Astro Selfconnection 2016


18.08.2016 - 22:12
(Lev) Alberto
Astro Selfconnection 2016
Rád bych vám představil svůj nový astrologicko - konstelační kurz, který se chystám zahájit 3.října a na který vás tímto zvu.Učím astrologii již 5 let, ale zjistil jsem, že astrologie se nejlépe předává osobním prožitkem. Existuje spoustu skvělých knih o astrologii, ale nic vám nevynahradí osobní prožitek, kdy víte a cítíte, jaké to je stát v pozici té které planety. Kdy jí doslova jste, její energie vámi protéká - to je za tisíc slov. Vnímáte svět z její perspektivy. Cítíte její tíži či lehkost, sílu či eleganci, vnímáte její démonické, božské či každodenní projevy. Hovořím o archetypech, o nichž si můžete číst - nebo se s nimi přímo spojit. Podobně jako můžete o dracích či koních číst - či na nich jezdit.Zvu vás na tuto "archetypální jízdu" všemi planetami naší sluneční soustavy.Témata setkání:1. Slunce a Luna. Král a Královna. Otec a Matka. Cíl a Smysl. Světlo a Temnota. Zlato a Stříbro2. Venuše a Mars. Láska a Válka. Tvoření a Ničení. Sex a Splynutí. Instinkt a Cit. Meč a Květ. Muž a Žena.3. Merkur, posel bohů, propojovatel. Smíšek i moudrý blázen. Jeho interakce se všemi ostatními.4. Jupiter a Saturn. Expanze a Koncentrace. Uvolnění a stažení. Víra a řád. Vize a forma. Odvaha a Rozvaha. Dva strážci řádu, dva tvůrci systémů, dva druhy moudrosti.5. Uran. Rebel a Prométheus. Jít si svou cestou. Unikátnost. Průlom. Vývoj. Kosmické vědomí.6. Neptun. Inspirace. Kreativita. Astrální svět. Bloudění. Snění. Nekonečno. Malá mořská víla.7. Pluto. Nevyhnutelnost. Transformace. Enormní Síla a strach z ní. Až na dřeň a do morku kostí. Více na: http://ografologii.blogspot.cz/2016…

Řazení:
29.01.2017 - 17:53 | Filtr
(Lev) Alberto
ASTRO SELFCONNECTION 2017

Za týden pokračujeme těmito tématy. (Ještě se může pár lidí přidat.)

Témata setkání:

1. Luna a Lilith. Světlá a temná tvář ženství. Matka a Děvka. Láska a Síla. Tvoření a ničení. Plnost a prázdnota. Péče a instinkt.
2. Luna a Merkur. Pravá a levá hemisféra. Psát a malovat. Cítit a myslet. Imaginovat a definovat.
3. Venuše a Pluto. Láska a moc. Malé peníze a ještě větší peníze. Plození a spálená země. Květ a hniloba. Moc lůna / blokace lůna. Vášeň a ještě hlubší vášeň. Láska mimo dobro a zlo. Zakázaná láska. Sadismus a masochismus.
4. Mars a Pluto. Velké vítězství a velká porážka. Mužská a ženská agrese. Síla meče a síla magie.
5. Venuše a Jupiter. Velké štěstí. Krása a Fortuna. Hojnost a marnotranost. Pohodlí a zpupnost. Velkorysost a velkopřejícnost. Přej a bude ti přáno.
6. Neptun a Země. Ulétnout a usednout. Snít a pracovat. Napojit se i uzemnit. Milovat v těle. Jen strom zakořeněný hluboko v zemi se může dotýkat hvězd.
7. Uran a Pluto. Velká revoluce, která právě probíhá na celém světě uvnitř každého z nás. Probuzení sexuality. Integrace stínu. Neviditelná a nevyužitá ložiska energie. Otřesení moci. Uzemnění a exploze vědomí.

http://ografologii.blogspot.cz/2017…
21.09.2016 - 10:26 | Filtr
(Lev) Alberto
Jeden kurz už je naplněn (pondělí), ale pokud by byl zájem lze otevřít i skupinu v jiný den.
20.08.2016 - 21:46 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » tulačka
Mě by nevadil... Jen mi nesmi chodit po baracich, to mi pak nic nejde. :61:
20.08.2016 - 21:38 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » tulačka
Ja sem spis na to vzbuzovani strachu. :61: :21:


125
20.08.2016 - 21:33 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » tulačka
Taktéž :2:
...i když mohla bych jít dělat Pluto a všechny tam zkosit :125:
:61: :75:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »