Moja mamka-povolanie


23.09.2016 - 21:57
(Kozoroh) Auriella
Moja mamka-povolanie
Zdravým všetkých priaznivcov astrologie. Chcela by som sa spýtať na moju maminu-samozrejme s jej zvolením. V súčastnej dobe rieši oblasť práce. Vyštudovala ekonomickú vysokú školu, ale v tej oblasti sa priliš dlho pracovne nepohybovala. Neskôr až doteraz pracovala v službách- pedikúra reflexné masáže chodidiel. Avšak dostatočne ju to už momentálne neuživí( predtým pracovala s babkou ) preto premýšla, že by to ukončila a skúsila si nájsť prácu v nejakej inej oblasti. Na čo má vlastne predpoklady podla astrologie? Dakujem za prípadnú odpoved. :74:Prikladám jej dátum narodenia a horoskopHanka:1.1.1960 čas: 7:30 Opava

Řazení:
08.10.2016 - 19:39 | Filtr
(Lev) Alberto
Zkusil bych práci s drogově závislými, charitativní organizace, sociální pracovnice, kde pomáhá lidem v nějaké krizi, klidně i v náročnějším prostředí, na co jiní nemají už žaludek, hospic, pohybovat se i tzv. na hraně, na ulici, v terénu (kde je i trocha adrenalinu). (Dávám jako námět, nikoli dogmaticky).
29.09.2016 - 18:47 | Filtr
(Rak) dan162 » Auriella
Že se cítí dobře v přírodě a že je jí příjemně v harmonickém prostředí od hudby přes přírodu po blízké lidi je ok, MC je ve Vahách.

Očekával bych, že bude občas dělat zemětřesení a tím si uleví, to jsem myslel tím dupnutím. Když se dostane do nějakého emočního problému, vede jasná linka opozicí do Urana. Kdyby se tahle opozice nerealizovala průběžně, vznikala by v ní zadušená energie ničící nebo umrtvující sebe samu, doslova. Jestli to je tak, tak buď hodina není správná, nebo máma není sama sebou (variantu že jsem vedle jak ta jedle si nepřipouštím :-)) ).

Podle mne pasivita, smíření, chápání druhých, trápit se, vidět věci komplexně je něco, co umí, ale dál jí to neposune, nic to nepřináší. Spíš trvat na svém, zaobírat se detaily, dodržovat systém, přesnost, preciznost, zaobírat se víc sebou než druhými.

Určitě jí bude prospěšné to, co se jí líbí, ne to, co vymyslí, platí pro život i pro práci. Tedy doporučení je, aby prošla všechny nápady, které kdo má a vybrala to, co jí samotné připadé pěkné, krásné. A nebála se průběžně upustit páru nějakým tím malým neškodným zemětřesením. Jinak to je jako když v zemětřesné oblasti dlouho, předlouho nebylo zemětřesení, tlaky hornin se zvyšují, energie třímá nevybitá pod povrchem a hromadí se dále, na povrchu dlouho nic není vidět, až jednou...
29.09.2016 - 18:13 | Filtr
(Váhy) sunrise
Mě napadlo,jestli by ji nebavila práce v muzeu,v některé oblasti,kterou má ráda,třeba zrovna přírodovědné.. :1:
29.09.2016 - 18:07 | Filtr
(Kozoroh) Auriella » Dévi
Dobrý deň. Umelecké vlohy nemá v podstate žiadne, tie som po predkoch podedila skôr ja ;-) Mamina bola skôr na šport- na gymnastiku a krasokorčulovanie ,ale tomu sa venovala iba v detstve. Inač čo sa týka vyučby- týmto smerom ju to nikdy nelákalo.Mamka máva časté migreny preto by potrebovala niečo kludnejšie. Dakujem za tip- inač spievať to si ona často niečo sama pre seba nôti tak asi dobre robí ;-)
29.09.2016 - 18:04 | Filtr
(Kozoroh) Auriella » allika
Dobrý deň tak nad týmto mamka nikdy nepremýšlala, týmto smerom ju to ani nikdy neťahalo.Má vysokú ekonomickú , posledne roky sa však venovala službe- pedikúre a reflexným masážam chodidiel.
29.09.2016 - 18:02 | Filtr
(Kozoroh) Auriella » dan162
Dobrý deň prajem.Dakujem za reakciu.čo sa týka naplňovania jej horoskopu- Ona nieje príliš prieborný typ ktorý by si často dupol do zeme a niečo vyslovene presadzoval.Pokial jej niečo vadí tak sa dokáž kvôli tomu až príliš trápiť. čo sa týka otazky kde jej je dobre tak medzi ludmi ktorí su jej blízky.Miluje prirodu,hudbu, prechádzky,zvieratá.
28.09.2016 - 19:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Měla by dělat něco, kam může vložit své emoce, :1: dělat se zaujetím, vášní, mohla by udělat pedagogické minimum a vyučovat.

Měla by taky jen tak pro sebe zpívat, jinak hrozí zbytnění štítné žlázy. Má nějaké umělecké vlohy?
26.09.2016 - 09:22 | Filtr
(Rak) dan162
Určitě už ne služba/láska k lidem, se vším se srovnat, vše přijmout. Odhlížím od věku, zálib, zkušeností atd. Napadá mne všude, kde to je pestré, vyžaduje dobrý odhad, správná řešení, střízlivý rozum, výdrž, průraznost a dbaní na detaily, klidně cestování. Preventistka, kontrolorka norem, hledač dobrých pozemků a investičních příležitostí, finanční úřad, celní deklarantka, regionální obchodník s nějakým potřebným produktem. Nějaká příjemná rozvojová nebo investiční firma nebo samostatná práce pro ní. Otázka je, jak naplňuje svůj horoskop. Například jak často si dupne do země ? Jak reaguje, když jí něco vadí ? Kde jí je dobře (kde byla v létě) ?
25.09.2016 - 20:08 | Filtr
(Rak) allika
Dobrý den,

nepřemýšlela maminka např.o práci s dětmi či mládeží? Myslím, že by to mohla být nějaká forma výuky... :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »