Deti


14.09.2016 - 22:50
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Deti
Uz niekolko dni mi prichadza myslienka tykajuca sa deti. Da sa z postavenia planet, z urciteho aspektu vycitat, kolko deti bude dotycna osoba mat? Alebo v akom obdobi zivota? Myslim, ze nie. Ale hlavne nerozumiem, preco mi to vlastne napadlo. Mozno biologicke hodiny a tuzba zazit ten krasny pocit, ked 9 mesiacov rastie novy zivot a potom pride na svet, vnesie don nieco neuveritelne krasne...

Řazení:
07.10.2016 - 23:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
v regresi jsem se viděl v příběhu, kdy okolo mě po domě skákalo asi pět nebo šest matrjošek, ale bylo z toho patrné, že to jsou mé děti.
5 dům v blížovi.

dám vědět, ja to dopadlo..;)
06.10.2016 - 14:14 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ono to není jednoznačné, aby se dalo odpovědět, kolik dětí budeme mít.
O dětech hovoří především 5. dům, planety v něm a jeho vládcové. Jsou znamení, která jsou považována za plodná (Býk, Štír), ale i znamení sterilní (Panna). Ovšem výklad je často těžké podat.
Tak například Saturn v 5. domu může mít význam ten, že omezuje počet dětí, nebo je odsouvá do pozdější doby. Ale taky to může značit zrozencův postoj k zábavě a umění, k tvořivosti jako takové. A o dětech vypoví více vládce 5. domu.
Vezmu-li to po svém, tak mám 5. dům v Beranu - to hrozilo velkou zbrklostí a brzkým otcovstvím. Chachá! Vůbec ne! Vládce Mars se totiž nachází v Kozorohu. A platí tedy spíše varianta, že děti rozhodně později. Ovšem teď mi pošimral nativní Mars tranzitující Pluťák (vládce ascendentu) a ještě několikrát pošimrá... A kdo ví, kde se to zastaví? :6: :39: :4:
06.10.2016 - 14:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vyřiď pluťákovi, ať už moc nešimrá, že jsme lechtiví :61:
06.10.2016 - 14:50 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » .
No však já se podívám na Tebe a co nevidím? Pluťák (shodou okolností i Tvůj vládce AC) Ti právě "ojíždí" (:6: :20:) Lunu. A tvého spoluvládce 5. domu Jupitera už taky pošimral a ještě několikrát pošimrá. :41: Což teprve až bude jančit s Neptunem! :41:
Tranzitujicí Neptun (vládce 5.d) posílá srdíčka po trigonu na ascendent, Jupiter (spoluvládce 5.d.) se zase zamiloval do Uranu! Tak to jsem zvědav, co tohle přinese! :61:
06.10.2016 - 14:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co to přinese? Já Ti to hned povím :61: :75:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
06.10.2016 - 14:58 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » .
:75: :15:
05.10.2016 - 22:21 | Filtr
(Lev) fubond
Ja mam 5.dum v Rybach a deti nemam a ani nechci. A ani jsem nikdy "nechtene" nebyla v tom.. :63: treba to jeste prijde :2:
16.09.2016 - 19:50 | Filtr
(Rak) dan162 » Mystrál
Jo, jo jo, jojojo, jo ! Potěšila jste mne svými řádky. Hlavně nic v tomto netlačte silou mocí, máte k tomu si myslím sklon, najít si myšlenku s velkým M a šlápnout na plyn. Může se stát, že jen vyměníte jednu myšlenku za jinou, chce to přesně co píšete - naslouchat sobě, ale jednat až za chvíli, to asi vnímáte podobně díky Saturnu ve Slunci. A hlavně nějakou vydatnou porci lásky nezapomeňte schovat pro sebe :-) Vaše období změn stále probíhá. Je (pro vás) perfektní, že ty změny vítáte.
16.09.2016 - 19:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:68:

Ďakujem. Áno, tento rok som prešla mnohými zmenami, najmä čo sa myslenia týka. Priznávam sa dobrovoľne k tomu, že ešte pred nejakým polrokom som sa zmien bála. Teraz som ale už pripravená aj na radikálne zmeny. A slovkom radikálne myslím naozaj veľké. Aj keby sa môj život mal otriasť od základov. Zrazu viem, čo chcem a už beriem ohľad hlavne na seba, kým v nedávnej minulosti to bolo úplne naopak. Celý život som hľadela len a len na blaho iných, aj keď to znamenalo potlačenie mňa samej a toho, po čom som túžila ja. Takže zmena bude asi v tomto :1:.
Prekvapila ma ale tá náhla, naliehavá túžba po druhom dieťati. Materstvo vnímam ako poslanie. Napĺňa ma. Moje dieťa je už väčšie, ale aj tak mi stále dáva toľko lásky, ako keď malo 3, alebo 5 rokov :6: :76:. Možno sa moje vnútro bojí toho, že nebudem mať komu tú lásku dávať alebo že ju nebudem mať od koho dostávať. Dieťa totiž maminu vždy miluje bezhranične takú, akou je. Aj keď je niekedy možno trochu ušomraná :4:. Mala som krásne detstvo a má ho aj moje dieťa, ale vnímam, že príde čas a nebude to trvať dlho, keď ma už nebude tak potrebovať. :76: Aj keď svoje dieťa milujem, teším sa ale na to, keď nájde lásku a potom si neprajem žiadne prejavy mamičkárstva. To je pre mňa prejavom zlyhania výchovy. Chcem, aby ma moje dieťa milovalo, ale nie na úkor svojho vlastného vzťahu.
16.09.2016 - 14:56 | Filtr
(Rak) dan162 » žžžu
Můj příspěvek, na který jste odpovídala, jsem myslel na Mystral, ale Neptun ve Slunci máte obě :-) Nemyslím si, že osobnost může být uvnitř rozpolcená ascendentem. Ad Uran - nejlepší je, když člověk dokáže nečekané změny přijímat, než se s nimi prát nebo se jich bát. Změny mění to, co změnu potřebuje, i když si to nemyslíme, a sami jsme nedokázali tu změnu včas udělat, nejčastěji v našem chápání sebe, v našich ochranných přebujelých brzdách, špatných zvycích. Aktuálně máte období, kdy máte výbornou možnost dobrých změn. Nedozrálo něco ?
16.09.2016 - 13:37 | Filtr
(Střelec) žžžu » dan162
Zmeny vítam, aj sa ich bojím (rozpoltenosť patrí k blíženeckému ascendentu, či?).
V poslednom období som prišla iba o prácu a som nútená sa teraz postaviť na vlastné nohy...v ostatných oblastiach je bezvetrie.
Ale ja mám vlastne celkom dobrý život (hoci to nie je americký sen)... a asi máš pravdu v tom, že sa mi plnia všetky priania...len to, čo považujem za najdôležitejšie, sa nechce splniť... a to je založiť si normálnu šťastnú spokojnú rodinu...a ešte jeden sen mi ostal z detstva, letieť do vesmíru...tak som teraz zvedavá, ktorý z tých dvoch sa mi splní skôr :4:


16.09.2016 - 09:11 | Filtr
(Rak) dan162
Neumím to zjistit z aspektů. Ale ve vašem horoskopu by mělo platit, že co se vám líbí, je pro váš život prospěšné, i když to může znamenat zkázonosné zemětřesení. Může to být potřeba/schopnost se zase starat plnou duší o někoho závislého, což dítě dlouhou dobu je. Proměnlivé vztahy, často blesk z čistého nebe. V tranzitním horoskopu v aktuální chvíli (píšete o dnech) je změna v myšlení, v přístupu ke světu. Před nějakou dobou jste asi prošla zlomovými událostmi, vlastně jste teprve za půlkou toho období. Celý rok byl aktivní Uran, planeta rázné změny, žádných omezení svobody. Jak se to projevilo, co jste zažila ? Jaký postoj máte ke změnám ve vašem životě, vítáte je, nebo se jich bojíte ?
16.09.2016 - 08:56 | Filtr
(Rak) dan162 » žžžu
Jau, to muselo být hutné, aby žena vyřkla takové "přání" :41: člověk si často nedomyslí, že vyřkl přání a ne jen obyčejnou větu, zoufání nebo roztrpčení. U vás bych očekával, že přání díky Neptunu ve Slunci (myslím tím všechna přání) se vám plní, tak s nimi opatrně.
16.09.2016 - 00:19 | Filtr
(Střelec) žžžu » Mystrál
poznám viacero žien (kolegyne, i bývalé spolužiačky), ktoré mali druhé dieťa po 37. roku...dve z nich po dlhodobých zdravotných problémoch
držím tiež palce :3:
16.09.2016 - 00:10 | Filtr
(Střelec) žžžu » tiferett
a čo by si povedala na kombináciu: hrot 5. domu v panne + v 5. dome pluto?
sa v astro veľmi nevyznám, ale pôsobí to na mňa dosť stiesňujúco

mars mám v levovi, ale v 3. dome, a ten asi s deťmi nesúvisí
luna a venuša sú strelené, čo považujem za veľké plus, ale kazí to luna kvadrát saturn

Kedysi dávno som si povedala, že žiadne mať nebudem...a naozaj nemám...čím som staršia, tým viac ma to mrzí...a čas neúprosne beží
:24:


15.09.2016 - 21:49 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » Mystrál
Držím palce! :74:
15.09.2016 - 21:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Matdamou
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Žiaľ, je tam viac prekážok. Nejaký ten rok by som ešte ani nemala otehotnieť kvôli zdravotným problémom z minulého roka. No a je toho ešte viac :1:, možno preto sa mi s tým občas ťažko vysporiadava, kedže to nemôžem sama teraz nijako zmeniť. A potom? Ktovie, či to ešte bude možné. Ale veriť neprestanem, na to som až priveľký optimista, ktorý vždy verí, že všetko dobre dopadne :37:
15.09.2016 - 18:54 | Filtr
(Blíženci) Matdamou » Mystrál
V tvém věku mají ženy teprv první dítě. Tak proč nemít v 35 letech druhé.spis je to o tom, jak a na co se cítíš
15.09.2016 - 13:49 | Filtr
(Býk) kapka růžové
...potvrzuji....Mars ve Lvu...jedno dítě... :78:
15.09.2016 - 17:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tiferett
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:80: Dakujem. U mna, zial, asi prevladla venusa v levovi, mam jedno dieta. Co uz. Ale este nie je nic stratene. Aj ked...v mojom veku... :14: :4:
15.09.2016 - 09:18 | Filtr
(Střelec) tiferett
Toto skúma veľa astrologov , ale jednoznačne sa to nedá zistiť.
Niektoré aspekty tvrdia "veľa detí" - väčšinou Ryby v 5.dome, niektoré aspekty jedno dieťa - Mars v Levovi, ale v horoskope sa môžu vyskytovať protichodné aspekty, preto odpoveď nie je jednoznačná.
Ty máš napríklad a 5.dom v Rybách - "vysoká plodnosť", aj Venušu v Levovi - jedno dieťa...takže dávať jednoznčnú odpoveď sú len dohady.
V týchto dňoch ti tranzitoval MArs (Oplodnenie) okolo natálneho Neptúnu, čo je vládca tvojho 5.domu detí - a na to si mohla senzitívne zareagovať pocitom, že by si "mala byť oplodnená" :-))


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »