Osud a slobodná vôľa


10.04.2016 - 09:29
(Střelec) tiferett
Osud a slobodná vôľa
Keďže sa ma viacerí z vás pýtali na to, čo je dané osudom a do akej miery môžeme svoj osud ovplyvniť svojou slobodnou vôľou, dám sem prednášku od pána Ricgarda Stříbrného, - keďže on hovorí o týchto veciach tak ako hovorievam mojim klientom ja....Ako sa hovorí: "Moje slová" ...https://www.youtube.com/watch/…

Řazení:
10.04.2016 - 10:04 | Filtr
(Panna) Namchan » Namchan
A ovlivnit už svůj osud, tedy to co jsem dříve zasel a nyní musím odžit se dá tak, že se vnitřně musí člověk neobyčejně polepšit. Tím jeho světlé polepšené nitro i jeho nyní světlé záření bude přiměřeně rozkládat vracející se temné karmické důsledky. Takže se tato stará temná karma přiměřeně zeslabí.

Toto jsou také okolnosti, které astrolog nemůže vidět, pokud není jasnovidny a toto vše třeba brát v úvahu.
10.04.2016 - 09:49 | Filtr
(Panna) Namchan
Tam není nad čím hloubat. Každý osud vznikl ze svobodné vůle. Na počátku bylo vždy svobodné rozhodnutí. Z každého rozhodnutí běží jemnohmotné nitky... jde o setbu, ať už se jedná o cítění, skutky, řeč, myšlenky a po této setbě vždy přijde sklizeň.

Toto působení není vyřízeno pozemskou smrti. Proto v další inkarnaci se to jeví jako osud. Ale jsou to opět jen následky dřívějšího svobodného rozhodnutí, tedy svobodné vůle.

Planety slouží jako kanály, kterými k člověku proudí jeho rozuzlující se karma. Proto mohou aspekty planet běžet naprázdno, pokud dotyčný člověk nemá takovou karmu zasetou. Pravý astrolog by musel být i jasnovidny, aby mohl potvrdit, zda onou astrologickou konstelaci také skutečně pro dotyčného se bude něco vyřizovat.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »