Máte zkušenost s homeopatií?


05.06.2016 - 19:05
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Máte zkušenost s homeopatií?
Již několikrát jsem se setkala s tím, že někomu pomohla homeopatie. Netuším jak funguje a tak netuším ani jak může pomáhat. Máte někdo s tím zkušenost ? Pomohla někomu ? a jak ?

Stránka: 2 1
Řazení:
09.06.2016 - 22:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » THX1138
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jó s tím mostem máš pravdu, vojáci musí změnit krok, nesmí po něm pochodovat. :4:
08.06.2016 - 23:13 | Filtr
(Vodnář) THX1138 » Samanthaa
Však ona chvilku vydrží i v nepřátelském prostředí. A s tou energií bych si nebyl tak jistý. Teoreticky zvládnou zbořit i most. Stačí, aby se během toho, co ho budou přecházet, mrskali ve stejném rytmu… :46:
08.06.2016 - 22:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » THX1138
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:75: možná proto, že spermie není ten správný patogen :75: když on ten patogen žije v různém prostředí, spermie ne, a mrtvá žel nevibruje, nic neodevzdává a ani se energeticky neotiskuje... ale nápad to je zajímavý :61:
08.06.2016 - 22:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dr.Voštěp
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Řeším :1: a chtěla bych to pojmout holisticky, prášky napsané cizím člověkem, který mne ani nezná, jen si nechá udělat krevní obraz a to ještě ne úplný :4: a po necelých 5 minutách má jasno který lék, od které (!) farmaceutické společnosti má napsat (a na tom trvá!), aniž by jej zajímalo zda nemám i jiné potíže (zdravotní) které by to mohly vyvolat, nebo zda neberu další léky (aby se neovlivnily - co si budeme povídat každý chemický lék má vedlejší účinky -jen tak namátkou: od celkové sepse, ochrnutí, otoků, až po zástavu srdce - a to jsem mírná :75:), tak na to fakt nejsem :1: .
08.06.2016 - 22:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buh je tlak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Aha, dobrá informace , dík.
08.06.2016 - 22:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Levleon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky za názor, na mutaci chromozomu je ovšem potřeba tří generací, stejně tak na jeho nápravu, tedy alespoň co si pamatuji z biologie :1:, ale rozumím vlivu určitých vibrací na buňku- ( která vlastně celá vibruje: kvarky, eletrony pozitrony, neutrony... vše v pohybu na určité frekvenci kmitání), takže pokud jí "láduji" anebo "atakuji" jinou vibrací tedy útočím na ni jinou frekvencí , tak ji prostě "zblbnu". :1:
08.06.2016 - 20:35 | Filtr
(Vodnář) THX1138 » Dr.Voštěp
Pokud na sebe dokáže voda vzít vibraci nějakého patogenu, tak proč ne spermie, také jsou v ní nějaké geny :) Tomuhle mechanismu se připisuje tolik schopností, že bych se ve finále ani nedivil, kdyby tomu někdo věřil. Mám potenciál oplodňovat, proč by to nemohlo adekvátně rozvibrovat vodu? =)

Jedno léto jsem dělal plavčíka a to co popisuješ se stávalo tak 1-2x za měsíc. Vždycky se našlo nějaké dítě, které vypustilo plaváčka. Zajímavé bylo, že lidi, co měli na starosti úklid, najednou nebyli k sehnání, jako by to nějak vycítili… :D
07.06.2016 - 19:01 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp » Samanthaa
..očkování ne.
..a ty řešíš nějaký konkrétní zdrav. problém?
Jsem si všiml, že těch "alternativních" metod je docela hodně, někdy mi příjdou jako vyloženě cirkusová čísla :4:..ale také je pravda, že třeba léčba rezonancí tady byla docela seriozně popsána i experimentálně ověřována už v min. století (viz Dr. Rife a jeho plazmový generátor http://www.plazmovygenerator.cz/)
el.mag pulzy určité frekvence začnou rezonovat s patogenem, ten začne oscilovat, až se rozpadne (podobně jako most po kterém přejde rota vojáků :3:)
Je mi celkem záhadou, že se ve vyzumech nepokračovalo dále, aby se pak jasně řeklo, je to nanic, respektive pomáhá to za těch a těch podmínek.. :32: Nevim, takhle je to v takovém divném mezistavu. :25:
07.06.2016 - 18:36 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp » THX1138
Chemikům je tu fu(c)k, protože nedochází k výměně energií ve valenčních vrstvách elekronů -> nic tam s ničím chemicky nereaguje -> tudíž je to nezajímá...a tak je to spíše otázka pro fyziky.

Jasně, tzv. vědecký důkaz výše popsaného ani klinické ověření homeop. zatím neexistuje (anebo o tom nevím).

Nicméně, ovlivňováním orientace a frekvence kmitaní molekul H2O možné je a také se toho využívá - např. ohřev mikrovlnou troubou funguje na tomto principu (rozkmitané vod.můstky uchovají v soustavě více energie, kterou pak předají celé polívce).
Existuje také technologie "učesání vody", kdy fyzikálně upravená voda již nevytváří při proudění víry/turbulence - používá se to do vodotrysků a fontán a dají se s tím dělat neuvěřitelné efekty, kdy z trysky leze něco jako morseovka :4:

Měnit se dá i krystalická struktura vody, atd, atd,..k tom tady už bylo kdysi i samostatné téma...("léčivá voda", "pí-voda", atd..)

S těma dětma jsem to nepochopil, protože spermie se do vody otisknout nemůže (teda aspoň doufám :4:)
Ale jednou jsem zažil, že se známej regulérně posral v bazénu :61:.
Pak říkal, že si myslel, že vyleze prd a vylezlo hovno (teda spíš to byl průjem..)
A tos měl vidět, jak se lidi pakovali a jak na něj plavčíci řvali. Přitom, stát se to může každýmu :41:.
07.06.2016 - 00:48 | Filtr
(Vodnář) THX1138 » Samanthaa
Já také ne :)
07.06.2016 - 00:46 | Filtr
(Vodnář) THX1138 » Dr.Voštěp
Co na to asi říkají chemici? Takovéto zdůvodnění zní vědecky, ale dost možná je to úplný nesmysl. Existuje vůbec čistá voda, když na sebe takto ochotně přebírá jiné vibrace? Vodu, kterou piji, je vlastně homeopatikum, protože už se předtím setkala s mnoha jinými patogeny… Tak mě napadá, kolik asi běhá po světě mých dětí? Kolik žen jsem oplodnil jenom tím, že jsem se vykoupal před nimi ve stejném bazénu?? Možná to funguje pouhým pohledem, vždyť i vzduch obsahuje vodu… :)
07.06.2016 - 00:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, pomohla.

ale asi jinak než je obecně vnímáno. homeopatie není lékárna, ale cesta.

a někdy docela vysilující.

06.06.2016 - 23:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » THX1138
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Na viry bych homeo nezkoušela, žel vím jak funguje leukocit a tak bych mozek nepřesvědčila, že homeo bude v pohodě :-) I když .... když se tak zamyslím, studenou vodu fakt nemám ráda :4:
06.06.2016 - 23:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dr.Voštěp
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Doktore, tak to je vyčerpávající informace, začínám chápat proč se to ředí a ředí a ředí...původně jsem si myslela že to funguje nějak podobně jako očkování, no tedy jako něco v tom duchu ...
06.06.2016 - 16:47 | Filtr
(Štír) petra1100
Ahoj Sami,
osobně jsem na bylinky.Tam,kde bylinky nestačily,pomohla homeopatie.A to ve věcech,kde není možné přehlédnout učinek.Jsem skeptik,nevěřila jsem,praxe mě přesvědčila.Na homeopatku jsem měla velké štěstí,pokud máš zájem poradíl do meilu/dostupnost Praha/.
06.06.2016 - 16:09 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp
mě pomohla H.P. omezit sennou rýmu, ale krom homeop. jsem ještě změnil jídelníček..takže nevím co přesně mi zabralo. :4:

Funguje (má to fungovat) na principu předávání informace přes vodu.
Molekuly vody H2O totiž mezi sebou vytváří tzv. vodíkové můstky. Jde o to, že kyslík si "přitáhne" z obou vodíků jejich elektronový obal a atomy vodíku tak vykazují náboj (el. obal je zdeformován). Tato vazba (mezi jednotlivými molekulami vody) je velmi pevná a pružná a umí se tak rozkmitat/vibrovat podle látky, která se ve vodě rozpustí - např. patogeny, jedy, atp..
Jakmile takhle rozvibrovanou vodu doplníš další "čistou" vodou, začne (i ta nová voda) kmitat podle původní látky, které je tam ale teď již jen v polovičním množství.
Ředíme dále (a dále) a od určitého ředění již v roztoku nezůstane žádná částice původní látky (viz látkové množství, Avogadrova konstanta, etc..), voda však stále vibruje podle původní, často patogenní (životu škodlivé) látky.
No a když pak tu vodu vypiješ, Tvoje tělo dostane falešnou informaci z vody o tom, že tam jsou patogeny a spustí/upraví si samo svoji imunitu.

Toliko teorie fungování homeo.
Jak moc je to reálné, nedovedu posoudit, protože mi to trochu (v té fázi ředění a předání info.) připadá jako perpetuum mobile.., ale jak jsem psal na začátku, omezil jsem sennou rýmu, tak tomu i věřím, nic mne to nestojí :4:
06.06.2016 - 11:17 | Filtr
(Býk) player » Samanthaa
Já jsem si poradila tak , že shodou okolností moji obvoďáci byli okresní homeopati. Náhoda , nic víc.
06.06.2016 - 10:11 | Filtr
(Panna) Eldria » thééé
:-) presne tak, podaním konštitučného lieku zmiznú aj tie vedľajšie poblémiky :-)
Ja tiež vidím po podaní lieku aj zmenu psychiky...ono to asi súvisí, že choroby získavame určitým životným postojom, našim chovaním, zmýšľaním, homeopatiká toto zmenia, tak aj chorobu odstránia...
06.06.2016 - 10:06 | Filtr
(Ryby) thééé » Samanthaa
No, to je právě důležité, protože je více škol, a zřejmě se i ve způsobu určení léku liší. Vyzkoušela jsem 3 homeopaty (3 různé způsoby léčby), a tu třetí mi doporučila známá - to byla to fakt náhoda, a díkybohu za ni. Na dceři jsem viděla obrovské změny. Ta reaguje na homeopatika i tak volně, které jí zkouším naordinovat sama - třeba v případně viróz apod.
Co byl ale pro mě zázrak,když se po obsáhlém dotazníku nasadily 3 kuličky, a u dcery velké změny - i v chování, ve zdraví.
Souhlasím ale s názorem, že na každého zabere jiný způsob léčby.Druhá holka už tolik nereaguje, ale u ní jsem konstituční léčbu nezkoušela.
Já to selsky vidím asi takto, že: máme jakoby stěžejní zakuklené místo, které se zakoření a od něho se odvíjí další podproblémky. A jakmile se vytrhne ten hlavní kořen, odpadnou i ty drobné.A tohle ten konstituční lék umí, najít to hlavní - společné pro více neduhů. Při konstituční léčbě se hledají společné charakteristiky léku v různých projevech.
Hledám hledám :43:ten typ homeopatie oné mojí homeopatky..až najdu, pošlu..
:29:

06.06.2016 - 09:55 | Filtr
(Panna) Eldria
ja mám dobré skúsenosti s homeopatiou, aj moje deti, aj známi. Príležitostne navštevujeme jedného dobrého klasického homeopata, ktorý nám určil náš konštitučný liek. Buď nám podá ten na "posilnenie tela" alebo nejaký iný na konkrétne ochorenie. Na konkrétne ochorenia sa dajú kúpiť aj v lekárni. Napr. keď ti dakto citovo ublížil, zranil ťa, sklamal je Ignatia amara. Ak sa bojíš skúšky v škole, verejného prejavu a pod. je Gelsemium. Na infekciu v ústach je dobrý Borax. Na prerezávanie zúbkov u detí Chamomille, pri hlienovitom sopli Pulsatilla, potom ak leze dajaká choroba na nás, že cítim, že asi som prechladla a tak, tak myslím, že Apis, už si všetky nepamätám, mám to doma poznačené. Homeopatiou sa dajú odstrániť napríklad nočné mory, zrasty po operáciách ( vo vnútri tela pod jazvou také zhluky), alergie, ekzémy, u detí častá chorľavosť, nervové vyčerpanie u žien... homeopatiu by som najmä doporučila tým, čo chodia po doktoroch a nejako im nevedia pomôcť
05.06.2016 - 21:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Homeopatie mi nepomohla :63: Ale zkoušela jsem jen jednu homeopatku, tak kdo ví. Ale ta léčba sama o sobě mi asi celkově nesedí.
05.06.2016 - 21:53 | Filtr
(Vodnář) THX1138
Z mé zkušenosti je to naprosto k ničemu. Bral jsem to dost dlouho, ale jestli to mělo nějaký výsledek, tak akorát zvýšenou kazivost zubů. Dát si na noc pod jazyk sladké kuličky zkrátka není dobrý nápad :D

Funguje to na principu „obtisku“ účinné látky do nějakého média. Zkrátka vezmeš lék a tak dlouho ho ředíš, až se tam žádný nedá detekovat. Pak to má ty správný grády :) Míchá se to tak, že skleněnou baňkou třískáš o koňskou kůži. On ten poměr zředění je teoreticky v našem vesmíru nedosažitelný, protože tu zkrátka nemáme dostatek atomů. Doktor to má předepisovat individuálně pro každého pacienta. Tak to v laboratořích Boiron práskají na lince po tunách a když máš třeba chřipku, tak každý dostane to stejné balení s nevyslovitelným názvem Osciloněco… (teď je to na chřipku, dříve to ale bylo na mnohem více neduhů).

Jestli to někomu funguje alespoň jako placebo, proč ne… Mně pomohl sport a studená voda :) Mnohem rychleji a intenzivněji.
05.06.2016 - 21:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Áno, tak som si pred rokmi vyliečila obličky. Pri výbere som mala šťastie, natrafila som na výnimočného človeka.
05.06.2016 - 21:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zjistila jsem, že se homeopatika dají koupit v lékárně, ale jak člověk zjistí co potřebuje, kde sežene toho správného homeopata? jak jsi si poradila ty ?
05.06.2016 - 21:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » thééé
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Thěáí to mě zajimá, jak sis vybrala homeopata ? Tedy aby to nebyl tzv. odborník...
Příspěvky: 28-4 3-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »