Synastrie


02.10.2016 - 16:37
(Rak) Anonym1
Synastrie
Ahoj, Krásný den všem. Chtěla bych se zeptat na spojení mezi lidmi 27. 7. 1994, Brno, 05:25, 4. 12. 1980, Brno, čas nevím, (osobně bych ale řekla, že 10. domy v hlavních planetách, cca 9:30?)Díky tomu, co jsem zažila, zažívám, je to komplikované, ale jinak je to prostě zvláštní. Jakoby existoval soulad a zároveň zvláštní odstup. A to mě ničí. Jelikož poznám spoustu věcí na dálku tak obecně, o to hůř a lépe. Jak kdy.V podstatě si to měníme. Já jsem ten a to jsem tak měla už dávno, že pokud se rozhodnu, tak jsem věrná Jakmile zažiji chlad, (emocionální nepochopení, jelikož mám silný smysl pro lidská práva, důstojnost atd. a to tak obecně, tím pádem se mě to dotýká, i když se něco týká mě), začnu dělat blbosti typu "útěk", cestování a s tím spojené setkání s lidmi, navazování vztahů. Prostě chaos který vůbec nechci.(Žena si myslí, že je spojena s mužem, dokážu se odpojit, ale pak je z toho samozřejmě emancipovaná žena a o nějaké sexuální hrátky jen tak ... proč?)Spolu jsem se zranila (to bylo ale zřejmě tranzitem), i když jsem poslechla rozum a ne svoji intuici.Jelikož jsem žena a měla jsem to tak vždy, tak prostě když si mne někdo dovolí "sbalit", tak se mě to dotýká a nese to ve mně stopu.A vzhledem k nativu si nejsem jista, že to tak je i opačně, i když to není vidět.Kde mají ženy, (i muži), (jistěže v sobě, ale i jinak), hledat "oporu", když ne v partnerství? Mají být ženy ženami nebo mužatkami? Jaký je potenciál setkání, vztahu? Duší? Předem vám moc děkuji.

Řazení:
04.10.2016 - 07:40 | Filtr
(Rak) dan162
Těch otázek je moc najednou, každá z nich je námět na dlouhou diskuzi, která asi dlouho neproběhla. Mne se ty otázky či témata moc líbí.

Oporu hledáme nejprve v sobě, případně když jde o fyzično, tak nejbližší podaná ruka je na konci vlastního ramene. Shoduju se se Sosnou, že je třeba nejdříve porozumět sobě, astrologie je pro vás jednou z dobrých cest. Poznat sebe, přijmout sebe se znalostí jak to ve mne chodí. Rozpor možná máte ve vidění sebe mezi realitou a představou nebo přáním jaká máte být. Můžete se totiž na své nebo cizí přání nacpat do jakékoliv škatulky chcete, ale základní vlastností škatulky holt je, že v ní vám bude vždy těsno. Ale vy jste jaká jste, je to báječné, zajímavé, krásné, a představy ať táhnou k Neumětelům. Ženy mají být tím, čím každý člověk - sám sebou a rád takový, jaký je. Ano, vám do života lépe radí intuice a vědomí hodnot než rozum/logika, tak se nedivte, že váš příspěvek není strukturované 1)2)3). Máte Měsíc v Rybách, tak odpojení a připojení je zcela přirozené, notabene s Uranem v zádech. Ano, můžete si přikázat, že budete věrná, nebo že budete cítit toato, ale s rizikem, že tím řídíte své city, které tak ztratí autentičnost. Cosi jako teploměr za oknem, u kterého barvou nyní nakreslíte 25C, protože chcete zažít léto - a pak se jím řídíte při volbě oblečení, nebo zoufáte co si vzít na sebe když to léto už není co bývalo. Cestování, seznamování je správným a přirozeným prostředím vašich emocí. Co to je "sbalit" ? Začátek vztahu (vyšší než běžné intimity) nebo ignorování mužem toho, jaká jste ? Jestli to ignorování, pak oni spíš jen kopírují váš přístup k sobě.

K otázce : perfektní potenciál vztahu je v tom, abyste si uvědomila, co děláte blbě. Z mého pohledu jde o posun v emocích, které jsou Saturnem tlumeny. Měsíc je přitom nevyužívaným úběžníkem a pokladem vaší osobnosti, s dovolením jsem vám do něj trochu rýpnul.
04.10.2016 - 00:45 | Filtr
(Rak) Anonym1 » Mici Angóra
Hlavni planety ve smyslu Slunce, Luna, Merkur, Venuse, Mars ... osobni planety, cim vic 10 domu, tim blize ke skutecnosti.
Je to jen muj pohled, vzhledem k pracovnimu vytizeni. No taky by to mohl byt 6. dum, protoze nevim jestli je to vylozene poslani z hlediska lidstva. Ale podnikani, vysoke posty jsou co? 10,6 dum?

Venovat se sve puvodni praci, tak spolu mozna stavime zamek. :-D No mozna prave naopak. Rozdil je v podstate na poli hmotnem asi nejvic. Priority.
Kdyz jsme treba nekam jeli, tak ja chci spat ve stanu, protoze miluji krajinu a v lete je proste skoda spat doma. V zime ok, ale v lete je to skoda.

S navrhem ze budeme spat kazdy jinde, jeden v hotelu, druhy pod sirym nebem jsem neuspela, ac teda chapu, ze je to divne, ale zase co s tim, ze. :4:
Asi dve silne vule, vedomi toho co chceme, ale nejsme schopni se obcas shodnout a zaroven nejsme ani schopni to prijmout. Vznikla z toho alternativa, 1 den, nebude se spat nikde. :4:
Bezne ne, ale obcas v nekterych vecech jine svety.
Ja jsem nikdy nemela prioritu, az na dobu brutalniho smutku, v penezich, zazitky pro me byly vic, ac samozrejme dulezite jsou tez. Bez toho to uplne nejde.

Ale taky mame spoustu spolecneho, peci o sebe, jime to stejne casto, coz je fakt krasne ... spolu jime vzdy stejne jidlo ... az na vyjimky vzdy ... i tak bezne ... jen se nazeru a citim lasku, jeho ... laska sebelaska, ve sdileni ... je toho vic. Jak tam, tak tam. I co se tyce zajmu, vkusu ve spoustu vecech. Akorat ezoterika/duchovno x hmota, tam neco jako opaky.
Ale kam to smeruje?
04.10.2016 - 00:21 | Filtr
(Rak) Anonym1 » Sosna zvlčelý
Nechtela jsem vse psat, protoze je to pro me i tak nejak posvatne.

Ale taky mam nekdy znacne zrychlene mysleni a obcas se stava, ze jsem nepochopena, takze to muze byt i tim. :3:

Uvedomila jsem si spoustu veci, dekuji. :79:

Podobnosti i rozdily.
A je to zejmena hmota paradoxne
. :4:
Trochu jiny zebricek hodnot, obcas, obecne ... no mozna jen jina cesta.
Duchovni x hmotne.
03.10.2016 - 12:09 | Filtr
(Váhy) sunrise
Já tomu taky moc nerozumím,asi celkově chceš vědět,jestli si můžete rozumět? Chytnu se jen příkladu s lístky na koncert,muži když řekneš "já nevím,jestli ano nebo ne,mám takové složitější období" apod...on je fakt spíš koupí než nekoupí..znám to,to není nepochopení,poud skutečně nechceš,musíš říct NE,v současný době na koncert jít nechci. Celkově mi přijde,že může být problém v otm,abys byla srozumitelná Ty pro něho...možná :3: :17:
03.10.2016 - 09:34 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Sosna zvlčelý
"vaše planety na sebe skoro nereagují"

Fakt ne? Já tam těch vazeb vidím docela dost a pokud by se narodil v poledne, s Lunou cca kolem 7 stupňů Štíra, bude jich ještě víc...Neptunovské neporozumění jo, s tím souhlasím...
03.10.2016 - 09:32 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
"10. domy v hlavních planetách"

To znamená co? :22:
02.10.2016 - 22:36 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Anonym1
"nebo se nechápeme"
Já taky nějak nechápu. Nějak se mi stále nedaří uchopit smysl (podstatu) toho, na co se vlastně ptáš?
A evokuje to ve mě pocit, že možná nechápeš ani Ty sama sebe. Nebo jo? Možná ano, ale na mne to zatím zapůsobilo opačně (bez urážky). Těžko porozumět někomu, kdo si nerozumí sám.
Ale možná mi fakt jen uniká smysl a já nejsem schopen pochopit ten dotaz správně. Zkus to nějak zjednodušit, aby i zpomalený Sosna dokázal vnímat. :3:

Z pohledu synastrie jste si vy dva cizí. V podstatě si dlouhodobě nemáte moc co dát, vaše planety na sebe skoro nereagují (ani v dobrém, ani ve zlém), takže neporozumění docela chápu. Jako shoda v obecnější rovině je možná, tak nějak lidsky, ale u člověka, kterého považujeme za partnera je to málo.
02.10.2016 - 20:44 | Filtr
(Rak) Anonym1 » Buh je tlak
tak třeba teď, spřízněná duše objednala lístky na koncert ... já jsem řekla, že nevím, jestli ano nebo ne, protože to mám teď složitější ... takže za mě teď ne ... a bez prde*e ...
a lístky jsou doma. :-D resp. doma nejsou, ale jsou koupeny.
každý bydlíme jinde.

buď je za tím záměr
nebo není a nejsou jen informace
nebo se nechápeme

jasně může to být mířeno dobře, ale.

v tomhle případě důstojnost, rovnoprávnost ... ale jasně je to relativní, dá se říct
každopádně dominance subdominance a tak.
když stojím sama za sebe, tak logicky se nebudu chtít přizpůsobovat
pakliže mne muž "přijme za svou" tak jsem schopna dělat šílené věci
ale od do. protože každá bytost stojí sama za sebe.
protože tak jako má právo muž, má právo i žena.

02.10.2016 - 18:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
můžeš nějak rozvést ten smysl pro důstojnost?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »