Karmický rok


05.09.2016 - 08:44
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Karmický rok
Jedna kartárka mi povedala že mám teraz ťažké obdobie lebo som v karmickom roku. Čo presne to znamená? Čo je to ten karmický rok?

Stránka: 2 1
Řazení:
04.10.2016 - 13:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilona Regina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
zaujímalo ma to všeobecne. Ona by mi povedala konkrétne veci a mňa práve zaujíma všeobecne čo to znamená. Ono je to tak, že hoc som ku kartárke išla, tak nie všetko, čo mi povedala považujem za relevantné a všetko si tak nejak zisťujem a overujem sama, kým tomu uverím. Je to dobrá kartárka a myslím si, že keby v tej chvíli bolo pre mňa dôležité vysvetliť mi to tak by to urobila. ale v tej chvíli to aktuálne nebolo a nič by mi to aj tak nehovorilo.
Ja tiež patrím k tým ľuďom, čo sa doktora nevypytujú. prečítam si lekársky nález a googlim si informácie sama. Diagnóza môže byť síce správna a možno aj zvolený spôsob liečby ale málokedy sa človek napríklad dozvie, ako by si mal upraviť stravu napríklad a väčšina doktorov proste nemá čas na detailnejšie otázky pacientov. tak možno preto pacientom stačí tá diagnóza a predpis do lekárne. Každopádne si myslím, že choroby tela sú len odrazom stavu duše takže diagnóza je síce fajn a lieky z lekárne tiež, ale myslím že každý človek si nakoniec sám zvolí metódu liečby. ja som zástanca kombinácie psychosomatiky, homeopatík, vitamínov, zmeny stravy so západnou medicínou a liečbou klasickou. Dávkovanie liekov by som ale riešila s lekárom určite...minimálne si treba prečítať leták. ja to čítam vždy, hlavne vedľajšie účinky a kontraindikácie. Tiež rada chodím do lekárne, kde si "pokecám" s lekárnikmi, ktorí mi vysvetlia dávkovanie. ale ešte som sa pravdupovediac nestretla s tým, že by nejaký lekárnik pri odovzdávaní lieku pacientovi nevysvetlil dávkovanie. vždy sa opýtajú či viem ako, čo povedal lekár a aj to na krabičku vždy napíšu.
04.10.2016 - 13:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » locin12
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
áno riešila som s ňou iné veci a jednoducho som sa jej pýtala na niečo iné, čo bolo vtedy pre mňa aktuálnejšie a dôležitejšie a na toto som si spomenula až neskôr. Zaujímal ma proste názor iného numerológa, pretože som chcela počuť všeobecný, nie konkrétny výklad karmického roku. Pár ľudí mi tu v diskusií už čo to povedali tak nejaké info už mám. Nehnevaj sa na diskutujúcich keď nepochopili, o čo mi šlo. Ja verím že ak mám nejaké info dostať, tak ich dostanem a že sa nájde niekto, kto mi napíše do diskusie k veci. :3:
02.10.2016 - 13:26 | Filtr
(Střelec) locin12 » Ilona Regina
Hm. Já moc nechápu, v čem spočívá přínos Vašeho příspěvku; už je to Váš druhý dnešní komentář (první byl v mé diskuzi), v němž zakladateli diskuze sdělujete, že se měl zeptat toho, kdo mu to řekl. Basta.
Nemyslíte, že třeba stojíme i o radu, zkušenost nebo názor někoho třetího? Od toho tady ten prostor je.
A i zakladatelka této diskuze mohla s kartářkou původně řešit nějaké zcela jiné téma a o svém karmickém roce se dozvědět jen mimoděk.
02.10.2016 - 08:33 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Doobrý den, pokud Vám něco takového kartářkam řekla, pootm jste se měla optat především jí, co to znamená. A každopádně, dobrá kartářka by Vám k takové informaci měla automaticky dát vysvětlení, radu a návod, co s tím!

Pracovala jsem dlouhé roky ve zdravotnictví a bylo to stejné: lidi dostali diagnźu, nezeptali se vůbec, co to znamená, co s tím, stejně tak jako s dávkováním léků: v jedné lékárně si to vyzvedli proto, že tam zrovna byly nízké doplatky a zeptat na dávkování se přišli ptát do jiné lékárny....
05.09.2016 - 22:09 | Filtr
(Střelec) locin12 » evanda22
Vlastně jo. Už nějak po těch narozeninách v prosinci se postupně ten vnitřní tlak začal uvolňovat a devítka byla o tom bilancování, ujasňování si toho, co chci, postupně jsem si "stavěla" základy pro nové aktivity a přístup. Stěhovala jsem se do jiného města apod. Psychika se taky zlepšila. Jednička byla skvělá, ale rychlá. Tím, jak jsem si tu půdu připravila už v devítce, tak to všecko hrozně svištělo. Byl to aktivní rok.
05.09.2016 - 21:33 | Filtr
(Ryby) Crumb » evanda22
Ano. Každé z devíti základních čísel má ukazovat na určité aspekty naší karmy. Některá z těchto čísel jsou pokládána za zvláště významná, např. osmička. Důležité jsou také zmíněné mezisoučty, tzv. "vyšší čísla". Když ve výpočtu osobní roční vibrace figuruje např. číslo 19 (před konečnou redukcí na jedničku), měla by to být karmicky významná osobní roční vibrace, protože číslo 19 platí za jedno z čísel tzv. "karmických dluhů". Devatenáctka může přinášet těžkosti a ztráty, může svádět k marnění času nebo energie, k touze po dominantním postavení a k netolerantnosti. Tyto tendence mohou pocházet z některého z minulých životů (jako tzv. "vásany", stopy minulých návyků a sklonů). Může jít o významný "karmický dluh", který lze v příslušné osobní roční vibraci vyrovnávat např. respektováním druhých, tolerantností, štědrostí apod. Devatenáctka varuje hlavně před netolerantností.
05.09.2016 - 21:17 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5
Tak keby si dala Tvoj datum narodenia, bolo by to jednoduchsie,samozrejme,ze sa da ucit v akomkolvek roku, ved o tom je Zivot,nemusis cakat na rok 7( tzv.citova karma), ci na rok najsilnejsieho cisla 8( materialna), rok 4 mozem nazvat karmou cinu,rok 5, to by snad nik neveril,tam sa tiez vracia rychlo,to co zasejeme a vysleme,,,navyse preco to musi byt vzdy negativne,podla mna,ak je clovek v sulade so sebou,vie,preco prisla prave tato udalost,vidi mozaiku svojho zivota a uz nehodnoti, co je dobre a zle,ide o nasu sebarealizaciu a aj o par rokov mozno situaciu,dej,ktory sa Ti odohral,budes uplne inak hodnotit,tie tvrde skusky su o tom,aky postoj zaujmeme...
05.09.2016 - 20:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » locin12
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a ten ďalší rok po ňom bol lepší?
05.09.2016 - 20:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Crumb
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takže ten karmický rok môže byť akékoľvek číslo ročnej vibrácie? mnohí tu hovoria o tej osmičke alebo tu padlo slovo aj o sedmičke. Niečo málo som si čítala tu na najdise o ročnej vibrácií. A ako sa najlepšie človek s takým karmickým rokom má vysporiadať, respektíve na čo sa má pripraviť?
05.09.2016 - 20:17 | Filtr
(Ryby) Crumb » locin12
Osmička je pokládána za významné číslo nejen v numerologii. V tradiční indické astrologii je toto číslo spojováno s démonem jménem Ráhu, který odpovídá v západní astrologii Hlavě draka, Severnímu uzlu Měsíce. V indické astrologii má Severní uzel Měsíce status planety a má mít významný vliv na osud jedince.
05.09.2016 - 20:03 | Filtr
(Střelec) locin12
Pro mě byla osobní roční vibrace 8 jednou z nejhorších. Tak těžký rok jsem nikdy nezažila. Dostávala jsem od života těžké rány ze všech směrů - rodina, práce, vztahy. Byl to hrozně náročný rok, takový ten, kdy si říkáte "proč zrovna já". Myslím, že i proto bych ho i zpětně označila za karmický. Měla jsem pocit, že splácím dluhy, o nichž ani nevím (takže třeba ten minulý život).
05.09.2016 - 19:51 | Filtr
(Ryby) Crumb
"Karmický rok" je vlastně jiné označení pro "osobní roční vibraci" neboli pro "osobní rok". Tuto hodnotu získáme přičtením dne a měsíce narození k roku, ve kterém se právě nacházíme, např. k roku 2016, který dává po redukci číslo 9 (2 + 0 + 1 + 6 = 9). K číslu roku 2016, kterým je devítka, přičteme den a měsíc narození, např. 23.2. Získáme tak čísla 16 a 7 (9 + 2 + 3 + 2 = 16; 1 + 6 = 7). Lidé narození 23.2. se tedy právě nacházejí v karmickém roku 7, trvajícím v tomto případě od 23.2.2016 do 23.2.2017. Během tohoto období mají na dotyčné jedince působit vibrace čísla 7. Důležité je zohlednit také významy tzv. "vyšších čísel", v tomto případě čísla 16. Jde o jedno z čísel, které má představovat tzv. "karmický dluh" (k číslům vyjadřujícím karmické dluhy mají patřit také vyšší čísla 13, 14 a 19). Známá jsou také "karmická čísla" 4, 8, 7, 11 a 22, která mají mít karmický význam v celých datech narození. Mezi lidmi (hlavně mezi příbuznými, rodiči a jejich potomky apod.), v jejichž datech narození figurují tato čísla, má být karmické spojení. Vyšším číslům se ve staré "aritmosofii" (či "aritmomantii"), předchůdkyni dnešní numerologie, přisuzoval často větší význam než tzv. "jednoduchým číslům" (číslům základní řady 1 až 9). Vyšší čísla, a to nejen ta výše uvedená, se často využívala k předpovídání budoucnosti.
05.09.2016 - 16:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Freja
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
sme v sekcií numerológia, kam spadá téma karmického roku. zdroj je ten istý
05.09.2016 - 15:53 | Filtr
(Štír) Freja » evanda22
Inu...kdyby ses ptala přímo u zdroje, tak jsi nemusela tuhle dikusi vůbec zakládat :50: :4:
05.09.2016 - 15:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Freja
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mne zas príde divné prispievať do diskusie s jasnou otázkou "karmický rok" a rozoberať niečo iné :3:
05.09.2016 - 15:34 | Filtr
(Štír) Freja » evanda22
Divná reakce.
Já poukazuju jen na to, že když mi někdo říká něco, čemu tak docela nerozumím, tak se ptám přímo jeho, notabene, když si tu službu platím...o to jde :3:
05.09.2016 - 15:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Freja
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
reakcia na tvoj dotaz
No přesně :23: tohle dělaj lidi i u doktora :14: :4: :4:
Přitáhnou nález a ptaj se, co tam vlastně maj :47:, šak doktor taky neni němej
05.09.2016 - 15:29 | Filtr
(Štír) Freja » evanda22
:23:
to Ti chválim, ačkoliv nechápu, proč mi to píšeš.. :63: :4:
05.09.2016 - 15:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Freja
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
u doktora síce pacient získa diagnózu ale spôsob liečby si volí sám. Za mňa ani doktor a jeho určenie diagnózy nie je riešením problému. dávam prednosť alternatívnym formám medicíny a hľadaniu informácií predtým než sa s niečím stotožním.
05.09.2016 - 15:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evanda22, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Od nej mám určité informácie ale zaujímal ma názor ľudí tu na stránke keďže sa tu veľa ľudí zaoberá numerológiou a astrológiou. keby ma názor ľudí odtiaľto nezaujímal, tak sa ich na to nepýtam. Neriešim tu relevantnosť predpovedí kartárok či numerológov. zaujíma ma konkrétna záležitosť...karmický rok. nič viac nič menej.
05.09.2016 - 14:16 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Freja
fáááákt? :61: díky za podporu... :3:
05.09.2016 - 14:15 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » tulačka
:1:..no takže "klid před bouří?".....to se mám asi na co těšit... :21: :1:
05.09.2016 - 14:04 | Filtr
(Štír) Freja » Znovuzrozená
ale no tááák :4: :23:

Všechna voda jednou steče shora dolu a Stázina se Kubovi za ženu dostane.... :3:
:4: :4:
05.09.2016 - 13:45 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Freja
a ta osmička to vylepšila? já se obávám, že u mně ne..... já jsem asi prokletá... :23: :63:
05.09.2016 - 13:38 | Filtr
(Štír) Freja » Znovuzrozená
Já měla sedmičku taky na pikačů... :8: :62:
Příspěvky: 36-12 11-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »