výklad - crowleyho thotův tarot :)


24.04.2016 - 12:57
(Panna) Arezet
výklad - crowleyho thotův tarot :)
Dobré poledne přeji :1:mohla bych poprosit někoho o radu,kdo vykládá karty?Nedávno jsem se začla učit vykládat,ale pořád mi unikají některé věci.Našel by se někdo kdo by mi objasnil tento výklad?Otázka zněla mám odejít od muže č. 1 a usilovat o muže č. 2?Použila jsem výklad tzv. keltský křížCrowleyho Thotův tarotkarta:1.princezna pohárů2.věž3. 4 meče (mír)4. královna holí5. císař6. velekněz7.rytíř pohárů8. 6 pohárů(rozkoš)9.královna pohárů10. 7 mečů(marnost)Krom toho,že muž č.1 je císař(životní č. 4) a muž č. 2 je velekněž(životní č. 5)já jsem 9Jak by jste si to vyložili?Moc děkuju za veškeré rady. :1:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)

Stránka: 2 1
Řazení:
28.04.2016 - 12:26 | Filtr
(Panna) Arezet » tulačka
aHOJ tULAČKO :)
Opravdu?
Cítím,že nikomu nic nedlužim,dělám to pro svojí radost a radost druhých,ale už jsem postavila sebe na první místo,jen jak píšeš já mám potřebu rodiny,ano chci dítě,chci mu dát veškerou svou péči,ale toužím i potom sama něco dokázat,splnit si tu svojí misi.
Vím,že na sobě můžu pracovat a přitom tu rodinu založit.
Přiznejme si já byla taky docela manipulant před lety a te´d jsem zcela jiná,každý se to dokáže naučit,jen musím porozumnět a chtít se změnit.

Já byc hsi nevybrala láska,obzvlášť jak popisuješ své dvojče,tvořila bych prostě s ním :1:

Vážím si všeho co mám a co příjde,těším se,občas mě chytne strach z budoucna,přece jen jsem dost mladá,málo zkušeností a mým největším strachem je neznámo,jinak z ničeho strach nemám.
Nemylsím si,že kdybych to ukončila,že bych už zůstala sama, to rozhodně ne,někdo se vždy kolem točí,otázkou je zda já toho tanečníka příjmu :4:

Chaotické nééé ani né,já jsem taky chaotik,takže dobrý :4:
Děkuju i tobě za názor,taky mě obohatil,měj se hezky :27:
27.04.2016 - 21:03 | Filtr
(Panna) Arezet » faraym
Moc ti děkuji :27:
27.04.2016 - 21:02 | Filtr
(Panna) Arezet » faraym
Ano u čtyčkového muže, si někdy připadám až ta druhá po přátelích a jistá žárlivost na mě,kvůli tomu že přitahuju pozornost,nejradši by mě asi dal nějaký hábit,aby mě nikdo neočumoval.

U pětkového muže je problém,až přílišná nezávislost a svoboda, i když lásku potřebuje,tak před ní utíká.
Cítím potřebu vědět ja kse cítí,jak mu je,mám k němu občas takový mateřský vztah.





Bude to velmi těžké rozhodování a možná,že nakonec ani s jedním nebudu...
27.04.2016 - 12:30 | Filtr
(Štír) faraym
Prvý partner je ps. číslo 6 a preto môže žiť v idealistických predstavách v zmysle, že partnerstvo je o neustálej zamilovanosti, ale v v srdci je veľký tradicionalista a konzervatívny človek. Veľmi mu totiž záleží aj na dobrých vzťahoch s celou jeho rodinou, starými priateľmi a známymi. Preto si má dávať pozor, aby nebol ich starosťami pohltený. Ak sa tak stane, tak vy máte pocit, že o vás prejavuje málo záujmu a že hráte druhé husle. Takisto je vyvinutá veľká žiarlivosť a to niekedy až taká, že sa nesmiete na nikoho ani podívať. Týmto spôsobom si kazí všetky vzťahy.
S vami ako s psychickou 8-kou môže vychádzať veľmi dobre, pretože on je pre vás inšpiráciou a budí vo vás záujem o pohodlie a komfort, ktorý on ako osudová 4 dokáže aj zabezpečiť. Veľmi sa hodíte ako partneri do politiky, do podnikania, v umení apod., ale väčšinou finančný zisk z toho budete mať vy. Je nutné, aby ste vo vzťahu mali dostatok projektov a najlepšie spoločných, na ktorých budete spolupracovať. Základom takého vzťahu je dobrá komunikácia – bez urážok. Rozdiely medzi vami by ste nemali až priveľmi rozoberať, ale radšej sa snažte zažívať spoločné dobrodružstvá a výlety apod – veci, ktoré vás spájajú.
Druhý partner je ps. 7- ka a preto nosí v sebe veľkú charizmu a detskú cilivosť a zraniteľnosť a vy môžete mať pocit, že sa treba o neho starať. Vzťahy s ním však nie sú ľahké, pretože jeden deň vám dá všetko a na druhý deň to chce späť. Sú sklony odchádzať ak nie fyzicky tak aspoň do svojej fantázie a toto ešte viac zvyšuje osudová 5. Chce milovať a zároveň potrebuje vlastnú slobodu a priestor. Môže mu viac vyhovovať vzťah na diaľku, kedy má dostatok vzrušenia a zároveň s cíti v bezpečí, čo vám nevyhovuje.Asi ste to vy, kto si vytvára ilúzie o nádhernej spoločnej budúcnosti.
Vo vašom prípade kde on je 7 a vy 8 môže byť problém v tom, že vy ste vždy ochotná mu pomáhať a ste pre neho veľmi prospešná, ale on vo svojej hrdosti vašu pomoc neprijíma dostatočne. Preto vy viac pracujete pre neho a to vo všetkých oblastiach a zároveň ho chránite pred stratami všetkého druhu, čo vás v konečnom dôsledku môže veľmi vyčerpávať. Tu je potrebné stanoviť si hranice zodpovednosti a rozdeliť si presne úlohy.
Celkovo môžete byť veľmi dobrí priatelia a obchodní partneri, ale ako životní partneri už ťažšie. Môžete spolu objaviť mnoho zaujímavých vecí, ale isté názory a často až dogmy vás budú rozdeľovať. Tu je potrebné hľadať spoločné záujmy a hodnoty a tých sa potom držať a veľa vecí riešiť skôr z nadhľadu a s humorom. Časom môže prísť veľké rozčarovanie a nespokojnosť.
Ďalšou prekážkou, ale aj prínosom je vplyv životných ciest, to znamená, že muž jedna je do svojho 41 roku života na životnej ceste 4, muž 2 do svojho 42 roku života na životnej ceste 5 a vy do svojho 46 roku života na životnej ceste 9, čo znamená rozdielne priority. Potom sa životné cesty menia.
26.04.2016 - 19:11 | Filtr
(Panna) Arezet » afrodita333
Pomalu a postupně :1: vše chce ten správný čas a zase můžu říct,že mě i ten čtyřkový muž dosti inspiroval :4:
26.04.2016 - 18:31 | Filtr
(Panna) Arezet » Crumb
no dosti to vysvětluje mojí situaci,ale nechci si připadat vypočítavě,abych z toho vyšla jen já dobře,přece jen oba mají nějaké city,no jo,ale zase přehlížím ty své,teď jak to udělat aby všichni z toho vyvázli tak nějak schůdně.
Když já jsem taková netrpělivá a už po 2 jsem udělala v tomto případě zbrklou věc.Promyslet,já už ani nevím jak bych to měla promyslet,už mi z toho hlava jde kolem.


Moc ti děkuji Crumb :74: vystihuje to celou situaci,jen se bojím jak postupovat,abych to zase nepřepískla, dřív než bych měla a nebo naopak.
Děkuji za tvůj čas a ochotu.Měj se krásně :3:
26.04.2016 - 17:13 | Filtr
(Ryby) Crumb » Arezet
Ahoj Azeret, tak jsem se na to podíval skrze I-ťing a vyšlo mi asi toto:

Máš strach a hledáš bezpečné místo. Máš pocit, že nebezpečí číhá vpředu i vzadu. Objevují se potíže a překážky, které vyžadují pozornost a bdělost. Máš náročný cíl, nejsi ale ještě ani v půli cesty. Je nutné bedlivě sledovat cestu a příliš neriskovat, nesnažit se zdolat celou cestu naráz. Je dobré všechno pořádně promyslet. Možná budeš muset z něčeho slevit. Nacházíš se ve fázi shromažďování sil. Toužíš uniknout situaci, která ti připadá nebezpečná. Z této situace se nejspíš dostaneš postupně. Pozor na nerozvážnost. Doporučuje se opatrný postup, sebeovládání a čekání na vhodnou chvíli. Poměry jsou těžké a cíl je náročný. Je třeba prověřit podstatu sil, které jsou ve hře, zvolit správné místo a čas. Věc je před dokončením, ale ještě vázne. Je dobré chovat se jako stará a zkušená liška, která opatrně přechází přes zamrzlou řeku.

Snad ti to pomůže. Přeji hodně štěstí.
26.04.2016 - 15:11 | Filtr
(Panna) Arezet » afrodita333
no nejlepší je,že vím že je to manipulátor,dělá jak mě chápe a nakonec je to jinak,myslela jsem že umím říkat ne,ale zjišťuju,že pokud to není tak závažný tak jsem schopná ustupovat.

Spíš je to někdy takový pocit, že cítím abych dosáhla něčeho,že bych se nedokázala věnovat partnerovi.Vždycky jsem si nakonec vybrala partnera a svoji cestu jsem odložila.
26.04.2016 - 14:08 | Filtr
(Panna) Arezet » Crumb
Ahoj Crumb,
děkuju,byla bych moc ráda :1:

Tak nějak i cítím,že je to na dlouhé lokty,a nic nebude hned,bude to dlouhá cesta aˇtse rozhodnu pro to nebo to druhé.
Budu moc ráda,zda se mrkneš.
26.04.2016 - 13:16 | Filtr
(Ryby) Crumb » Arezet
Ahoj Azeret, zabývám se hlavně numerologií, takže se ti pokusím poradit na základě čísel. Podle tvého životního čísla by sis měla ještě ponechat nějaký čas na rozmyšlenou. Teď se nacházíš v období vnitřních konfliktů a bojů, koncem roku by se tvá záležitost mohla začít vyjasňovat, ale stále se bude objevovat motiv marného úsilí a nemožnosti pokračovat. Celá věc by mohla být definitivně vyřešena v druhé polovině příštího roku. Mohl bych se na tvůj problém podívat ještě z pohledu I-ťingu (Knihy proměn), pokud bys měla zájem.
26.04.2016 - 12:46 | Filtr
(Panna) Arezet » afrodita333
Vím,že s tím muže mco jsem,že nedojdu tím směrem kam mám a po čem toužím,jelikož on che abch šla jeho směrem.
Ten druhý jde za tím svým,krok po krůčku jako já,chce volnost,ale i někoho komu by mohl důvěřovat a mít v něm rodinu.

Oba mám ráda,ale každého jinak,s každým by mě čekala úplně jiná cesta..jiný život,jiný směr
26.04.2016 - 12:06 | Filtr
(Panna) Arezet » afrodita333
Setkává mse od jakživa s problémém,jak kamarádi,rodiče,jiní blízcí lidé,že mnohem víc berou a dávají mnohem míň,dřív jsem to brala hodně špatně,ale pak jsem pochopila,že když nesrovnávám kolik dávám a kolik se mi vrací,že jsem šťatsnější.
Akorád dávám na intuici a ta mi řká,že dám nesrovnatělně mnohem víc a nevrátí se mi ani polovina.
Nejhorší, že mám svůj určitý směr a vztah s mužem s živ. č. 4 mě vysává silově i finančně,časově, začínám mít obavy,že hrozí přispůsobení k jeho stylu života a já své naplnění budu odkládat a odkládat až promarním vše a bouchnu do stolu a odejdu po letech,je tam strašnej tlak,jelikož takhle situace opravdu ošemetná,ten příběh je dlouhý,pěkně jsem to zvojtila,sama nevím jak se zachovat,mám dvě cesty buď se přestat stýkat z obouma a nebo se rozejít s tím jedním a časem,pokud u toho druhého něco je a nebude až příliš hrdý a přestane se bát mých očekávání na vztah,tak pak by to mohlo dopadnout,ale jelikož umím zanalyzovat tuto situaci,nejlépe vychází začít někde jinde s někým cizím než se vracet do nejistého a namahavého,kde můžu přijít o oba dva a budu všem pro smích,ačkoliv to mě ani tak netrápí že budu pro smích,spíš už nechci být po druhé odmítnuta člověkem,kterému byhc dala i modré z nebe,už jsme udělala tolik..
25.04.2016 - 20:44 | Filtr
(Panna) Arezet » Adrian
Ahoj :-)
Ja vím,že to zrovna není pro začatečníka,ale lákali mě nejvíc.
Mám problém pokládání otázek,jak správně?
Mě přijde,že taky vidím co m:mäm v hlavě,jak zrcadlo,že mi karty odráži myšlenky.
Prosím prosím mrkneš na to? :76: děkuju
25.04.2016 - 17:58 | Filtr
(Panna) Arezet » afrodita333
Přiznám se,že si lépe rozumím ohledně života s pětkou,cítím podobnost,ale nevázanost a svobodu,ale velkou lásku a respekt,dovede pochopit to,ze chci být sama.Pak s těmi přateli,zaráží mě občas s kým se stýká.

Děkuji za nazor :74:
25.04.2016 - 17:50 | Filtr
(Panna) Arezet » afrodita333
Ahoj Afroditko,děkuji za reakci.

Vnímám vztah se čtyřkou dost bojovně,snažim se o mír a doplňování se,naučit se věcem,které zase já neumím a to svět financi atd... ale jak lásku dávam bez toho něco za něco,partner mi přijde,že kalkuluje a porovnává co dal a co dostane... je to problém,vstrašně se přes to nedokážu přenest aláska a obdiv či respekt mizí.. :41:
25.04.2016 - 17:44 | Filtr
(Panna) Arezet » Crumb
Ahoj :-)
učim se vykladat rok,nejdřiv jsem vykládala denně,pak jsem zkoušela složitější,třeba tenhle.Nikdy jsem se vyznami neučila,prostě to beru intuitivně,problém je,že když si vykladám sobě,jako bych to nedovedla vyložit,jsem zmatená... :41:
Pokud se na to mrknul někdo,tak poskytnu jmena a vše co je potřeba.
25.04.2016 - 13:46 | Filtr
(Ryby) Crumb » Adrian
Souhlas. Crowleyho tarot je pro začátečníky obtížný. Mýtický tarot je velice zajímavý a dobře se podle něj vykládá. Pěkný je také Rider-Waiteův tarot. Je dobré zkoušet výklady také pro jiné, nejen pro sebe. Začátečník si tak může postupně ověřovat své věštecké schopnosti a může se ujistit že pouze nepromítá do karet své vlastní obavy nebo přání. Jsem zvědavý na tvůj výklad.
25.04.2016 - 13:07 | Filtr
(Vodnář) Adrian
Ahoj :)

Crowleyho tarot je hezký, skoro až dokonalý, ale hodně těžký ne jen pro začátečníky. Co jsem si ho prohlížel, tak je plný symboliky a skrytých významů a pokud se vykladač v symbolice neorientuje, tak se bez knížky neobejde. Mně se třeba líp vykládá podle Mýtického tarotu. Karty jsou poskládány podle příběhů - řeckých bájí a pověstí. Líp se pak ta karta vyloží, protože popisuje přesně tu danou chvíli, kterou hrdina v příběhu prožíval. Potom se stačí jen ponořit do obrázku na kartě, ztotožnit se s hrdinou a nechat skrz sebe promlouvat to, co zrovna cítím :) Intuice pak i líp napovídá. Pro mě je to tak třeba mnohem lehčí než logicky dedukovat symboliku Crowleyho tarotu. Tím nechci říct, že by jsi měla karty změnit ;) Každému sedne něco jiného.

Pro začátek je taky dobré naučit se klást otázky. Tak, aby to pokud možno nešlo odpovědět jen ANO/NE. Pak se s kartama taky lépe hovoří. Ony nejsou zmatené a dodají ucelený příběh.

Taky jsem zjistil, že když si vykládám sám sobě, svoje pocity do karet vtisknu. Potom to vypadá, že mi vyšlo přesně to, co se mi odehrává v hlavě :D Přitom jsem kartám nevědomě vnukl svou vlastní vůli. Něco jako kyvadlo, když chceš, aby se točilo ve směru hodinových ručiček a ejhle, ono se tak opravdu začne točit... karty jsou v tomto stejné.

K výkladu samotnému jsem se ještě nedostal :D Zatím sedím v práci... ale mrknu na to. Dávat jednotlivé karty do příběhu mě hrozně baví :))
25.04.2016 - 11:03 | Filtr
(Ryby) Crumb » Arezet
Ahoj Azeret. Souhlasím s Damarou. Pro hlubší numerologický rozbor je potřeba znát víc informací. Z data narození se získávají nejen životní čísla, ale i další osobní čísla, důležitá jsou i čísla jmen atd. Partnerství se dá posuzovat nejen podle životních a jmenných čísel, ale i podle číselných mřížek atd. Numerologický výklad by ti mohl pomoci proniknout do problematiky z jiného úhlu. Já ale myslím, že tvá situace je celkem jasná a že se ti ji podařilo trefně vyjádřit s pomocí tarotu. Pokud výklad opravdu sedí, jak píšeš, může to znamenat, že máš nejspíš věštecké vlohy, které bys měla dále rozvíjet. Mohla bys vyzkoušet různé způsoby rozmisťování karet. Doporučuje se začít s výklady na tři karty, pak postupovat k výkladům s více kartami. Keltský kříž je pro začátek dost náročný. Také bys mohla zkusit věštění podle I-ťingu.
25.04.2016 - 09:57 | Filtr
(Panna) Arezet » faraym
Tak informace cele datum mužů je 6.7.1980 a druhý 7.7.1980 a ja 17.9.1990.
Stačilo by to k rozboru?Dekuju :74:
25.04.2016 - 09:11 | Filtr
(Štír) faraym » Arezet
Ja viem, že takýto krátky rozbor iba z jedného čísla tj. životného nestačí. Na to je potrebné vedieť viac informácií.
24.04.2016 - 22:45 | Filtr
(Panna) Arezet » Crumb
Moc děkuji sedí to na 100% přesně v té situaci jsem.

Opravdu to sedí,toužím po volnosti a 5 mi může dát tu svobodu,miluji toho muže už přes rok.

Mnoho krát děkuji za výklad :1:

24.04.2016 - 22:44 | Filtr
(Panna) Arezet » faraym
S MUŽEM Č.4 si připadám jako v manželství po 20 letech a to jsme spolu necelý rok,je to pro mě namahavý a těžký, nejsem na tomto partnerovi závislá,naopak mám chutě utéct,partner je žárlivý,majetnický,strnulý,něco nás spojuje asi podobné dětství a zkušenosti,ale láska tam není,spíš je to potřeba se o někoho zrovna opřít....děkuji

S mužem č. 5 jsme vztah měla předtím mužem,stala se věc,která nás rozdělila,velmi ho miluji,ale začli jsme se míjet,když já ho milovala on mě ne a naopak,teď cítím že u něj to tam je a u mě taky,jen se bojím že to zas nevýjde a vím že strach to pokazí....záleží mi na tom..
24.04.2016 - 19:17 | Filtr
(Ryby) Crumb
Ahoj Azeret

Podle mého soudu je možný tento výklad:

Tazatelka se nachází v nefunkčním vztahu s partnerem s životním číslem 4. Touží zbavit se svazující závislosti na tomto partnerovi, který si ji asi moc nepovažuje a je nejspíš i žárlivý. Tazatelka touží po svobodě a volnosti, očekává něco nového, ale zároveň se bojí změny. Čeká na nějaké poselství, ujištění, radu či pomoc. Celé věci jsou na překážku právě tyto obavy a strach ze změny. Obavy z toho, jak dopadne opuštění rozpadajícího se vztahu. Tazatelka si přeje nějaký odklad při rozhodování, touží po oddechu a rovnováze, chce to ale zároveň mít už za sebou. Spolu s obavami se prosazuje touha po novém milostném dobrodružství s mužem s životním číslem 5, po vztahu nabízejícím vášnivou lásku. Objevuje se nabídka lásky tohoto přítele. Okolí tazatelky ji podporuje a má ji k tomu, aby nový vztah prohloubila, aby šla do toho. U tazatelky se však objevují nové obavy, strach ze ztráty citového bezpečí, obavy, zda rozhodnutí v oblasti citů bude správné. Situaci vládnou protichůdné myšlenky, přílišné taktizování a nerozhodnost. Celá věc bude vyžadovat ještě čas na přemýšlení, na hledání dalších zdrojů rad a pomoci. Asi ještě chvíli potrvá, než tazatelka dospěje k definitivnímu rozhodnutí.

Zajímavý je také numerologický pohled na věc. Pokud jde o uvedená životní čísla, tak spojení čísel 9 a 4 vytváří negativní vztah a spojení čísel 9 a 5 neutrální vztah. Spojení čísel 9 a 4 může vést ke svazujícímu, ustrnulému, jednotvárnému, nudnému, tíživému a vyčerpávajícímu vztahu. Spojení čísel 9 a 5 vypovídá o vztahu, jehož tématem je snaha uniknout všednosti, nudě, jednotvárnosti. Přeje radosti ze života, hledání zábavy a potěšení a touze po změně. Partneři v tomto vztahu si dokáží poskytnout dostatek osobní svobody a nezávislosti. To však někdy může vést k vzájemnému odcizení. Vztah může být narušen nestálostí, povrchností, vrtošivostí, různými svody a náhlými zvraty.

Odpověď na tvou otázku by podle mého soudu měla znít "ano", ale s tím, že nový vztah bude třeba dobře "střežit".

Snad ti to pomohlo. Srdečně zdravím.
24.04.2016 - 18:58 | Filtr
(Štír) faraym
Ja vám viem odpovedať len cez numerologiu, pretože tarotu nerozumiem.

Vy ako životná 9-ka a muž 1 ako živ. 4- ka - ak sa naučíte jeden druhého správne oceniť, chápať a tolerovať tak môžete spolu prežiť krásny a dlhodobý vzťah. Je len nutné, aby ste sa nezasekli v tom, že sa budete vzájomne urážať. Stavajte na tom, čo je dobré a ostatné nechajte plávať.

Muž 2 ako živ. 5 a vy 9 vás možno láka preto, že ide o veľmi vzrušujúci a netradičný vzťah a vám to môže pripadať ako to, čo hľadáte. V skutočnosti ide iba o chvíľkovú záležitosť. JE to z toho dôvodu, že vy potrebujete cítiť pevnú zem pod nohami. Tu je veľmi dôležitá vzájomná a úprimná komunikácia. Aj tak budete mať často pocit, že sa každý z vás díva iným smerom a časom vám to môže vadiť. Vyhýbajte sa prílišnej kritike.
Příspěvky: 31-7 6-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »