Môj otec


23.08.2016 - 00:02
(Beran) Mimi.
Môj otec
Chcela by som poprosiť o radu ak by to šlo. Ide o môjho otca. Je Alkoholik a v podstate polobezdomovec. Vyrastala som bez neho, iba s matkou, no pravidelne ma navštevoval. Ked už nemusel na mňa platiť alimenty tak som ho 5 rokov nevidela. No pred časom som sa s ním opäť stretla v nemocnici u deda - jeho otca. Dedo zomrel a potom som opäť za otcom som bola asi tak cca pred týždňom. Je pre mňa veľmi ťažké vysvetliť to puto čo k nemu mám, lenže on má povahu ako ja - úplne. Sme si veľmi blízky a mám pocit, že spriaznený. Cítim strašnú potrebu sa o neho starať - aj keď on sa paradoxne o mňa moc nestaral. Ale nejako cítim, že ma má rád a keď mu môžem akokoľvek pomôcť, robí ma to neuveriteľne šťastnou. No viem, že dávať mu peniaze a stretávať sa s ním a dívať sa na to ako sa zabíja nepôjde donekonečna. Je na tom veľmi zle a ja by som potrebovala radu, ako sa s tým dá ďalej pohnúť a či je ešte nejaká šanca na záchranu? Bol dva krát aj v base. Prvý krát v prvej nápravno výchovnej a druhý krát v druhej nápravno výchovnej skupine a práve ten druhý krát ho zložil. Aj keď bol 2 krát v base a nie je neviniatko, tak je neuveriteľne dobrosrdečný a citlivý človek! S matkou nemám moc dobrý vzťah a ona zase nemusí môjho otca, no napriek tomu o ňom povedala, že nie je zlý človek, práve naopak. Len sa dostal do ,,zlej partie´´ a je strašne emocionálny, citlivý, mal ťažké detstvo. Tá basa ho zlomila na tolko, že ked si mal ísť raz pre občiansky, lebo starý občiansky stratil tak celú noc vracal a nemohol vôbec spať a bol problém ho na tú políciu dostať - až takú má z toho traumu. Bola by som strašne rada ak by bol niekto taký milý a ochotný sa na to pozrieť aj z astrologického hľadiska a poradiť mi napríklad aj ako ďalej - jeho dátum narodenia je - 5. 7. 1962 , Bratislava medzi 5 a 6 ráno bližšie k tej 6.00 ráno ale neviem to úplne presne bohužial :(

Řazení:
09.09.2016 - 20:03 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack
Je to dospělý člověk a měl by se umět o sebe postarat sám, nejen o sebe v jeho případě :3: Život je boj a musí se to naučit každý.

Koukám, že máš lunu v raku, u té máš přímo napsané:

"Musíte si ale hlídat, abyste to s péčí o druhé nepřeháněli, pak by to u nich mohlo vést k pocitu stahující se oprátky nebo závislosti."

Nic se nemá přehánět, zlatá střední cesta. Nějaká podpora se hodí, ale musí se i on sám snažit. :3:
24.08.2016 - 09:34 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
No nevím úplně přesně, co chceš slyšet, asi víš, že alkoholikovi pomoci není, pokud sám nechce. Pokud k němu máš blízký vztah a chceš se s ním stýkat, asi to není problém, ale je třeba vymezit si hranice, za které už nepůjdeš, aby jeho problémy neměly dopad i na tebe. Důležité je ho neomlouvat a nepodporovat jeho alkoholismus atd. (čili jak sama píšeš, nedávat mu peníze atd.) Čas není přesný, ale s největší pravděpodobností má Slunce ve 12. domě, to závislí lidé mívají a teď mu na něj dlouhodobě dělá opozici tranzitní Pluto, je zde tedy určitý potenciál k transformaci. Nevím, jestli je otec ve stavu, kdy by se dal přemluvit k léčbě, je to buď a nebo. Pokud to nepůjde, tak tyhle plutonské tranzity mohou být bohužel i fatální (i když možná, že se to už "odbylo" smrtí jeho otce, kterého Slunce taky symbolizuje). Takže je dobře připravit se i na tuhle možnost. Přeju hodně štěstí! :17:
23.08.2016 - 21:51 | Filtr
(Beran) nutelina
Nevyznam se moc ve hvezdach ale moje dcera i ex jsou beranice, a co muzu rict je to znameni ktere jak rika ma svoje ovecky rada :-) Sam jsem samozreme taky beran a rad pomaham, i kdyz to mam znacne pomichane... a mozna to mam spis tak okoukane...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »