laska


07.04.2016 - 09:34
(Beran) Vierka
laska
dobry den, vcera som mala narodeniny 54 rokov, a tak kazdy rok stale verim, ze stretnem moju spriaznenu dusicku, som rozvedena uz velmi dlhu dobu 23 rokov a sama som si vychovala 2 dcerky, a nemala som nejako stastie na muzov,ale neprestavam verit, ze ma musi urcite cakat laska, tak by som mala velku prosbu, ci by sa dalo pozriet, ci tento rok sa mi splni moj dlhorocny sen,dakujem velmi pekne za odpoved,Vierka nar.6.4.1962 o 22.15 hod.Bratislava

Řazení:
12.04.2016 - 07:58 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » thééé
toto je překrásně řečeno, moc krásně vysvětleno :15: :17:
12.04.2016 - 07:51 | Filtr
(Beran) Vierka » Crumb
jeeeeeeejda,tak predsa sa aj na mna usmeje stastie,tak som velmi milo potesena a prekvapena, ze takato optimisticka a nadejna vestba ma caka, ze aj niekto vedel tuna pekne napisat,tak by som bola veru stastna,ak by Vasa predpoved vysla, ale myslim si, ze kazdy ma pravo na lasku,ale ked chyba to stastie v zivote tak nejde nic lahko,tak to stastie je urcite dolezite v zivote, a ani neviete,ako ste mi dneska zlepsili tou predpovedou den:-)znamena to vela pre mna, Vam zelam vela spokojnosti a hlavne dobrych ludi okolo seba, s uctou Vierka :68: :74: :17:
11.04.2016 - 17:11 | Filtr
(Ryby) Crumb
Vierka, také jsem na tvou otázku podíval prizmatem numerologie a vyšlo mi, že se právě nacházíš v bodu příznivého obratu, že by tě ještě v tomto roce mohly překvapit dobré zprávy, měla bys něco odhalit a měla bys také dosáhnout úspěchu a vítězství, dokonce i jistého triumfu. Máš před sebou období, ve kterém by se ti mělo dostat pozitivní odpovědi na tvou otázku, mělo by dojít k naplnění a dosažení tvých nadějí a snů. Vychází mi nalezení nového partnera, radost, optimismus, příliv energie a životního elánu. Takže to vypadá slibně. Přeji mnoho štěstí.
09.04.2016 - 12:52 | Filtr
(Beran) Vierka » bubobubo
dakujem velmi pekne, mate pravdu, minuly rok som mala taku platonicku lasku,ale vysvitlo, ze to bol obycajny klamar, oblboval viacero zien naraz, a mala som v sebe velku intuiciu, ze to este nie je ten pravy, takze mate velku pravdu, ze ked nebudem pochybovat tak vtedy urcite bude to spravny clovek,dakujem za povzbudivu odpoved
09.04.2016 - 12:50 | Filtr
(Beran) Vierka » 16ka
dakujem velmi pekne za Vas prispevok,konecne niekto kto pochopil o com so ziadala a niekto kto konecne mi napisal nieco pekne a prijemne pre dusu,som rada, ze ma vy chapate, ze preco som to zmazala, ved to mozu pisat len ludia,co neprezili v zivote este naozaj nejake vacsie nestastie,nemaju pravo sa tuna vysmievat, ako sa vysmievali a robili si srandu,som rada, ze sa tuna nasiel aspon jeden clovek ako ste vy,ktora ma pochopila a presne som taka,ako ste napisala, velmi citliva a pokorna, od mala som zila bez mamicky,zomrela nam ked sme mali s bratom dvojickou iba pol roka, otec nas sam vychovaval,ale bol velmi prisny,mala som brata dvojicku,ktory spachal sebevrazdu,ked sme mali 30 rokov, po rozvode exmanzel si doviedol milenku do nasho spolocneho bytu,asi tolko zhruba z mojho zivota,takze ja naozaj som pokorna a velmi vnimava k ludom,ako sa chovaju a ako pisu,nemala som zivot na ruziach ustlany,preto tak potrebujem mat uz enjaku oporu a hlavne lasku v partnerovi,i ked mam 2 dcerky,s ktorymi mam velmi pekny vztah,ale laska partnera je uplna ina, takze este raz Vam velke dakujem za Vas pekny prispevok,ktory mi hlavne dal velku nadej,S uctou Vierka
08.04.2016 - 21:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejspíš jste se zamilovala a potřebujete si ověřit,zda míříte správně.
Myslím,že ještě není ten správný čas.Jelikož až přijde,tak nebudete pochybovat. :1:
08.04.2016 - 21:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Vierka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 16ka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ať to byla rádoby pravda nebo ne, on to někdy ten pán ze sebe vysype jak hromadu kamení a nekouká nalevo napravo, koho tím zavalí. Dobře že je smazáno :15:

Z Vašeho úvodního příspěvku cítím jemnost, citlivou duši, něco pokorného, lidského - těžko popsat, vyzařuje příjemnou energii. Neumím číst planety, ale poprosila jsem vesmír, ať Vám co nejdřív vyhoví. Přeju hodně štěstí. :17:
08.04.2016 - 14:36 | Filtr
(Býk) kapka růžové
...zde v sekci numerologie se píše toto...

Aktuální devítiletý cyklus:
Je ti 54 let a nacházíš se v:
1) 3. Devítiletém vibračním cyklu - 7
2) Osobní roční vibraci - 1
Od 35-44 let (6.4.1997 - 6.4.2006):
1. devítiletý vibrační cyklus - 1
Devítiletá vibrace jedničky s sebou nese nezávislost, originalitu, nové začátky a nové příležitosti, ale může člověku někdy přinášet i pocity nesmírné osamělosti, zvlášť pokud mu dělá potíže trávit určitý čas o samotě. Lidé s číslem dne jedna a devět (tedy ti, kteří se narodili 1., 10., 19. a 28. nebo 9., 18. a 27.) jsou zpravidla rádi, když mohou být určitý čas sami, ale ostatní s tím mohou mít problémy a během tohoto cyklu se musí naučit nezávislosti a asertivitě. Účelem tohoto devítiletého cyklu je rozvoj vlastní osobnosti. ... -»
Od 44-53 let (6.4.2006 - 6.4.2015):
2. devítiletý vibrační cyklus - 6
Devítiletá vibrace šestky je úzce propojena s životy členů vaší rodiny a vašich přátel, a než tento cyklus skončí, budete podporovat celou řadu potřebných lidí. Budete si také občas říkat, jestli vám vůbec zbude čas na vlastní záměry, protože pokaždé, když budete právě uprostřed důležité práce, nebo se budete konečně blížit k závěru svého snažení, vždycky se jako naschvál zčistajasna vynoří nějaká dramatická situace. Vaše trpělivost, víra a dokonce i vaše láska budou v tomto cyklu procházet ustavičnými zkouškami a často se budete sami sebe ptát, jestli má takový život vůbec smysl. ... -»
Od 53-62 let (6.4.2015 - 6.4.2024):
3. devítiletý vibrační cyklus - 7
Devítiletá vibrace sedmičky: nejdůležitější, co si musíte o vibraci sedmičky zapamatovat, je to, že kdekoli se objeví, vyvolává změny, které vás mohou občas hluboce citově zasáhnout; jejich cílem je přivést vaši pozornost k duchovním záležitostem. Další, co byste měli mít napaměti, je, že tyto změny nejsou vždy k horšímu. Často jde o důležité změny, které vám mohou být clo budoucna velmi prospěšné, hned v první chvíli to však obyčejně nedokážete rozpoznat. V tomto cyklu budete často cítit znepokojení kvůli někomu z členů rodiny nebo z kruhu přátel, který vám už v minulosti působil starosti. V průběhu celého období pamatujte na zákon příčiny a následku a nešetřete pomocí a pochopením tam, kde cítíte, že je toho zapotřebí. ... -»
Od 62 let (6.4.2024 - až do konce života):
4. devítiletý vibrační cyklus - 4
Devítiletá vibrace čtyřky má svůj rub i líc, protože před vás může stavět omezení a překážky, s nimiž jste vůbec nepočítali, a z toho plynoucí frustrace může ovlivnit vaše zdraví, ale může to být také období pilné a poctivé práce, během něhož dosáhnete největších úspěchů ve svém životě. Může vás postihnout ztráta někoho blízkého, nebo také ztráta finanční. Všechno, co se vám přihodí, jako by bylo zkouškou vaší trpělivosti a prověrkou vaší síly a odolnosti. ... -»
08.04.2016 - 14:30 | Filtr
(Beran) Vierka » afrodita333
dakujem pekne este raz za odpoved,ale raz som bola davnejsie u numerologicky a ta mi vyratala, ze som bola do 53 rokov v sedmicke a potom ze idem do 4 a to uz sa potom vraj nerata, takze neviem,kto ma teraz pravdu,ci vy alebo ta numerologicka,ja som mala uplne iny pocit na tejto stranke, ze to funguje, ze ludia daju nejake povzbudive slova a nie ze sa tuna pisu komentare, ktore mne ani nepatria, co si pisu iny ludia, ved nech si kazdy zalozi svoj clanok,ved ja som chcela citat co ma caka, a nie ze pisu mi tuna nezmysly, ze mam cakat dalsich 20 rokov a take prispevky,ktore su smiesne,ale vidim, ze ludia su tuna rozni, a cest vynimkam,ktori naozaj mi reagovali k veci a neriesili medzi sebou svoje veci,skoda tohto, ja som si uz nieco prezila a naozaj ma nepotesilo tuna citat nezmyselne clanky a dohady cudzich ludi,ktorych vobec nepoznam,takze dakujem srdecne ludom,ktori pochopili, co som chcela vediet, a dali si namahu,ale naozaj si nezelam, aby mi tuna pisali cudzi ludia a riesili svoje problemy,a zosmiesnovali ma,ze som tak dlho sama,nevedia moj zivot a nevedia preco som bola sama, a smiat sa zomna, ze mam este cakat dalsich 20 rokov, je naozaj ubohe,ale clovek ,ktory to napisal, sam vie, ze kazdemu sa vysmech vrati,tak sa ma dotycny pan na co tesit, karma si najde kazdeho,dakujem krasne za pochopenie
08.04.2016 - 10:47 | Filtr
(Ryby) thééé » Vierka
Souhlasím s Váma. Taky si nemyslím, že vztahy na dálku jsou pro někoho prospěšné. Je tam prostor pro vlastní fantazii, iluze, domýšlení..

07.04.2016 - 15:07 | Filtr
(Beran) Vierka » kapka růžové
dakujem velmi pekne za odpoved, potesujuca sprava zelam pokojne a vesele dni
07.04.2016 - 15:06 | Filtr
(Beran) Vierka » afrodita333
dakujem velmi pekne za gratulaciu potesila ma, lebo okrem svojej odpovedi ste nezabudla mi zagratulovat potesilo ma to, a viem, ze jednotkou zacina 9 rocny cyklus, a ze jednotka vzdy znaci nove zaciatky, takze uvidim, ze co mi prinesie a dakujem za Vasu snahu, ze ste mi odpovedala, zelam pekne pokojne dni
07.04.2016 - 13:18 | Filtr
(Býk) kapka růžové
...tenhle rok bude maličko oddych po těch předchozích třech poněkud náročnějších...a mělo by přijít dost možností k seberozvoji a k projevení sebe a své tvořivosti... :17:

...osobně bych tedy spíš viděla až ten další rok jako rok vztahový a rok, kdy potkáš někoho, s kým to zajiskří... :17:
07.04.2016 - 11:57 | Filtr
(Beran) Vierka » player
tak nemyslim, ze by to malo byt ako pisete problem po tolkych rokoch zit s niekym a mat vztah na dialku, velmi zle myslene, ja kebyze chcem mat lasku na dialku tak sa nebudem pytat a nebudem tuzit po partnerovi, clovek velmi zle odhadne niekoho ked ho vobec ani nepozna,a pisat ked je niekto dlhe roky sam, ze to bude tazke, je velmi zly odhad,ak by som bola clovek samotar tak nebudem chciet mat vedla seba partnera,takze vas prispevok ma dost zarazil a zamrzel
07.04.2016 - 10:49 | Filtr
(Ryby) thééé » player
:1: podle mě je důležité i vyvažování, pro někoho je lepší, když se občas od té země odlepí..pro někoho, že občas přistane .. rovnováha je snad krokem ke spokojenosti..
07.04.2016 - 10:43 | Filtr
(Ryby) thééé
K pozitivním zprávám tady od děvčat přidám i jedno - podle mě - důležité vysvětlení.
Při tranzitu urana přes slunce, kterým jste právě procházela, je spousta žen beze vztahu. Je to lekce vlastní samostatnosti, směrem k rozvinutí vlastní vůle a rozvoje vlastních představ o životě. To už byste měla mít za sebou.

Vzhledem k vašemu druhu senzitivity si s dovolením troufnu poradit: neupínat se k nesplnitelným představám o lásce a vztahu, naopak směrovat se k vědomému a reálnému prožívání vztahů i na těch běžných rovinách, jak to říct? přijat i ty obyčejné stránky...neupínat se tolik k osudovce a zpřízněnosti (i když i ten pocit nakonec může přijít)

Tak hodně štěstí :17:
07.04.2016 - 10:18 | Filtr
(Střelec) tiferett
V prognózach ide tento rok Mesiac n Venušu - možno prinesie nejakú známosť, zamilovanosť, - alebo len túžbu po láske??
O 2 roky príde na túto venušu aj MArs a to môže byť vášnivá zamilovansoť, alebo dokonca milenecký vzťah. Ako dlho vydrží , vám žiadny astrolog nezaručí.

V tranzitoch taký stabilnejší vzťah naznačuje trigon Saturn na Venušu v roku 2018 - to býva vážna známosť, stabilný, trvalý vzťah - ale ako pozorujem osudy ľudí, ak nemajú lásku a vzťah v osudovom Pláne, tak ani takýto priaznivý aspekt im trvalú lásku neprinesie.

Ono je známe, že čím viac človek po láske a po vzťahu túži, tým viac odporov na úrovni energie vytvára a tým viac si cestu pred vzťahom uzatvára.
Preto je lepšie venovať sa iným oblastiam života, turistika, čítanie, joga, priatelia a vzťah nechať na osud..
07.04.2016 - 09:47 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Určitě se blýská na lepší časy :1: Letos může přijít i něco vcelku nečekaného a tak za 2 roky už něco trvalejšího. Držím palce! :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »