Láska láska láska


02.06.2016 - 19:12
(Štír) dahlia
Láska láska láska
Ahoj, prosím, poraďte mi :) Jsem narozená 24.10.1981, 18:40 a chci vědět, zda se ještě někdy setkám s narozeným 19.8.1980 a narozeným 20.10.1970. Moc prosím, napovězte mi :74: :) Příp. jestli ke mně přijde nějaká lásenka...Děkuju moc. Chtěla bych umět číst v planetách, ale zatím...nebyl správný čas. Díky, hezký večer :78:

Řazení:
03.06.2016 - 13:12 | Filtr
(Býk) player » dahlia
Děkuji, Sosno zvlčelý. Možná jsem měla ve své nátuře (svém horoskopu) za láskou běhat, naštěstí je to pryč. Právě že mám v poslední době pocit, že miluju všechny lidi a tak proto tahle moje otázka. Mám pocit, že všichni jsou fajn. Každý, i protivný, i starý, i mladý, i brouk, i kočka....


Úžasný. Pokud se naladíš na takovou vlnu , je úplně jedno , koho budeš potkávat. Staň se buď kvetoucí loukou nebo polyamorkou. Pokud budeš to první , vždycky tě někdo bude opylovávat , pokud to druhý , z lásky už se nevyvlečeš. :3:
03.06.2016 - 12:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dahlia
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jsi na diskuzním fóru :3: Pokud ti tady něco napíšeme, tak to ještě neznamená, že je to něco, podle čeho se máš řídit nebo že by ti někdo chtěl cpát vlastní "pravdu".
Každý z nás je jedinečný a jiný, každý z nás vychází z jiných zkušeností a podle toho vypadá i jeho "pravda". Zajímaly tě názory lidí, nebo jsi spíš chtěla slyšet to, co jsi si přála slyšet? :1:
Nikdo přeci nezpochybňuje to, co se ti stalo s těmi lidmi. Na druhou stranu ale nikdo nevíme a nemůžeme vědět, jestli se ještě setkáte. Jestli tady ale někdo umí věštit, tak prosím. :32:
A pokud tě pojí s výše uvedenými osobami určitá síla, proč se chceš s těmi osobami setkat?

03.06.2016 - 11:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dahlia
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak je pravda, že si myslím, že nikdo nikdy Tě nepochopí tak dobře, jako Ty sama. A taky je fakt, že nikdo nikdy Tě neučiní šťastnou tak, jako Ty sama.

Co se ale týče Tvých soudů ohledně toho, co v našem jednání chybí nebo nechybí, to je v pořádku. Ale tyhle soudy teda s láskou taky maj pramálo společnýho :4: Takže jsem ráda, že je to vzájemné :4:

Klídek, jo? :62:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
03.06.2016 - 11:40 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » dahlia
:63:Opravdu máš pocit že miluješ všechny lidi ?
03.06.2016 - 11:34 | Filtr
(Štír) dahlia » Sosna zvlčelý
Jak vidim, vubec nikdo me nechape. Furt si vsichni mysli, ze se na nekoho chci povesit. Pojila nas ale urcita sila, kterou nikdo z vas asi nepochopi. Uz me to zde opravdu nebavi. Jen si hrajete na drsone, ale kdyby se vas stalo s temi dvema lidmi to, co me, taky byste se zeptali. Ve vasem jednani chybi laska a vira.Jei to lito. Ty dve krasne veci me ale nikdy chybet nebudou. Verim v lasku cistou a nikdy se nevzdam. Buh vam zehnej na vasi ceste.
03.06.2016 - 11:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Miluju Tvoje příspěvky. Vždycky tak krásně uzemní :4: I já to někdy potřebuju. Super :15: :15: :15:
03.06.2016 - 11:03 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Nazdar. Láska k tobě nepřijde, protože nemá nohy.

A je tu ještě další problém. Láska není virus, kterej by´s mohla chytnout zvenčí a nebou houba, kterou prostě musíš najít.

Láska, jak známo, je stav mysli. Čili to souvisí s obsahem tvé vlasaté krční zátky.

Takže chceš-li najít lásku, musíš ji najít tam. Hledání kdekoliv jinde je ale samozřejmě mnohem pohodlnější. Viz mojí anekdotu na profilu.

A jestli se s těma dvouma týpkama ještě potkáš? Chceš-li, potkáš. Chcou-li, potkáš. Pokud ještě žijou. Je to jen a jen o rozhodnutí.

:37:
02.06.2016 - 23:50 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Pietra di Luna
To byl strejda! Ten na pohádky není... :21:
02.06.2016 - 23:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ten první odstavec...jeeeeee :79: mi to připomnělo pohádky na dobrou noc, který nám babička vyprávěla, ani nevím proč :1: pravdu díš, moudrý bratře.....a já můžu jít v klidu spát :64:
02.06.2016 - 21:28 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » dahlia
Ne, omyl! Nemyslím si, že společnost to tak chápe. To jen ti, co to tak chápou, jsou více slyšet. A i kdyby, v tomto máme svoji vůli. Než takto, to raději být sám.

Ještě jsem chtěl odpovědět k těm dvěma datům a dotazu ohledně setkání, to bych si opravdu nikdy netroufal hodnotit. O jaký vztah šlo se mohu jen dohadovat, leč nejsem zastáncem vstupování do jedné řeky vícekrát... Že to někomu vyšlo považuji spíše za výjimku. Ale to už je věc každého, jak se k tomu postaví. I já o sobě tvrdím, že si s oblibou nabíjím hubu v místech, kde již se tak stalo. Ale v této situaci tedy ne.
Jestli je potkáš...? Pokud víš, kde se pohybují, je to právě ve tvé moci (setkání). Průběh setkání je i v jejich moci. A pokud v tomto směru vykonáš nějakou aktivitu, tak se s nimi asi potkáš, jinak by to byla jen náhoda. Já jsem zastáncem pomáhání náhodám, ale jen když to má smysl. Občas jsem něco nechal plynout, vody odtéct, vítr odvát... a bylo to dobře. Tak asi tak...
02.06.2016 - 20:01 | Filtr
(Štír) dahlia » Sosna zvlčelý
Děkuji, Sosno zvlčelý. Možná jsem měla ve své nátuře (svém horoskopu) za láskou běhat, naštěstí je to pryč. Právě že mám v poslední době pocit, že miluju všechny lidi a tak proto tahle moje otázka. Mám pocit, že všichni jsou fajn. Každý, i protivný, i starý, i mladý, i brouk, i kočka....Tak se vlastně ptám - zda vůbec dokážu a vůbec chci s někým kráčet životem? :) Láska - jak ji společnost chápe - je o vlastnictví a pevném výhradním spojení "jsi moje, nikdo jiný tě nesmí mít" - a to se mi nezamlouvá. MIlovat přece znamená nechat ho jít jeho cestou a nemít právo na jeho čas...Jen tak krásná setkávámí - - to je něco nádherného. Kdy si lidi předají vědomosti a požehnání.
02.06.2016 - 19:47 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » .
Protože na to jasnovidectví nepotřebuji! Kouknu a vidím! A ty (Khalia) jsi drzý čert! :21:

A zpět k dahlia (to je jako ségra Khalia, ale to už by vás bylo moc):
Láska přijde, ale musí se nechat. Nejednou jsem se v žití setkal s tím, že někteří lidi šli za láskou. Šli a šli, usilovně dupali, zdolávali sedmery hory, i doly... Jenže si nějak nevšimli, že láska není před nimi. Ona spěchala za nimi. Ale pajdala, chudinka, nožky ucaprtaný (hehe, i láska má totiž nohy :44:, to se moc neví, ale když jí bolí.... :24:) a nestačila jejich tempu. A tak v honu za láskou nechali lásku daleko za sebou. Někdy to chce nechat lásku, aby k tobě přišla. Zastavit a čekat. Ale to člověk nesmí zasejc furt jen vyhlížet, z které strany se přižene, to musí dělat jakoby nic. A užívat něčeho jiného. Protože láska, ta potvora naše milovaná (hergot, kdo je tu vlastně vypravěč?) musí být něčím na nás fascinovaná. Třeba tím, že si užíváme života. Ona totiž si musí říct: "Ha, fajný člověk, s tím mi bude dobře!" A pak se od nás nehne. Nekecám (mám cigarety s velbloudem pod kloboukem).
Bože, ze mně je čerstvě otec (zvlčelý) a ani jsem to neoslavil, však kecám jako nalitý. :117: Astrologicky bych to viděl tak, že jen Saturn s tebou má své plány, bys neudělala brzy nějakou chybu a nevybrala si někoho, kdo pro tebe není, protože ten pravý je teprve na cestě. Saturn to oddaluje proto, že je to kamarád! Jiní by tě vehnali do spárů kde komu, třeba i prvnímu chlapovi, co by se objevil. Ale Saturn by vzal karabáč a přetáhnul je.
Venuše je na tvé straně, ta je příznivě nakloněna i manželství. A Saturn ji chrání, protože by tak mohla přijít nějaká idealizace někoho... Čas je na tvé straně, já bych se nebál. Jen na tom zbytečně nelpět a zatím se zabavit nějak jinak, to je to nejlepší. Protože to nějak jinak může značit taky tu nějakou jinou stranu, ze které láska přijde... :15: :29:
02.06.2016 - 19:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Sím můj vlčí táta Sosna zvlčelý říká, že astrologie není jasnovidectví. :4: Ale kdo ví, třeba k tomu jiní něco poví.
Láska určitě přijde ke každému :18:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »