stastie je stav


20.03.2016 - 06:23
(Býk) 144
stastie je stav
ku tema ma priviedlo vlakno, kde sa snazia podhodit nazor ze ku stastiu sa da dojst len modlenim, ale na konkretne otazky neodpovedaju a otazky vymazavaju.ale z nadhladu a bez ohladu na tu sektu :stastie je stav. clovek sa sam rozhoduje ci chce citit stastie (alebo hocaky iny stav) alebo chce citit NEstastie,(alebo hocaky iny negativny stav)ludia vacsi nou potrebuju nejaky spustac, maju naprogramovany spustac reflexu, a kazdy to ma inak, pripadne ma vela roznych moznych spustacov.Tak ako Pavlov naprogramoval reflex u psov, ze ked zazvoni zvoncek, zacnu sa im vylucovat sliny a traviace stavy, tak clovek si v pripade stastie vyrobil mnoho spustacov reflexov, napriklad :pitie kavy, pitie alkoholu, jdeneie roznych jedal, cukor na jazyku, zvyseny cukor v krvi, sex, zisk penazi, alebo nestastie ineho cloveka, a sekty-cirkvi sa snazia ludstvo naprigramovat na spustace reflexu voazane na prislusnost ku sekte ku cirkvi a prevadzanie sektarskych cirkevnych ritualov,sektarske cirkevne piesne a modlitby a mantry.je to jedno, co si kto necha naprogramovat ako spustac reflexu, bude fungivat a mavodi prislusny stav.ale ten spustac samotny nema nic spolocne s tym zelanym stavom, vibec nic, je to len oklamanie podvedomia, na navodenie stavu, a sekty cirkve to zneuzivaju v snahe nanutit ludom myslienku ze to stastie je voazane prave na ten spustac.je lahko programovatelny spustac napriklad stlacenie bodu na tele a ked chcem prislusny stav citit, tak si len stlacim prislusny bod.je to jedna zo zakldanych metod NLP a popisoval to velakrat aj Tony Robbins.a tak ten spustac reflexu na navodenie stavu, nema zoadny vacsi vyznam ako ten zvoncek pre psov.Ludia mozu byt hocikedy perfektne stastni aj bez modlenia, alebo inych sektarskych cirkevnych spustacov, lepsie povedane mnohi mozu byt stastni NAPRIEK tomu ze su zavisli na sektach a cirkvach.crrrrrn crrrrrn :27:

Řazení:
21.03.2016 - 09:13 | Filtr
(Váhy) Justine » onka
Ja v tom nevidím rozdiel. Ak sa tešíš z maličkostí, tak ich aj rozdávaš - úsmevom, naladením, energiou.

Duševnú prázdnotu žiaden tréning nezachráni, tú treba riešiť komplexnejšie, určite nie takýmto spôsobom - to by bolo vždy len dočasné.
21.03.2016 - 08:57 | Filtr
(Váhy) Justine » player
Tak to s tou anamnézou je tiež pravda. :15:
21.03.2016 - 00:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Justine
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pořád jenom něco přijímáme nebo trénujeme přijímání, abychom zaplnili vlastní prázdnotu. Přijímáme krásu v maličkostech .. jestlipak by mohlo být štěstí trvanlivější, kdybychom uměli maličkosti darovat. To se asi nemusí trénovat :17:
20.03.2016 - 23:11 | Filtr
(Býk) player
stastie je stav. clovek sa sam rozhoduje ci chce citit stastie (alebo hocaky iny stav


Souhlasím.

S jediným dovětkem. Strašně moc věcí se zformuje v dětství. My se šťastnými rodíme. Ale spoustě lidem je štěstí přímo rozbito či ukradeno. Nejčastěji jejich blízkými. A pak to celý život v sobě zpracovávají a drží je to pod hladinou.

A možná , že si to sami nezvolili.

Ale možná ano.
20.03.2016 - 21:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Argyll
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1: souhlas :1:
20.03.2016 - 17:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Argyll, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
On Tě odtamtud někdo vymazal? tak to soráč, já myslím, že tam ty Tvoje invokace manipulativních ďáblů klidně mohly zůstat :4:, ale diskuzi jsem nezaložil já...

Dovol jeden malý postřeh, nikdo tam nepíše, že štěstím se dá dojít JEN modlením, v úvodu je prostě konstatování "modlete se a budete šťastni". já bych v tom osobně nějaké církevnictví moc nehledal, ale vzhledem k oblibě katolické církve na Slovensku chápu, že někdo může v každé kravině hned vidět přízraky temnot a manipulace:61:

Peace! :29:


20.03.2016 - 17:24 | Filtr
(Váhy) Justine » onka
To, že vidíš krásu v maličkostiach.
A nepodliehaš náladám. Znie to veľmi ideálne, ale dá sa to do istej miery natrénovať.
20.03.2016 - 17:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Možná je štěstí pocit, který se dá navodit čímkoliv vnějším nebo vnitřním. Důležité na tom je to, že si ten pocit jako štěstí zdůvodníme. Proto taky jako štěstí vnímá každý trošku něco jiného a stane se na tom závislý .. chce takový pocit prožívat častěji. A závislost si žije vlastním životem. Takže ..


- Ludia mozu byt hocikedy perfektne stastni aj bez modlenia, alebo inych sektarskych cirkevnych spustacov, lepsie povedane mnohi mozu byt stastni NAPRIEK tomu ze su zavisli na sektach a cirkvach. -


.. co může způsobit to, že jsme "perfektně šťastni", aniž se staneme na čemkoliv závislí?

20.03.2016 - 12:29 | Filtr
(Beran) Mk angel
ahoj
díky, nad tym sa pozamýšlám :) ...

vtipné a funkcne mi pride urobit si taky spustac na tele, aby som ho mohol stlacit :) mozno ho vyzkusam zaktivizovat na krcnej tepne :) Taky bod spojenia ked sa od seba odpojim :)
20.03.2016 - 09:08 | Filtr
(Váhy) Justine
To je jasné. Ale podmienkou vnútorného šťastia je stav duševnej vyrovnanosti. Za ten zodpovedá každý sám svojim vnútorným nastavením. Tu už ide o sebavýchovu.

Keď sme naladení na to, že šťastie príde zvonka, sme náchylní podliehať kadejakým citovým exaltáciám - a tie môžu byť len krátkodobé a obyčajne potom hodia duševný stav do opačného pólu.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »