Porozchodové problémy


16.09.2016 - 11:06
(Ryby) Danylo
Porozchodové problémy
Ahojte, už před cca měsícem jsem vám sem psal, že se rozcházím nedobrovolně s přítelkyní, která se podle svých slov už ve vztahu tolik nebaví, prý jí mé chování nestačí a přestala mě milovat ( vše přišlo ze dne na den ). Nakonec to dopadlo tak, že jsem se nechal vytočit a vlastně se rozešel já, protože stále nebyla schopná vše vyřešit, chtěla jen čas na promyšlenou, který jsem já, krátce před přestěhováním do Prahy kvůli škole, neměl...Chtěl bych znáš vaše názory ohledně toho, co po rozchodu dělat, aby jste na vše co nejrychleji zapomněli ? ... Byli jsme spolu přes 20 měsíců, podle mého většinou šťastně, rok jsme spolu jako studenti bydleli( je nám oběma 21) a mě to jde samotnému stále strašně těžko, idkyž se snažím něco dělat, obnovil jsem několik kontaktů na které jsem (bohužel) trochu pozapomněl, stále se cítím, že mi něco(někdo) chybí a cítím se strašně osamělý, možná díky bohu, že mne nic horšího zatím v životě asi nepotkalo, ale stejně se tím strašně užírám, už i přestávám věřit, že se dáme zase dohromady, což jsem si ještě před pár týdny nedokázal ani představit, rada by se hodila :) díky, Dany :1:

Stránka: 2 1
Řazení:
20.09.2016 - 00:06 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
Jo , to jsem četl v nějaký knížce:

Hele kámo , ženská , když tě miluje , tak můžeš chcát do umyvadla. :61:
19.09.2016 - 21:28 | Filtr
(Vodnář) edeka
ja si nemyslim , i kdyz bych moc rada poradila , ale nemyslim ze na tohle rada je . je nas tady jiste hodne kteri jsme si timto prosli a kazdy to prijal jinak , reagoval jinak a delal jine veci .. je to prirozene .. ja jsem napr spadla do opravdovych depresi ( psychiatrie ) ted jsou to dva roky a jsem z toho venku a jen ti muzu rict prochazela jsem si fazema.. sok , litost bolest , desny smutek , breceni . a pak najednou zlost , nenavist a ted uz nic jen lhostejnost vuci te osobe.. jeste potrebuju odpustit . takto to citim..vsechno tohle trvalo pro mne neskutecne dlouho ale jednoho dne jsem se probudila a bylo to pryc... delej co chces delat , co citis a na co se citis... jen ty jsam se muzes rozhodnout tzn i navrat nebo ne... za sebe osobne reknu ze uz bych zpatky nesla . ale to je ted po tehle dobe , tak hodne sily preju....a vydrz na tohle je lekar jenom cas...












































































19.09.2016 - 17:55 | Filtr
(Rak) ončaa » Háňa*
tak to je tak krásně řečeno, že to stojí za :74:
Vyplatí se číst diskuze :3: a zopakovat si některé zásady partnerství
17.09.2016 - 09:05 | Filtr
(Beran) Háňa* » Danylo
Láska nebolí, ta hřeje. To jen závislost, lpění a chtění bolí.
Takže odpověď je jasná - těchto tří neduhů se zbavit :3:

A ještě něco - při tom "vzpomínat celý život" nezapomeň taky žít. Aby se ti náhodou nestalo, že budeš vzpomínat a vzpomínat a vzpomínat, a najednou zjistíš, že je ti osmdesát a vůbec nevíš, jak se to stalo, co jsi vlastně za posledních 50 let zažil, když ses zasekl jen ve vzpomínání na jednu etapu života a nic jiného nevnímal.
17.09.2016 - 09:02 | Filtr
(Ryby) Danylo » Háňa*
Jasně, ale ja nemyslel zapominat na to co se stali... To bych určitě nikdy nechtěl, na to budu vzpominat ceky život, ale spíš zapomenout na bolest, stesk, lasku...
17.09.2016 - 08:41 | Filtr
(Beran) Háňa*
Co po rozchodu dělat, abych na vše zapomněla, to jsem nikdy neřešila.
Proč zapomínat ?

Prostě jsi šel, po cestě někoho potkal, kousek jste šli spolu, protože jste měli společnou cestu, pak se rozloučili a jdete si zase každý po svém - žádná tragédie, spíš příjemné zpestření tvé cesty, ne ? Jistě jste po tu dobu něco příjemného prožili - bylo by škoda to zapomenout, patří to do vašich životů.

Nenuť nikomu svojí trasu, kdo bude chtít, ten se přidá nebo pozděj odpojí - všechno je v pořádku.
A opačně taky - nenech se vláčet, kam nechceš.
Prostě, nevláčej, ani se nenech, a bude ti dobře.
A bude dobře i těm v tvém okolí, když tam budou dobrovolně :3:
16.09.2016 - 16:11 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Lokii
To ale píšeš o něčem jiném, tohle není o emoční inteligenci.
Jak změnit ? Zvenku těžko někomu nějaké cíle "implantovat" - a pokud by si to nechal líbit, asi na tom byl opravdu blbě :63:
16.09.2016 - 15:54 | Filtr
(Střelec) Lokii » Glimmer Man
Souhlasim, to bývá často důvod rozchodu, prostě někomu ten druhej nepříjde dost dobrý, protože například nemá žádný životní cíle, ale to se dá změnit.
16.09.2016 - 15:37 | Filtr
(Ryby) Danylo » Freja
snad říct jen... pozdě bycha honit :1: ... jinak kdybyste jí viděli, tak byste i jen podle zevnějšku pochopili mou náklonnost :2: ale jak bylo řečeno, život je krátký na to ztratit čas řešením problému, kterému jsem zjevně moc předejít nemohl... já jak jsem zmínil jsem celkem konzervativní, ale zase nevěřím na nějakou pravou lásku a podobné ,,nesmysli´´ podle mě i ta nejpravější láska nemůže fungovat pokud oba stoprocentně nechtějí, což bude i náš problém.
16.09.2016 - 15:31 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Glimmer Man
Přesně :15:
16.09.2016 - 15:26 | Filtr
(Štír) Freja
Pozapomněl na kontakty :4: mno, člověk by se, krom koníčků, neměl kvůli partnerovi vzdávat ani starých přátel :3:
16.09.2016 - 15:18 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Danylo
To jsou jen kecy, že vadí koníček, ženská, když chlapa miluje, odpustí mu i větší neřesti, ale když ho nemiluje, neodpustí mu ani jeho ctnosti. Jakmile partner/ka začne s tím, v čem by ses měl změnit, měla by zablikat výstražná kontrolka. A jinak je fajn, že nechceš ubližovat sobě ani dalším lidem tím, že si budeš hledat převoznici, to je sympatické :17:
16.09.2016 - 15:18 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Lokii
Myslím, že každej má partnera ze své "ligy" emoční inteligence. Pokud "dospěješ" a zmoudříš, zatímco tvůj partner zůstane tam, kde byl předtím, tak to skončí rozchodem, protože to fakt nejde. A nebo už se k sobě nikdy nemůžete vrátit, protože by to už fakt nešlo. Už hrajete každej jinou ligu.

Takže jestli on se zdokonalí, tak potom přijde na to, že už musí jít jinam, nebude ji chtít a bude jí (v duchu) děkovat za to, že "vypadla".

Dobrý je dospívat a moudřet bok po boku. Ale je těžký někoho takovýho najít.
16.09.2016 - 15:01 | Filtr
(Střelec) Lokii » Danylo
Skoro všichni to známe, ta závislost na tom druhém, to neni láska, ale jenom chtíč, nejlepší je pracovat sám na sobě a zdokonalovat se po stránce materiální i duchovní, třeba v budoucnu to ta samá osoba ocení a vrátí se nebo prostě najdeš mnohem hezčí a chytřejší...Kdyby mi bylo 21let a měl vědomosti jako mám teď, víc bych se zajímal o to, jak se finančně osamostatnit a více bych cestoval...
16.09.2016 - 14:46 | Filtr
(Býk) Nelle
Ahoj..No jsem v podobne situaci, akorat to mam ja trochu horsi, trochu jinej level tohohle, tez uz neco za sebou. Jak bylo receno..drz se svyho puvabnyho ore a rajtuj dokud to jde..jednou budes starej a nebudes moct delat nic treba.. Ja se pustila do toho myho malovani a myslim, ze mi to pomaha..s kamoskou jsem jela na dovcu na tri dny k mori a co..ten kovboy co si me nevazil at si ted trha treba vlasy, zivot je kratkej a my nemame cas ztracet cas a energii takovyma volovinama, vecne nejake drama jak stehno, a me uz to nebavi sedet ve strachu kdy me opusti a nebo z ceho me zas obvini, za co se musim ospravedlnovat, ja se uz ospravedlnuju i ve snech, vecne mi neduveroval, uz mi z toho pomalu hrablo..musime kouknout na to, ze laska se zda byt tim nejdulezitejsim faktorem v nasich zivotech, ale kdyz te nekdo odkopne protoze uz ho nebavis, nebo protoze si mysli o tobe jen samy fekalie, tak to neni prece laska..no jak rek Glimmermann ze horsi by bylo, kdybysme se k sobe vratili..predstav si takovy vztah, pekny atd.., ale bez lasky, utekli by stejne, tak co s nima. Musime to vydrzet a projit to..vsak ona se treba bude chtit vratit, ale ty uz budes vedet, ze hluboka laska a jen nejake povrchni pocity jsou vyznamny rozdil na to, abysme se tim jeste vubec zabyvali. Bud rad, ze to trvalo tak nejak..a ne treba 20 let..predstav si, ze by te odkopla za 20 let po tom, co jste vsechno vybudovali, meli rodinu, deti, blabla bla..to by se zhroutil veskerej tvuj zivot jak domecek z karet. No neni to tak hrozny aby to nebylo jese horsi.. :27:
16.09.2016 - 14:16 | Filtr
(Ryby) Danylo » tulačka
Trvalo mi to 14 dní a potom jsem si řekl uplně to stejné... místo toho aby byla ráda, že nejsem každý víkend zavřen v putyce, tak má problém se ,,zdravím´´ koníčkem, ach ty ženský :61:
16.09.2016 - 13:54 | Filtr
(Ryby) Danylo » tulačka
no víš, vtipný je, že vlastně jeden z hlavních důvodů rozchodu uvedla můj největší koníček :61: což je sport, nejčastěji potom fotbal se kterým trávím už dobrých 15 let svého života :1: ale to je asi jediná věc který bych se nikdy kvůli nikomu nevzdal a beru to jako správné rozhodnutí :17:
16.09.2016 - 13:46 | Filtr
(Ryby) Danylo » tulačka
já jsem v tomhle ale bohužel takovej konzervativec...uplně nedokážu žít ten život, jako většina mých kamarádů vrstevníků, tedy co se namane, to sklátím :1:...Nevím po kom to mám, můj táta 2x rozvedenej, než se seznámil s mojí mamkou se mi téměř směje :4: ... nemyslím si, že to mám nastavené špatně, ale když se stane něco podobného, asi nebudu ten kdo vypluje a za měsíc bude pilovat jinou ...ale pořád si říkám, že za rok za dva na to budu koukat jinak :15: :37:
16.09.2016 - 13:34 | Filtr
(Býk) player » Danylo
Mít někoho pro to ,a bys prostě jen někoho měl - to je ta nejhorší cesta.

Z pár měsíců tě tu máme znovu , nebo jí , nebo oba.

16.09.2016 - 13:15 | Filtr
(Střelec) Lokii
Pro jedno kvítí slunce nesvítí, jestli seš v Praze, tak brzoi najdeš jinou a doufejme že i lepší a emočně stabilnější :2:
16.09.2016 - 13:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, já si nástroje vždycky jen pujčuji ze skladu. Harfu bych asi sehnala obtížně, ale možná taky. Nicméně otázkou je - kam s ní? :41: :4:
16.09.2016 - 12:58 | Filtr
(Býk) player » .
Si připrav čtvrt milionu - a to budeš mít starou jetou.
16.09.2016 - 12:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Harfu bych brala spíš. Ale tu si chci zabrat já :6:
16.09.2016 - 12:49 | Filtr
(Býk) player » .
Dobrá , tak harfu. Ale ta je mastná. Ale hobojisti a harpeníci nejsou...
16.09.2016 - 12:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hoboj? :39: :39: :39:

To si má zničit život už teď? :61:
Příspěvky: 33-9 8-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »