syn alkoholik


14.06.2016 - 10:19
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele adolfek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

syn alkoholik
Prosím kudy ven z alkoholismu syna. Nedaří se. Narozen 1.10. 1987 Pardubice3hod. 45 min. v noci. Díky moc za postřehy.

Řazení:
15.06.2016 - 18:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » elaviel
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele adolfek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Za všechny postřehy jsem ráda.
Někde jsem četla:
Každý den vychází slunce na obloze, jenom někdy není vidět skrze mraky.
15.06.2016 - 14:50 | Filtr
(Panna) elaviel » adolfek
V pohode, chtela jste postrehy, tak jsem vam dala jeden svuj. A bohuzel nevim, co vsechno jste podstoupili. Drzim pesti, at to zvladnete. S astrologickym rozborem to necham na fundovanejsi osoby tady na netu.
15.06.2016 - 12:33 | Filtr
(Vodnář) Nafanka » adolfek
Moc dobře vím, čím procházíte. kdysi jsem žila s alkoholíkem, který přestal pít až když onemocněl s diabetem a ještě měl nemocné srdíčko.
Jako máma Vás chápu, mám syna, který si dělá sám co chce, na dobré jméno rodiny, nebere zřetel a je často v ústavní péči státu.
Byla jsem hodně benevolentní, vše jsem mu odpouštěla.Ovšem přišla doba,kdy již odpouštět nemohu a on se musel o sebe starat sám.
Od té chvíle, za sebou zametá stopy, nevím kde je, jak žije a s kým.
Abych se z toho nezbláznila, odpustila jsem jak synovi,tak sama sobě.
Nevím,zda Vám pomůže to co jsem prožila já. Možná najdete inspiraci.Ale každopádně,jste milující maminka. Ovšem nemusíte si nechat od syna ubližovat. :17: :74:
15.06.2016 - 10:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele adolfek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Konečně odpověď, vím, že astrologie to nevyřeší, ale popostrčí a donutí zamyslet se nad tím.
Třeba něco nevidím.Přidávám i data manžela 26.6.1964 Pce, hodina neznámá.
Nemyslím, že bych byla studená a přísná, každopádně se dost trápíme s mužem oba. Nepochopila jsem co vidíte na nicku - Adolfek byl náš pejsek a umřel nám před 14 dny.A byl to nejhodnější pejsek. Mimochodem - měl nádor na mozku a já jsem přesvědčená, že onemocněl právě z té situace v rodině. Stačí na vysvětlenou ?
15.06.2016 - 09:15 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » adolfek
A jaký máte vy vztah se synem? Já vás třeba v jeho radixu vidím jako studenou a přísnou (ten nick Adolfek taky stojí za pozornost). Což i kdyby se teď změnilo, samozřejmě nic neřeší. Na důvodu, proč začal pít, už nezáleží. Teď je (ve vašem horoskopu) astrologicky dost kritická situace-Pluto, Uran na Slunce, navíc tranzit Saturna 5. domem-dítě se stává břemenem. Takže než to pomine, šanci na zlepšení moc nevidím. Minimálně ještě tak 5 zátěžových let, spíš víc. Občas nějaké změny u alkoholiků nastanou při tranzitu nějaké transformační planety typicky 12. domem, nebo možná i 9., což by byl u syna za pár let Uran, ale moc tomu nevěřím. P.S.: Astrologie vaše problémy nevyřeší.
15.06.2016 - 08:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » elaviel
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele adolfek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Psychologů vystřídal několik, nikam ho to neposunulo, začal pít klasicky - s partou kamarádů, v práci vždycky s nějakým notorikem, děs, běs. Všechno co tady čtu je nám známo. Já myslela - pomoc , řešení, tendence zda je vidět v horoskopu, např. příznivější období, jak na to. Víte, už si rýpnu, astrologie se tváří vědecky, tak ať hodí alespoň malou nitku - jak dál. Samozřejmě, že vím, že hlavní
je - co udělá syn. Děkuji.
14.06.2016 - 23:04 | Filtr
(Panna) elaviel
Tohle je fakt nezavidenihodna situace, kdy trpi hlavne okoli kvuli alkoholikove neschopnosti nebo nezajmu se sebou neco udelat. Preju hodne sil, at to zvladnete! Bohuzel souhlasim s ostatnimi nazory, ze dokud si on sam neuvedomi, ze to takhle dal nejde, tak asi bude tezke s tim nejak hnout. Neslo by jit trochu hloub - proc vlastne s pitim zacal? Co bylo spoustecem? Na zaklade toho by mozna treba sikovny psycholog mohl nejak pomoci. Doufam, ze se vsechno v dobre obrati!
14.06.2016 - 19:40 | Filtr
(Váhy) wendy30
Bude to znit tvrde od matky. Dokud bude mit komplet servis od svych rodicu a bude vedet, ze se o nej ma kdo postarat i v pripade, ze to s pitim prezene, myslite, ze s tim neco zacne sam od sebe delat? Dejte mu nuz na krk. Pokud je dospely a svepravny, at si bydli sam. Vas zbytecne nervuje, musi si uvedomit, ze za svuj zivot zodpovida sam. Drzim pesti a preju hodne sil.
14.06.2016 - 19:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele adolfek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Syn bydlí s námi ve společné domácnosti,svobodný, holky ho nezajímají. pije už 12 let, na léčení byl 4x. Nyní ID - těžká cirhóza a komplikace. Nic ho nebaví, nezajímá, nemá vlastně žádný smysl života, nemá vůli. V rodině alkoholika nemáme. Já (matka)mám z toho deprese. Syn je jedináček a loni skoro zemřel.
14.06.2016 - 16:30 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Mohu doplňující otázku, prosím? Syn bydlí s vámi ve společné domácnosti, nebo sám? Má rodinu (manželku, děti)?

Víte, v tomto je těžko poradit z pohledu astrologie. Váš syn je již dospělý, on převzal zodpovědnost za svůj život. A že se zodpovědně nechová, to již není v tomto okamžiku ve vaší moci.
On musí přijít sám na to, že s tím musí něco udělat. Kdyby byla možnost jej odvést do léčebny a tam jej nechat, bylo by to snad nejlepší, ale není to možné. Ani tam nemůže být jinak, než z vlastní vůle.
Hodně záleží na tom, jestli s vámi dokáže ještě ve světlých chvílích rozumně komunikovat. V takovém případě je nejlépe mu říct, jaké má možnosti a dát mu telefonní číslo na nějakou poradnu, ideálně tak, aby jej měl neustále na očích. A sám se musí rozhodnout, že tam zavolá. První krok je jen a jen na něm.
Zkuste navštívit i vy nějakou poradnu. I oni vám sice řeknou totéž, že to musí on ze své vůle, jinak by léčba ani nebyla účinná, ale mohou vám dát další rady.

Držím palce synovi i vám, pro vás to musí být velký nápor na psychiku. Ale třeba se vše v lepší obrátí. :17:
14.06.2016 - 16:27 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Cesta ven z alkoholismu bohužel často není dřív než alkoholik sám chce. Vidím zátěž v původní rodině a neptunovské aspekty i v horoskopu matky. Opravdu nikdo jiný tyhle dispozice neměl? :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »