solár 2016


18.09.2016 - 22:25
(Kozoroh) ES
solár 2016
Už tu bola diskusia aké významné sú roky v soláre,keď je ascendent v rovnakom znamení ako v natíve...keďže som len šuflikant v týchto rozboroch,hoci sledujem čo sa dá a čítam stále nie som v obraze,preto sledujem na sebe......podelím sa o svoju skúsenosť....tento rok sa mi podarilo zlikvidovať dlhoročný nefunkčný vsťah,založila som živnosť v obore,ktorý bol doteraz mojim koníčkom a koncom roka som nahlásila výpoveď v práci a stále čakám na príležitosť zmeniť bydlisko....na budúci rok ma čaká znova podobné postavenie ascendentu,tak som zvedavá čo ma zas čaká,ale asi nie moc kľudu a tichej vody......máte niekto podobné skúsenosti?

Řazení:
19.09.2016 - 09:42 | Filtr
(Kozoroh) ES » Mici Angóra
Ďakujem,ani neviem ako všetko dopadne,no netrápi ma to moc.....astrológia sa križuje s numerológiou a končím deväťročný cyklus všetko sa tak vyvinulo,že pálim mosty,toto však trvá už nejaké dva roky.....som sa rozhodla viac žiť podľa svojich predstáv,ale nemyslím,že to je konečná,alebo že vidím ostro,lebo mám kvadratúru neptúna na neptún,idem ďalej,ale asi ako slepec :117:
19.09.2016 - 09:10 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Podle mě se to takhle nedá říct (měla jsem 2012 a nic zásadního se nestalo). Když jsou domy stejné nebo podobné, budou do nich tranzitní planety spadat jak v nativu, tak v (samostatném) soláru, to jo. Řekla bych, že u tebe je to hodně o tom Uranu ve všech směrech. Taky Saturn přes vládce 7. domu, ale hlavně ten Uran. Každopádně gratuluju ke změnám, jistě budou příznivé. :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »