Retrogradny vladca horoskopu


29.11.2016 - 13:31
(Střelec) LadyLyanna
Retrogradny vladca horoskopu
Ahoj....viete ako cloveka ovplyvnuje retrogradny vladca horoskopu, v tomto pripade Jupiter, ktory je zaroved vo 4tom dome a mam vela spojeni s planetami v prvom dome. Snazila som sa najst nejake informacie po internete, ale neviem to najst....ze by o tom nikto nic nevedel?

Pekny den prajem :17:

Řazení:
12.12.2016 - 11:08 | Filtr
(Střelec) LadyLyanna » Iteza
Dakujem velmi pekne za zdlhavu detajlnu odpoved. Super analyza a aj pravdiva. Nerozumiem ale tomuto: Má to v sobě jakousi zvláštní sebestřednost až autismu. Neviem presne ako je to myslene. Zvysok presne vystihuje cez co v zivote prechadzam a nie je to naozaj med lizat.
:15: :30: :29:
03.12.2016 - 13:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » LadyLyanna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ve vašem případě je Jupiter postavený dobře, má několik trigonů na planety v prvním domě. První dům je spíš ten úhelný kámen, o který se neustále zakopává. Mít jednak Saturna v prvním domě, a druhak pět planet, to není žádný med. Možná ani tak ne pro vás, jako pro ostatní. Má to v sobě jakousi zvláštní sebestřednost až autismus, člověk je natolik ostrov sám pro sebe, že častokrát skoro vůbec nevnímá, že jsou třeba taky nějací další lidi, co mají taky nějaké svoje zájmy, potřeby a postupy. Přitom další paradox, Slunce ve dvanáctém domě, je v podstatě vrchol nesobeckosti a sebestřednost tam vůbec není. Asi vyvoláváte v druhých lidech nějaké dojmy, a pak se můžete děsně divit, co si o vás myslí, protože jste úplně jiná...
Trigon na Jupitera je taky dosti ošemetná věc, člověk je přesvědčený, že je v právu, nebo že má nárok na to mít se dobře, může si myslet, že svět by měl být dobrý, spravedlivý atd., ale on takový mnohdy není.
Osobně si myslím, že problémů je několik - jsou to nesourodé a zdánlivě paradoxní a protichůdné energie. Třeba Venuše s Uranem - tak ráda by si nějak zarebelovala, osvobodila se, udělala něco "jinak"...ale je taky v konjunkci se Saturnem...Saturn je ale první, takže nejdřív nějaký zákaz, možná i vnitřní, nějaký blok, načež pak na scénu přijde Venuše s Uranem a řekne si "Tak to zase ne"...a spustí rebelii. Nebo Luna s Neptunem...úžasná věc, ale v Kozorohu dosti zvláštní...jakoby neustále něco narušovalo vaše praktické záležitosti, různé zmatky, klamy. Tajemství je, že to není nikdo zvenčí, jste to vy sama. Je to takový sebebojkot.
Co se mi naopak líbí, je Mars v desátém domě. To, že je neaspektovaný, znamená, že je tak trochu solitér a sám voják v poli. Ale ve Štíru vydrží skoro vše, když bude potřeba, tak si to prostě vybojuje. V životě můžete dokázat fakt hodně, ale je třeba, abyste sama sobě věřila. Druzí vám sice mohou v něčem pomoci, ale to podstatné dokážete jen vy sama.
Howgh! Přeju mnoho zajímavých sebepoznávacích chvil, s tímhle se nudit nebudete ;).
29.11.2016 - 19:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To by mě také zajímalo, mám retro Venuši jako vládce, a je to opruz.
29.11.2016 - 18:53 | Filtr
(Střelec) LadyLyanna » Iteza
Dakujem. Ano asc je v Strelcovi....zabudla som uviest. Kazdopadne velmi dobra odpoved a aj pravdiva. Nie je to velmi pozitivne. :24:
Ale taky je zivot :1:
29.11.2016 - 14:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Předpokládám, že AS je ve Střelci, tudíž Jupiter bude v Rybách nebo Beranu. Retrogradita i postavení ve čtvrtém domě má v sobě něco zvláštního nedefinovatelného, co se projeví jako jakési lpění na minulosti, ať už se to týká minulosti obecně, či dětství, anebo taky karmy. Pokud má Jupiter spojení s planetami v prvním domě, pak bych mohl říci, že některé záležitosti z minulosti, hlavně ty, které jsme si nevyřešili, a které si s sebou vláčíme jako kámen, nás určitým způsobem mohou omezovat v sebeprosazení a rozletu. Zatímco první dům ukazuje, jak voláme do světa a jak se sebeprezentujeme, čtvrtý dům nás táhne hlouběji k rodině, minulosti, zvykům...záleží ale samozřejmě na zbytku horoskopu ;)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »