křižovatka


15.08.2016 - 11:49
(Blíženci) karla 77
křižovatka
Dobrý den, jsem rok po, pro mne, bolestivém rozpadu vztahu a rodiny, a stojím na prahu možná nového vztahu.Je tu někdo kdo nahlédne do mého horoskopu? Předem děkuji.K.

Řazení:
18.08.2016 - 11:07 | Filtr
(Rak) dan162 » player
Vidím to lehce jinak. Když jsem zvyklý se řídit sebou, mám v sobě nejasno, nějaký pocit nebo tušení, neumím s tím hnout sám a chci vědět co to je, tak je dobré cokoliv, co mi pomůže si uvědomit o co jde. Mohu natrefit na někoho, kdo mi nepomůže, komu neporozumím.
Samozřejmě je jiná situace, kdy se řídím názorem druhých, protože svůj nemám nebo nejsem mu zvyklý naslouchat
17.08.2016 - 09:01 | Filtr
(Blíženci) karla 77 » player
i o tom jsem přemýšlela a souhlasím.....děkuji za názor
16.08.2016 - 22:37 | Filtr
(Býk) player » karla 77
Teď jsem ještě zmatenější..


Proto se nikdy neptat na takovéhle věci. Nikdy , nikdy a nikdy. Život je krásně vzrušující jedině tehdy, když zkoumáme nepoznané bez nároku na honorář.

Jakmile máš vůči mužům očekávání a ještě se domáháš razítka od mudrců , jsi na šikmé ploše.
16.08.2016 - 15:56 | Filtr
(Blíženci) karla 77 » dan162
aha....já pochopila, že nebezpečí pramení především z jeho strany.
předešlý vztah skončil bolestivě na srdeční úrovni, nešlo a fyzickou stranku. Nikdy jsem nebyla mužem fyzicky a v podstatě ani psychicky týrána. Vztahy samotné navazuji spíše dlouhodobé, jedná se o celkem tři a to v průměru 7leté vztahy.To jen na vysvětlenou.....
MNooo....čtu všechny řádky asi po sté a nijak moudrá z toho nejsem.
Ale určitě moc děkuji za ochotu a čas
16.08.2016 - 11:42 | Filtr
(Rak) dan162 » karla 77
Mno na pozoru by měl být i on před vámi :-D

Případná půlhodina rozdílu v hodině narození něco pozmění, ale jádro sdělení o kartě Ďábel ne. http://spimajim.nazory.eu/rubriky/…
16.08.2016 - 11:24 | Filtr
(Blíženci) karla 77 » dan162
to se nečte moc hezky, skoro až děsí....ale určitě moc dobré vědět. Teď jsem ještě zmatenější....děkuji, budu na pozoru
16.08.2016 - 11:08 | Filtr
(Rak) dan162 » karla 77
Vidím tam velké riziko, ten vztah je karta Ďábel. Ano, příjemné, pěkné aspekty přítomny. Tenhle člověk vám neaspektované planety aspektuje Merkurem, to je také plus. Problém je v tom, že si oproti vám přesně volí, co řekne (jen co chce) a vy s neaspektovanou Venuší, poškozeným Neptunem těžko poznáte včas alarmující příznaky typické pro silně problémového člověka, které by jiná poznala hned. Vaše činy a vaše volby ovlivňují co si myslí, může vám ty planety zrcadlit - ale potíž je v tom, že vůbec nemusí, může vám i jiným jen krmit ucho, čemuž neodoláte. Rizikem je to, že v blízkém vztahu bude kdesi mezi dominantním až násilnickým, téma ovládání je přítomno určitě, vlastně z obou stran. Navenek to nebude patrné, tak se bude chovat jen v blízkých vztazích. O sobě to neřekne, to vy ostatně budete skoupá taky. Protože ale vrána k vráně sedá, lidé podobného stupně (ne)vyřešení svých problémů se potkávají, tak riziko spočívá v tom, že může použít svého vlivu spíš na to, aby vás dostal tam, kde vás chce mít, využil toho, co chcete vy tak, aby dostal on to, co chce on a vy nic - a vás dostal do závislosti na něm, aby to tak zůstalo. Není důležité, že máte podobnou vazbu/páku na něj, protože rok podle vašich písmenek může být málo na zacelení rány. Žraloci cítí krev z rány na ohromnou vzdálenost a připlouvají k raněné oběti první, i kdyby to byl jiný žralok.

Bylo by opatrné zmapovat jeho minulost, neukvapit se i když má narozeniny, ověřit si vše detailně, klidně mluvit s jeho bejvalkou. Jestli ale cítíte už nyní i jen závan problémů podobných těm, které jste prožívala (nevím, které to jsou), tak raději rychle pryč, dokud to jde. Jiná písnička totiž přijde teprve tehdy, až budete jiná vy.
16.08.2016 - 10:38 | Filtr
(Lev) Orfanikus » karla 77
Pokud je tomu tak,jak píšete,ta nepřesnost je velká na to, abyste chtěla
přesné výsledky.
Doporučoval bych vám si nechat udělat v nějaké dobré profesionální
astrologické dílně rektifikaci času narození,tj.jeho upřesnění,které se
nejčastěji dělá pomocí techniky primární direkcí a průběhu důležitých
minulých životních událostí.
Z tak nepřesného času narození zpravidla vývoj příštích událostí
předvídat nelze.
16.08.2016 - 10:13 | Filtr
(Blíženci) karla 77 » dan162
Děkuji za odpověď....:)....pořád stejná písnička, to máte pravdu a už bych ráda jinou :)
16.08.2016 - 09:01 | Filtr
(Blíženci) karla 77 » Orfanikus
Dobrý den, moc děkuji za odpověď, čas je přesný tak zhruba + - půl hodina, nevím jak moc velkou roli to hraje.
V podstatě sama nevím, zda je tohle to pravé ořechové, ale chvíle strávené společně jsou příjemné. Pro upřesnění datum narození dotyčného je 16.8.1978, Liberec - hodinu nevím.
16.08.2016 - 08:29 | Filtr
(Rak) dan162
Orfanikus to naopsal podle mého gusta, přidám k tomu něco.

Onen Mars a hlavně vztahová a hodnotová Venuše v konjunkci jsou v rodném horoskopu neaspektované jinou planetou, tedy neovladatelné vůlí. Spíše nastávají než že by se daly řídit, cílovat, ovlivňovat, omezovat. Neaspektovaná Venuše znamená, že obtížně sama poznáváte co je správné a co ne.

Neaspektované planety často reagují autonomně a po svém na problém, který člověk zažívá nebo nemá z minulosti vyřešený. Možný projev je stejný jako když malé dítě hledá samoživitelce "tátu", se vší nedokonalostí dětského pohledu na potřeby mámy očima malého dítěte. Překotně (s podporou Jupitera ve Slunci) se hrne do dalšího vztahu, kde někdo jiný od začátku by třeba jasně viděl problém.

Pro snížení případné naléhavosti je třeba "malé dítě" částečně uspokojit - mít kolem sebe lidi, kteří mají aspekty k těmto planetám, harmonické i neharmonické vyjma opozice, kteří vám zprostředkují kontakt s kusem sama sebe a s vážným vztahem chvilku počkat. V tomto mezidobí se vaše hodnoty změní, trvá to měsíce. Příští léto přinese změny, a jestli stihnete pozměnit sebe, budou to ty kýžené, jinak to bude stejná písnička jako dosud. Důležitá je přiměřenost, vyváženost, harmonie, soulad.
16.08.2016 - 08:29 | Filtr
(Střelec) tiferett
V tomto čase nič v horoskope nesvedčí o vzťahu, asi to chce pauzu,
Ale o rok, keď sa Urán - vládca 5.domu milostných vzťahov priblíži k MArsu - vládcovi trvalých vzťahov, sa určite nejaký vzťah "stane"..Ale keďže bud v hre Urán a MArs - veľmi dynamické a nestále planéty, tak ťažko povedať, či to bude stály a trvalý vzťah. Ale aj tak môže niečo zaujímavé priniesť...vzrušujúci sex, zážitky citového charakteru...Ale bola by som nanajvýš rozvážna a opatrná...
16.08.2016 - 06:43 | Filtr
(Lev) Orfanikus



Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat,do jaké míry je ten uvedený čas narození přesný ?

Nevím,jestli Vaše Venuše a Mars v ohni se projevuje v životě jako rychlý spád milostných vztahů?,pokud bych měl vycházet ze solaru od těchto Vašich narozenin
do narozenin 2017,tak bych určitě do dalšího vztahu po hlavě neskákal,ale ovšem
milé lidi bych z dohledu neztrácel. :83:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »