zrcadlo ve snu.


08.04.2016 - 19:25
(Lev) Marhon
zrcadlo ve snu.
zajímalo by mě, co znamená zrcadlo ve snu. vzbudil mě dost podivný sen a příliš živý a přitom vlastně neměl žádný děj. nejdřív sem viděla usměvavýho sympatickýho dědečka, byla sem nejspíš u nás v krytým bazénu a on byl na břehu, koukal na mě a smál se. já byla nejspíš v bazénu, ikdyž vodu si moc neuvědomuju, ale naskočilo mi, že dědeček neni vidět v odrazu zrcadla. nevim jak sem k tomu přišla, nejspíš nebyl vidět v odrazu ve skle, co měl za sebou. neumi si to vysvětlit, protože zrcadla tam asi nikde nebyla. i když možná že nějaký pohled do zrcadla tam byl, kdy mi pak došlo, že dědečka nevidim,ale ne nijak přímý, spíš letmý. k tomu přišla myšlenka, že je bůh. následně sem uviděla rozesmátou postavu mýho kamaráda v nějakým sále v davu lidí a tam taky přišlo to, že neni vidět v odrazu zrcadla, ale tam už žádný zrcadlo nebylo, jen další pohled, kdy nebyl v tom davu a pak se znovu objevil. což mě vyděsilo s myšlenkou, že je mrtvý. pak sem začala přemýšlet nad tím, že je bůh a nad tím, jestli dědeček-bůh neni v něm. obraz zmizel a objevil se opět dědeček u bazénu a ač sem nemluvila, pořád sem volala dědečka, protože sem se ho chtěla zeptat, jestli kamarádovi něco nehrozí, jestli je živý a jestli je v pořádku, že on to musí vědět. dědeček se usmíval a nešel z něj žádný strach, spíš klid, ale neodpovídal. nevěděla sem, jestli je ten kamarád taky bůh, že má nad sebou nějakou ochranu nebo mu naopak něco hrozí, že to nechápu. dědeček se usmíval, jako by říkal, že je všechno v pořádku, že je to ok. až sem se z toho vzbudila. nebyl v tom klasický strach, jen ta nepříjemná myšlenka, co když kamarádovi něco hrozí. zvláštní, že to zrcadlo bylo ten prvotní vjem z toho všeho, ač vlastně nikde žádný nebylo vidět. pak dědeček a kamarád. jinak žádný děj, žádný důležitý postavy. nepřišlo žádný pocitový vysvětlení. :63: má někdo nějaký?

Řazení:
13.04.2016 - 23:30 | Filtr
(Lev) Marhon » faraym
díky za vysvětlení. :15: :74:
dřív sem používala snář tady z netu, Jaromír MEDO. ale je zavřený, tak přímý výklad toho slova sem už nenašla. :63:
začínám mít dojem, že tohle je trefa do černýho. :15:
13.04.2016 - 20:09 | Filtr
(Štír) faraym
zrkadlo v sne znamená, že sa máte pripraviť na nejaké ťažšie chvíle a udalosti a svoje nádeje budete musieť na istý čas odložiť bokom.
12.04.2016 - 23:09 | Filtr
(Lev) Marhon » player
co pak Pláyo, nic ze sexuálních praktik tě nenapadá nebo jen do mě nechceš rýpat? za což bych tě jen pochválila. :4:
12.04.2016 - 23:05 | Filtr
(Lev) Marhon » Crumb
přesně jak ty píšeš, to mě právě napadlo přímo v tom snu, když sem toho kamaráda tam uviděla. ten pohled se oběvil naprosto bezdůvodně, spíš jako by někdo říkal koukej a pustil děj. a právě když mě napadlo, že je mrtví, tak sem se vyděsila a vrátilo mě to zpátky k dědečkovi. ten působil klidně, jako by říkal, že se nemam bát, že je vše ok. přesto sem ho začala volat, protože sem s nim chtěla mluvit. chtěla sem to od něj slyšet přímo a chtěla sem vědět, co to teda znamená. měla sem o toho kamaráda strach, což se přeneslo do probuzení, který následovalo.
na jednu stranu tam je ten pocit z dědečka, který je v pohodě, říká, že je všechno vpořádku a že se nemusim bát a na druhý straně ten strach o kamaráda. přesně jak píšeš.
už mi pár lidí napsalo, tak nějaký vysvětlení už sem dostala. přesto sem ráda za každý postřech. díky. :15:
10.04.2016 - 13:48 | Filtr
(Býk) player
Nic.
10.04.2016 - 13:34 | Filtr
(Ryby) Crumb » Marhon
Nechci strašit, ale zrcadlo bývá v některých kulturách spojováno s hrozbou předčasné smrti, s úmrtím blízké osoby apod. Duše zemřelých se prý neodrážejí v zrcadle. Často prý si zemřelý uvědomí, že je mrtev teprve poté, co se nevidí v zrcadle. Také to prý pozná podle toho, že nevrhá stín. Sen o absenci odrazu nějaké osoby v zrcadle by mohl být varovným snem, možná by se mohl týkat toho kamaráda, spatřeného ve snu nebo někoho, koho připomíná onen dědeček. Možná by to varování před hrozbou smrti mohlo být spojeno s vodou nebo s místem, kde se spatřené osoby pohybovaly. Doufám ale, že to byl jen obyčejný sen.
08.04.2016 - 20:14 | Filtr
(Lev) Marhon » Tuatha Dé Danann
to mě děda po smrti chodí do snů často a sou to hezký sny, jen je mi po nich pak smutno, že to byl jen sen.
ale tady to byl cizí, neznámý pán. takový hezký, novodobý kouzelný dědeček. vůbec nevim, proč sem mu v tom snu říkala dědečku, ale stalo se.
08.04.2016 - 20:11 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
Sice to nebylo ve snu, ale kdyz mi bylo asi 5 let , tak mi umrel deda, a ja jsem to v te dobe nevedel a kdyz jsem pak byl chvili sam doma, tak se mi deda zjevil v loznici v zrcadle.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »