Zdravotne problemy


07.05.2016 - 19:27
(Býk) sinnet
Zdravotne problemy
Ahojte, mohli by ste sa prosim pozriet na horoskop cloveka narodeneho 13.1.1981 o 03:25 hod. v Hranicich na Morave? Ma zavazne zdravotne problemy a zatial sa nepodarilo zistit pricinu tychto tazkosti. Taha sa to uz dlhodobejsie (cca 1,5-2 roky)... Kvoli zdravotnym problemom vznikaju aj problemy pracovne... Da sa z horoskopu vycitat, kde je povod zdravotnych problemov a kedy bude lepsie? Budem vam velmi vdacna.

Stránka: 2 1
Řazení:
08.05.2016 - 01:11 | Filtr
(Býk) sinnet » Buddha/2
Dakujem za Vas cas a prajem dobru noc :)
08.05.2016 - 01:04 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » sinnet
Ono ani tak nejde o formální vztahy s rodinou, ty nebudou dokonalé nikdy.
V první řadě jde o to, aby našel a odstranil "virus" který si nechtěně odnesl a který mu teď komplikuje život. To ostatní - co se pak případně "samo" změní - už bych bral jen jako milý bonus :1:


zatím :29:

:7: :6:
08.05.2016 - 00:59 | Filtr
(Býk) sinnet » allika
Ano, presne, je to tak. Pisala som v predoslom prispevku, ze vzhladom na to, v akom prostredi v detstve vyrastal, ma velky strach z rozvodu (videl to u rodicov a bolo to tam velmi vyostrene). A zatial sa boji mat deti, i ked uz raz povedal, ze by to bolo super a ze by sa aj tesil. Ale ze este nie je pripraveny - strach zo zlyhania? ze sa nepostara o nas? S pracou je to vselijake- raz zakazky su, potom nie. Biedu netrieme, ale s prichodom dietatka by to uz bolo len tak-tak... A hlavne, ked ma teraz problemy a nie je schopny ani normalne pracovat...
Inak, nie je problem, ze by mi nepovedal, co ho tazi, on rozprava o pocitoch celkom dost, takze to nedrzi v sebe. Aj o svojej minulosti mi velmi vela povedal. Len neviem, co s tym urobit, aby sa to napatie, pripadne stare krivdy odblokovali.
08.05.2016 - 00:50 | Filtr
(Býk) sinnet » Buddha/2
To by aj celkom sedelo, vzdy vravel, ze sa boji rozvodu a nechce, aby sa nam dvom nieco take stalo. A ze ak by mali mat jeho deti take detstvo ako mal on, tak radsej deti nemat. Len mi nikdy nenapadlo, ze by ho to az tak velmi mohlo trapit, ze by kvoli tomu nespaval... Mozno sa boji aj toho, ze uz par rokov nema stabilnu pracu, bohuzial v jeho odbore je to problem, aj napriek tomu, ze je dobry v tom, co robi. A preto ako zivnostnik prijem nikdy nema isty. Rodinna situacia u nich je zlozita, vsetci v rodine drzia bobrika mlcanlivosti. Jeho mama o tom nechce hovorit, stara mama mi pred smrtou povedala o tom len jednu vetu (a z toho sa teda nedalo vydedukovat, preco to bolo tak, ako bolo)a viac sa k tomu nevyjadrila, a otec? Ten ma novu rodinu a kedze jeho nova manzelka intrigovala voci mojmu manzelovi a jeho otec to neriesil (tak ako neriesil kopec inych veci, ktore ako otec mal riesit), tak nekomunikuju. Otec sa o neho nestara :(. A manzel sa s nim nechce stretnut, aj ked som to uz viackrat navrhovala. Ani na svadbe nebol. Takze to bude tazke. Vobec si neviem predstavit, ako napravit posramotene rodinne vztahy :(.
08.05.2016 - 00:45 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » allika
On tomu málokdo věří, možná proto, že to málokdo doopravdy udělá ...
08.05.2016 - 00:40 | Filtr
(Rak) allika » Buddha/2
Tak to musím souhlasit...ono se to někdy řekne "odpustit" ale fakt to funguje... :3: Alespoň u mě ano a strašně se mi ulevilo :15:
08.05.2016 - 00:37 | Filtr
(Rak) allika » sinnet
Ještě mě napadlo - on má velkou část 12. domu (dům nevědomí) ve Štíru, navíc má i v tomto znamení Černou lunu, což mu může vynášet na povrch jakési pocity strachu...zkus se ho na to zeptat...
08.05.2016 - 00:30 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » sinnet
Ale už jste v té době o svatbě uvažovali, předpokládám :3:.
Tak když má strach, že se o děti nepostará, nebude je chtít, to je snad logické. Nejdřív se musí zbavit toho strachu že nemůže (od toho je taky slovo ne-moci :44:) a pak se odblokne i to ostatní :46:. Není to ani moc racionální problém, je to jen strach z opakování modelu odkoukaného od rodičů. Možná by si pak i srovnal vztah s otcem ... no, možná by i tím mohl začít - snažit se pochopit proč jednal tak jak jednal a odpustit mu to :1:.
08.05.2016 - 00:28 | Filtr
(Býk) sinnet » fubond
Dobry vecer, manzel medituje pravidelne. Chodi aj do prirody a venuje sa zahradke, on miluje kvety, tak to je pre neho ako psychoterapia... Snazi sa nestresovat, momentalne ma pauzu aj s pracou. A aj tak nespi...
08.05.2016 - 00:22 | Filtr
(Býk) sinnet » allika
Dakujem, skusim sa na to pozriet a uvidim, ci takeho cloveka v okoli najdeme. Snazim sa byt manzelovi oporou, no nie vzdy to ide tak ako by som chcela. Znamky unavy sa prejavuju uz aj na mne. Trva to uz velmi dlho :(
08.05.2016 - 00:14 | Filtr
(Býk) sinnet » Buddha/2
To je pravda. Manzel stale vravi, ze na deti zatial nie je pripraveny. Ja by som deti uz aj chcela, ale po dlhom rozhovore sme sa uz davnejsie dohodli, ze to este ma cas... Netlacim na neho, v prvom rade chcem, aby sa dal zdravotne do poriadku on, lebo to je priorita. Zeby toto bola pricina nespavosti? Zacal nou vsak trpiet este skor, ako sme sa zobrali a riesili potomstvo.
A co sa tyka organickej priciny zdravotnych problemov, ja neuznavam, ked sa z pacienta, ktory ma seriozny organicky problem urobi psychiatricky pacient. Ono sa to stava, ze ked sa nenajde diagnoza, tak pacient skonci na psychiatrii :/ Ale verim, ze niekde tam na zaciatku mohla byt psychika a z toho somatika :)
08.05.2016 - 00:13 | Filtr
(Lev) fubond
Nechci nikoho zaskocit, ale zkouseli jste marihuanu? Napriklad v USA se pouziva velmi casto, tedy hlavne kdyz ma nekdo rakovinu. Zkuste se zeptat nekoho kdo by vam to mohl sehnat a at si manzel da. Po tom by mel usnout. Chapu, ze to neni dlouhodobe reseni, ale celkove by se aspon na chvili uvolnil a vypnul od starosti. A i meditace bych zkusila. Proste cokoliv co uvolni hlavne jeho mysl. Sama jsem mela problemy se spankem ve zkouskovem obdobi..nemohla jsem vubec usnout, caje ani prasky nefungovaly..cloveka hned nenapadne co to je a kvuli cemu, ale jak tady uz psali..je to ten stres..preju manzelovi at je co nejdriv zas fit!
07.05.2016 - 23:59 | Filtr
(Rak) allika » sinnet
Ano, znám pár lidí a dokonce i já se na ní chystám...asi i proto, abych mohla lidem lépe poradit. Ale regresi by měl provádět opravdu zkušený terapeut a podle vnitřního naladění by měl poznat, kdy přestat...já vím, sehnat takového člověka může být risk.
Ale existují tzv. rodinné konstelace, zkuste si o tom něco přečíst.
Zkuste si s ním zatím hodně povídat, netahat z něho něco násilím ale jen mu být oporou...a to Vy určitě jste, klobouk dolů, má štěstí, že Vás má :3:.
Já se zítra ještě juknu, kdy by se asi tak mohl cítit lépe, dobře?
07.05.2016 - 23:57 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » sinnet
Ne z horoskopu. Ale jak tak čtu poslední odpověď, vidím tam další kamínek mozaiky :1:. Tedy původ stressu - strach že se nedokáže postarat o rodinu.
Na to ani není třeba dělat regresi, stačí jen číst :5:.
Organický původ neuznávám. Beru ho až jako druhotný. Možná pro pracovníky vyškolené ve zdravotnictví těžko přijatelná myšlenka :20:
07.05.2016 - 23:40 | Filtr
(Býk) sinnet » allika
Trauma z detstva - vyrastal u starych rodicov, lebo rodicia mali problemy a nedokazali sa postarat o deti. Kym bol s rodicmi, tak to bolo zle. Ale starych rodicov mal super. S mamou su teraz v kontakte, myslim, ze vychadzaju dobre, s otcom nekomunikuje. A ako prebieha regresna terapia? Nie je nebezpecna? Poznate niekoho, kto si nou presiel? Ja sa dost bojim, ci by to zvladol, zlych zazitkov z detstva ma vela a keby sa mu to teraz vracalo, ked je v takomto zlom stave, tak neviem...
07.05.2016 - 23:33 | Filtr
(Býk) sinnet » Buddha/2
Buddha, dakujem za Vas prispevok. Vycitali ste to z horoskopu alebo si to myslite podla prispevkov, co som pisala v diskusii? Da sa vobec z horoskopu vycitat, ci ide o organicke ochorenie alebo naopak psychosomatiku? Ide o to, ze kedze pracujem v zdravotnictve, uz som parkrat videla, ze ked sa clovek vymykal z priemeru, teda ze mal priznaky, ktore jednoznacne nesedeli na ziadnu diagnozu, tak dostal nalepku, ze je to psychosomatickeho povodu. A po case sa zistila prava diagnoza, ktora mala organicky podklad a bola menej casta... Nechcem nic zanedbat v pripade, ze by slo o organicke ochorenie...
07.05.2016 - 23:27 | Filtr
(Rak) allika » sinnet
To je těžké podle horoskopu, u někoho je např. vidět, že alternativa je pro daného člověka ta nejlepší a u někoho zase, že jedině medicína. Ano, já Tě chápu, ani nevíš jak, prošla jsem si něčím podobným....víš, horoskop Ti neukáže ke komu přesně jít, chápeš? Ale i já chápu, že zkoušíte všechno. On je problém v tom, že Tvého manžela neznáme, psala jsi o traumatech v dětství...toto by bylo potřeba s někým probrat...psychická zátěž nebo onemocnění často skutečně může člověka paralyzovat. A co třeba regrese, nepřemýšleli jste o tom? To, co popisuješ - ta strašná únava, nespavost, deprese, to člověka zbaví veškeré energie. Nejsem doktor a nechci dělat chytrou ale šla bych asi do kořenů, tedy do dětství :63:
07.05.2016 - 23:19 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » sinnet
Stress + psychosomatika. Špatné vnitřní nastavení. Tohle prášky nespraví, spíš naopak. Závislost na vnější pomoci to jen zhoršuje. Měl by pochopit, že za svůj stav je odpovědný sám, protože si ho tím nastavením vytváří. Čili úplně od základu změnit přístup. Jestli to neudělá, pak se z toho kruhu nevymotá :19:
07.05.2016 - 22:55 | Filtr
(Býk) sinnet » allika
Obratila som sa na toto forum, pretoze uz naozaj neviem, co robit. Vyskusali sme uz tolko veci (od klasickej mediciny cez alternativnu) a nic z toho... Nespavost stale trva a niekedy mam pocit, ze sa este zhorsuje. Prave preto som chcela vediet, ci nenajdeme odpoved v horoskope, aspon smer ktorym sa uberat, ako pokracovat...
07.05.2016 - 22:49 | Filtr
(Býk) sinnet » allika
Bol vysetreny psychiatrom, dal mu specialne antidepresiva, ktore sa davaju na nespavost a u manzela to nemalo ziadny efekt. A este stillnox, ktory je vysoko navykovy a ma hrozne neziaduce ucinky... Tiez sme toho nazoru, ze tato cesta nikam nevedie... Aspon u neho neviedla. A co sa tyka liecitelov, u jedneho bol, ten povedal, ze nespavost pochadza z pecene, ze ju ma oslabenu, dostal kopec pripravkov, ze ktore zaplatil nemale peniaze a efekt nikde. Naposledy bol u irisdiagnostika, a ten mu povedal, ze ma oslabeny crevny trakt aj pankreas, kolisavy cukor a tlak. Vraj problemy vychadzaju z criev. Preto sme sa rozhodli pre detoxikaciu a zdravu stravu. Ale efekt zatial nevidiet. Uz zaciname byt z toho zufali, lebo napriek zmenam rezimu k lepsiemu sa nic nedeje :(. Ta nespavost nam nici zivot :(
07.05.2016 - 22:38 | Filtr
(Rak) allika » sinnet
Nemusí nespavostí trpět celoživotně ale určité negativní věci, které prožíváme, se v nás nabalují a když už tělo nestíhá, dá nám to vědět. I když jsem k léčitelům dost skeptická, jistě existují opravdoví odborníci, asi bych zkusila nějakého takového vyhledat...psychiatři narvou prášky a toť vše... :41:
07.05.2016 - 22:23 | Filtr
(Býk) sinnet » Mici Angóra
wr35, dakujem za Vas nazor a cas! Velmi si to vazim :)
07.05.2016 - 22:22 | Filtr
(Býk) sinnet » allika
Ahoj allika,
ano, mozna nevyrovnanost tam je, mne to pride ciastocne aj ako nasledok traumy z detstva... A zahltenu mysel ma a obcas mam pocit, ze je aj hyperaktivny :). Ibaze teraz vo svojej chronickej nevyspatosti je skor hypoaktivny, nevladze skoro nic, a uz vobec nie pracovat kreativne :(.
Takze mu unikaju pracovne prilezitosti pomedzi prsty...Bolesti hlavy mal vyrazne, bol na neurologii- klinicky nalez ok, len blokada krcnej chrbtice- odkedy mu ju napravili, hlava ho nebolieva. Je dost stressman, ale on to v sebe nedrzi, praveze sa potrebuje vyrozpravat. Nespavostou trpi cca 2 roky, tak preto hladame pricinu. Nie je to celozivotne.
07.05.2016 - 22:15 | Filtr
(Býk) sinnet » Mici Angóra
K psychologovi odmieta ist. V detstve mal zlu skusenost, tak im neveri :).Je pravda, ze nie je uplne spokojny, pretoze nema staly prijem - nikdy dopredu nevie, ci budu zakazky alebo nie. Ale ked sa mu nahrnu zakazky, tak vzdy pride nieco, co mu to prekazi. A naozaj to nie je zapricinene nim... Je velmi inteligentny, sikovny, ma chut do prace - zakaznici si ho vzdy chvalili...Niekedy mi to pride ako zacarovany kruh, vzdy ked to vyzera, ze uz bude lepsie, tak sa to nejakou okolnostou prekazi... Ale podla mna to nie je pricina nespavosti... Taketo obdobie (ze je raz hore, potom dole) ma uz od roku 2010. A problem so spankoom ma len posledne 2 roky. A este jedna vec, ktora je viac ako zvlastna, v jeho pritomnosti sa kazia elektrospotrebice. Pocitace, mobily, aj radio a mp3, elektrika v aute, naposledy prestal fungovat odstavovac - akonahle s nim odstavoval niekto iny, tak fungoval...
07.05.2016 - 22:14 | Filtr
(Rak) allika » sinnet
Ahoj sinnet,

já to vidím podobně, Tvůj manžel není psychicky vyrovnaný, je to z horoskopu patrné. Navíc je tam poškození Merkura Uranem, to skutečně ukazuje na zahlcenou mysl, někteří lidé s takovýmto poškozením bývají ADHD,jedou na plné obrátky, navíc ta poškozená Luna také ukazuje na hlavu - netrpí častými bolestmi hlavy?
Víš, oni chlapi se často stydí přiznat, že mají depky nebo stresy - osobně bych skutečně přinutila manžela jít na neurologii a udělat podrobné vyšetření. Pokud ani tam nic lékaři nezjistí, troufla bych si říci, že to je opravdu psychosomatické...

Držím palečky... :27:
Příspěvky: 35-11 10-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »