Jupiter opozice Descendent


17.09.2016 - 23:47
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Xandrina, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Jupiter opozice Descendent
ahoj, lže očekávat něco zásadního od tohoto tranzitu ? děkuju :-)

Řazení:
18.09.2016 - 21:38 | Filtr
(Rak) dan162
Dají se najít vazby (nevím zda u vás), které jsou/nejsou paráda, dle mne je velké riziko chyba z nepřesnosti hodiny narození, tak se na přesnou polohu ascendentu nechci spoléhat.

Proto odpovím Ne, od tranzitu Jupitera přes Ascendent bych nic zásadního neočekával. Leda by vám narostla račí klepeta a blbě by se navazovaly vztahy pracovní i osobní, ale žádný strach, on ten přechod Jupitera zas tak dlouho netrvá a po 14 dnech na vánoce už zase budete fit :4: Bude se další rok opakovat, a to už to budete dobře znát, možná si ničeho ani nevšimnete.

A žádného aspektu se nebojte - aspekt pak dělá paseku i tam, kde by jinak proběhl neškodně.





18.09.2016 - 19:27 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Jednak ten definitivní přechod Jupitera přes ascendent je ještě poměrně zadlouho (až příští rok), zadruhé ti současně bude dělat kvadrát na Slunce a v direkcích ani v soláru nic moc podpůrného nevidím. Sice podpoří pěkně vládce ASC, ale řekla bych, že zásadnější změny (například vztahové) by mohl symbolizovat spíš ten Uran, co jde naproti němu 7. domem... :17:
18.09.2016 - 19:10 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Nu očekávat...
Ona je spíše důležitější konjunkce na ascendent. Ale sám o sobě by tento tranzit bylo nutno rozebrat v kontextu radixu (kterým domům Jupiter v radixu vládne, kde se radixový descendent (ascendent) nachází, jak dlouho trvá, bude-li vícenásobný (vliv se zesílí) atd. Není dobře to vytrhnout a nevěnovat se i ostatním prvkům. A také je dobré podívat se i na progrese, zda tento tranzit potvrdí.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »