Já si jen tak lítám...


18.10.2016 - 21:23
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Já si jen tak lítám...
Se tu kde kdo "vytahuje" se svými sny a já mám takové obyčejné. Jen tu a tam něco, co by stálo za povšimnutí. A tak jsem si řekl, že třeba k tomu jednomu nejzásadnějšímu (celkem pravidelně se objevuje v drobných obměnách) mi možná něco povíte:

Běžím. Většinou z mírného kopce. Nikdo mě nehoní, ani nikam nechvátám, prostě běžím buď z čiré radosti, nebo abych byl někde dříve. A jak běžím, natahuji krok víc a víc. Najednou si uvědomím, že ty kroky jsou tak dlouhé, že mě něco musí nadnášet, protože jeden takový krok (poskok) má třeba už 10 metrů. Tak se ještě jednou odrazím a pokrčím nohy v kolenou a skutečně kopíruji zemi. Už se nepotřebuji odrážet, stačí se jen soustředit na let.
Vždy v tom snu jsem ve vzpřímené poloze, nohy k zemi. A ovlivňuji svůj let silou vůle, ale je to docela náročné, takže se držím jen těsně nad zemí, nedaří se mi vzlétnout výše. A nějak mi to v tom snu nevadí, prostě si poletuji a jsem spokojen. Až v závěru snu většinou se umím už tolik soustředit a vůli ovládat, že dokážu vystoupat i výše.

Tak co na to mé létání řeknete? :25: Má to nějaký význam, nebo jsem jen polétavec? :63: :3:

Řazení:
25.04.2017 - 15:21 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » Sosna zvlčelý
Kuk :75: tak i k tomuto tématu mám co říct létám v podstatě pořád prostě se vznáší většinou je to takové plavání vzduchem je to úžasný pocit, zvláštní je že při probouzení si uvědomuji že je to sen a přitom si už v hlavě říkám to je tak mojí součástí tak přirozené že až se proberu musím to zkusit. No a pak vstanou pochopím svojí tělesnou tíži a je mi jasné že co bylo ještě před minutkou tak přirozené je rázem nemožné:)))) a teď co si o tom myslím prostě si pamatujeme jaké je to bez těla z dob kdy bylo létání prostě pro nás přirozené :76:
19.10.2016 - 23:29 | Filtr
(Vodnář) Adrian
Ahoj :)

takové sny mám taky dost často, i když s menšímy rozdíly. Třeba že se nemusím rozběhnout, ale stačí rovnou poskočit. Pak už jen letím, ze začátku spíš plachtím. Hodně nízko, protože výš to nejde, i když se moc snažím. Pokrčím nohy v kolenou a letím tak nízko Země, až mám někdy strach, že si kolena podřu :D Nikdy se tak samozřejmě nestane. Nakonec se mi podaří vzlétnout a jen tak si lítám. Často ale jen chvíli, pak se probudím.

Podle mě jde o to, jak moc se ve snu "probouzíš". To probouzení budeš mít spojené s nutností ve snu lítat a snažit se o to. Čím víc si uvědomuješ, že se jedná o sen, tím větší v něm máš vůli. A tím dřív se ti podaří vyletět do nebes. Potom už sen trvá tak dlouho, jak moc energie zrovna máš. Ten začátek probouzení ve snu bude spojený s tím, že začínáš utíkat z kopce a zkoušíš letět. Ale proč ve snu zrovna lítáme, nebo se o to snažíme, proč se v něm nesnažíme dělat něco jiného, to netuším :)) I já to probouzení ve snu mám vždy spojené se začátkém lítání. V momentě, kdy let ovlivňuji vůlí, už si rovnou uvědomím, že jsem se probudil ve snu. Dokud se letět jen snažím, a tedy plachtím nad zemí, je to celé takové napůl uvdědomění. Nejsem pánem celého sna dokud nevzlétnu jak superman
19.10.2016 - 12:19 | Filtr
(Rak) dan162
V dětství jsem lítací sny míval pravidelně, ale neumím si to zařadit do období, co jsem tehdy prožíval. Ve snu to byly lety řízené pouhým máváním nohama v sedu, nebo vodorovná poloha a vzlet pouhým rozpažením rukou, z hřebene na hřeben, ve městě jako náhražka schodů, únik z problému i běžná přeprava. Normálka, ani ne euforie. Země 150m hluboko, záběry letu na ubíhající zemi. Letadlem jsem letěl strašně dávno, paragliding a podobné aktivity neprovádím, mám (otupované) závratě. Přesto si snadno představím let z každé vyhlídky, stejný, jako býval v těch snech.
19.10.2016 - 10:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
gratuluju, ušetřils za kurz paraglidingu :97:
19.10.2016 - 08:56 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Freja
"Jája... já už dávno skáču! :75:
Zítra už to musím zvládnout napoprvé, jako Pája!"

No je pravda, že jsem nepopsal sen včerejší, který navazoval na tyto předchozí o klidném lítání většinou jen tak nízko nad zemí. To jsem se octl v nějaké hale, ale ohromné hale, kde byla cítit velká energie. A tam jsem skutečně vyletěl okamžitě až nahoru ke střeše. I rychlost letu byla úplně jinačí, větší, dělal jsem za letu přemety, odrážel se nohama od stěn, i jsem si zavýsknul. Tam nebylo třeba soustředit se na let, ale na to, abych nenarazil, což se ale nestalo.

Gravitace je svinje? Ještěže ne ta kvantové... :4:
19.10.2016 - 08:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jj...ten strach je tam taky(Ikaros),ale zas jsem nechtěla jít až na dřeň. :3: :1:
19.10.2016 - 08:48 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » bubobubo
No to jsem si moh´ myslet, že mě někdo označí za lenocha! :41: Inu všechno co na Najdise napíšete bude použito proti vám! :39: Ještěže jsem na závěr napsal, že to nakonec dokážu a vyletím výš, víš? :2: A taky nechci dopadnout jako Ikaros. :20:
19.10.2016 - 08:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vnímám v tom určitou lenost.
Co bych letěl výš,když tohle jsem zvládl a radši si namluvím,že mi to takhle stačí a nechci vidět z ptačí perspektivy,než udělat cokoli víc abych létal výš.Zkusil jsem to,ale je to moc práce(soustředění). :3:
19.10.2016 - 07:54 | Filtr
(Štír) Freja » Sosna zvlčelý
No, mě se právě při lítacích snech zdá vždycky nepochopitelný, že ostatním to nejde a snažím se jim vysvětlit, jak je to jednoduchý...
Já teda lítám docela vysoko a někdy mám trochu obavu, že už to neuřídím :6:, ale zatim vždycky dobrý... :4:

Z okna neskákej, ta gravitace ja fakt děsná svinje :21: :40:
18.10.2016 - 22:56 | Filtr
(Panna) Jaňajs » Sosna zvlčelý
No jo, to ale v tém snu nevím ty trdlo májové víš? Tam jsem člověk. Vejr jsem jen v žití a né ve snu. Ale, vlastně porád. Aj v žití a aj ve snu. Tak se budu příště soustřediti a budu si říkati, že je mi to vše jedno a že kdykoli přistanu, když mám ta křídla. No bodejť ty hlavo! :2:
18.10.2016 - 22:24 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Jaňajs
Proč se bojíš? Však jsi vejr, máš křídla...:132:
18.10.2016 - 22:15 | Filtr
(Panna) Jaňajs
Sláva!! :75: Nejsem blázen jen já? Děkuji Ti vejre jeden. Mám to samé. Jen u mě je pjoblém, že jak se moc rozběhnu , tož se vznesu až moc do výšin a pak se bojím padati. A jsem vzhůru co by dup. Huf. Díky, že nejsem sám :75: :75: :75: :62:
18.10.2016 - 22:02 | Filtr
(Býk) fidlerka » Sosna zvlčelý
Vypadáš velmi spokojeně i na fotkách :1:.Jsem ráda,že jsou na světě i spokojení lidé,gratulace.-)
18.10.2016 - 21:53 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » fidlerka
Hmmm, něco by na tom být mohlo. Spokojený, to já jsem. A že nemám potřebu vzlétnout výš (někam uletět), ale vychutnám si i to málo, co mám... Jo, já jsem v životě spokojen i s :93:. :6: :6: :6: :3: :29:
18.10.2016 - 21:51 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » vibe
Jů, nejsem jediný! :75:
Ten sen je tak přirozený, že si někdy přemýšlím, jestli náhodou takovou schopnost skutečně nemáme (všichni lidi) a jen jsme na ni nezapomněli. No ale že bych to letěl ověřit skokem z okna, to tedy ne! :39: :61:
18.10.2016 - 21:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vibe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ja mel tyhle sny driv take casto... naprosto stejne... hold ne vsude musi byt gravitace a hustota vzduchu jako na Zemi... :3:
18.10.2016 - 21:46 | Filtr
(Býk) fidlerka
Ahoj Polétavče :1:,myslím,že jsi vcelku šťastný člověk a tvoje sny znamenají,že jsi spokojený,tak jak to máš.Tak to na mě působí.Trochu ti takové sny závidím.-)
18.10.2016 - 21:45 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Kanárek1
"Na skejtu bez skejtu", to je výstižné. :4: Já v závěru snu taky vystoupám nakonec vysoko, ale je to namáhavé na soustředění. Proto je to v závěru snu, protože se soustředím tak moc, až se probudím.

PS: A Ty už nejsi holka? :43: Nevěřím! :20:
18.10.2016 - 21:38 | Filtr
(Býk) Kanárek1
Ahoj, co tyhle znamenají sice nevím, ale zdávalo se mi to jako holce a nebyly to špatné sny ..já se teda dostala až nad střechy. Létala jsem si taky spokojeně, bylo to lepší než běhat, nohy jsem měla ve snu dost zpomalené. Užívej si tuhle vlastnost, do života je bohužel nepřenosná :D teď už jsem asi menší snílek, tak když mám štěstí, polétávám jen těsně nad zemí
(asi jako na skejtu bez skejtu :))


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »