Profily bez fotek na seznamce.


02.09.2016 - 23:31
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Evelyn, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Profily bez fotek na seznamce.
Profily bez fotek, to je jako léto bez slunce. Škoda, že u mnoha osobních profilů chybí fotka. Pokud by se lidi chtěli opravdu seznámit - proto jsou snad v seznamce, tak by se měli ukázat! Jaký názor na to máte vy? :2: Evelyn.Byla jsem na dovolené a teprve dneska čtu vaše ohlasy...a docela mě překvapuje, že je to tak napůl - možná těch zastánců bez fotek je víc!No,jak se říká: podle sebe soudím tebe. Ti chytří si to přeberou dobře, co tím bylo míněno, nazdar!
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)

Stránka: 3 2 1
Řazení:
14.09.2016 - 18:38 | Filtr
(Ryby) Crumb » tulačka
Podle vědců mají muži větší vnímavost k vizuálním podnětům. Proto asi vidí primárně tělo. Na průzkumu vzhledu a postavy je založena sexuální přitažlivost, která hraje významnou roli v evoluci (viz často diskutovanou otázku hledání genetické kompatibility). Myslím ale, že lidstvo se přece jen posunulo o kousek dál a že dnes existují i muži, které zajímá nejen tělo, ale i "to za tím", že je zajímá, abych tak řekl, nejen tělesný "exteriér", ale i duševní "interiér". Stejné to asi bude i u žen. Za ty ale nemohu mluvit. Za sebe mohu říci, že nejsem vnímavý pouze k vizuálním podnětům. :17: :74: :68:
14.09.2016 - 09:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tulačka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No mám několik zkušeností,kdy ačkoliv původně šlo o odevzdání těl a zase o dům dál,tak nakonec o tělo nešlo.Jsme komplexní a tím myslím i muže. :3:
14.09.2016 - 07:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Crumb
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tohle bývalo v inzerátech v totalitním tisku, to je pravda, a také je pravda, že je to taková hezká formulka :1:. Ne vše bylo tenkrát špatně, ale v té době jsem četla inzerci jen ze zvědavosti :4:.A taky než přišel dopis ,... než se ti dva sešli.., to nebylo šup šup jako teď :4:( taková rychlotřídírna.chci, nechci :4:...)...
13.09.2016 - 22:00 | Filtr
(Panna) Jaňajs » Crumb
:61: :61: :61: :61:
13.09.2016 - 21:59 | Filtr
(Panna) Jaňajs » Crumb
:15:
13.09.2016 - 17:01 | Filtr
(Ryby) Crumb » :):):)
Moc pěkné :15: Na seznamkách by mělo platit, že "foto napoví". Mohlo by se tak uplatnit i latinské rčení: "Praemonitus - praemunitus" neboli "Předem varován - lépe vyzbrojen".
13.09.2016 - 14:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Crumb
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je pravdou,ač se snažím být "duchovní" :4:, tak ten člověk mě musí něčím zaujmout i fyzicky.Alespoň tedy na první pohled a to se nemusí jednat o fyzickou krásu jako takovou.Nejsem náročná (taky se někomu líbím a druhému vůbec, to je normální), ale ťuk tam přijít prostě musí.Mám ověřeno, že když to neťuklo, skoro jsem ani to kafe nedopila a mazala domů z té domluvené schůzky :61:.A ještě když přišel tenkrát pán o holi, s protézou, o dvacet kilo a let víc, no to bylo překvápko a musel mě oslovit on, protože já si sedla úplně jinam a on tam již byl :61:...Ale tam jsem si nedopisovala jako ten známý, tak dobrý :75:...
13.09.2016 - 12:45 | Filtr
(Ryby) Crumb
Obávám se, že pro někoho mohou být fotografie při seznamování i zdraví ohrožujícím faktorem. Jeden můj známý si dopisoval s dámou z nějaké seznamky, s dámou s profilem bez fotografie. Dáma psala zajímavě a on chtěl po čase zjistit, jak vypadá. Požádal ji proto o fotografii. Ta mu byla zaslána. Známý s napětím seděl u svého noťase a čekal, až se foto načte. Když naskočilo na displeji, tak prý leknutím cuknul hlavou dozadu tak prudce, že si málem vykloubil krční páteř. Z té fotky, která následně ukončila slibně se rozvíjející dopisování, ho prý málem klepla pepka. Možná měl příliš vysoká očekávání, nebo dotyčná nebyla jeho typ. Jinému by se možná líbila. Kdyby ale dotyčná umístila svou fotku hned na začátku do svého profilu na seznamce, ušetřila by čas a energii a vyhnula by se také nepříjemným situacím. Takže profily na seznamkách by asi měly být s fotkami, a to s fotkami aktuálními a pravdivými.
13.09.2016 - 11:25 | Filtr
(Váhy) Amenti » :):):)
Ano, právě že to vím, vždyť u nás od mala panovala tahle situace. Taťka věčně v čoudu a mamka dělala všechno sama. Pořád byla unavená, neměla na nás skrz práci ani čas a to dusno doma by se dalo krájet. Navíc jak píšeš i mamka si časem vykoledovala raka. Holt, ty celoživotní nervy a stres se musej někde podepsat. Já i moje sestra jsme si přály,aby mamka od taťky odešla,ale ona naopak kvůli nám zůstala a možná i kvůli těm nejbližším, protože co by na to řeklo okolí, že jo. Jenže ostatní náš život nežijí a nikdy žít nebudou.
Přesně jak píše Svízelka, kozička nevyskákaná;) nejlepší je hledat jen kamaráda, parťáka do nepohody, co má společné zájmy ,někoho ,kdo si s námi bude rozumět a mi s ním. Pak si myslím, že už ostatní příjde samo a v tomto případě to jde i bez fotky ;)


13.09.2016 - 10:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Amenti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je zvláštní, jak opravdu každý reagujeme jinak.Mě tedy vůbec nenapadlo nic o reklamě, ani, že bys tam ten bordel měla. Tito lidé, když ho mají, si to většinou ani nepřipustí.
Jinak jsem opravdu po rozvodu hledala,lítala :4:...na schůzky a prostě většina pánů měla fota postaršího data.Jinak celkem běžně pět let není nic :63:.. :4:..Možná to dělají i ženy...Já momentálně mám hlavní foto zcela aktuální, vybírala jsem popravdě ze čtyř fotek, co jsem se fotila,ale záměr té fotky nebyl sem, ovšem na životopis :3:, tak jsem prostě jednu použila zde :1:. Taky ani klasicky nehledám žádného muže,lidé se mají spíše potkávat, než vyhledávat.Ovšem může se stát, že :3:? Doba vyhledávání je za mnou.Tady třeba i ráda poznám další kamarády(ky).
Poslední můj letitý partner byl ze seznamky, poznala jsem ho přes psaní,ozval se on, nejdříve bez fota a můžu říci, že jsem se opravdu zamilovala, neboť psát uměl dokonale :4:.Možná něco myslel zpočátku i vážně a já toho nelituji, neboť jsem prožila kus života v nádherném prostředí a jsem si zcela jistá, že to tak být mělo,jelikož jsem měla předurčené žít v přírodě.Takže i když něco skončí, je dobré si z toho vzít to hezké a na to špatné zapomenout.
Tohle se rozepisuji víceméně i jak mi tam skáčou myšlenky na tvůj vztah, četla jsem to i na jiné diskuzi.Taky jsem dělávala to, že jsem obstarala takřka vše a manžel byl ten požitkář života a hlavně mimo domov, nebyla jsem ve vztahu jenom ženou,milenkou, často jsem nosila kalhoty a opravovala,malovala,starala se o děti,domácnost, chodila ještě vydělávat...,silně mi to vyčerpalo, neboť ani očekávaná chvála nepřišla :4:,místo toho jsem si pořídila raka a on to nedal a odešel :1:.A jak tak dnes pozoruji, je mnoho pánů, kteří si v tom vztahu vzali na sebe sukni a pěkně zlenivěli a neudělají nic nad rámec a požadavků na ženu hafo :4:.
K tomu manželství...,dcera(31) mi loni řekla, že neví, jak jsem to mohla vydržet,že by se dávno rozvedla( i když nebyly skoro hádky před dětmi), ony vnímají to dusno, tu energii...Dětem se extrémně tedy nevěnoval a žil si svůj život.Syn (26) má "otce" v mém kamarádovi z dětství,otec si k němu nenašel ten pravý vztah, a jen prostě osud mě v tom nějak držel.Již bych se neobětovala,prostě děti to vycítí a budou raději za spokojené rodiče,i když bude každý bydlet jinde.Začátky jsou jistě těžké, ale hlavní je vnitřní spokojenost, užírání je naprd :3:.Držím pěsti.
13.09.2016 - 09:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak nevím, jestli to bylo míněno zde na Najdise, protože to tady nepovažuji za seznamku. Ale ano, na skutečné seznamce je lepší, když je fotka. Ne proto, že by to mělo být, to si jenom lidi tak většinově stanovili. Pak jsou taky jedinci, kteří fotku skutečně nepotřebují, protože dokáží oslovit i jinak, třeba i jen přes písmenka. Oslovit myslím v pozitivním, ne tím, že si vymýšlí a lžou. To jsou borci.

S přítelem jsme se seznámili taky přes internet (ovšem nikoli seznamka, tam to bylo o zájmech). Ani jeden z nás tam neměl fotku, pokud jsme někoho hledali, tak spíše jen kamarády na předávání zkušeností. A my jsme si tak rozuměli, že nějaká fotka byla úplně zbytečná. Na fotce (i skutečné) může každý vypadat jakkoli, dobře i zle, ale když pak někdy otevře hubu... Já jsem před prvním setkáním měla jistotu, že to nehrozí, že si rozhodně budeme mít co říct. Byla jsem zvědavá, jak vypadá, to jo, ale bylo to druhotné. Takže ne, fotka fakt není to hlavní, pokud někdo nevybírá partnera jen jako módní doplněk ke kabelce. Ale na klasické seznamce je v dnešní době asi očekávaná. Jen proto, že to většina tak chce.

Označit někoho za ufona jen proto, že má jiný názor, je docela ufonské, ne? :32: :20:
13.09.2016 - 08:00 | Filtr
(Váhy) Amenti » Hynek_69
Ano, věděla jsem že se někdo chytne. Ano, určitě i mě se má každý vyhnout velikým obloukem, jelikož řeším svůj momentální vztah a jsem jím dost zaneprázdněná, tudíž nemám chuť se dál seznamovat a přilákat ,tak pozornost ostatních na "negativní reklamu" ;)Navíc to bylo myšleno s humorem a lehkou nadsázkou.
Jinak samozřejmě foto může být starší rok, dva,nemusí být foceno před hodinou! Ale když tam má opravdu někdo foto z dob školních let,jak píše níže Anavi369, tak se není čemu divit, když je protistrana při prvním společném setkání v údivu. Myslím, že se tím předejde spoustě zklamání na obouch stranách.
Jinak vaše foto je myslím, že fajn, kouká na mě pozitivně naladěný člověk, co rád tráví čas v přírodě, tak to vidím alespoň já.
13.09.2016 - 00:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Osobně si myslím, že fotka by být měla a tedy aktuální, pokud se jedná o seznamku.Před pár lety jsem měla zkušenosti na jiném serveru a tam jsem se tedy bavila :61:...Já dávala vždy aktuální profilové foto a na mail mi chodily fotky i černobílé z maturitního tabla, jeden pán snad ze své svatby před cca třiceti lety...No s několika pány jsem se sešla, jen jsem měla problém je poznat :4:.To se psal rok 2008,2009...nedávno jsem náhodně objevila dva jiné pány(s těmi jsem se nesešla) na seznamce se stále stejnou fotkou :4:...Takže takto je to jedno-s fotem, či bez.Kdo tvrdí, že je mu jedno, jak vypadá protějšek, myslím, že nemluví pravdu.Jinak se můžeme zamilovat i do někoho,kdo se nám zprvu nelíbí, ale toto bývá, když toho člověka již poznáme.Může to být i třeba přes písemnou formu,tam začneme vnímat srdce.
Tady se mi líbí, že to není jen klasická seznamka, a tak záleží na každém, jestli se "odhalí", či nikoli a jak starou fotku si sem dá :1: :29:
12.09.2016 - 23:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hynek_69
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Evelyn, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám ráda lidi, kteří jsou pravdiví k sobě , ale i k ostatním a těch si doopravdy vážím! :12:
12.09.2016 - 23:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Evelyn, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máš úplnou pravdu - já osobně totálně nesnáším lež a neupřímnost ve všech jejích formách!!! :75:
12.09.2016 - 22:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Alffie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Evelyn, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:6:
12.09.2016 - 22:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jaňajs
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Evelyn, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Přesně tak! :6:
12.09.2016 - 22:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Evelyn, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky, za fajn názor, který je pro mě normální a nenormální mi připadá nedávat si vůbec svoji fotku na profil hlavně,co se seznamky týče nebo nedávat pravdivou aktuální fotku. Je to v lidech!
:75:
12.09.2016 - 22:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jirka 66
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Evelyn, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky, Jirko - už to vypadalo, že jsou na profilech jen samý ufouni! :95:
12.09.2016 - 22:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Amenti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Evelyn, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky - konečně někdo s normálními názory! :75:
12.09.2016 - 22:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Evelyn, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
S tím sluncem to bylo míněno obrazně!
12.09.2016 - 21:52 | Filtr
(Panna) Jaňajs » Hynek_69
Je fakt, že moje foto také není nejaktuálnější. Jest staré mrak let, leč co? Jsem ještě štěně halt a tak co tam budu dávati novou ne? :63:

Mobil na tyči? :39: To se teď nosí? Juj a nebolí to? :22:
12.09.2016 - 21:42 | Filtr
(Býk) Hynek_69 » Amenti
"...kde je v pozadi neskutecny bordel (to pak musite sikovne oriznout jako ja)... ...jsou super,u nich alespon vite,ze je mate obejit velikym obloukem."

Mám tomu rozumět, že nabádáš ostatní, aby se Tvému profilu vyhnuli, nebo to platí jen na ty ostatní?
Nebo se jedná o "negativní reklamu", která má naopak k profilu pozornost přilákat?

Já se přiznám, že moje profilová fotka není z nejnovějších, ale vyhovuje mi, nemám mobil na tyči a "aktuální stav zrání" je zachycen na jiných fotkách ve fotoalbu...
12.09.2016 - 20:50 | Filtr
(Váhy) Amenti
Kdyz uz se chce nekdo seznamit,tak by fotka byt mela. Hlavne teda foto aktualni,ne to,co mel dotycny/na pred 20lety na maturitaku. Co si budeme nalhavat,kazdeho zajima,jak vypada protejsek,o ktereho by jsme meli pripadne zajem.A navic,fotka sama o sobe o dotycnem dost vypovida. Takove ty krasne profily,kde je v pozadi neskutecny bordel (to pak musite sikovne oriznout jako ja) nebo fotka za stolem,na kterem stoji lahev s pivem nebo rovnou stahnuta fotka z netu s Micem Bjukenenem nebo nejakou zhavou playmate..takovy profily na seznamce jsou super,u nich alespon vite,ze je mate obejit velikym obloukem.
12.09.2016 - 18:08 | Filtr
(Kozoroh) Alffie
Fotka je opravdu vhodnější.

Je to ale na každém, jak se k tomu postaví, ve většině případů, ti stejně nikdo nenapíše a když už ano a máš tam fotku, tak tě odpálkují, že nejsi typ, kterého hledají.

Ono je to ve finále úplně jedno. Ti lidé, co hledají někoho, v drtivé většině případů nenašli pořádně ani sama sebe.

takže hledat a být v očekávání, se opravdu nevyplácí. :1:
Příspěvky: 66-42 41-17 16-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »