Vrátil jsem se k bývale lásce


01.05.2016 - 18:25
(Váhy) Martous
Vrátil jsem se k bývale lásce
Už minimálně potřetí zkoušim vztah s mojí bývalkou. Byli jsme spolu nejdřiv s přestávkami 8 let,pak jsme se rozešli kvůli hádkam. Pak jsem měl pár známostí,ale žádnou lepší jsem mezi nimi nenašel. Asi po 5 letech od rozchodu jsme se náhodne potkali,řekli jsme si co k sobě citíme,ona si stěžovala na svého přitele ze je žárlivý a prosila mě ať vyměnim zámek u jejiho bytu,vratili jsme se k sobě,ale jen na chvíli. Za pár dni byl její přitel zpět u ní,pro mě z nepochopitelných důvodů,ještě jsem od něj v hospodě dostal facku.Teď po 3 letech už s ním znovu není a jsme opet spolu,ozvala se mi,že beze mě nemůže být,myslíte,že tentokrát to konečně vyjde? ?

Řazení:
30.05.2016 - 10:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Petr204, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj čtu si všechny vaše názory a rád bych sdělil svůj,protože řeším něco podobného s manželkou.Kolikrát jsem si říkal,zda má cenu s ní být,zda je to člověk s kterým chci strávit zbytek života a odpověd je v nitru každého.Ego nebo mysl se snaží od všeho utéct,ale duše,srdce nebo to nitro,které se snažím poslouchat po nikom jiným netouží.Vím,že manželku nesmírně miluju a cítím k ní jen lásku a úctu.Vážim si jí jako nikoho jinýho a je pravda,že věci se mají nechat být nemá cenu se snažit to někam neustále tlačit.Většinou se věci vyřeší samy a je to vždy jen k našemu prospěchu,což většinou pochopíme později.Rok slyším i si sám odpovídám,jak co řešit,ale neposlouchal jsem,pak se nemůžu divit,že se mi vše vrací k dořešení.Radim ti,jestli můžu,nech věci plout a poslouchej srdce a nitro.Nikdo není zodpovědný za naše štěstí nebo smůlu,jen my samy.Petr
03.05.2016 - 11:24 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Sice nevím, co to znamená "zkoušet vztah", ale mám pocit, že vám to určitě nevyjde, pokud se takhle ptáš.

Ale pro člověka s tvým sebevědomím a s tvou sebeúctou je to asi nejlepší a nejsnadnější cesta, kterou se můžeš dát.

Jestli je to hezký, tak to vyšlo.
02.05.2016 - 19:07 | Filtr
(Býk) player
Možná vyjde , možná nevyjde. V tom je ten život krásnej a napínavej.
02.05.2016 - 13:50 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Buddha/2
Jj, to je trefné :2:
02.05.2016 - 13:35 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Mici Angóra
:4: podobné případy bych řešil jednou větou : Proč si stěžuješ když Ti to vyhovuje :2:?
02.05.2016 - 12:54 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » ovii
Jojo, to je přesný. Až se vyblbne, vrátí se :1:

U toho známého je to ale ještě ujetější, protože on to má že přece dělají všechno, jako když jsou vlastně spolu, akorát že každý bydlí jinde a nespí spolu. :23: Vlastně se považuje za zadaného, po 6 letech.
02.05.2016 - 12:37 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Martous
Já znám jednoho, který to má podobně (náhodou taky Váha) a podezírám ho, že to dělá proto, aby na bývalku měl zachovanou pořád nějakou vazbu. Dokonce jí pere prádlo, protože ona nemá pračku :2: A tak.
02.05.2016 - 12:30 | Filtr
(Váhy) Martous » Mici Angóra
Já ji nechal tenkrát bydlet v bytě ke kterému já mám nájemní smlouvu, sbalil si pár svých věcí a odešel do podnájmu. Bydlela tam dál i s novým přítelem. Hlavně, že platí nájemné a já nejsem neplatič. Všechno z lásky
02.05.2016 - 12:06 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Martous
No jo, no. Ach ty osudové ženy :3:
02.05.2016 - 12:01 | Filtr
(Váhy) Martous » Mici Angóra
To kdybych věděl. Často jsem si říkal, že když to nefungovalo tehdy, nebude to fungovat ani teď. Ale je mi to houby platný. Jen ji jsem v životě opravdu miloval, tak to je
02.05.2016 - 11:57 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Martous
Mě přitahuje lidí...ale racio chápe, že ne s každým to může vydržet :3:

Já bych se spíš zeptala, proč zrovna tahle, co je na ní tak úžasného, co jiné nemají, jestli si třeba jen nechceš něco dokázat nebo proč na ní tak strašně lpíš a neposuneš se dál?
02.05.2016 - 10:19 | Filtr
(Váhy) Martous » Mici Angóra
Je o 14 let starší než já, ale pořád je kočka ve svých letech a strašně mě přitahuje
02.05.2016 - 10:17 | Filtr
(Váhy) Martous » Dr.Voštěp
Vyjde jsem myslel, že spolu konečně budeme třeba až do konce života, to je moje ale asi naivní představa o životě v dnešní době
02.05.2016 - 10:07 | Filtr
(Váhy) Martous » r.radik
Abych pravdu řekl, ani vlastně nevím proč mě zase vyhodila. Byli jsme domluvení, že za ní večer zase přijedu a strávíme spolu večer a noc a když jsem přijel, byl jsem zase nějaký nežádoucí, nevím proč mě poslala pryč.
02.05.2016 - 08:40 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Háňa*
"Další věc - VYJDE ... co přesně znamená, že vztah vyšel?"

Jojo, to se dá říct až na smrtelný posteli :2:
A horší je, když si na ní řekneš, že to sice vydrželo, ale vlastně to moc nevyšlo. :1:
02.05.2016 - 08:38 | Filtr
(Beran) Háňa*
Pokud jsi přijal roli mopslíka na písknutí, budou se k tobě ostatní chovat jako k mopslíkovi na písknutí. Je na tobě se z té role vyvázat - v tomto případě na nějaké "ona mi řekla, ona mě poslala, ... prostě nehrát - dělat to, co chceš ty. Od toho, kdo k tobě nemá úctu a vedle koho necítíš pohodu a vzájemnou oporu, odejít. Nakonec, se sebou jsi to dokázal bez problémů - neměl jsi k sobě úctu, tak jsi od sebe odešel - jednoduché. A teď ? Necháš se vláčet druhými a podřizuješ svůj život jejich chtění, nechtění ... tvůj život se odehrává podle toho, jak se zrovna oni "vyspí".
Odejdi z tohoto modelu a pokud chceš někoho hledat nebo se k někomu vracet, hledej sebe, vrať se k sobě :3: Dokud nebudeš mít zdravý vztah sám k sobě, těžko najdeš "kvalitního" partnera - a ani ty sám jím nemůžeš být druhému. Pořád to budou jen jakési hry nezralců stylu "chcete mě, umím hezky panáčkovat" - bez souznění, harmonie, uvolněného dýchání a pocitu bezpečí. A takový vztah to přece k ničemu nepotřebuješ, tak proč to lpění. :3:


Další věc - VYJDE ... co přesně znamená, že vztah vyšel ? Je to nějaký konkrétní okamžik, cíl ?
Pokud něco VYŠLO, znamená to, že už je to konec, ne ? Že je hotovo. Například vyndávám ježka z klece ... snažím se, otáčím všemi směry, zkoumám, laboruji nad tím, a pak najednou hup, a je venku - vyšlo to - je hotovo - konec akce.
V životě ale takový okamžik není, dokud žijeme, jsme stále v pohybu, děje se dějí - až smrt by se jakýmsi koncem dala nazvat ... druhá věc je, jestli je to konec "knihy" nebo jen konec "kapitoly", ale to už je na jinou debatu.

02.05.2016 - 08:28 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
To je ta o hodně starší, že jo? Myslím, že tě parádně využívá, hlavně, když je v krizi. Ale když tě to baví... :17:

P.S.: Žádnou lepší jsi nenašel taky proto, že sis tuhle postavil na piedestal a furt ji nechceš sundat.
02.05.2016 - 08:11 | Filtr
(Střelec) Lokii
Jestli jí máš rád, tak to máš velký štěstí nebo prostě něco děláš správně, ale i přesto bych raději nic neočekával.Hlavně měj rád sám sebe. :15:
02.05.2016 - 07:23 | Filtr
(Panna) r.radik » Martous
ahoj, to ze te poslala pryc, neznamena, ze ty jsi to s ni uzavrel.
Proc jste se rozesli??? Hlavni duvod?
Jedna chytra pani mi jednou rekla: vis, i kdyby jsi se tisickrat vratil a doufal, ze to bude lepsi, tak nebude, protoze ty hvezdy jsou porad stejny a ona taky zustane stejna
Jedinou zmenu muzes udelat u sebe kdyz chces, to je tvych 50 % ve vztahu no a kdyz ona neudela nic, co pak? bude to zase jen na tobe jak se s tim poprat. A jak tady uz nekdo zminoval, hodne za to muze EGO. :-)
02.05.2016 - 01:00 | Filtr
(Váhy) Martous
Díky za příspěvky i povzbuzení, ale už dnes večer mě poslala dopryč :-(
01.05.2016 - 20:42 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp
Záleží, jak si definuješ stav "vyjde" vzhledem k svojí osobě :4: - on to totiž nikdy není/nebude stav "setrvalý", ale "proměnlivý".

..a jak mohu říct o něčem co se mi pod rukama a před očima neustále mění, že "mě to vyšlo", nebo, že "mě to nevyšlo"?
..to snad ani nejde. :41:

P.S. každopádně gratuluji k návratu a držím palce :3: :15:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »