Vaše postřehy?


02.07.2016 - 10:53
(Střelec) mia-miry
Vaše postřehy?
Ahoj mohla bych poprosit, ze by se mi nekdo koukl na muj horoskop? Astrologický rozbor? Je tady toho hafo, moc se v tom jeste nevyznám a neorientuji :63: To co si dam do vyhledávače, tak to jsou asi možne předpoklady, ze? Ale uz nevim, neumím co je zrovna aktuální. Nebo v blízkosti par let :25:Nemam problem si pak nechat vypracovat podrobný astrologický rozbor. Jen me zajima vic názoru, více pohledu na vec. Podél svych zkušenosti vim, ze každy z nas je něčím ovlivněn a to pak bude zohlednovat i u výkladu Astra, myslim :22:Tak pokud vás mohu poprosit, byla bych moc rada a vděčná za vaše pohledy a postřehy. Diky :79: :69:Jsem 18.12.1980 v 1:30 Mělník

Řazení:
07.07.2016 - 07:52 | Filtr
(Kozoroh) Alffie » mia-miry
Cestu černé luny, která se u Vás týká vztahů a co přesně obnáší severní uzel v 10 domě, bych vypracoval podrobně až v případném rozboru.

Z Vašeho osobního kolečka a také z textů jde cítit, že vodní či zemití zrozenci rozhodně ve vztazích nebudou Vaše parketa.
05.07.2016 - 09:57 | Filtr
(Střelec) mia-miry » Alffie
:)) ja jsem vetroplach spis. Jakmile mam pocit, ze me nekdo omezuje, mam tendence couvat, mizet az se vnitřně vztekat :))) pak u me uspějí, co se tyče vztahu, jen vytrvali silní jedinci a dle toho to pak taky vypada :)) muzi co jsou uhlazeny, vyrovnaný, srovnaný se sebou atd., tak me z nejakeho důvodu vubec nepřitahují. Budu se s nimi klidne bavit donekonečna, najdeme společný témata. Ale chuť posunout to dal je nula. Ale jakmile je extra komplikovaný, tak to je zřejme pro me zábava. Nerada se nudim, mam rada vzruchy, ale na druhé straně touzim po harmonii.
Majetnicky a zarlivy byl on ;) Asi do urcite miry ma každy tendence. Ja uz se lecos naučila, tak i témata majetnickeho chování ci prosazování mam naprosto nekde jinde. On to ma jak chorobu. Ale to uz je jeho boj. Me nastavil zrcadlo v jinych věcech. Takze fakt diky za nej :75:

To kdyz mi napíšete, ze mam vzestupný uzel v 10.dome, je pro me jak kdybyste mi rekl, ze jste si šel koupit nanuka :61:
Tak moc tomu rozumím :4:Ale ja se do toho jednou dostanu :))))
05.07.2016 - 07:09 | Filtr
(Kozoroh) Alffie » mia-miry
jinak ještě menší dodatek.

Ta cesta vztahů skrz protilehlého znamení, vychází z černé luny ve Vahách, kterou máte v 1 domě.
05.07.2016 - 07:05 | Filtr
(Kozoroh) Alffie » mia-miry
Tak do toho je dokážu naprosto vcítit, mám ve svém okolí kamaráda, který je na tom s tím majetnickým a rodinným zázemím zřejmě podobně. A to je opravdu život ve zlaté kleci. Teď nevím, jestli to majetnické, rodinné zázemí je z Vaší strany, nebo ze strany toho bývalého přítele v Raku.

Poděkujte za zkušenost s Rakem :1: Ono jak píšete, alegoricky to jsou dva naprosto rozdílné světy, od Střelce a od Raka.

Však zvažte, co a jak, a pokud budete cítit, že byste rozbor potřebovala, můžete se ozvat. popsali bychom partnerství a třeba také ty rodinné záležitosti, nebot osa od rodiny k veřejnosti, je ve Vašem životě ta nejzásadnější, jak ukazuje Váš vzestupný uzel v 10 domě. Jak už zaznělo v Bobulích (to máte štěstí, zrovna v této značně se dobře vyznám) :61:, taky ho mám v 10 domě.

04.07.2016 - 07:18 | Filtr
(Rak) Deilik » mia-miry
Krasny den Mirko, jen drobná reakce ady jste se mohla zorientovat v čase o kterém výklad karet byl. Copak není urážkou, zneuctěním, ponížením když muž stáhne ruku na ženu?
Podle mne to je ta největší potupa, a nemá Vám kdo vytknout že jste ho opustila. To se přeci nedělá ani v těch nejhorších případech. Ano hádka, nějaké hrubé nadávky beru při rozepři, ale ne fyzické násilí k ženě.
03.07.2016 - 20:12 | Filtr
(Střelec) mia-miry » Deilik
Přeji krásnou nedělí Romane :27:
jestli se budeme bavit o tom partnerovi, co jsem psala, že je uražený, tak vím, že on má problémy sám se sebou. Nese si to z rodiny. Já jsem to s ním dala dva roky. Ale byl to teror. Žárlivé scény, výbuchy hněvu, prudké změny nálad, držel by mě doma nejraději asi přivázanou k radiátoru. Já jsem hodně uvědomělá. Jsem taky v tomhle ohledu hodně měkká, tak se i několikrát vracel, když už jsem na to neměla a chtěla to ukončit. Byla to opravdu zkouška a životní lekce o mně samé, kam až jsem schopná se nechat dotlačit a že jsem si nežila svůj život a nechala se sebou vláčet. Já se na něho naprosto nezlobím, i když jsem se dostala do nemocnice, protože se mi tělo po těch jeho výstupech, hádkách, prostě vyplo.. Jsem za všechno moc ráda, že on mi to umožnil zažít a já přehodnotit svůj život a zacházení sama se sebou.

Tedy opravdu netuším, copak vám karty ukázaly ;) Ani asi současný vztah, který je v jednání, jak s ním vlastně dál, neboť nás rozdělila vzdálenost... doufám, že ani tam není urážka ;)
03.07.2016 - 20:03 | Filtr
(Střelec) mia-miry » Alffie
díky moc za zprávu :27: .. jj, tohle jsem nějak poznala, že je to spíš takové všeobecné, protože ono si to dost i protiřečí u různých planet a aspektů.
Myslím, že se za ty roky znám dost a dost a vím jaká jsem, jen mě to právě zajímalo z hlediska, co bych měla ve vínku od hvězd :1:
Určitě zvážím ten rozbor, jen jak jsem psala, zajímaly mě názory nebo postřehy více lidí. Já už jsem si toho prošla za, dejme tomu 17 let, kdy se zajímám o ezo, osobní růst atd., docela dost a dost .. Od regresí, srt, různé další čistění., konstelací, karet, numerologii (to jsem se dost zajímala sama). Každý chce furt jen čistit, čistit a čisti a já bych už musela být jako křišťál :61:

Jen mě nestrašte s tím protichůdným znamením za partnera :39: :61: Měla jsem raka, děkuji stačilo :4: :4: málem mě to stálo rozum, stálo mě to zdraví.., sbírala jsem se po něm asi dva roky. Sice on je extrém, kdy si nese spousty věcí z rodiny, ale i tak.. jestliže mám vedle sebe takové majetnické, rodinné znamení, které je pro mě, jak když mě drží ve vězení.. To není na život :23: A já pro ně taky ne. Já miluji pohyb a změny, musí se stále něco dít. A oni jistoty, stereotyp, být u rodinného krbu....

Až si přechroupu, co jak, napíši si o rozbor, díky :3: :27:
03.07.2016 - 08:02 | Filtr
(Kozoroh) Alffie
Dobrý den,

to co Vám zde vyjede přes vyhledávač je spousty aspektů a popisků. Co se týče aspektů, tak 1/3 z nich se nemusí vůbec projevit. Co se týče popisků, tak jsou obecné, zejména u těch planet. Celá astrologie, jako další nauky spočívají v tom, že vše se vším souvisí a nejde to porovnat podle jednoho popisku a aspektu.

Na takový základ a naučení, je tento portál výborný, ovšem nenahradí to pohled kartáře, numerologa či astrologa. Schází tady např. tabulka sumář, kde jsou rozepsáno zastoupení polarity a kvality znamení. Což je snad ten největší základ všeho.

Když vaše data hodím do programu, ukazuje se mi podle tabulky sumáře např. silná tvořivost, činorodost, rozhodně si nemyslím, že byste potřebovala vedle sebe nějakého "nakopávače" je tu dost silný průkopnický duch, jen ho je třeba rozvinout. A co se týče vztahů, které jsou u vás alfou a omegou jak horoskopu tak čísel, je zde zátěž, která je třeba rozpustit cestou přes protilehlé znamení.

Více bych to mohl popsat v rozboru, který jsem Vám nabídl, však to zkuste zvážit, jestli vypracovat jen základní info z horoskopu, nebo horoskop se všemi životními etapami.
03.07.2016 - 01:17 | Filtr
(Rak) Deilik » mia-miry
A jste si jistá jestli onen partner má stejné velké srdce? Třebas jej tak velké neměl a proto Vám nemohl dát tolik co Vy jemu. A tím se může zdát láska neopětovaná. Ale opak je pravdou, ano musíme chti dávat vše co máme a přijímat vše co nám druhý dává. Ale nemůžeme ho nutit aby dal to co my sami, protože tolika ani nemusí mít. Měli by chom počkat až zvětší své srdce a bude moci se nám vyrovnat. Jenže to zas on musí chtít, a sáhnout si na úplně dno svého srdce, a tom se mu vždy o kousek zvětší až dosáhne úrovně toho koho miluje. Ale to musí udělat každý sám. Takže pokud Vám nedá někdo tolik kolik Vy jemu, nezlobtese na něj. Nemusí mít tolika kolik Vy.
Pokud se cítí být uražený tak to není proto že jste se rozešli ale právě proto že jste mu nedala možnost se vyrovnat Vám samotné. Odpusťte mu to, ať může jít vlastní cestou která je plná štěstí. Přejte a bude vám přáno, dejte a bude vám dáno.
02.07.2016 - 13:51 | Filtr
(Střelec) mia-miry » Deilik
Dobrý den Romane, děkuji za výklad a váš čas. Moc si toho vážím :3: :27:
Věci moc nedotahuji do konce, to je pravda. Pro něco se zapálím, abych se zas mohla zapálit pro něco jiné. Potřebuji k sobě kopače do zadku, a nebo naopak, kopat do zadku já ostatní a pak to skvěle funguje :75:

Vztahy, lásky nevím. Nemyslím, že bych někoho z ex urazila a o jakou lásku se jednalo, všechno to byly lásky opravdové a moc mi do života přinesly a nelituji ani jedné z nich :3: Mám s expartnery dobré vztahy /2/. Jeden uražený asi může být, ale to nebyla opravdová láska :98: spíš má životní lekce, za kterou jsem ráda. A uražená bych v tom případě měla být asi já :D

Každopádně moc děkuji za postřehy a výklad :30:
02.07.2016 - 13:12 | Filtr
(Rak) Deilik
Krásný den Mirko ( odvozují od nicku), nejsem astrolog ale pracují s kartami. Když rozložíme karty na Vás všeobecné, tedy hluboká minulost, nedávná minulost, současnost, blízká budoucnost a daleka budoucnost, mi vychází ze: jste byla velice šťastná, měla vše ve svých rukách a sama rozhodovala o svém životě a bytí. Jenže přišla láska, první láska, ta opravdová. A ta Vás zavedla do bezradně situace. Ačkoliv víte že musíte ven z tohoto bodu, nevíte jak. Proto se budete pokoušet nejrůznějšími způsoby, ti nejsou špatné, ale nedokončené. Nikdy nic nedotahnete do konce. Vždy se bude zdát neco jiného lepší než to jak činíte. Ale to Vás samotnou dovede (donutí) k vlastní stabilitě která Vás posílí ve víře v sama sebe. V to že co činíte není špatné jak se zdá. Budou se pokoušet Vám vše zničit, ale nepůjde to. Jelikož co má dobrý základ, nelze zbořit.
No nechce se mi tu veřejné popisovat proč se Vám rozpadl vztah. Je to pro Vás dosti bolestivé. Snad jen jedno slovo Vám samotné napoví, to slovo je urážka.

Roman Daskalos


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »