Životní číslo 6


06.11.2016 - 15:51
(Štír) scorpio-15.11.1987
Životní číslo 6
Zdravím najdisáky :27: nedá mi to nenapsat,vzhledem k diskuzi,která tu je ohledně čísla 6.Taky jsem 6 a jako životní 6,pravda většina věcí se motá kolem lásky a vztahů a pak je tu to sebevědomí versus nesebevědomí,které se právě promítá v rámci vztahů a protože je pro nás 6-láska priorita,jak to u vás 6-tek vypadá v rámci vztahů myslím teď partnerských?Jak vypisovala Karamel ve své diskuzi ohledně 6-tek,jsem člověk co se rád obětovává pro druhé a ve vztahu mám pak tendenci to dělat též,přizpůsobovat se druhému a to není moc dobře,protože to pak vypadá,že nemám vlastní hlavu...také s tím máte problémy?Máte taky tendence přizpůsobovat se?Díky za odpovědi :27:

Řazení:
07.11.2016 - 22:39 | Filtr
(Rak) dan162 » Crumb
U příjmení je obtíž s častou změnou u žen po svatbě. Většina lidí, kteří se zajímají, jsou ženy, jestli to není ten důvod opomíjení.

Vyšší čísla na datum narození jsou parádní, a to jsem četl jen Goodman
07.11.2016 - 22:35 | Filtr
(Rak) dan162 » tajga
Saturna ve druhém domě mám taky, a vnímám ho spíš jako dostatek příležitostí naučit se správně oceňovat sebe i okolí - až do naučení.
07.11.2016 - 22:29 | Filtr
(Ryby) Crumb
Už tu proběhla diskuze o životním čísle 6. Diskutovalo se tu i o mezisoučtech, o vyšších číslech, ze kterých šestka vzniká, např. o vyšším čísle 33. Vyšší čísla, která se objevují před konečnou redukcí na základní číslo od jedné do devíti, slouží k prohloubení a zpřesnění numerologické analýzy. Představují jakýsi vyšší druh věštění. Šestku můžeme získat také z čísel 15, 24, 42, 60. Každé z těchto čísel se významově váže na šestku, má ale i své specifické významy, které dokreslují životní nebo jmenné číslo jedince. Vyšší čísla se dobře uplatňují při zkoumání jmenných čísel, při kombinacích životních a jmenných čísel a také při předpovídání budoucnosti. Lidé se většinou spokojují se zkoumáním charakteristik životních čísel a opomíjejí čísla jmenná. Je to docela škoda, protože zkoumání jmen prostřednictvím vyšších čísel dává zajímavé výsledky. Zkoumání číselných hodnot jmen se ale často pokládá jenom za nesmyslné hrátky s čísly a lidé, kteří se tím zabývají bývají pokládáni za pošetilce. Sám Hospodin se ale v bibli zabývá významy jmen, jejich číselnými hodnotami a také změnami jmen za účelem změny osudu. A libuje si právě ve vyšších číslech.
06.11.2016 - 20:33 | Filtr
(Rak) dan162
Životní nevím, ale základní šestka je spojená u mne s Venuší a Váhami. Nesebevědomí to asi nezpůsobuje, péči o okolí ano, ale nemusí být na vlastní úkor. Spíš bych sebevědomí nespojoval s šestkou ve smyslu důvodu, příčiny.
06.11.2016 - 16:43 | Filtr
(Blíženci) tajga
Bývalý manžel byl šestka, nepřizpůsoboval se nikdy nikomu, měl jedině vlastní hlavu, nicméně po hezkém vztahu toužil moc, to ano, ale ty dvě věci nešly úplně dohromady.

Teď koukám, že máš Saturn ve 2.d., jako já, což je neustálý boj s nesebevědomím. I když ty máš lepší aspekty, tak to třeba zpracuješ lépe a rychleji.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »