Dokáže mi někdo pomoci?


01.08.2016 - 10:08
(Štír) Cherril
Dokáže mi někdo pomoci?
Bratr je na tom fyzicky i duševne špatne, nikdo nemůže přijít jakou nemoc má, dokáže to někdo vyčíst z Astrologie? Bratr :Miroslav Stranava,05.01 1993, narozen v 13.30 Ostrava posílám zde i jeho astro..Víte příčinu?

Řazení:
01.09.2016 - 21:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kocourisko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
s tím, co píše PavelH, naprosto souhlasím, navíc, jak už tady poznamenal kdosi jiný, jde panu bratrovi saturn přes descendent (opozice natální luna), takže má těžké období, které mu dupluje jeho vlastní, už tak velmi těžce nastavený natální horoskop. sám osobně je navíc vlivem všech komplikací indikovaných v jeho horoskopu naprostý introvert (luna 12. dům) a nic ze sebe nepustí ven - žije ve svém vlastním, pro něj bezpečném světě.
jestli to, co má v kolečku zvládne nebo ne, si říct nedovolím, ale co vím, je to, že bude muset mít celoživotní podporu a péči velmi blízké osoby (nebo osob), které ho nechají v jeho bezpečném, ale pro ostatní nepřístupném světě, klidně žít (či spíše být, protože on je nejspíš tak zablokovaný, že mu žádná vnější sila nebude schopna pomoci a to, že by měl sílu z toho začarovaného kruhu vystoupit, nikde v jeho radixu nevidím).
nerad to říkám, nikoho nechci svými slovy programovat, ale život je takový, že někteří lidé tady jenom existují, a jsou odkázáni pouze k pouhé existenci, nikoli svobodnému, sebevědomému, životu, založenému na vlastní volbě. obávám se, že váš bratr bude tento případ...
02.08.2016 - 22:34 | Filtr
(Beran) nutelina
Ahoj a chce byt zdravy? V Praze (a jinde) maji Sensitiv Imago, biorezonance, odhali vse bych rekl, a to rika skeptik...
01.08.2016 - 21:17 | Filtr
(Lev) heslo
Váš bratr má opravdu velmi složité období.Planeta Pluto mu tranzituje přes jeho slunce v kozorohu a to je dost náročné období.Když to hodně zjednoduším volá na něj zemři a znovu povstaň jako nový člověk.Transformaci může provázet mnoho složitých procesů.K tomu mu tranzituje v opozici Saturn na Lunu tak že vše co s Lunou souvisí je v depresi a v úzkosti.Kozoroh je ale znamení které se hned tak nevzdává pomalu trpělivě den po dni pracuje na své očistě a po skončení tranzitu bude posílen touto událostí.Držím palce a doporučila bych všemožně pomoci tělu /vitamíny,čaje cvičení atd.... :37:
01.08.2016 - 19:20 | Filtr
(Rak) allika
Zdravím, Cherril,

pokud byste chtěla, napište mi do zprávy svoje tel. číslo a já Vám cinknu. Je potřeba probrat to tak, abych od Vás měla zpětnou vazbu.

Jinak hodně štěstí :27:
01.08.2016 - 16:33 | Filtr
(Panna) PavelH
Tady u Vašeho bratra je vidět, že aby neměl zdravotní či psychické potíže musí zpracovat dětství - svůj příchod na svět - nějakou šokovou záležitost kolem porodu, těhotenství, která byla spojená s péčí o něj a nějaké oddělení od rodiče (odtud jeho potíže pramení, dokonce je zde vidět, že jeden z rodičů mohl trpět depresí, kterou do sebe jako dítě nasákl ve formě úzkostného prožívání).
Jako dítěti mu nebylo dopřáno dost trpělivosti a času a to ho nastavilo do obraných vzorců, které mu nyní škodí.
Nejen že trpí vnitřní úzkostí, ale má i potíže s dýcháním a kolem srdce i zažívání. Může mít bolesti hlavy i pohybové potíže a to proto, že emoce a prožívání emocí mu ovlivňuje nohy či spodek páteře, protože ho to zastavuje.
Šoky, úzkost, "emoce", provokativnost, manipulace, nedosycenost - nenasytnost něčím z dětství, hlasový projev - tón..., to vše čeká na zpracování, aby se to neprojevovalo na fyzickém těle v podobě nemocí.
Je to komplex věcí, které se mu v životě budou připomínat a jedna diagnóza toto nepojme.
01.08.2016 - 15:21 | Filtr
(Štír) faraym
Z numerologického hľadiska je Váš brat osudová 28/10/1 čo znamená, že sa má vyrovnávať s vlastnou autoritou, uvedomiť si ju, vyjadriť ju a tak uvoľniť potláčaný hnev voči cudzej autorite napr. rodičov, kamarátov, v zamestnaní atď. Ak toto nedokáže, trpí veľkou neistotou a nevie správne a úprimne vyjadriť, čo vlastne chce. Vtedy je buď veľmi pasívny, alebo agresívny, lebo má pocit, že je na niekom závislý, alebo je niekto závislý na ňom a on nestačí plniť jeho nároky. Výsledkom je nesprávna životospráva, bolesti v brušnej dutine, krížoch, v spodnej časti chrbtice apod. = poškodenie 1. Čakry. Vhodné cvičenia na uvoľnenie emócii, zbytočných starostí a obáv z názoru iných na neho sú napr. tanec, aerobick, bojové umenia.
Ako psychická 5 pri väčšom napätí trpí podráždenosťou a nervozitou. Veľmi nutný je dobrý spánok a tiché prostredie. Mal by málo soliť a nevystavovať sa zime a chladu.
Vhodné potraviny: mrkva, paštrnák, petržlen, kapusta, kel, ovsená kaša, ovosný chlieb, šampióny a všetky druhy orechov. Z byliniek je to majoránka, tymián a rasca.
Silný západ a chýbajúci juh môžu spôsobovať, že sa cíti nepochopený a nerešpektovaný. Tento pocit je nezávislý na tom, ako dobre sa vyjadruje a ako ho okolie skutočne vníma. Vždy je v ňom iskierka strachu a to aj v dobách úspechu. Chýbajúci juh môže nahradiť červenou farbou, ktorá mu dodáva silu na uskutočnenie nápadov. Je potrebné, aby sa čo najviac zdržoval vonku. Vhodná je práca s červenými sviečkami, počúvanie temperamentnej hudby, alebo spoločnosť. Je dobré jesť červené pokrmy a piť červené nápoje.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »