Osobni den


25.04.2016 - 19:20
(Beran) nutelina
Osobni den
Mel jsem se mozna narodit driv? Mam silny pocit ze osobni dny jsou casto o den pozadu... Jinak se mi to moc libi :-)

Řazení:
30.07.2016 - 11:34 | Filtr
(Beran) nutelina » Crumb
To je super zajimave a uz to podle me zni jako vedecky vyzkum :-)
22.07.2016 - 20:05 | Filtr
(Ryby) Crumb » nutelina
Numerologie není matematika. Vystačí s obyčejným sčítáním. V numerologii jde o symboliku čísel a její působení na člověka. Je možné, že jednou budou vyvinuty metody, jak toto působení měřit. Podle mého názoru působí symbolika čísel z astrálu. Existence astrálu ovšem není vědecky potvrzena. Lze ji však odvodit z určitých úkazů, např. z xenoglosie. Jde o jev, kdy lidé v transu nebo v hypnotickém spánku dokáží hovořit jazyky, které v bdělém stavu neovládají, a to i jazyky mrtvými, dávno neužívanými. Je popsán případ člověka, který v hluboké hypnóze plynně hovořil mrtvým jazykem starověké Mezopotámie s odborníkem na tento jazyk. Uspaný bez problémů s vědcem diskutoval v oné mrtvé řeči a ještě opravoval chyby, kterých se podle něj vědec dopouštěl. Uváděl i slova a jejich významy, které onomu odborníkovi dosud nebyly známé. Uspaný tedy nejspíš nečerpal telepaticky své znalosti z mysli s ním diskutujícího vědce. Mohl je ale čerpat z astrálu, kde má být onen mrtvý jazyk uložen jako nějaká nahrávka. Schopnost číst z astrálu má prý každý, ale ne každý ji může aktivovat transem nebo hypnózou. Podvědomě však máme být na astrál napojeni všichni.
21.07.2016 - 17:23 | Filtr
(Beran) nutelina » Crumb
Ja se prave myslim ze lze merit akorat veda potlacuje sama sebe... Treba je skoro jiste ze Einstein byl mimo...

Pocitani numerologie zni zajimave, studoval jsem matematiku...
21.07.2016 - 01:10 | Filtr
(Ryby) Crumb » nutelina
V numerologii má jít o působení po staletí tradovaných významů čísel na jedince z kolektivního nevědomí (podvědomí) lidstva, kde mají být informace o tradičních významech čísel uloženy. Každý z nás je podle této teorie podvědomě napojen na tento zdroj, odkud ho prý tradiční významy čísel ovlivňují (a nejen významy čísel). Osobní den není pouze dnem narození. Je to hodnota, která vznikne přičtením čísel dne a měsíce narození jedince k číslu určitého dne, třeba i v budoucnosti. Výsledná hodnota, tzv. aritmosofická redukce, má odhalit, co zkoumaný den pro daného jedince měl nebo může znamenat. Domnělé vlivy kolektivního nevědomí (astrálu, akašických záznamů atd.) nelze, pokud je mi známo, nijak měřit. Nedaří se ani vědecky doložit samotnou existenci tohoto zdroje informací. Stejně tak nelze měřit celou řadu domnělých vlivů nebeských těles na povahu a osud jednice. Proto je numerologie - stejně jako astrologie - pokládána za pseudovědu.
20.07.2016 - 22:38 | Filtr
(Beran) nutelina » Crumb
Ja nevim, co se odjakziva dela je sice hezke ale musi to mit smysl, stejne jako veda ma mit smysl. I kdyz vedci si mysli ze astrologie je pseudoveda, vysvetleni by se naslo a stacilo by to jenom namerit. Treba Maurice Cotterell prisel na to (nemyslim asi jako prvni) ze slunce se ruzne kmita ci otaci jako zeme (tak jsem to pochopil) a podle toho ma jako pomeranc jiste useky kde vysila EM vlneni. Slunecni boure treba. A ty zpusobuji mutace DNA u plodu, coz je naprosto logicke kdyz se nad tim clovek zamysli: Bunky se akorat slucuji a prostor pusobeni je velmi male, tudiz i daleke slunce muze na tento dej mit pochopitelne jev.

Taky Robert Becker pise ve sve knize Body electric (Elektricke telo) ze treba holuby maji magneticke telisko v hlave ktere jim urci kam maji letet kdyz je treba pod mrakem. Tim chci naznacit jak citliven asi bude dej deleni a slouceni bunek pri oplodneni.

Body electric je cisty vedecky vyzkum, tedy sama fakta jak by to melo byt...
20.07.2016 - 22:30 | Filtr
(Beran) nutelina » faraym
Ano
30.04.2016 - 11:09 | Filtr
(Ryby) Crumb
Je pravda, že některé kultury započítávaly, a ještě snad i započítávají, do věku jedince i jeho prenatální věk. Tradičně se ovšem počítá s okamžikem příchodu člověka na tento svět, s jeho prvním nádechem apod., a to především v astrologii, kde jde o co nejpřesnější časový údaj tohoto příchodu. V numerologii se obvykle počítá jenom s datem narození. Přesnou dobu početí nelze ve všech případech přesně určit. Váš pocit, že osobní dny jsou často o den pozadu, možná souvisí s působením Vašeho jména. S tím se totiž vypočítávají tzv. arkána dnů, která svými významy doplňují významy osobních dnů.
29.04.2016 - 21:15 | Filtr
(Beran) nutelina » Crumb
Ano ale nedava vice smysl pocitat od budu zrozeni ne narozeni? Myslim ze po 9 mesicu cloveka narozeni neovlivni tolik nez kdyz ze rozhoduje ktera genetika z vajicka se bude kombinovat se kterym se semen...

Tudiz bych videl jako rozhodujici faktor datum zplozeni a treba jsem se mel narodit 29.3 misto 30...?

26.04.2016 - 16:37 | Filtr
(Ryby) Crumb
Ta otázka, kterou položila Damara, mě taky napadla. Osobní den by měl být výsledkem součtu čísel příslušného dne a čísel dne a měsíce narození.
26.04.2016 - 16:18 | Filtr
(Štír) faraym
Čo myslíte tým,,osobný deň? Deň narodenia?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »