotu v místnosti, kde spíme. A spát nahý!"

Hm, tak to se mi podařilo nechtěně před třemi týdny , po radovánkách jsem usla při malinko pootevřeném okně aniž bych si stihla dát pyžamo a prochladila jsem si záda takovým způsobem, že mi ráno volal přítel sanitku. Myslela jsem že mám ledvinovou koliku, škrabala jsem bolestí zeď :41: :4: Doteď to ještě pořád není žádná hitparáda.

Takže pozor na to, to taky není pro každýho :4:. Jako ve všem -kus od kusu.
12.12.2016 - 14:31 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Nehubnu, docela si držím svoji váhu.Sice jsem v určitém období stárnul rychlostí kilo za rok, ale to vydrželo asi jen 7 let, kdy jsem se dostal ze 72kg, kde mi nebylo zcela dobře - nízký tlak, na 79 kg, kde se cítím dosti dobře, ale klidně bych ta 2 kila shodit mohl, leč netřeba.
Zajímavé u mne bývá často to, že zatímco druzí po Vánocích si stěžují, jak nabrali, já pravidelně zhubnu. Asi je to tou pohodou, co si navodím. Stresy zmizí, já zrelaxuji a váha jde dolů. A to se nijak vydatněji nepohybuji, nesportuji... Takže do jisté míry by toto mohl být pro některé návod.

Kdysi jsem četl, že pro hubnutí bez námahy (ve spánku) je dobrá finta, když si trošku (oproti současnému stavu) snížíme teplotu v místnosti, kde spíme. A spát nahý! Tělo pak ve spánku produkuje teplo právě spalováním zásob. Krom toho když jsou nazí pod peřinou dva, mohou se oddat milování a tím se zapotit a spálit nějaké ty kalorie navíc. :15:
12.12.2016 - 14:20 | Filtr
(Býk) player » BylinKajka
No - především se tloustne úbytkem hormonů. A to již po pětadvaceti letech (tehdy jsem měl 88 a matka mi říkala , že jsem tlustej :-)) Jsou dva tipy lidí. Jedněm jakoby odumírá pokožka , svraskává - a druzí nabírají na váze.

Je fakt , že jsem ještě v bazénu nepotkal šedesátníka , jehož tělo by se podobalo dvacátníkovu. Ovšem - dle výzkumů to možné je. a sice dodáním hormonů tělu. Třeba hormonálními krémy.AAle zase - je potom otázka , zda to není kapku proti přírodě , nevím.
12.12.2016 - 02:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele BylinKajka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Clovek ma zrovinka idealni vahu, je to vypoved o tom, jak hospodari sam v sobe.


Ja, kdyz tloustnu,tak se moje duse nudi. A samozrejme sahnu po tom nejvzrusujicim, plnem vasni, no a buh tomu tak chtel, ze v dnesni epose je ten nejsnazsi pramen, jidlo...Buh tomu tez chtel a jsme pohodlni, vyhledavame to, dnesni epocha k tomu tak zve. A pritom, kdyz se vzdame nejjednodussich reseni, kdyz se vzdame pohodarstvi, kdyz presuneme vasne o neco vys, nez "jen" sakralni cakry, a obstojime pred mocnou solar plexus a pojedeme dal pres srdce, odkud to jde pak uz doslova samo a rado vys, prestane se chtit ukladat tuk, tuk je energie na potom, to je zasoba, kdo se nenudi, zasoby nepotrebuje, ma vsechnu energii, co potrebuje prave ted, vsude kolem sebe. Kdo se nenudi, je rad, a kdyz je vesely, tak si brisko neztezuje, ma na dosah kvalitnejsi vzruso, vice dimenzionalni, nez dobrou bastu.

Jen kdyz to dovolime, stane se namolej trasport pro toxiny, hubla jsem jedno obdobi s dobrym maslem, velice prijemna dietka.


Hubnuti je cesta, ktera se nikdy nekraci kvuli hubnuti, jako takovem, hubnuti se tvori radosti, chuti po novych prichutich, laskou a ohleduplnosti, k sobe a k druhym(je to moznost jak prejit na opravdu zajimave potraviny, ty ohleduplnejsi a s respektem k vetsine, nikoliv zdrave, zdravy je jen trend, ohleduplnost a respekt, to jsou slova k myslenkam ponekud vytrvalejsim).


Po cem se tloustne?

Posedlost, potlacovana touha, hadejte, brasi, kam a kudy se tlaci, aby jsme si ji vsimli ;-). Levarna, nepoctivost, neuprimnost, maskovani se, SCHOVAVANI SE!

Vyhybani se ....


Spatne smerovana vasen, lakota a prilisna stedrost!


Co ji leci?

Chut! Jednani na ROVINU, BEZOKOLKU. Rychlost, che to prvni kosmickou, kdyz chcete argumentovat a jednoznacne predhonit vas nesmyslne vymluvy ( ta ve vedeni a nekonkurencni je "Nemam cas, na cviceni a pohyb.", Ta nejpitomejsi, zdravotni stav mi to nedovoli")


Kdy s tim zacit?

Vzdycky, kdyz se ti zachce? Proc ne? Telo je na tento zivot tvy, muzes ho laskat jak chces, jo, prave ty, nikdo jinej te nepomazli lip. Tak kdyz to nejde susenkami a peceni, nebo jakymkolyv z tech "zdravych" jidel, ptej se, co ti dela dobre, zkousej a stihlej o sto-sest.

Zdolej jistoty a nejistoty a nekde uprostred jsi doma.


Ideal je jenom plod nasi fantazie, kdyz se jim inspirujes, je ti prospesny, tak se inspiruj, nebo se radeji inspiruj :-)


Dekuji Ti za toto tema:-).
10.12.2016 - 23:54 | Filtr
(Býk) player » 16ka
Asi tak 0 300% víc , než průměrný hubený Japonec. :61:

A nervózní jsem jenom , když vystupuju před nějakým géniem , kterej mi čumí na ruce. :61:

Ale dnes jsem na to přišel , čím to je. Je to tím , že bůh mě stvořil veselého boubelatého. A bohu se lze jen těžko protivit. :46:
10.12.2016 - 19:19 | Filtr
(Hadoken) ži.va
stresem a když jsem nešťastná... :15:
10.12.2016 - 16:14 | Filtr
(Lev) Marhon » player
ne, nejsem hluchá a nejsem ani slepá.
píšeš, že nic z toho, co ti kdo radí nejde a všechno vlastně děláš dobře.
a když nemáš čas, no tak nemáš čas.
takže pak to děláš výborně a je nejspíš všechno v pořádku. :15:
10.12.2016 - 16:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Není spíš slepá? :4:

Hele, soudě dle tvé nadváhy a nervozity - nemáš prostě jen málo sexu? :2:
10.12.2016 - 13:59 | Filtr
(Býk) player » Marhon
Seš hluchá? nejím večer.Jím v pět až všest a spát chodím mezi půlnocí a druhou ranní. Mastím minimálně , dělám jídla na vodě.

Nežeru sladký (nebo teda rozhodně míň , než většina lidstva).

Na posilovnu nemám čas a mám v prdeli levou kyčel.

A pivo piju 2- 8 za měsíc.

Seš prostě nahluchlá.
09.12.2016 - 09:31 | Filtr
(Lev) Marhon » player
co děláš špatně?
hledáš výmluvy, proč něco nejde, místo toho abys hledal způsoby, jak by to mohlo jít. :20:
tak zkus nejíst večer.
a třeba míň mastit.
a můžeš zajít do posilovny. hlavně někam, kde maji trenéra. vysvětlit mu jak si na tom pohybově a najít cviky, který můžeš dělat. možná by se časem dalo do pohybu i to, co se hýbat nemůže. pokud zvládneš zvednout pulitr s pivem, zvládneš zvednout i činku. :2:
a k tomu to plavání.
ale všechno to chce pravidelnost. pokud to uděláš dvakrát za týden a pak se na to vyprdneš, to nemá cenu.
08.12.2016 - 17:32 | Filtr
(Býk) player » Freja
Myslím , že ne. Jím hodně zeleniny , ovoce , vlastně i málo a často. Nevím vůbec o ničem , snad jedině ty dva krajíce chleba denně...no...ale to žere 90% světa.
Bílej rohlík sním za rok tak dvakrát.
Olej skoro nepoužívám , dělám na másle.
Sladký minimálně , sám si to nekoupím ani neupeču , krom štrůdlu a i ten sladím minimálně. Nápoje? Čaje , sodovku - sem tam ochucenou Matonku , která je stejnak myslím s aspartamem.
Knedlíky - tak jednou za měsíc tři jako přílohu.
Pivo jsem omezil na třetinu, jen když hraju s kapelou , tak si dávám 2.
Fakt nevim , co dělám blbě.
08.12.2016 - 12:58 | Filtr
(Beran) Livenaj » Freja
počula som ,že po zelenom čaji schudne len ten kto si ho sám naberie :3:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
08.12.2016 - 09:15 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Freja
Souhlasím, je to jako s parodontózou, taky není dědičná, jen si rodiče neuměli čistit zuby, tak to nemohli naučit ani děti :17:
08.12.2016 - 08:22 | Filtr
(Štír) Freja » player
Jo válka s genem :4:
Možná taky zděděný špatný stravovací návyky...
08.12.2016 - 07:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nízkosacharidová strava. Sladkému neholduješ, jsi masožrout, mohla by ti sednout. Úbytek je relativně rychlý a lidi u toho zůstávají i dlouhodobě kvůli zdravotnímu vylepšení organismu.

Je toho plný internet, Hezký blog má např.Vlado Zlatoš - napsaný tak jednoduše, že to pochopí i ti s pomalejším metabolismem.

Doporučuji, ale mně to samozřejmě nende. Sacharidy (a nejen cukr myšleno) mi chybí. No hlavně ten cukr. :14:
07.12.2016 - 21:58 | Filtr
(Býk) player » Ruby
Dělenou jsem kdysi zkoušel. stálo to hrozný prachy , nic mi nechutnalo a nedal jsem dolů ani kilo , pak mi ta , co mě do toho nahecla řekla , že to už musím nadosmrti...no , to teda... :4:

To si raděj udělám vanu bramborovýho salátu a budu jíst dokud neprasknu ve švech.
07.12.2016 - 21:01 | Filtr
(Beran) Ruby
Diety nejsou taky nic pro mě, tělo si žádá od všeho něco, ale když jsem pojidala hodně dušené zeleniny /ne syrové/ , maso, tak to šlo dolů. V kombinaci s půlhodinovou denní svižnější procházkou.
Mám v práci kolegu, mladý klučina /25 let/ rozhodl se že 10 kg zhubne. Navštívil nějakou nutriční poradnu, kde mu vše přístrojově změřili. K jídlu mu prodali pytlíky s nějakou instatní směsí /polévky,těstoviny atd/, zalil vodou a pětkrát denně to baštil. Prý u toho nehladověl. První dva týny byl jen na tom, pak snižoval sáčky a mohl jednou denně maso se zeleninou. Další týden sáčky dvakrát denně a postupně přidával normální stravu. Během měsíce měl dole 10 kg a zatím se drží, ale je fakt že na obědy s námi nechodí a nosí si jídlo z domu /spíš jen zeleninu a maso/. Jojo efekt prý u toho nehrozí /no nevím, jsem v tomto skeptik/. Nějak hloub jsem to s ním neprobírala, takže nevím jaké složení ty instatní směsi měly a finančně to byl docela nářez. Cítí se dobře, kalhoty na něm plandaj :4:, ale přijde mi pobledlý.

Mě se líbí co píše Bosch. Jenže je to kus od kusu, na každé tělo platí něco jiného, je třeba zkoušet.
Známá třeba zhubla tak, že jeden den v týdnu pila jen vodu.
Někdo zase dělenou stravu /u toho se hubne poměrně rychle, ale zase to není pro každého, kamarádce začaly po půl roce dělené stravy šíleně padat vlasy/.

Nevím jak jsi na tom s alkoholem, ale asi i to pivo by chtělo úplně vynechat, max po nedělním obědě sklenku.

Geny samozřejmě také dělají své, ale zase na druhou stranu...oni to lidi dřív tak neřešili, tu zdravotní oblast /a s tím i tu tloušťku/. Dispozice stavby těla máme samozřejmě každý v genech, ale tukové polštáře se dají úpravou stravy eliminovat.
07.12.2016 - 17:37 | Filtr
(Býk) player » tajga
To máš pravdu. Já jsem boubelatej a veselej. Metrák bych snad i akceptoval , ale tohle - i když ono při mé výšce 184 cm to ani jako panděrovitě moc nepůsobí...ale stejně, moc to je.

Ono je taky potřeba zmínit , že takhle vypadali všichni muži v našem rodě , a vlastně i ženský. čili jakoby - je to válka s genem.
07.12.2016 - 17:35 | Filtr
(Býk) player » tulačka
180 gramů jogurtu denně - nadbytek?
07.12.2016 - 16:58 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Mici Angóra
Dneska existují přístroje které dokáží určit metabolický typ spalování.
Za diagnostiku se sice dá přes tisícovku ale je tam spousta užitečných údajů.
Poradí každý nutriční terapeut kde se obrátit.
A podle typu jsou postupy v úpravě stravy tak aby člověk dosáhl optimum.
Player má nejspíše spalování pomalé, ukládá.
Může jíst hodně ale potravu s nízkou energetickou densitou.
Receptory hladu vypnou když je žaludek plný a když to nebude moc skladké a tučné tak není co ukládat.
07.12.2016 - 16:50 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » player
Zaveď vlákninu. Základ dušená vařená zelenina a polysacharidy což jsou hlavně celozrnné obiloviny jako příloha a to hlavně celé zrno (pohanka jáhly amarant rýže basmati natural čirok quinoha teff atd). Více zeleniny než obilnin.
Zdroj bílkovin maso občas luštěnina nejlepší je červená čočka.
Po tom musíš hubnout.
Vynechat bílé pečivo rohlíky rýži knedlíky skryté cukry i chlast.
Obilniny bych úplně nevynechal jíst jen zeleninu a maso je pakárna tělo potřebuje i jistou míru sacharidů ale hlavně v polysacharidové formě což jsou celozrnné obilniny.
07.12.2016 - 16:43 | Filtr
(Blíženci) tajga » player
Asi chce tvá duše přebývat v silném těle. Mně přijde, že ke změně těla je třeba nějaká osobní transformace.
Tloušťka sice není moc sexy, ale zase si nedokážu vybavit moc tlustých neurotiků, takže své výhody určitě má.
07.12.2016 - 15:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Freja
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Momentálně vynechávám ty sklapovačky před bazénem na rozehřátí. :4:
07.12.2016 - 14:36 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Freja
Jj, to taky znám, v anglické verzi:

2 things a girl wants:
1) loose weight
2) eat

:4:
Příspěvky: 53-29 28-4 3-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »