životní vlny


30.09.2016 - 09:57
(Váhy) Brectanka
životní vlny
Zdravím všechny, dokážete mi někdo prosím osvětlit, proč se mi poslední dva roky sype zdraví (kromě klasického stárnutí - mladší už nebudem :4:) a mám pocit, že má životní vlna se ne a ne zvednout a místo toho jde stále hlouběj a hlouběj. Svítit ve větší tmě je stále náročnější...děkuji a přeji sluníčkový den :27: 22.10.1971, 9.41

Řazení:
03.10.2016 - 16:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele adolfek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji, už to je jasnější. Snažím se, snažím a pořád se učím a čím víc do toho vidím, tím víc
koukám, že nevím nic. :22: :63:
03.10.2016 - 15:37 | Filtr
(Rak) dan162 » :):):)
Anavi, nejsem, jednak všechny bloky jsem si zdaleka neodstranil a druhak tady je hodně lidí, co astrologii znají víc a líp.
03.10.2016 - 15:35 | Filtr
(Rak) dan162 » adolfek
Ale nejsi natvrdlá. Každý máme svůj slovník, své zkušenosti a nepodaří se vždy slovy přenést informaci z jednoho ke druhému. Z čínštiny do češtiny.

Mohu mluvit jen o sobě, tak takto : vnímám v sobě i druhých lidech různá nepřirozená omezení, dobrovolné nebo vnucené bloky (blokace), díky kterým energie v člověku proudí jinak, než by přirozeně měla dle rodného horoskopu. Například před delší dobou jsem v sobě měl potřebu uznání vzniklou z chabého sebehodnocení, a dělal jsem to, o čem jsem si myslel, že druzí ocení, ne to, co mi bylo vlastní. Takové rozhodnutí není v souladu s vnitřní energií a stává se blokem, hrází pro energii, vnitřním pokřivením. Ten blok se udrží jen díky vnitřnímu úsilí, jinak by byl hned zbourán. Tranzitní aspekt od nějaké silné planety změní dočasně běh energií v člověku, něco utlumí, něco zvýrazní, a zesílí tím tlak na onen blok. Při aspektu silné planety bych třeba dělal frajeřinky mnohem víc než normálně, jak dvě lehce napitá paka, co si minulý týden před slečnami a foťákem sedala na střechu policejního auta. Výsledný problém jim dává facku, a buď přestanou chlapci sedat na policejní auta když benga jsou za rohem, a nebo budou na sebe hledět pozitivněji a nebudou potřebovat pozitivní ocenění od druhých za své riskantní kousky.
03.10.2016 - 11:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele adolfek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já jsem, prosím, natvrdlá. Nějak pořád nechápu. " Silná planeta blokuje to, co v sobě blokujeme sami."
Ale TO , co to vlastně je ? Jak to poznám ? Nejsem dost bystrá nebo nemám tu intuici ? :25: :25: :25:
03.10.2016 - 10:13 | Filtr
(Rak) dan162 » :):):)
Oběh Saturnu po svém dokončení dává jistou zkušenost, řekl bych první stupeň moudrosti a při druhém jeho oběhu už je rozhodování výrazně zralejší. Saturn není jen brzda, jakési těžké nohy od nultého kilometru.

Tranzit znamená jen krátkodobou zkušenost, příležitost k naučení se něčemu, co obvykle neprožíváme, navíc s vědomím, že to je jen dočasné. Je hafo lidí, kteří ten či onen tranzitní aspekt mají v rodném horoskopu a musí se s ním nějak účinně porovnat, protože ho mají nafurt - a často úspěšně.

Docházím také stále více k tomu, že silná planeta (třeba Saturn) v tranzitu jen zesiluje to, co blokujeme v sobě sami. Co je zvládnuté, průchozí, bez bloků, to škody nepůsobí. Přicházím tak díky "obtížným" tranzitům na do té doby neobjevené bloky v sobě, které pak se pokouším odstranit.

02.10.2016 - 15:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Do-u-ší
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele adolfek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To bylo pro Břečtanku, ale nevadí. U mě taky Saturn ze Střelce a ještě Pluto a Uran to víří, snažím se snažím. Nějak to snad zvládnu. :1: :1: :1:
02.10.2016 - 14:57 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší » adolfek
....Saturn, "procházející se" tam, zpátky a zase tam přes -celkem stěžejní- konjunkci okolo ASC (Nep,Lu,ASC,Jup) na začátku Střelce -(zhruba od Vánoc 2014) a následně tranzit 1. domem
....a nelze opomenout ani období opozice Saturnu(tranzit/nativ)

Píšu jen to první, co mě bacilo do očí. Jináč sorry za moje dlouhý odmlky, mám teď druhý víkend noční...
01.10.2016 - 20:33 | Filtr
(Rak) dan162 » Brectanka
Uran - to je paráda, dokonalé, pěkně pojaté, líbí se mi to. Uran bude totiž prudit ještě dlouho, zatímco ostatní aspekty se uklidní.

Jak vypadá tvoření vlastného času, v čem nastala změna ?
01.10.2016 - 17:23 | Filtr
(Váhy) Brectanka
Děkuji moc všem... to astrologické hledisko je pro mě trochu neuchopitelné, asi se budu muset pustit do "astrologického studia" :4: ...
Změny (Uran) jsou součástí života a přijímám je tak, jak přicházejí. Naopak mám vlastně změny ráda, protože znamenají to, že člověk neustrnul na jednom místě a je otevřen novým věcem. Jako problémem bych možná nazvala motivaci, takový ten vnitřní motor, kdy jsem vždy plynula s časem a nyní jakoby mě to nutilo ten vlastní čas tvořit.
Zatím se mějte všichni krásně, jdu zase něco tvořit :4:
30.09.2016 - 22:10 | Filtr
(Rak) dan162 » adolfek
Harmonický aspekt v tranzitu se projevuje podporou, asi jako když cesta najednou vede z kopce, jen obvykle jiným směrem, neharmonický aspekt je cosi jako když asfaltka do města je vystřídána neprojetým úvozem s loupežníky za dubem.

Aspekt není k horšímu ani k lepšímu - když nepojedu na dovolenou, a "mé" letadlo spadne, tak bylo lepší zažít krach dovolené. Jen my mylně hodnotíme obtíže jako negativní. To podstatné je tedy to, jak novou energii z daného aspektu příjímáme, zpracujeme, využijeme, co pochopíme a opravíme. Když vítr fouká proti mé lodi, tak když se budu bránit, tak daleko nedopluju, plout proti větru jde, není to příjemné. Ale když změním kurs, zakřižuju, tak na boční vítr mohu svištět jako dráha.

Aspekt Saturna jsou cosi jako když dostanete zaracha, zatímco aspekt třeba Urana je něco zčistajasna - vy jste zažila vícero aspektů za to období. některé trvají týden, jiné měsíce a opakují se několikrát.

Nějak tak to vidím.

K vašemu příkladu - ano, jedna vyřešená příhoda často poukáže na další nevyřešenost v pořadí nebo na hlubší příčinu (jsem víc spokojena při vyšším standardu nebo při lepší práci ?). Příčinou je ale náš vlastní postoj, naše přání, chybné přestavy, zvyky nebo minulé bolístky řešené blbě (například "chci dělat dojem pracháče, protože si tak konečně připadám lepší").

Jestli víte, co máte řešit, tak využijte zesílené energie a hurá do řešení. Co to je ?

30.09.2016 - 19:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Do-u-ší
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele adolfek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Všechny postřehy se hodí, víc hlav víc ví. Dík. :27: :27: :27:
30.09.2016 - 19:33 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší
Ahoj Vážko :74: / mám vícero "postřehů" co stojí za zmínku. Držím si je v pomyslném "ranci", "zaparkovaném" těsně v týlu své hlavy. -to aby se jednotlivé informace navzájem "nepřekřikovaly", anebo nevyčuhovaly -jak nějaký šlahouny či chapadla- až do mého zorného pole. Ústní komunikace má přeci jen rychlostní výhodu. - člověk může bezprostředně chrlit takřka většinu odpovědí, které zableskly každá svou jiskrou odpovídajícího významu "postupně naráz", jak rachejtle ohňostroje (fííííí) v momentě (prááss.sk.kk..k.kk..k.k)/
Ale písemně to bude asi na "hoooodně dlouhý lokte", neboť mi vždycky příšerně trvá, zformulovat do srozumitelné slovní podoby ty vycítěné souvztažnosti s dotazovaným sdělením.
Jen mi napiš, zda máš zájem , prohrabávat se v neuspořádané změti různých postřehů, které Ti mohu chaoticky vysypat jak puzzle na hromadu -(a teď nevím, jestli do diskuze či do vzkazů - to mi upřesni)- Ten hlavní "obraz "si určitě z toho poskládáš líp než já.
Teď se chvíli odmlčím (rodina, večeře atd.)
30.09.2016 - 16:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele adolfek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky, tomu rozumím, že" zdraví se poškozuje neodstraněním problémů......", že nás ty planety tlačí ke změně. Jaký je rozdíl - je-li ta určitá planeta v trigonu nebo v kvadratuře ?? Znamená to snad, že změna bude k lepšímu / horšímu / ? Nerozumím tomu. Taky mi proběhlo hodně změn za poslední 2 roky, sice některé zdravotní problémy odešly - ale jiné se zase objevily. Ono to vypadá, že jeden problém se vyřeší, ale tím nastane zase jiný. Může mi to někdo vysvětlit?
Dám příklad: Odejdu z práce, protože mě ničí, najdu si jinou, ale tam mám zase třeba málo peněz a nezaplatím nájem nebo něco jiného to je jedno. Ale výsledkem je, že jeden problém vystřídá jiný.
Bude to teda trvat tak dlouho, jako ten aspekt ? / Předpokládám, že vím co mám asi řešit/
Jsem z toho vedle jak ta jedle. :25:
:25: :25:
30.09.2016 - 11:38 | Filtr
(Rak) dan162
Místo narození je Bohumín ?

Jde o transformační období. Silné vnější planety střídavě a s přestávkami vás okopávají. Po skončení tohoto období nebudete stejná jako předtím. Zdraví se poškozuje neodstraněním problémů, když se člověk drží zuby nehty něčeho v sobě, co mu škodí. Transformační síly bez slitování seknou, rozboří, jsou silnější než každý z nás. Je to období příležitosti přebudovat sebe na zbytek života, aby člověk své problémy nenesl už nafurt. Pozornost věnujte místům, kde se problémy projevují, jaké situace zažíváte, někde tam leží příčina, je ve vás (postavení planet je jen spouštěč). Zkuste popsat své události oněch dvou let, je tu si myslím dost lidí, kteří vám umí lépe než já pomoci najít co mají společného (jakou příčinu).

V přestávkách byste měla cítit, že z vás spadlo těžké závaží, ale je to hlavně období, kdy se mají upevnit změny, kterých se vám povedlo dosáhnout nebo které jste nucena přijmout. Je to jen dočasné, co se naučíte v nynějším obtížném období, to věřím, že se dvakrát vrátí v normální době. Větší část máte za sebou.

Nakolik jste do sebe už dokázala zahrnout princip Urana ? Ten totiž bude vaším průvodcem ještě dlouho. Uran je nositel změn, náhlých změn, rozvolnění, chaosu, nestruktury, nahodilosti a ve vašem horoskopu by mohl být neaspektovanou planetou. Jaký postoj máte ke změnám ?



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »