Predcasna smrt


02.06.2016 - 01:44
(Lev) fubond
Predcasna smrt
Dobry den, da se z horoskopu vycist predcasna smrt? Napriklad autonehoda nebo vrazda apod.? Pokud ano, tak co by tomu melo nasvedcovat? Jsem uplny laik.Dekuji

Řazení:
07.10.2016 - 20:20 | Filtr
(Beran) Laryta » fubond
Hodne slavnych osobnosti kteri umrely nasilnou smrti meli Mars v 8 dome. Taky jsem sem zadala podobnou otazku. Napiste mi datum narozeni hodinu a misto.
A pani co sem jednou psa ze jeji syn zemrel mel take Mars v 8 dome.
09.06.2016 - 11:33 | Filtr
(Blíženci) berik
Ahoj, ano smrt se dá v astrologii zjistit, ale nikdo to nevyslovi nahlas, může to mit hodně aspektu, které jen upozoňuji na nepřijemné věci a jistu nemá ani lekař. A může opravdu jen člověk upadnout do bezvdomí a na chvili i odejit, jak to asi bylo i mé maminky, jelikož jsem byla jednou kartářky a ta se mě právě ptála jestli neměla mamka nějaky vypadek, že bychom ji nějak zachraňovali a nemohla to zjistit. Nikomu jsem to neříkala. Je to hodně zajimavé ale mně umirala maminka a věděla jsem to už intuitivně i když mě lekář ujištoval že to tak není, měla jsem pravdu já. Dokonce se i se mnou ve vypadcich i loučila a pak nasledovalo bouchnuti ve skříni, které nemělo žadné logické vysvětlení, hned jsem ho zavrha ať nic nepřivolávám špatného a pak se mi i zdál sen o ní a byl zvláštní. A nato byla brzo mrtvá, nevzpomenu si do koliká dnů. I sourozenci měli divné sny např. že opět chodí a vrací se domů a druhý sourozenec, že mamka hledá boty u ni doma. Jsem hodně intuitivni a některé věci mi přicházeji dřiv. Proto ti nikdo nemůže řict, že se to stane, může jit opravdu jen o to že můžeš změnit svůj celý život a začit žit jinak než jsi zvykla.
06.06.2016 - 09:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Roseanne
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele afrodita333, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
aha, tak to si ale nenapísala,že ten človek už zomrel, to je úplne iná situácia a s tým by už astrologovia nemali mať problém :3:
05.06.2016 - 10:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fubond
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak asi vám nezbývá, než se astrologii samy dobře naučit. A až to budete dobře umět, tam se naučit i tuto část, jak poznat v horoskopu smrt. Možná cestou k poznání astrologie najdete i něco jiného a většího a téma smrti už vás na tom všem nebude zajímat, protože astrologie má pracovat především se životem.
Jinak souhlas s tím, že astrologie je (a měla by být) více psychologie, než určování budoucnosti. Ale o to asi moudrým jde a mělo by jít víc. Aby se rozvíjeli. Ne aby věděli přesně den, kdy si vsadit, aby vyhráli, kdy se vdát, aby se na 100% nerozvedly, kdy nejít do práce, aby jim nespadla na hlavu cihla a oni nebyli ještě více praštění.

I já si vyslechla od člověka, který mě učil astrologii: "Tématu smrti se vždy vyhni, zamluv to, nebo přímo odmítni. Ani nikdy nepodlehni pokušení to jen sama pro sebe zkoumat. Jestli se tomu budeš věnovat, budou to na tebe zkoušet. Můžeš je utišit, že dotyčný netrpěl, nebo nebude trpět, ale nic víc!"
Astrologii jsem se však stejně pak nevěnovala na takové úrovni, abych toto dokázala poznat, takže mám výhodu, že lhát nemusím. Ani nevím, jestli by to fakt poznat šlo, na to jsem jednoznačnou odpověď taky nedostala.
05.06.2016 - 00:37 | Filtr
(Lev) fubond » Roseanne
Take me napadlo sem hodit horoskop cloveka ktery zemrel nasilnou smrti ve 26 letech, ne kvuli zjistovani zda umre, kdyz uz to davno vim, ze umrel ale spis jestli by to z toho horoskopu slo poznat. Nevim, proc je to takove tabu, otazka byla myslena vseobecne, ne ohledne konkretniho "zijiciho" cloveka zda zemre. Nechci se tu nikoho dotknout, ale astrologie, ac nejsem zadny astrolog, je dle meho nazoru spis takove nahlednuti na lidi, jaci jdou apod..co se tyce urcovani nejakych udalosti a dat, tak zatim nic z toho co jsem slysela/cetla nevyslo. Takze podle me ani to urcovani smrti neni tak horke a neni treba predcasne umirat ze mi nekdo rekl ze predcasne umru. Ale to je jen muj nazor a zkusenost.
04.06.2016 - 12:16 | Filtr
(Ryby) Roseanne » afrodita333
Ano rozumím,,a je to tak správně! říkat se to nemá! ale je tady téma ,,Předčasná smrt"nebo násilná smrt, a na to jsem reagovala protože mě to taky zajímá. Etika je v pořádku, s tím souhlasím. Dala jsem sem datum narození už zemřelého člověka... proto by mě zajímalo jestli se to dá poznat s tou smrtí a co tomu mohlo předcházet. Myslím že se to už nemusí zabalovat do něčeho zakázaného když už ten člověk nežije?? Děkuji
04.06.2016 - 10:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Roseanne
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele afrodita333, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
myslím, že etika profi astrologov nedovoluje povedať kedy príde smrť...
oni nemôžu a myslím,že to aj podpisom sľubujú...
podľa môjho názoru by sme to ani nemali vedieť...
sú ľudia,ktorí by po tej správe mohli zareagovať zle, ked majú slabšiu psychiku...ale zase pre niekoho, kto veľmi trpí je smrť vyslobodením a pre neho by to bola poľahčujúca správa, takže treba to posudzovať individuálne....
04.06.2016 - 10:26 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Roseanne
Některé věci jsou tak složité, že na ně neexistují jednoduché odpovědi. A snaha o zjednodušení přináší zkreslení i překroucení pravého významu. Ale když to chcete jednoduše, aby se to dalo pochopit, tak na toto téma (smrt) se já nebudu koukat. Dal jsem něco jako přísahu (slib), že takto ne. Nebudu vypočítávat důvody, to už by bylo zase složité. A je jich dost. Ale třeba se najde někdo jiný... Já s tím mám problém morální a není na světě síla, která by to mohla změnit. Někomu zkrátka něco udělat nevadí, jiný to neudělá, i kdyby si všichni ostatní lidé na světě mysleli, jak je to jednoduché.
03.06.2016 - 23:57 | Filtr
(Ryby) Roseanne » Sosna zvlčelý
Mám dojem že se ten můj dotaz nepochopil... zbytečně to děláte složité.Nejsem žádný astrologický žák, a asi ani nebudu.. Je tady téma o předčasné nebo násilné smrti a jestli se to dá poznat v horoskopu, tak kde je problém? To by přece nemělo být tak složité? Aby se na to nedalo podívat z odstupem času....
03.06.2016 - 18:02 | Filtr
(Lev) fubond » Sosna zvlčelý
A co kdyz to uz to nekdo nekomu rekl..co dal? Clovek se samozrejme nebude hned hroutit z toho, ze mu astrolog nebo numerolog, vestec ci kartarka predpovi smrt. Nebo by teda aspon nemel. Spis bude patrat dal aby to mel z vice zdroju. Na tom neni nic tak nepochopitelneho. A vysledek? Zadny. Spis jen tak pro zvedavost. Protoze pokud nekdo ma umrit tak stejne umre. Moji matce bylo v mych 3 letech receno, ze budu mit v dospelosti (cca 40 let) vaznou autonehodu, v puberte jsem se seznamila s cikankou a ta mi vestila z ruky a rikala ze se mi stane neco zleho kolem ctyricitky (tam mi konci cara zivota na ruce), znamej numerolog mi kdysi delal rozbor a rikal at si dam pozor na obdobi kolem 40 let, ze se mi muze neco stat..tak prijemne to neni, obzvlast kdyz se mi tyto roky priblizuji ale zas na druhou stranu, prece se z toho nezblaznim..ziju normalne dal a co osud prinese to prinese. Kolik z ruznych predpovedi vubec nevyjde. Je treba myslet mozkem a nebrat vse tak vazne.
03.06.2016 - 16:21 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Roseanne
Orfanikus to napsal dobře, protože ví, o čem píše.
Ono takto to nestojí. Vážnost by měl posoudit i ten, kdo informace poskytuje. Lékař by taky neměl předepsat někomu léky, když jej ani neviděl, natož nevyšetřil. Rozhodně ne proto, že někdo chce... Nebo že si myslí, že je potřebuje.
A když už, mělo by se to učit pod dohledem někoho zkušeného, ne sdělením na fóru. V tom je právě ta etika, že poskytovatel (učitel) má spoluzodpovědnost za to, jak zvláště s touto citlivou oblastí žák bude dále nakládat. V tom to tkví... Pokud někdo toto základní pravidlo porušuje, asi některé důležité body nauky zvané astrologie přeskočil.
03.06.2016 - 12:36 | Filtr
(Ryby) Roseanne » Orfanikus
..jak se má rozumět,,etická úroveň" ?! Co je na tom neetického, že se na toto ptám? ...je to vážná věc a proto se na to ptám.! Jestli mi s tím bude někdo ochoten pomoci ať mi to napíše do zprávy. Děkuji
03.06.2016 - 09:28 | Filtr
(Lev) Orfanikus » Roseanne

Pokud by sem náhodou někdo zabloudil,kdo má zkušenost jak se určí Hyleg a pak
následně Dárce let a jak se k Dárci přičítají/odečítají léta,určitě bude
mít takovou etickou úroveň,že žádnou informaci tohoto druhu nevydá.
02.06.2016 - 23:20 | Filtr
(Ryby) Roseanne
Na tento dotaz by mě taky zajímala odpověď jestli se to dá poznat. ...Dám sem jedno datum narození, může se na to někdo podívat?? Děkuji .... 4.3.1935 Poděbrady..( je to muž)
02.06.2016 - 20:14 | Filtr
(Beran) Háňa*
Žádná smrt není předčasná
02.06.2016 - 19:57 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Mici Angóra
Ovšem, předpoklady se dají vyčíst k lecčemu. Ale smrt jako taková? Přežít se dá vše, jen ne vlastní smrt. Ale někdy... :21:
Pravdou je, že by se snad i dalo mnohé vyčíst, ale my se tomu v astrologii (otázce smrti) poněkud vyhýbáme. I z důvodů etiky. Je to tenký led. A nikdo neví, jakou škodu způsobí prasklinka v něm způsobená naší neopatrnou chůzí na duši tazatele. Žádný výklad není tak jednoznačný... Bych při svých tranzitech současných a nedávno minulých nemohl nic! :61: Jen čekal, kdy mne někdo zapíchne, nebo do mně uhodí blesk. :3:
02.06.2016 - 14:27 | Filtr
(Lev) fubond » faraym
Dekuji, takhle jsem to presne potrebovala vedet :1:
02.06.2016 - 14:27 | Filtr
(Lev) fubond » tiferett
To je pravda.
02.06.2016 - 08:24 | Filtr
(Střelec) tiferett
Je veľa aspektov, ktoré naznačujú, že sa môže "smrť prihodiť"...ale zase človek má oči, uši, intuiciu a môže smrti predísť...Nedá sa to naisto predpovedať.
A zas na druhej srane - vždy sa stane to, čo je v osudovom Pláne človeka. Jednu velmi duchovne mudru a vyspelu ženu som kedysi upozornovala, že má na ten den 5 výrazných aspektov smrti, aby dnes nejazdila, alebo ked - tak mimoriadne opatrne... - ale ona práve vtedy mala pocit, že je FITIPALY, jazdila v burke velmi smelo a stálo ju to život. Takže ked sa niečo má stať, stane sa a ani varovanie nepomôže.
A na druhej strane - ja som napríklad mala v živote už niekolko aspektov smrti, prešlo to klinickou smrťou a ja som sa vždy zachránila a život pokračuje.
A okrem toho - toto sú veci, ktoré riadia Vyššie sily a človek by podla mna do toho nemal zasahovať.
Len skrátka žime uvážlivo, buďme rozvážni a opatrní - nič viac nemôžme urobiť.
02.06.2016 - 08:12 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Sosna zvlčelý
Předpoklady k ní ale jo :3:
02.06.2016 - 07:54 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ne!
Astrologie není jasnovidectví! Někteří si to ale stále pletou.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »