Sen s mrtvými blízkými


24.07.2016 - 21:37
(Panna) vuvuzelka
Sen s mrtvými blízkými
Zdravím všechny a chci poprosit, jestli někdo z Vás nemá nápad, o co by se mohlo jednat v tomhle snu...Procházím hodně složitým obdobím (Pluto na ASC, víc netřeba říkat:), opustila jsem práci, ve které jsem byla nešťastná, uzavřela několik vztahů, několik vztahů napravila a obnovila a v současné době prožívám krizi v mém partnerském vztahu. Nevím, zda v něm pokračovat. Zdálo se mi, že sedím doma v kuchyni u dědy a u stolu sedím já, naproti mě mrtvý strejda (hlavu sklopenou, nic neříká), živý děda (také nic neříká), po levici vedle mě sedí Marta, kamarádka mého partnera, a po pravici můj partner... Marta s mým partnerem se na sebe dlouze dívají a já ten dlouhý pohled chci přerušit a stoupnu si jim do výhledu. V tom přichází do místnosti moje mrtvá teta, nevidím obličej, jen vím, že je to ona, slyším hlas... A říká mi: "Děkuju, že jste byli součástí mého pozemského života." a zas jde pryč.. V tu chvíli se zvedá můj partner a mizí... úplně zmizel, jak kdyby se stal najednou neviditelný. Já ho volám... Zvedám se ze židle... omdlévám a budím se... :63:

Řazení:
12.08.2016 - 21:47 | Filtr
(Blíženci) berik
Ahojky, mívám také sen o mých rodičich, kteři jsou už mrtví. Naposledy se mi zdálo o mém otci. Zdálo se mi, že je doma a je mrtvý už tři dny a mamce se snažim vysvětlit, že už je čas ho pohřbit a rozloučit se s ním at se nezačne rozkladat. Vídim pouze jeho nohy a vlasy, ale vím že to je on.

A vysledek mého snu bylo, že jsem měla s třemi lidmi dost velké konflikty, které mi byly hodně nepřijemné a jednim z nich je někdo kdo je pro mě dost důležita osoba a nevím jestli ho neztratim po té hadce.

Když se mi zdálo o mé matce, která je mrtvá přes rok. V tom snu byla v nemocnici a měla jit na operaci a davala mi dost pěněz a kladla mi na srdce at dám na ty penize velký pozor at je neztratim at mi je nikdo neukrade apod.
Zkusila jsem jit poslat sportku, ale nic jsem nevyhrala a do dvou týdnu mi přišel účet na dvacet tisíc od pravníka,řešim dědictví po mamce které je nejisté, neměla ho zapsané v listu vlastnictví.
25.07.2016 - 10:57 | Filtr
(Blíženci) movvin
Však ta teta Ti to krásně řekla... její slova si máš vzít k srdci. Schválně si je zkus říct nahlas až budeš sama v klidu a uvolněná.
25.07.2016 - 08:23 | Filtr
(Střelec) tiferett
Tiež to tak cítim....- podvedomý pocit lúčenia s niekým...s niečím...
Nezameriavať sa len na to PLuto, ale na seba...."Aká som ja? v čom robím chyby? v čom sa mám zmeniť?"
Pluto = nutnosť zmeny, smrť (niečoho a niekoho)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »