Venuše v Panně


07.10.2016 - 08:40
(Váhy) sunrise
Venuše v Panně
Zajímal by mě její projev,bude mít tendence spíš single nebo vztahové,zvlášť,pokud není aspektovaná v radixu? Dokáže být otevřená,vřelá? Znám takových lidí pár a pořád mám pocit,že se hodně kontrolují v projevu,možná jako by měli pocit,že "pro ně to není",že láska je tu pro druhé...Hezý den všem :27:

Řazení:
08.10.2016 - 11:51 | Filtr
(Panna) Arezet » sunrise
přesně důvěra a :37: pak ano pak roztaju pomněrně více
08.10.2016 - 11:49 | Filtr
(Panna) Arezet » tajga
jo pití,ano neuvěřitelně se uvolním už po jedné skleničce a vína a všichni říkají ,že pak svítím jak sluníčko :4: ale morous :4: to jsme na svou adresu ještě neslyšela,náladová jsem a když to na mě příjde,zbalím se a vypadnu někam sama ,abych svýma náladama neotravovala druhé
08.10.2016 - 11:45 | Filtr
(Panna) Arezet » Pietra di Luna
jo tak jako ze žurnálu jsem ve společnosti vždy i s partnerem (ale už jsem povolila) kontroluju se hodně,když se mi líbí nějkaý muž,abych mu neprozradila své city,když nevím co on,pak mě nikdo nepřečte. :1:
08.10.2016 - 11:43 | Filtr
(Panna) Arezet
Ahoj :1:

mám venuši v panně a strnulá ve vztahu,no dlouho mi to trvá než se přestanu ovládat, já osobně jsme tak moc láskyplná a doteková,že musím myslet na to,že kdybych tohle všechno nechala plynout,tak přesně jak píše jedna dáma podemnou,tak se na mě nalepí úchyláci, jsem takové velké dítě a v tom,že jsem otevřená a prostě bezprostřední,kdybych tyhle stavidla neměla bůhví jak by to vypadalo :4: jednou jsme tyhle stavidla otevřela rychle a mělo to pro mě katastrofické následky,ze kterých se už 2 roky zpamatovávám.Takže te´d mám před sebou vysokou zeď a plánuu jí zbořit až se najde někdo kdo si dá práci mě skutečně poznat a bude trpělivý,jelikož trpělivého partnera potřebuji,jsem celmi citlivá,až moc... v citech

Tak pokud jde o projevy,velmi blízcí lidé,tam projevy jsou v pořádku,ale jak někoho moc neznám či někdo cizí nesnesu doteky,je mi to bytostně nepříjemné,pak hodně přemýšlím jak působim na člověka,když mlvím s mužem,a nechci aby na mě pomýšlel jako na sexuální objekt,tak jsem strnulá a uzamčená do sebe.... ovládám se velmi dobře..

Můj život je láska, o ničem jiném to není....chci milovat,miluji,ale nedaří se mi nastolit rovnováhu v dávání a braní,pořád víc dávám než si dovedu vzít.

Jinak jsem panna ve velkém,mám několik planet v panně a jsem sluníčková panna :4:
07.10.2016 - 17:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Znám strašně málo lidí s Venuší v Panně, ale vzpomínám si na jednu bývalou spolužačku a kamarádku (Štír), má Venuši v Panně a ačkoliv byla vždycky pěkně oblečená, učesaná a nalíčená, měla jsem pocit, že se pořád kontroluje, kontrolovala i to, jak se směje, když jedla, pořád kontrolovala, jestli jí někde nepadají drobečky atp.A ve vztazích s druhými byla taková kategorická.
Ale zase, záleží na plno jiných věcech....
07.10.2016 - 14:44 | Filtr
(Blíženci) tajga » sunrise
S tím napitím so sedí. Táta - Venuše v Panně, je totální morous, v čemž hraje určitě roli i mnoho jiného,neznám bohužel AC. Mám ráda, když se napije. Pak se celý uvolní, usmívá se a je moc fajn. S mámou mají vztah, který by jim mnoho mladších lidí mohlo závidět, přestože ona se k němu moc uctivě nechová, on se nikdy důrazněji neohradí a má ji celý život rád....Taky je pečlivý, až chorobně.
07.10.2016 - 12:08 | Filtr
(Váhy) samostatná jednotka
Já ztuhlá a strnulá jakž takž být musím. Protože ve chvíli kdy to pustím a jednám uvolněně, hemží se to kolem mě samýma úchylama až se mi všichni smějou, že to není normální co přitahuju.
Sama za sebe přiznávám, že s venuší v panně se opravdu lehce v partnerských vztazích nežije, jedu všechno přes morálku a neshodnu se s ženskými s ohnivými venušemi.
07.10.2016 - 11:56 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já si teda myslím, že láska je tu pro mě :12: :4:

Hlavním problémem této Venuše je podle mě přílišná racionalizace v lásce, například moje sestra má Venuši v Rybách a když se bavíme o vztazích nebo svoje vztahy v průběhu života sledujeme a já nechápu její naivitu a ochotu k sebeobětování a ona zase to, že já se netoužím rozpustit v druhém a chápu vztahy spíš prakticky, řekněme spíš jako spolupráci nebo nástroj přežití. :2:
07.10.2016 - 11:24 | Filtr
(Váhy) sunrise » tiferett
ano,tos popsala dost dobře :1: strnulí...jakoby bez reakcí...ale dá se s tím pracovat,pokud mají hodně velkou důvěru k někomu anebo když se něčeho napijou :37:
07.10.2016 - 10:58 | Filtr
(Rak) dan162 » tiferett
Jo !! :15:
07.10.2016 - 09:51 | Filtr
(Střelec) tiferett
Poznám pár takých ľudí - aj keď samozrejme, je potrebné poznať celý horoskop - môže mať aspektované ohnivé znamenia a je to niečo celkom iné..
Ale celkove títo ľudia bývajú vo vzťahoch strunulí - z toho, ako veľmi sa kontrolujú, majú preto problém udržať si vzťah, lebo prípadný partner ich stuhnutosť nevie chápať.....Až kým nestretnú partnera, s ktorým sa dokážu uvoľniť ...väčšinou to má taký priebeh...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »