Existují spřízněné duše?


07.06.2016 - 00:56
(Rak) *Maltina*
Existují spřízněné duše?
Zdravím vás a přicházím s dotazem ohledně mého vztahu s jedním člověkem. Nerada zaplácávám diskuze dotazy a dlouho jsem přemýšlela, jestli se ptát, ale nakonec mi to nedá. 23.1.2016 jsem se po 12 letech potkala s dávným známým a okamžitě zahořela jiskra a spustilo se něco docela hezkýho. Zajímá mě, jak je možné, že si tak rozumíme, když náš společný horoskop je na první pohled tak otřesný a děsivý? :63: :4:Jsme jako dvojčata, máme rádi stejné věci, spojují nás stejné myšlenky, názory, dokonce jsme si v minulosti zažili podobné věci s bývalými partnery...občas říkáme stejné věci ve stejný čas, telepaticky víme, kdy ten druhy napíše, nebo co si ten druhý myslí. Zároveň funguje i skvělý humor a v neposlední řadě dost silná sexualita a vášeň. Je vůbec možné, aby se takhle dva lidé sešli? Já když jsem s ním, tak mám pocit, že koukám na sebe v mužské podobě. Prostě zrcadlo.Neustále potřebujeme být v kontaktu a něco si sdělovat.( musím říct, že on je na muže dost upovídaný a otevřený).Moje datum a čas narození: 9.7.1987, v 16:05, Český KrumlovJeho datum a čas narození: 26.12.1975, v 00:05, VsetínKdyby se tu našla nějaká dobrá duše, která by mi něco z toho vysvětlila, či případně řekla, zda má náš vztah nějaký význam, či smysl, budu ráda.Také mě zajímá, jestli je někde u mě v horoskopu vidět, že tyto změny měly přijít, jestli tam mám nějaké akční konstelace. Díky. :17: :17: :27:

Řazení:
07.06.2016 - 15:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele včielkaMajka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61:
V Jemene či Sudáne by zhorela jiskra Nadrženka...je tam veľké napätie.
Najlepšie podmienky pre život má v miernom pásme...v zime zahreje pri krbe a v lete udržuje táborový oheň... :4:

07.06.2016 - 14:56 | Filtr
(Býk) player » včielkaMajka
Ale to jsou ženy obdařené velikým darem. Bez jiskry Nadrženky by tady v tej kotlince byl velmi pustoprázdný život , asi jako v Jemenu nebo v Sudánu.
07.06.2016 - 13:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele včielkaMajka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :30: :30: :30:

A mimochodom... ten výraz..jiskra "Nadrženka"...tak to nemá chybu...tá čeština je minimálne tak krásna ako slovenčina :61:
07.06.2016 - 13:09 | Filtr
(Býk) player » *Maltina*
To je vono. Uvolnit se a vzít nadhled. :3:
07.06.2016 - 10:03 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Zdravím a pozdravuji...

Jste krásnej příklad člověka, kterej prostě nechce být šťastný a když se mu to náhodou stane, ihned spěchá najít důkaz, že to tak není a nebo že to stejně nevydrží. Našla jste člověka, se kterým to klape a funguje, a tak by přirozená reakce člověka měla být, že se poveze na vlně štěstí a bude si užívat hezký období dokud to jde.

Ale vy ne. Vy začnete hledat všemožný vysvětlení, proč je to divný, proč to tak vlastně je a klidně uvěříte i tomu, že by to tak vlastně nemělo být.

A pokud přesto všechno ještě pokládáte otázku, zda má váš vztah význam či smysl, tak to už vážně nechápu.

Takže cítím potřebu se transformovat do té dobré duše a vysvětlit vám, že byste si to měla v hlavě urovnat, přestat myslet negativně a začít si vážit sama sebe. Přijměte štěstí do svojí mysli jako něco samozřejmýho a ne něco, čemu je třeba se bránit do posledního dechu nebo něco, co je třeba vždycky nějak vyvrátit.

Mimochodem, ta vaše jiskra je chemického původu, jmenuje se jiskra "Nadrženka", ale to už je na jinou debatu a moc to s tímhle nesouvisí. Ona je to totiž příjemná jiskra.

:37: :2:
07.06.2016 - 02:39 | Filtr
(Rak) *Maltina* » player
Hehe, no jo... já a sex...silné téma. :4: No právě, že já i on máme v tomto podobnou filosofii, jsme fatalisté, věříme, že věci se dějí z nějakého důvodu. A že lidé nám do života vstupují také z nějakého důvodu, i když každý na jinou dobu. Někdo krátce, někdo navždy...bereme to tak, že si máme něco předat, naučit... hmm...Já ani netvrdím, že s ním musím zestárnout. :2: Třeba si to předáme velmi rychle a za pár měsíců už budeme jen vzpomínat. :1: V tomhle moc asi nejsem rak, páč zas tak pevně přivázat se ve vztahu neumím a z konců se nehroutím. Tož uvidím, jak dopadnem. :3:
07.06.2016 - 02:34 | Filtr
(Rak) *Maltina* » Sosna zvlčelý
Díky za odpověď. :3: No já se právě ptala spíš kvůli těm negativům, to pozitivní ještě nemusí nic znamenat. Podle toho horoskopu pořád čekám jestli se to někde zvrtne, nebo přesněji jaké situace ty negativa můžou vyvolat. Na druhou stranu nechci být negativní už předem. Někdy se nic špatného projevit nemusí a naopak.
07.06.2016 - 02:09 | Filtr
(Býk) player
Čáu....

Víla ztělesněné erotiky se vrací... :75:


No , takhle prostě ten život někdy chodí. Spřízněné duše zpravidla se mihnou životem ...stává se to. A má to smysl. Ale jinej , než se na první pohled zdá.
07.06.2016 - 01:46 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Nevím, jestli bych přímo hovořil o spřízněných duších, protože ty nevím, jak bych je měl charakterizovat přes planety. Přesto ve vás dvou vidím jisté podobnosti:
1. Ty Rak, on Lunu na ascendentu (Luna vládne v rakovi).
2. Ty ascendent Štír, on Pluto v 1. domu (Pluto ovládá Štíra) a Venuši (vládce ascendentu) ve Štíru.
Toto může navozovat povahovou blízkost a porozumění, i kdyby se neprojevovaly silné vazby v synastrii. Ve skutečnosti mohou být tyto vazby i silnější, ale zase synastrie je tou jiskrou, která způsobí vzplanutí.

Nejde o nic výjimečného, tyto vazby jsou celkem běžné a pochopitelné, bez nich by vztahy moc nefungovaly. Každopádně pro porozumění jsou velmi příznivé. Avšak vedle porozumění časem posilují i negativa, špatné návyky se sčítají... Takže nic není jen jednostranné.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »