sny matek


08.10.2016 - 03:25
(Blíženci) momo
sny matek
Jdu se svým čtyřletým synem a ještě s někým krajinou, vidím mraky a říkám "Hele Cloud Atlas" (ten film jsem viděla ale už je to docela dávno a nenapadá mě co mi to má říct), pak jdeme po úzké pěšince dolů z kopce, vpravo jsou stromy a já dole najednou vidím dvě mrtvoly, nejdřív jsou to dva černý pytle a já si říkám že mají tvar jako lidi a najednou jsou to mrtvoly v tak napůl rozloženym stavu, jediný, co si říkám, ať to hlavně nevidí můj syn, jenže on zrovna v tu chvíli sklouzne dolů dost blízko těch mrtvol, lezu dolů a pomáhám mu nahoru, jsem klidná, důvěřuju a vím, že můj syn se snadno vyškrábe nahoru, jsem jen pod ním abych mu pomohla kdyby potřeboval ale on je docela sebevědomý, chytá se trávy a všeho a krásně leze.. já se jen bojím, aby nezahlédl ty mrtvoly. Pak jdeme dál ale můj syn najednou zůstává vzadu a já jdu s tou druhou osobou kolem domu, když ho přejdeme, vyjde z něj muž, má na špičce nože kus syrovýho masa a nabízí mi ho, já jsem z toho dost v šoku a nechápu o co mu jde, jestli to je ten vrah nebo nějakej sadista či co, pak zjišťuju, že chovám v náručí černou kočku a že on mi nabízí to maso jako krmivo pro tu kočku, pak se k nám přidává a že půjde s námi, já panika, že musím zpět pro syna, jakobych přijmula, že nás ten vrah zabije, ale co mě nejvíc děsilo, co bude s mým synem.. Probudila jsem se tedy fakt vyděšená, pomohlo mi jen pak když jsem se snažila pochopit co symbolizují ony mrtvoly, co třeba mám v sobě pohřbený a co mi měl můj syn svým pádem připomenout?Čtu moc detektivek nebo je v tom víc ? Nebo je to jen maminkovskej odprošťovací sen, máte jako mamky takový šílený sny o svých dětech jako třeba, že vaše dítě umřelo a tak?

Řazení:
08.10.2016 - 23:31 | Filtr
(Blíženci) tajga
Kdyby se mi zdálo tohle, tak bych to nevnímala myslím nijak znepokojeně. Pro mě by to představovalo nejspíš něco, co chci před synem utajit, co mám strach, že by mohl zjistit, něco docela hnusného. Možná nic takového nemáš, já jo, proto mě to napadlo. Pro mě konkrétně by to byla hlavně minulost, sice mrtvá, ale ještě ne úplně v zpracovaném stavu.

Kočku bych chápala jako nespoutanou část svého já, která ví, co je pro ní dobré, neřídí se konvencemi atd.... Syrové maso, jako něco opravdového, neumělého, nepřikrášleného z čeho se ta moje nespoutaná část vyživuje...To jsou jen takové střípky, co mě napadlo.

Tak zajímavé sny o dítěti nemívám. Maximálně se mi zdálo, že od někud padal. Mně ty nejhrůznější představy naskakují v bdělém stavu, proto je možná nevědomí ke mně milosrdné a dá mi od nich aspoň ve snu pokoj.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »