ked by mi mohol byt otcom


13.11.2016 - 21:08
(Rak) Loreena Mckennitt
ked by mi mohol byt otcom
dobry vecer :117: dufam, ze sa nikoho nedotknem, ale celkom ma zaraza, ze mi tu pisu muzi okolo 50ky.. ja si myslim, ze ten generacny rozdiel je uz trosku moc.. kde sme? v soubiznise? :61:

Stránka: 6 5 4 3 2 1
Řazení:
22.11.2016 - 11:53 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Lubosh
aj ja ti dakujem :1: :83: asi preto nepozeram televizi a vyberam si z archivu len to, co ma zaujima :61: ale ved sa zeny vyjadrili, ze to nepomaha, takze darmo si tam nieco pisat, oni to pry necitaju.. a staci mi ten pristup, ked to odbijem 10 krat a na jedenasty sa vrati :75: to vravi za vsetko :17:

:6: asi prestanem reagovat vetu po vete a budem odpovedat az po docitani vsetkeho.. :22:

:4: Luboshi, spravna odpoved :37:

dakujem, aj tebe hezky den :1: :84:
22.11.2016 - 05:47 | Filtr
(Lev) Lubosh » Loreena Mckennitt
Dekuji moc a chapu tve pocity. :-) Bohuzel, je to jako programy televize, muzes si vybirat ty sve, ale nemuzes zrusit existenci tech, co te nezajimaji. Mozna by v profilu mela byt kolonka: preferuji starsi muze: ano ne. :-D Ale muzes to tam zkusit napsat... No dobre, znam tvou odpoved, budou to ignorovat. :-D Hezky den!
17.11.2016 - 20:13 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » player
:61:
17.11.2016 - 14:50 | Filtr
(Býk) player » Loreena Mckennitt
Nojo , protože mladý mezi ezoteriky moc nejsou , ti někde střílej zombíky.
16.11.2016 - 23:46 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Lubosh
ahoj, Luboshi :1: dakujem za prispevok :17:
nevravim, ze sa ma dat niekto ukamenovat, ale v spravach sa mi z 99% objavuju odkazy od o generaciu starsich ludi a predstava vztahu s ludmi, ktori by mi mohli byt otcom nie je nic pre mna.. je to len otazka preferencii, nic osobne

uz to ide celkom na nervy, tak som chcela vediet, ci sa to deje aj inym.. neviem, ci to robia aj zeny, nestretla som sa s tym

drzim palce a zelam vela stastia vo vztahu :17:

hezky vecer aj tebe :37:
16.11.2016 - 23:24 | Filtr
(Lev) Lubosh
Na světě jsou miliardy lidí, což znamená poměrně dost velké množství názorů, pocitů... To asi hej, nie? :-)) Je v pořádku, že se ti to zdá podivné, stejně jako bude v pořádku, když to někdo neřeší. A taky není každý padesátník stařec a každá dvacítka pěkná holka k otočení. Tak to je. :-) Mám přítelkyni o kousek mladší než jsi ty a je nám spolu skvěle (přes rok). Měl jsem ženu ještě o rok další rok mladší a po pěti letech to skončilo, ale rozhodně věk nebyl důvod. Je to o lidech. O jejich způsobu života, názorech. O tom, kdo si s kým rozumí.
Chodím občas na diskotéky, sportuju, co se do mne vejde, protože je to supeeer, mám rád lidi kolem a patlám se v barvičkách po nocích, protože je to relax a lidi kolem toho mě baví. Mám být ukamenován, že ženy v mém věku tohle většinou nezvládají, takže je mi (nám) dobře i když by mohla být mou dcerou? :-)
Jen názor, můj život. :-)
Hezký večer Milamora :-)
P.S.: jen pro jistotu: Nejezdím v Mercedesu a nebydlím v obrovské vile, má přítelkyně si na sebe umí vydělat sama a není zoufalec, co nemůže zavadit o chlapa. To fakt ne :-D.
P.S.2: no... souhlasím, že na seznamkách je hodně zoufalců... nejen mužů, to mi věř :-D
16.11.2016 - 15:49 | Filtr
(Blíženci) il*ča » Loreena Mckennitt
Na první pohled se může zdát, že ty opuštěné,"staré" manželky jsou chudinky, jenže až u takových žen pomine prvotní šok a lítost, zjistí, že jim bez toho chlapa, kterému denodenne zajištovaly superservis- praní, žehlení, vaření, nákupy...je vlastně mnohem líp. Najednou mají hafo volného času , děti jsou odrostlé, konečně se mohou věnovat svým koníčkům a pokud nezatrpknou, dokáží to využít. Blbý je,pokud se rozvedená lituje, žije s pocitem, že se celý život obětovala, skuhrá, totalně na sebe přestane dbát....to už je pak jen přežívání, ne život.
Ti muži, kteří založili v padesatce novou rodinu, časem mohou zjistit, že jim došel dech, jsou vyměneni za schopnější model a nakonec zustanou sami, s vyhlídkou placení alimentů do svých sedmdesati let....nebo - jak psal Player - s ditetem omladnou, zvládají, jsou s novým zivotem spokojení...člověk nikdy neví, jak se mu život vyvine. :37:
15.11.2016 - 23:41 | Filtr
(Býk) player » Loreena Mckennitt
Chce to hodně číst a hodně se rozhlížet kolem sebe. Chce to znát historii a současnost , pak ti vyjede i budoucnost. Věštec nejsem ,ale takhle to cítím.

Ono totiž takhle:lidstvo čekaj 2 globální katastrofy. Jednak ekologická , kdy se zastaví Golfský proud , takže celá Evropa po Pyreneje bude v podstatě sibiřská tundra a lidé budou muset utíkat dolů , k rovníku. Na zastavení Golfáku chybí už jen několik procent odtání arktických ledovců a je po ptákách. Golfák může zastavit za sto let , nebo taky zejtra. Ale rozhodně se to stane , pokud nenadejde doba ledová (cyklická). No a druhou katastrofou bude světová válka o poslední zbytky fosilních paliv , pokud nezvládnem pomocí nanotechnologií v brzké době atomové inženýrství. Někdy si říkám , že tu už snad nezažiju. Ale děti , které se rodí dnes pravděpodobně ano. Také to může být ale i válka o pitnou vodu , to je další celosvětový průser.

Takže - užívejme rychle a naplno. Každý den. S mladšími milenci , se staršími milenci , žijme naplno , jak to některé národy umí. Budoucnost je chmurná.

Jenže - z popela povstává Fénix. Lidstvo má stále velkej potenciál. A jeho těla? Ohromnej.
15.11.2016 - 21:44 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » player
hmm.. kam ty na tie predpovede chodis? :84: ja by tipla tu prvu verzi, nakolko uz sme v nej do znacnej miery :46:
15.11.2016 - 17:45 | Filtr
(Býk) player » Loreena Mckennitt
Ano. Současný člověk , zejména muž , sklízí, co před několika tisíciletími zasel, když zničil ženství.

Co dnes z archeologie víme? To , že žena byla téměř stejně tvůrčí , jako muž a že byla i téměř stejný prase , jako muž. Pohlavní orgány se po tisíciletí uctívaly , coby modly. A ženy byly léčitelky ,ale i stavitelky - dokonce i na Pyramidách v Gíze se s největší pravděpodobností podílela žena , jestli je dokonce nevyprojektovala , to se nyní řeší.

Jenže muž se cítil ohrožen , takže v té jediné civilizaci , která měla nějakou vývojovou úroveň ženy tvůrčího ducha pozabíjel. Královna Hačepsovet byla poslední z těch, které to dávaly, prchla s alchymistkama do pouště , ale muž si ji nakonec našel a s celou komunitou povraždil.
Pak přišel Starý Řím , který byl eroticky poslední nespoutanou dobou. Ale taky vysloveně krvelačnou a zvrhlou oni už nic jiného nedělali , než perverzi a krvelačný hry. Zapoměli tvořit , zlenivěli ,zašli za hranu a byli zničeni. Co následovalo víme. 2000 let církevní doktríny , kdy jak chytré , tak hodně smyslné ženy se upalovaly a církev sexualitu žen otrávila jedem. Stvořila absolutní cudnostní pokoru neustálým pomlouváním jejich orgánů a sex označila za hřích.

To prostě nejde pominout. sexuální revoluce holek začíná až s hnutím hippies. Alespoň tedy v západní společnosti. Nyní jsme v mezidobí , kdy holky odhazují pozvolna ta církevní dogmata , ale stále z nich zatím jsou nevěstky , nebo-li , krom nymfomanek , které přežily, svou vagínu draží. Ale na druhou stranu - alespoň už se v pohodě svlékají.

Za deset či více generací skončí sňatky , těm zvoní hrana už nyní. Budou lidi trojího stylu žití. Single , páry a mikromomunity. Kluci do té doby ještě trochu zženští a ženy ještě trochu zmužní , což je patrné už nyní. NAvíc nás ubude , příroda si nás zredukuje. Holky se vrátí zpět do polohy hetér , roznašeček rozkoše a erotismu bude patřit na nějakou dobu na lidstvo chudší svět. Žárlivost přestane existovat , duch ženy bude osvobozen.

Přibude také hodně gayů a lesbiček. Protože to bude bráno za normální , jako naposled ve Starém Římě , kde se nosila bisexualita jako městský standard. Ale tím se také bude omezovat počet narozených dětí. Krom toho i tím , že chlapům dochází aktivní sperma.

VIZE druhá: vše ovládne Islám a role ženy zůstane vysloveně otrocká.
15.11.2016 - 17:27 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » player
to je reakcia na konkretnu siituaciu, co opisuje :83:

Za deset generací bude líp."

mozes to, prosim, rozviest? :36:
15.11.2016 - 17:11 | Filtr
(Býk) player » Loreena Mckennitt
takze nakoniec najhorsie dopadli ti samci v druhej puberte

To se nedá paušalizovat. Ono to prostě dneska je celý nekompatibilní a správnej model nenajdeš , ani 20 metrů pod zemí. Prostě sem,tam někdo má kliku , ostatní soumaří. Za deset generací bude líp.
15.11.2016 - 17:10 | Filtr
(Býk) player » il*ča
To je pravda. Jen málokterý padesátník má energii na dítě , vidím to u svých nájemníků. Katastrofa. Jedenapadesátiletý otec hyperaktivního šestiletýho caparta - katastrofa.

Na druhou stranu ti , co jen pořizují mladé milenky naopak stárnutí brzdí , jsou jak 2 metry nad zemí. Vznášejí se. A s tou potencí , no , to je individuální. A jinak - že ty holky maj milence , to je třeba jim přát , to je ještě zdravější. Mít doma manžela , kterej to finančně zajistí a milence , kterej to v rozkroku pojistí. Model jak vix. Ale ono by to stejné bylo i s mladším , tan si po dvou letech sexu sedne k počítači - a je to mnemlich totéž...

Halelujah.

Citát pytláka Říhy:

Rozdíl. mezi milenkou a milovanou manželkou
je beze všech legrací
jako mezi kazajkou a kazajkou svěrací. :6:
15.11.2016 - 16:44 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Buddha/2
:61: no, to je pravda
15.11.2016 - 16:40 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Loreena Mckennitt
Statistika např. řekne jaké procento padesátníků si našlo mladší, ale už nesleduje, kolik z nich je "strhanejch kocourů" a kolik manželek si oddechlo :4:
15.11.2016 - 16:38 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Buddha/2
v akych suvislostiach? :17:
15.11.2016 - 16:35 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » il*ča
No, to jsi asi narazila na slabinu všech statistik - totiž že neberou čísla v souvislostech :4:
15.11.2016 - 16:29 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » il*ča
takze nakoniec najhorsie dopadli ti samci v druhej puberte :1:
mne je aj tych manzeliek celkom luto.. lebo ony sa obetovali rodine, manzel si zatial budoval karieru a ked pride druha mladost, tak cavparky.. ale ktovie, ake su tie zeny, co (ne)ponukaju okrem domaceho servisu, takze tazko povedat
15.11.2016 - 15:46 | Filtr
(Blíženci) il*ča » player
Jooo...ja jim fandím, těm mužum, co chytli další mízu. Mám ted v okolí dva. Manželku odkopli, protože už s nimi nedržela tempo. Jeden si nabrnknul třicítku, ten druhy babu asi 35 let. Oba založili nové rodiny, mají děti cca 2 - 3 roky. Jejich energie z druhé mízy je v čoudu, oba jsou ztrhaní jak kocouři, uplně bez enrgie...a ta třicítka už ma milence, poněvadž ten padesátník s ní nedokáže držet tempo. A víš, kdo jen kvete? Ty zatracené, původní manželky. Takový pěkný koloběh... :4:
15.11.2016 - 15:36 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » .
:117:
15.11.2016 - 15:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
I chlap má na sex celé tělo, a dokonce může prožít i několik orgasmů za sebou, bez pauzy. Ale je to o tréninku, jako všechno. :17:
15.11.2016 - 15:23 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » player
dakujem :117:
15.11.2016 - 15:22 | Filtr
(Býk) player » Loreena Mckennitt
A jinak doporučuju knihu Tanatonauti , tam je to krásně popsáno... :3:
15.11.2016 - 15:13 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » player
dakujem za vysvetlenie, ale aj muzi maju zony mimo tej hlavnej :75:
15.11.2016 - 15:11 | Filtr
(Býk) player » Loreena Mckennitt
Protože vy máte na sex celé tělo. My ty tři centimetry kůže. :4:

Vy můžete mít 15 orgasmů v řadě , my...no tak tři a ještě s pauzama.
Příspěvky: 147-123 122-98 97-73 72-48 47-23 22-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »