jedno příběhové téma


27.04.2016 - 08:14
(Býk) Newark
jedno příběhové téma
Nedokážu si to vysvětlit. Zdá se mi jedno téma porád dokola. Pokaždé je to jiný příběh, ale stejné téma. Vždycky se z nějakého důvodu octnu na nějakém místě, buď jsem se tam vloupal, nebo je to večírek, nebo se to v tom snu vůbec neřeší ... ale pokaždé se snažím z toho místa proplížit, protože se mě tam snaží někdo chytit. Je jich pokaždé hodně a na konec se ztratím v nějaké uličce, nebo přehlédnu žebřík a nevím, kde přesně je a oni mě chytí. I když poslední dobou si v tom snu uvědomuji, že to je jen sen a měním průběh. Toto adrenalinové téma se mi zdá téměř každou noc. Netušíte někdo proč?

Řazení:
23.05.2016 - 17:37 | Filtr
(Kozoroh) majawww
Nemyslím, že ti s tímhle tady někdo poradí. Sny jsou hrozně těžký může to být cokoli. Něco z minulého života co tě třeba pronásleduje. Zkus se obátit na nějakého odbornějšího člověka NAPŘÍKLAD ( http://www.intuitivnisrdce.cz/andel… )
ale záleží na tobě.
29.04.2016 - 09:11 | Filtr
(Býk) Newark
Já se normálně sny nezabývám, když mám problémy, tak se je snažím řešit, ale když se mi ten sen neustále opakuje, tak si myslím, že je důvod ho řešit. Děkuji tedy za podněty, snad dojdu k řešení :-)
28.04.2016 - 13:50 | Filtr
(Štír) faraym
súhlasím s pozemšťanom. Je tu nejaký podvedomý pocit ohrozenia až nebezpečenstva. Pravdepodobne z práce či podnikania. Možno ste niekomu vedome či nevedome ublížil. Treba odpustiť sebe aj iným. To určite pomôže.
28.04.2016 - 12:55 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Newark
Hrál´s někdy Call of Duty, nebo podobnou hru?
28.04.2016 - 12:54 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Zkusím nabídnout jiný pohled:

Na chvilku si připustíš, že sen je jenom úklid v době, kdy mozek přechází z offline na online. Zvolený příběh je jenom reakce na událost, která se děje po tuto dobu.

Pokud tě vzbudí křeč, je velice nepravděpodobné, že se ti bude zdát o orálním laškování se Scarlett Johansson, zatímco vzbudí-li tě poluce, tak se ti zase nebude zdát nic nepříjemnýho.

Takže výběr děje, který mozek zareaguje, není náhodný. Je to jen guláš ze tvých vzpomínek, fantazií, podvědomí... uložené obrázky atd. V dnešní době filmu je podkladů pro správný sny mnoho a mnoho...

Proč sáhne mozek zrovna po tomhle je v tvým případě vedlejší... daleko zajímavější otázka bude v tom, proč má pořád podněty k tomu, šahat do nepříjemnejch věcí. Takže proč máš při probouzení pořád jedny a ty samý nepříjemný podněty...

A zde si musíš zkusit najít příčinu sám. Zdravotní problém, nekvalitní matrace, blbá geopatogenní zóna, nebo nějaký energický pole. A nebo další a další možný příčiny.

Chápu, že tohle vysvětlení není moc "in" a ezo.

Jestli ale dokážeš měnit průběh, tak si zkus přičarovat svaly a výbavu jakou měl Arnold v Komandu, trochu to tam pročisti a zkus se probojovat k tý Scarlett. Jestli to půjde, tak upřímně, budu ti hodně závidět. :75:
28.04.2016 - 12:23 | Filtr
(Ryby) MG34
Ta místa, to je obsah tvé mysli.

Svými myšlenkami se (možná z pohodlnosti) nehodláš zabývat "až do konce", do důsledků. Ale ty důsledky tě stejně nějakým způsobem dohoní. A nejsou to vnější důsledky, ale ty vnitřní - ty sám na něco myslíš a např. nějaké tvoje vlastnosti tě potom dohoní a konfrontují se s tou prvotní idealistickou až naivní myšlenkou.
27.04.2016 - 20:22 | Filtr
(Býk) Newark » ovii
Jsou to vždycky muži a je jich víc. Vždy jsou oblečeny v hodně k prostředí. Když utíkám z hotelu, tak jsou převážně v saku :-D Různě se jim schovávám, vymýšlím, jak se maskovat, je to velice akční a kreativní sen, ale někdy bych se rád i v klidu vyspal :-D :-D

Mně moc nepřijde, že bych v životě před něčím utíkal ani že bych měl nudný život :-D Nevím, je to zvláštní ...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »