Invaze islámu konec Evropy jak ji známe a pokračování.


18.07.2016 - 11:01
(Kozoroh) kocour_mivik
Invaze islámu konec Evropy jak ji známe a pokračování.
Vážení spolunajdisáci,záměrně používám staronového názvu diskuze, neboť téma je opět nejen aktuální, ale přímo žhavé. Otázka dne je co dělat jak reagovat a je zcela jasné, že jakákoli pasivita nebo strkání hlavy do písku může být počátkem katastrofy a genocidy netušených rozměrů.Lze pokládat za jisté kdo je strůjce barbarských zvěrstev v Evropě, kdo se neztotožnil s jejími hodnotami, kdo proti nim a jakými prostředky bojuje. Islámský teror je bohužel smutnou každodenní realitou. Můžeme se si stokrát opakovat, že za těmi vraždami stojí pouze jednotlivci, že ta většina jsou v podstatě mírumilovní lidé. Jenže strach poroste a o když ona věta je pravdivá, stále méně a méně ji budeme věřit.Teror bohužel jen tak neustane, spíš se dá předpokládat že atmosféra bude houstnout. A ohraná mantra o nevinné muslimské většině přestane fungovat.a bude lidi iritovat čím dál víc a jednoho dne, vezmou věci do svých rukou a a nchci ani domyslet co se bude odehrávat. Píši o tom z důvodu, o k kterém se ani nechci zmiňovat, možná jsem nervově labilní, možná jde o projev mé frustrace a neschopnosti řešit své problémy, psychologové astrologové i další hledači duchovna by se asi shodli.V sobotu jsem na tržišti uviděl zahalenou muslimku a na zlomek vteřinymě přeapadl amok. Patrně jde výše zmíněný projev mé poškozené duše, ovšem mohlo to být i něco jiného. Věci totiž nejsou tak jednoduché.Samozřejmě jsem se uklidnil a začal věc hodnotit střízlivě. Současně jsem pochopil, že by se do takového stavu mohl dostat člověk, kterému takový netvor zabije jeho nejbližší a on potom začne jednat, hádejte jakHrozí nebezpečí, že takových lidí bude čím dál víc a víc, a mnozí z nich budou tak jednat, aniž by jim konkrítní muslim jakkoli ublížil, svezou se na vlně masové hysterie a nenávisti. Řešení asi nebude jednoduché. Začít se ovšem musí předevší s : 1. Žádné ústupky ani pobízení se muslimům a islámu !!2. Upředňostňování evropských hodnot3. Nulová toelrance k šárii, zákaz náboženských hlídek4. Skoncování s uplatňováním islámského práva, odstranění dvoukolejnosti 5. Žádné vysílání koránu ani jeho úryvků v médiích v Evropě.

Stránka: 2 1
Řazení:
21.07.2016 - 09:24 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
Na trh se teď vykašli, já ten rozdíl vidím hlavně v tom, že pravicově smýšlející občan chce co největší samostatnost, nečeká, že se o něj někdo postará a taky nechce, aby na něm někdo parazitoval. A to je z mého pohledu hlavní problém, pokud jde o ty migranty-ani ne to, že jsem jdou a čekají, že je budeme živit (proč by to nezkusili), ale to, že je v tom evropské vlády podporují a je nám předkládáno, že je to v pořádku a že mají právo žít na náš úkor. :3:
20.07.2016 - 20:29 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
No - hlavně , že pravicoví myslej na budoucnost. Pravice je podpora trhu.

Trh je to , co už dovedlo planetu , respektive civilizaci úplně na hranu.

Finance , neskutečný plejtvání , stačí se podívat , jak se dnes vyrábí auta a elektronika. Hnus. Jen zisk.

Za dvacet let už budou pravicoví jen ultra náckové. Jinak vše už bude jen střed , levej střed a doleva. Nejen u nás. Všude. A to , co se dá na společnou hromadu bude sloužit k záchraně ekosystému. My chcípnem - ale po nás potopa proto , že jsme nechali více jak století vládnout zisk. A bohužel - naše generace je ta nejhorší v tomhle. Je to mor.

Ale zase - až takovej skeptik bych nebyl. Co se teda týče invaze tmavých. Je to problém , ale problémy jsou od toho , aby se překonávaly. Stejně - zanedlouho stopne Golfský proud a všichni poběžíme dolů na jih a budem klepat tam , zda by nás nevzali někde v subtropech.



20.07.2016 - 19:10 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
Intolerantní v mnoha směrech určitě, naočkovaná nevím. Prostě mi vadí, když někdo rozhazuje peníze daňových poplatníků plnými hrstmi na nesmyslné věci a nemyslí na budoucnost. A ještě hůř, že ovce na to slyší. Typický příklad byly zdravotnické poplatky.

Ale nedivím se, že s nimi sympatizuješ, když jsi tady napsal, že my přece včas chcípnem, takže nám může být jedno, že islám přijde, vyžerou to až další generace. Jenom proto, že nemáš děti. Já je třeba nemám taky a není mi jedno, resp. mě děsí, kam evropská civilizace v dlouhodobém horizontu směřuje a že se tomu asi už nedá zabránit. :3:
20.07.2016 - 18:25 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Mysterious
Tohle ještě ve zprávách nebylo: https://www.blesk.cz/clanek/…

Jsou různé útoky, které ani nejsou medializovány.

20.07.2016 - 18:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
EET fuj, stejně jako kontrolní hlášení a povinná komunikace elektronicky. Ubíjí to dost obyčejných lidí, ta elektrobyrokracie. Tfuj, si musím odplivnout.

A dotace? Celkově nejpokřivenější a nejprohnilejší administrativa jakou kdy kdo stvořil. Tfuj podruhé.
20.07.2016 - 18:12 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Janíčko Skútrista
https://proevropu.com/zpravy/…

Takže, ne na nevědomé úrovni, ale se setsakramentským elitním pozadím, konáno záměrně.
Jsme jen loutky, za nitky tahá někdo jiný u moci.
Ona ta "karma", její zdůvodnění zrovna tohoto, se někomu dost hodí.
20.07.2016 - 17:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Anglicania,francuzi,spanieli,nemci,japonci...treba sa pozriet aj do davnejsej historie ako len 1. a 2. sv. vojna.
Už celé „biele“ generácie sú indoktrinované kolektívnou vinou tým,že utláčajú iných pre svoje zisky: podľa White Guilt (biela vina) zdieľame spoločnú vinu za historické zločiny v minulosti (kolonizácia Ameriky, Afriky,Indie,holokaust)

Islam predstavuje protivahu konzumu a tomuto vsetkemu,degraduje preto ženské,cize inymi slovami pozemske hodnoty.Deje sa to na nevedomej urovni.Zapad a spol sa musi preto spametat a uvedomit si,ze bez duchovneho neprežije.Musí skrátka vyvazit materialno duchovným.Stavat len na trhovej ekonomike a peniazoch preto znamena skazu celemu zapadnemu svetu.
Dost o tom pisal i Lazarev v diagnostike karmy.
20.07.2016 - 16:39 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
To je ještě horší. Takže navíc intolerantní a naočkovaná desperátama.
20.07.2016 - 13:14 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
Nejsem skeptická, jenom nesnáším levičáky a jejich voliče :2:
20.07.2016 - 12:37 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
Jsi moc skeptická... :4:

Je tu ráj na Zemi. Voda hučí po lučinách , bory šumí po skalinách a v sadě skví se jara květ.

Ale Češi budou brblat pořád , páč to je Švejkárna a to se nám líbí. Je to totiž výpusť negativní energie.
20.07.2016 - 12:12 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
Dotace především na nesmyslné a neúměrně nákladné projekty, které nikdo nepotřebuje (viz v minulosti cyklostezky), ale hlavně, že se čerpá. Čerpají pořád málo a ne proto, že by byli tak šikovní, jen se vzbudili těsně před úplným průserem. Pracovní místa ano-přibývá úředníků, kteří na čerpání dotací dohlížejí a později je nebude kam vyhodit :3:

Dopravní infrastruktura-no, dejme tomu, i když na úrovni krajů to stejně nic neřeší, třeba železniční koridor ČB-Praha, který bude začínat 10 km od ČB asi nebude úplně to pravé ořechové.

EET-ani ta myšlenka (okopírovaná navíc z banánových republik) není dobrá, natož Babišova nepřipravenost a neschopnost ji realizovat, akorát to bude stát strašný prachy a přínos bude minimální. Ti tzv. "podvodníci", kteří to budou chtít obejít, to stejně obejdou. Jediná šance je, že se jim to díky neschopnosti (hlavně technicky) vůbec nepodaří zprovoznit.

Ad učitelé: jojo, to je to komunistické: všem stejně do tarifních platů, bez ohledu na výkon, těch pár stovek v základu stejně nikoho nenamotivuje, aby šel učit, akorát to bude stát strašný prachy, a ti, co opravdu něco dělají a jsou šikovní, to holt dál budou dělat jen z lásky nebo na za nějaké minimální ohodnocení navíc. Nebo soudci-chudáci, musí se jim přidat desetitisíce, aby zůstali nezávislí, charakter nestačí atd. atd. :3:

Ekonomický růst v době této vlády je spíš náhoda než jejich zásluha , ekonomický dopad toho, co oni udělali, se projeví až později. Spíš by měli šetřit na horší časy (co ten strašný schodek rozpočtu pořád?), ať nedopadneme jako za Dluhoše, který v době růstu (!) coby ministr financí prožral, co se dalo :3:
20.07.2016 - 11:54 | Filtr
(Býk) player » kocour_mivik
"...která rozhodně není jednoduchá a osudově se týká všech."

To máš těžký. I národy mají svoji karmu. My si tady žijem proto , že třetí svět po staletí trpěl. Mají nás po krk. A když se podíváme , co tahle tržní ekonomika dělá s planetou , surovinovou základnou a tak...v podstatě mají pravdu , když říkají - vyhubte je.

Je to drsný , že?

Je.


Bůh nás ochraňuj před námi samotnými.
20.07.2016 - 11:50 | Filtr
(Býk) player » Deam
Klíčové je nepřipustit zvyšování množství muslimů v zemi.


tohle je úsměvné - protože náboženství u nás není nikde ověřováno. Bylo jako dobrovolná kolonka při sčítání lidu. Ale jinak? K Islámu lidé konvertují , jiní od něj odcházejí a když sem přijde běženec , nemusí se svěřovat , zda chodil do kostela , do mešity či střílel v africké buši kalašnikovem hyeny i lidi sousedního kmene.

Ono se to lehce říká.

Buď by musela jakákoli země postavit jisté náboženství zcela mimo zákon - ale pak tu máme další vyhlazovací genocidu nebo minimálně občanské nepokoje tak širokého rozsahu , že by shořela v plamenech Paříž. To je prostě čistá utopie.

Jediné řešení je utažení demokracie na policejní stát. Možná tak.
20.07.2016 - 11:45 | Filtr
(Býk) player » Mici Angóra
Zaprvé - začala čerpat dotace, čímž vytvořila pracovní místa
Za druhé - silné investice do dopravní infrastruktury
Za třetí - EET - to může tenhle stát posílit až o 100% veřejného blaha, byť v horizontu třeba deseti , dvaceti let
Za čtvrté - restrukturalizace školství - učitelské platy


atd atd ....

Prostě - kluci se navzdory Kalouskovejm obstrukcím neflákaj.
20.07.2016 - 10:25 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » player
A tahle vláda udělala tolik , za necelé volební období , co některejm předešlejm nešlo desetiletku.

Prosím aspoň 3 příklady něčeho chvályhodného :3:
20.07.2016 - 09:39 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » player
Všem diskutujícím děkuji za příspěvky a pohledy na danou věc,
která rozhodně není jednoduchá a osudově se týká všech.
V každém případě bycho se za budoucí osud naší civilizace a tím
i nás neměli v rámci možnosti které máme zříkat.
Aby někdy za pár let, možná za pár desítek let nás naši potomci
mírně řečeno nepomluvili a nevyčítali, že jsme nic neučinili a nic se nepokusili učinit.
Odpověď je na příspěvek bližního Playera, ale je určen všem
spolu s ještě jednou opakovaným děkováním.
Byli jste báječní, nicméně diskuze může dál pokračovat
:17: :17: :17: :17: :17: :17: :17: :17: :17: :17: :17: :17: :17:
19.07.2016 - 23:24 | Filtr
(Býk) player » kocour_mivik
Máš pocit, že stávající politické strany umění vládnout
zvládli ?
Osobně nejsem o tom přesvědčen


Zvládli. Někteří vládli lépe , někteří hůře , to ano. Ale všechno to vyrostlo z podhoubí politiky , starostové , hejtmani a tak. Česko vzkvétá a jeho národ je vyžranej a tlustej. Sám jsem té obezity exemplární příklad.
A tahle vláda udělala tolik , za necelé volební období , co některejm předešlejm nešlo desetiletku.

Ale i když to někdo nechce vidět. Ano - o Ukrajině můžeme říct , že její vláda neumí vládnout , o Portugalsku , Řecku - OK. Ale my? My si máme hovno na co ztěžovat.
19.07.2016 - 22:46 | Filtr
(Vodnář) THX1138 » player
Souhlas :15:
19.07.2016 - 22:44 | Filtr
(Býk) Deam
V zásadě souhlas, akorát co se bodu 5 týče, nemyslím, že by to tohle pomohlo...

Naopak platí, jak říkal již soudruh Stalin "Jesť čelověk, jesť problema, nět čelověk, nět problemy" :4:

Klíčové je nepřipustit zvyšování množství muslimů v zemi, naopak snažit se o zvrácení trendu. Tzn. minimálně neprodlužovat trvalé pobyty, neudělovat občanství a prostě dát všemi nutnými způsoby najevo, že lidé islámského náboženství zde nejsou a nebudou vítáni.

Obávám se, že než k tomu dojde, zemře ještě mnoho lidí a pokud k tomu nedojde vůbec, tak ještě více.

Každopádně v ČR ještě zdaleka není situace taková, aby to vše nebylo zvládnutelné víceméně rozumným způsobem.

Jsou zde zkušenosti s odsunem německého obyvatelstva, v USA v době 2. sv. války internovali lidi s japonským původem, tohle všechno jsou možnosti, které lze v krajním případě využít. Ani se není třeba uchylovat k masakrům...

Mimochodem, takto řešili své trable s francouzskými přistěhovalci a jejich potomky Alžířané: (zdroj Popely ještě žhavé, Karel Durman 2004)

"
Byť "pozdě a v tísni", hnutí "Svobodná Francie" vyhlásilo v roce 1944 dlouhodobý program reforem a postupné integrace muslimů. Bylo jim dáno 40% míst v lokálních zastupitelských orgánech, 70 000 dostalo i plná francouzská občanská práva a i jako celek měli mít zastoupení (zpočátku 13 poslanců) v budoucím francouzském parlamentu. Na této základně se také zformovaly alžírsko-arabské politické strany: "Asociace přátel manifestu a svobody" v čele s Ferhátem Abbásem, s umírněným programem "autonomní Alžírské republiky v rámci obnovené Francouzské republiky", a socialistická "Strana alžírského lidu" Messaliho Hádže. Alžírské klima však určily události v Sétifu (Kabylsko) v květnu 1945, kde agitace Hádžovy strany vyústila v jatka. Muslimové po pět dnů zabíjeli Evropany a čtvrtili jejich těla, ženám párali břicha a uřezávali prsy. Podle toho vypadala i krutá odveta armády a kolonů, při níž zahynulo asi 6000 lidí. Jak odpovídalo psychologii antikolonialismu, muslimští radikálové a jejich leví spojenci si zapamatovali jen odvetu, nikoliv zvěrstva, která ji vyvolala. Do voleb do nově zřízeného Alžírského shromáždění (1947) šla Hádžova strana s heslem adresovaným Evropanům: "Buď kufry (které si sbalíte), nebo rakev". A její podzemní organizace shromažďovala zbraně pro povstání."
19.07.2016 - 16:48 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » player
Máš pocit, že stávající politické strany umění vládnout
zvládli ?
Osobně nejsem o tom přesvědčen
Přeji krásný den
Milan
:1: :1: :1: :1: :1: :1:
19.07.2016 - 14:44 | Filtr
(Býk) player » Mysterious
To není pravda. A kdo má jako převzít moc? A hlavně - proč se mluví v souvislosti s Islámem o předčasných volbách? Jak jsme naprogramovaní těma fejskama a tou nudnou politizací všeho možnýho A dále - není momentálně příliš šťastnějších zemí na světě , než je tahle kotlinka..


SPD a DSS budou mít po příštích volbách 3% obě dohromady , protože to jsou nicky. Populisti. Kdyby vedli stát , je za rok po nás. Vládnout se taky musí umět. A nikdo na světě si nemůže dneska dělat , co chce. Prostě - ne. Ani Putin ,ani Čína , prostě - máme globalizovaný svět.
19.07.2016 - 13:45 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Mysterious
I takový pozemský ráj, jako jsou Maledivy, znají peklo islámu.

http://www.stop-multikulti.cz/maled…
19.07.2016 - 13:38 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Mysterious
Tedy, napsala jsem to blbě NDS - A.Bartoše.
19.07.2016 - 13:33 | Filtr
(Váhy) Mysterious » kocour_mivik
Já každopádně vidím, že měly být předčasné volby, aby ti zkázonosní politici byli sesazeni. Nikdo už nemůže toho Sralbotku a spol. ani vidět.A doufám v soudnost našich občanů a 100% účast, protože půjde o hodně, stejně jako u Brexitu.
Jediné volitelné strany, jsou pro mě SPD, DSS a...nevím, ale to, co dávají do statistických žebříčků, že údajně mají vedení nebo tam vůbec jsou, nee.
19.07.2016 - 13:23 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » Mysterious
Skvele receno, je zapotrebi stat obema nohama na zemi,
a uvedomit si co vlastne chceme a co pro to muzeme udelat.
A zda humanitam oparvdova a hodnoty, ktere jsme si vybudovali
a ktere jsou soucasti nasi identity stoji za to, abychom se
je aspon pokusili ubranit
Příspěvky: 41-17 16-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »