stínová temná postava za fyzickou osobou vždy značící úmrtí této fyzické osoby


30.08.2016 - 09:55
(Blíženci) T.Cz
stínová temná postava za fyzickou osobou vždy značící úmrtí této fyzické osoby
Zdravím všechny a prosím o radu....nedávno však viděny hned tři stínové postavy avšak samy osobě, během půlhodinové cesty......dosud člověkem,který toto vnímá, nespatřeno......jelikož neví, co toto značí, žije v neklidu a obavách, proto prosím o vaše případné zkušenosti s tímto úkazem nebo tipy a odkazy...díky moc

Řazení:
16.09.2016 - 15:11 | Filtr
(Býk) Nelle
No, dle mych zkusenosti, vetsinou se jedna o stin normalniho ducha, protoze i jemna materie je porad jeste nejak nahustena materie, a vrha velmi velmi slaby stin, ktery vidi lide v ruznych extremnich situacich (kdy nervova soustava je hodne citliva) nebo i v urovnich mezi bdelosti a spankem (to je uroven "tranzu za pochodu") kdy je mozne spatrit nektere veci z druhe strany, protoze nase smyslove vnimani se vypina a pokud stale jsme bdeli, ty druhe smysly se zapnou..Takove to prepnuti na citlive vnimani. Ja si tyhle stiny nevykladam v souvislosti se smrti, spis bych rekla, kdyz je clovek (ten, ktery je bezne nomlane nevidi) muze videt, znamena to, ze asi sam neni v balancu, coz logicky vede k tomu, ze se i veci nedari, zivot hrouti atd..nase ocni svetlocitlive receptory vnimaji vic, nez nas "filtr" v mozku pripusti. Mame vseobecnou hranici vnimani "vsechno nebo nic" a cim mensi podnet, tim min to vnimame, takze tak extremne slaby stin je tezke vnimat za normalnich podminek pro prumerneho cloveka..pokud ovsem neni medialne nadany vic nez ostatni.
06.09.2016 - 21:26 | Filtr
(Rak) Deilik
Tome, toto není zrovna na dobré. Pro lepší rozlosování, Vás požádám o křestní jméno onoho muže který tento jev viděl. V tuto chvíli se mi zdá jako by propadal někam kam by jistě nechtěl, ale bohužel to nedokáže rozpoznat. Sám neví co je špatně, ani to nijak nepociťuje. Má poslední možnost se vyvázat. Ale to je jen okrajové, nemohu se dostat hlouběji kde co se skrývá.
Roman Daskalos
31.08.2016 - 10:21 | Filtr
(Blíženci) T.Cz » Elatka
Dík, jde však o to, že tyto postavy byly pozorovány vždy v souvislosti s úmrtím toho, za kterým se objevily. Až na tyto tři poslední, které se ukázaly samy bez "člověka". Během jízdy kdy byly spatřeny, byla osoba, jenž toto vídá ve značném stresu, třeba je to důvod k vijímečnému jevu.
30.08.2016 - 22:25 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Zdravím :) Vidět takové postavy nemusí hned znamenat úmrtí. Často mi píšou noví klienti, kteří byli ještě nedávno zapřisáhlí ateisti, kvůli tomu, že jim doma straší nebo vídají ducha apod. Může jít o víc možností - buď je aktuálně ten člověk teď v jemnějších vibračních energiích, takže víc vnímá, nebo jde o energeticky silnější duše, které může zahlédnout i uzemněnější člověk nebo může jít i tu předzvěst, případně varování před něčím (nemusí jít striktně o smrt).


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »