Energie ve vztahu


26.10.2016 - 15:06
(Rak) VodniVila
Energie ve vztahu
Ahoj, dobry den. Resime s pritelem takovou neprijemnou vec. No pokusim se to shrnout.

Byla jsem s pritelem pres dva roky. Moc jsme se milovali. Nadherny vztah opravdu ciste lasky kdy jsme si rozumeli ve vsem. No jenze pak se neco stalo a my se rozesli. Pul roku jsme spolu nebyli a ted sme to zase dali do kupy. O to by ani tak neslo.. Ale jde o to, ze kdyz jsem s nim byla, citila jsem se casto unavena a bez chuti neco delat. No i jemu vsechno dlouho trvalo. Po tom co jsme se rozesli jsme "zacali zit". Meli jsme oba spoustu energie na vsemozne aktivity, ja se nikdy necitila nejak extremne unavena. Syna jsem zvladala bez problemu vodit do skolky a utikat na autobus. Ted co jsme zase spolu, cca 2tydny, se citim velmi vycerpane. Nezvladan vstavat a kdyz prichazim z prace jsem unavena a bez chuti neco delat.

A proto se ptam: je mozne, ze si navzajem rusime energie romantickym vztahem?? A da se s tim neco delat??

Řazení:
28.10.2016 - 19:53 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » musiúa
:61: to by vysvetlovalo, preco mam tiez malo energie, ked som s mojim muzom :61: :15: :59:
28.10.2016 - 18:29 | Filtr
(Rak) VodniVila » Macek70
Ahoj, no po tvem prispevku se stale citim ze jsem v tom sama. Jinak receno: on v zadnem pripade neni zly clovek! Spise naopak.. Je to snad nejhodnejsi clovek ktereho znam. Az nekdy mam pocit ze tak hodny az blby.. Nikomu nerekbe ne, nikomu neublizi ani vedome ani nevedome, nikoho nikdy nepomluvil ani se o nikom ve zlem nebavi. Ke me se chova jako ke kralovne. Se sebevedomim je na tom tak normalne.. Neveri si ale ani se nejak nelituje... :27:
28.10.2016 - 11:09 | Filtr
(Lev) Mrtvý » Hustokrutě obscénní Morti
Zase :40: diskuze? :4:
28.10.2016 - 10:53 | Filtr
(Střelec) Macek70 » VodniVila
Ahoj,
tohle mám právě za sebou. Bylo to chlapem. Já akční, celý život a celkem ve všech směrech...
Poslední týdny to bylo tak, že jsem v jeho blízkosti vydržela pouze den a půl a pak musela na 4 dny odjet mimo, byl to člověk co se neměl rád, v sobě obrovské psycho a nulové sebevědomí...
Ano vysával mi energii, on se tím dobíjel.
Nechci zde nic analyzovat, jen aby jsi viděla, že v tom nejsi sama :45:
26.10.2016 - 21:22 | Filtr
(Rak) VodniVila » Háňa*
Tak to ale neni :-D Chtela jsem trochu poradit nebo nakopnout.. Tenhle prispevek mi prijde takovy zapredsudkovany :-)

Mezi nami vse funguje normalne, spontanne, nenucene.. ;-) nerikam ze se nekdy nepohadame, to je pro vsechny :-) ale urcite si nic nenamlouvame :-D
26.10.2016 - 19:26 | Filtr
(Beran) Háňa*
Těžko to nějak vyhodnotit, ale první, co mě uhodilo do očí, byl ten rozpor. Na jedné straně "Moc jsme se milovali. Nadherny vztah opravdu ciste lasky kdy jsme si rozumeli ve vsem" a na druhé současně "kdyz jsem s nim byla, citila jsem se casto unavena a bez chuti neco delat".

To mi prostě nějak neladí. Vypadá to, že jste si už tehdy něco namlouvali - třeba ne vědomě, ale prostě jste asi někde uvnitř CHTĚLI mít nádherný vztah a ve všem si rozumět, tak jste na tom tak moc "dělali" a všechno, co by to mohlo narušit, potlačovali a odháněli, až vás to unavovalo.
26.10.2016 - 19:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » VodniVila
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A kdyz sme spolu zacali ( pred temi temer tremi lety ) tak ano.. Ponocovali jsme...


Teď jsem si ještě všimla tohoto příspěvku...to jsem přehlédla.Já si nemyslím, že by byl energetický upír, to jsem jen dala příklad, že jsou tací.To z tvého příspěvku jsem pochopila, že tomu tak není, to on by byl plný energie, to je jasnačka :1:.
Já mám stavy únavy a byt mám ok, ale mám autoimunitní onemocnění, tam je vysvětlení.U vás tedy zvláštní, že když jste spolu, jste unavení a jste-li každý zvlášť, jste v pohodě.Momentálně bych věřila,že je to i jakási podzimní únava,ale když to bylo již předtím,pak ne a zase znovu, to mi hlava nebere :63:.Ještě tak nějaká nepřející entita, to dokáže taky dost, no je to zvláštní a únava dokáže dost znepříjemnit život.
26.10.2016 - 17:06 | Filtr
(Rak) VodniVila » player
Asi je treba pozvat nejakeho proutkare. To ze mi tady beha dusicka meho dedy uz jsem si zvykla ale energie domu me nenapadly.. :-) navic to chce drobnou rekonstrukci, takze by bylo aspon fajn vedet co a jak a kde :-)
26.10.2016 - 17:04 | Filtr
(Rak) VodniVila » musiúa
Toto vysvetleni se mi libi a dodava nadeji ze neni vse tak cerne jak to vidim :75: diky! :6: zajimave vsak je, ze hned ze zacatku podzimu jsem byla uplne akcni! Zacala jsem aktivne skladat drevo do sklepa, zazimovavat rostlinstvo atp. Ale to trvalo asi 4 dny.. Pak zacaly jakesi utlumy..
26.10.2016 - 16:59 | Filtr
(Rak) VodniVila » .
Film byl velmi beckovy a byla tam asi tak tretina... Byla jsem z toho velmi sklamana.. Kdybych necetla knihu pred tim, nez nahodou bezel film v televizi rozhodne bych se na to nedivala a odsoudila tk na zacatku jako strasnou blbost...
26.10.2016 - 16:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no a teď to vidim - teď, dva týdny, co tak sleduju je unavenej kde kdo - je podzim, člověk má rozjímat, chvíli trvá než se přizpůsobíme, pomůže návrat ztracené hodiny :3: takže nic neřeš, když to tak půjde dalšího půl roku tak jo - zatím si dopřávejte spánku o samotě, nějakých vitamínků, relaxace, lehkého cvičení a odpočinku a kvalitní stravy :15:
26.10.2016 - 16:12 | Filtr
(Býk) player
Zajímavé.

Nemůže to bejt obydlím? Zkuste přeházet nábytek , nebo spát v jiný místnosti.

Můj známej nemohl léta pořádně spát a pořád byl utahanej. Nakonec mu proutkař řekl , že se mu pod domem křížej dva spodní proudy a on se přestěhoval do jiný místnosti , která není přímo nad průsečíkem a je v pohodě.

Ale jinak nevím , no. Možností je mnoho.
26.10.2016 - 16:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já bych si ji přečetla i tak :3: Jen mě to překvapilo... Film se mi zdál dost dobrý, ač levně natočený.
26.10.2016 - 16:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » VodniVila
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To jsem taky četla, ale dávno a už mám tedy sklerozu, což si klidně i již mohu dovolit. Zapomněla jsem jakoukoli zmínku o romantických vztazích, vůbec jsem jako kdybych nic nečetla :61:...
Tak kafem to asi nebude,na to bys už za tu dobu přišla.A nepřeháněj to, káva okyseluje hodně organismus, to problému nepomůže, jen nakrátko.
Jsem sama zvědavá až si to přečte nějaký odborník na energie :3:.
26.10.2016 - 16:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
neboj, je to dezinterpretace, klidně si ji přečti :3:
26.10.2016 - 16:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já tohle měla poslední cca rok vztahu s bývalým. Ale tam to bylo proto, že už jsme nebyli kompatibilní, respektive jeho energie, aura nebo co, mě brzdila, byl na mě moc "zemitý". Stačilo, že jsme spali vedle sebe a já byla ráno jak když jsem vůbec nespala. Když jsem spala sama, bylo to ok.

Tak mě napadá, že je možnék, že už prostě neladíte. Nevím... :63:
26.10.2016 - 15:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » VodniVila
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já Celestinské proroctví viděla jen jako film, chtěla jsem si přečíst knížku, ale tohle mě teď teda odradilo. :4: Ty Vhledy jsou fajn. Ale o romantických vztazích ve filmu teda nic nebylo. Nedokážu si to moc představit, asi bych musela znát kontext toho, co tam bylo napsáno... nebo je to blbost překladu..? :63:

Takže - jaké mají být tedy vztahy?
26.10.2016 - 15:58 | Filtr
(Rak) VodniVila » :):):)
A kdyz sme spolu zacali ( pred temi temer tremi lety ) tak ano.. Ponocovali jsme... Prave diky te otevrene srdecni cakre se mi vubec nechtelo spat... Stacily mi 3.. 4 hodinky.. Ale ted, i kdyz stale miluji se citim vycerpana a to mam fyzicke aktivity asi tak jako kazdy normalni mlady clovek..

Pritel se citi taky vycerpane ale rikal mi, ze prave se mu nehxe nebo nemuze se mnou spat... Casto se budi... :63: ale nemyslim si o nej ze je to energeticky upir...
26.10.2016 - 15:53 | Filtr
(Rak) VodniVila » :):):)
Prave ze nemam mene spanku... Spim tak 7hodin...

No kdysi sem cetla knihu celestinske proroctvi ktere prave pojednavalo o romantickych vztazich uz si to presne nepamatuju ale slo tam o to, ze to bere energii..

No treba jen piju mene kavy :61:
26.10.2016 - 15:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zvláštní...taky mě napadlo, že bude méně spánku a velký výdej energie po nocích, ve volném čase...Jenže když je člověk zamilovaný,nebo miluje, otevře se mu srdeční čakra a energie proudí.Navíc jsi dost mladá, to stačí spát pár hodin.
Rušit si energie romantickým vztahem slyším poprvé.
Existují lidé, jakožto energičtí upíři, kteří i nevědomě berou energii druhým. Znám osobně jednu ženu, tam odpadnou všichni a ona spí dvě, tři, hodiny denně.
Tohle jsem zvědavá, jestli ti někdo k tomu napíše více.
Mě tak ještě napadá, jestli jsi nezměnila místo pobytu, či v bytě(domě) nespíte v jiné místnosti, než když jsi bez přítele.
26.10.2016 - 15:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele adolfek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Sama si odpovězte, CO se změnilo. My všechno nemůžeme vědět, nebo popsat.
26.10.2016 - 15:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
zeptám se, a je to určitě únava, není to spíš extrémní "vyklidněnost"? i když píšeš - vyčerpaně... ještě se zeptám - a nemáš třeba pocit, že se musíš snažit, že by ses třeba psychicky hodně vydávala?
26.10.2016 - 15:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hustokrutě obscénní Morti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61: :61: :14:

osobně doufám, že je to tím, protože jinak je to - blbý prostě... máme málo informací na jakékoli rady ale...
26.10.2016 - 15:20 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Trošku zkusim po praktický stránce. :21:
Nemůžeš bejt unavená z toho, že prostě míň spíš, :6:
26.10.2016 - 15:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co znamená rušit energie romantickým vztahem? :63: Pokud se máte rádi (myslím opravdově, ne proto, že se to očekává), tak to má energii dávat, oběma. Samozřejmě do vztahu se musí energie průběžně vkládat, ale pokud se to dělá dobře, měla by se ta energie pak několikanásobně vracet.

Co si o tom myslí přítel? Jak to cítí on? A co navrhuje jako řešení? To je zásadní vědomost :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »