Můj vztah s otcem


17.03.2016 - 11:31
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Můj vztah s otcem
Prosím o názory astrologicky a psychologicky zdatných. Situace je taková, že těžko se mi odhazuje minulost. Již jednou jsem se osamostatnil, pak přišel o práci i vztah a skončil zase u rodičů. A od mala já i sourozenci i mamka slýcháme jak jsme k ničemu. Za zády mě haní po celé vsi a já nevím proč. Nechci ze sebe dělat oběť ale nemohu si nepřiznat, že mě to nebolí a nemrzí. K ničemu mě nikdy nepustil a nikdy mě nechtěl nic naučit a když, tak nás i mě vyhnal a dělal si vše sám a nakonec mě i nás (mamku respektive manželku svojí a děti) nálepkuje, že na něj všichni kašleme.Táta žije pocitem, že všechno zná a všechno ví a že je nejchytřejší na světě či alespoň se tak chová a pyšní se tím, že postavil kdysi dávno velký dům. Upřednostňuje majetek před rodinou. Všechny obviňuje, že jej jen okrádáme. Nejednou mě obvinil, že jsem mu sebral peníze a nakonec se našli v jeho věcech nebo kalhotech. Zamyká různé místnosti po domě aby se tam nikdo z nás nedostal. Teď se postupně stěhuji a měním práci a jedná se mnou, jak kdybych si bez něj nedokázal ani vytřít... :71:Co je špatnýho na tom být samostatný a uspořádat si život podle sebe? V 31 letech? :43:Neustálé pocity viny a obviňování mojí osoby z jeho strany. Neustálé vynucování si toho, že mu musím něco vysvětlovat a zdůvodňovat a omlouvat něco. Což již dávno nedělám. Když není po jeho a rozhodnu se svobodně a samostatně, tak přichází nátlak, nadávky, křik a ponižování. Jako kdybych byl jeho majetkem a musel žít podle jeho představ. Přitom si přeji jedno. Ať se máme rádi a respektujeme se jako svobodné bytosti ale nestojí o to a nutit jej nemohu.Nevím, možná je můj projev dosti zastíněný smutkem a možná za několik málo let se na to budu dívat jinak, opravdu nic nevím.Ale vím, že když budu sedět jen zavřený v pokoji a nic nebudu tvořit a jen držet hubu a krok, tak nikdy sám sebou nebudu a těžko si vybuduji vlastní život.Bolí to ale zaroveň cítím, že mě to někam posouvá a přicházím o určitý ostych a plachost, které jsem často mýval. Ale proč tak drsnými prostředky. Nebo jsem moc přecitlivělý a jak se za sebe postavit, když je to potřeba.Mám pocit, že jsem ze sebou nechával většinu života hýbat a nechával se zvenčí ovlivňovat a nestál si za svým a nebyl dostatečně pevný sám v sobě... Ascendent v raku a descendent v kozorohu.Zjemnit nebo přitvrdit. Srdce říká ať se nebojím a klidně přitvrdím...ale mnohdy nevím, co cítím a co si myslím. Nebo vím a druhý den je vše jinak.Otec je Vodnář a já jsem Beran.

Stránka: 2 1
Řazení:
19.03.2016 - 18:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » afrodita333
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:27: :17:
19.03.2016 - 11:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » afrodita333
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji za tvůj čas. :27:

V mnohém se poznávám. Vidím, že si potřebuji v sobě udělat pořádek a být hlavně sám k sobě upřímný a tím i svými výroky i činy k okolí.

19.03.2016 - 09:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » afrodita333
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Síla,

Děkuji,

Na to nemám slova. Přesně tak to cítím. Jinak podle toho, co mi říkali tetky respektive jeho sestry, tak byl mazánek a rapl v dětství. Dostal všechno, co si zamanul údajně.

On chce změnit nás a my jeho. To chce přijmout, odpustit si a třeba si to někdy takhle řekneme mezi sebou.

Přesně o tom jsem psal. Zlo plodí zlo anebo oko za oko zub za zub je nekonečný kolotoč oplácení si něčeho a msty a to je třeba zastavit. Mám toho plné zuby a nechci s ním bojovat. Války jsem si užil až až přeji si žít uvnitř v srdci v míru.

Přece jsem jen nějaká slova našel ale vážně děkuji za tvůj názor. Vážím si názorů vás všech ať jsou jakékoliv. Je to taková skládačka, kterou si třídím zvolna myšlenky a pocity a dávám si to celé dohromady.

Hezký den. :27:
19.03.2016 - 09:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji za názor. Udělat chlapa, hezky napsáno. No uvidíme. On je závislý na mamce, respektive manželce. Neví, jaké zlato doma má. Jestli ju ztratí a zůstane sám, přijde na to až jí ztratí.

Je to pořád otec a jsem připraven ho podpořit. Zlo plodí jen zlo. A sám za sebe jsem si nikdy nic zlobou nezískal a ani jsem neprospěl svému okolí. Takže vím, jaké to je.

Vzpomínám na jeho tátu respektive na mého dědu, když mu odešla manželka, moje babička. Jak najednou z něj byl ušlechtilý člověk plný pokory a respektu a najednou přiznal své chyby a byl vděčný za každou společnost ze dne na den!

Hold děda úspěšný, otec úspěšný, tak já k tomu potřebuji dozrát a hlavně asi mám úkol nastolit téma nějaké té pokory.

Ale rozumím, že v 70 těžko těžko, jen pokud by zůstal sám. Nic zlého mu nepřeji, naopak jen východ slunce.

Brácha je jeho nevolník..hmm..a taky tak působí a krčí a kam vítr, tam plášť. Ale což, jeho volba.

Ani tak né peklo doma ale moje vlastní cesta nezávislosti. Na návštěvu rád přijedu ale to je tak vše a hlavně mamka bude potřebovat mojí podporu.

No neposlouchá se to hezky, když místo toho aby mi přál, tak jediný o čem mluví, tak o majetku a běda jak ho přivedu do průseru, že mě hned odhlásí. Proč do průseru. To není můj zájem. Má strach o velký dům, který vlastní. Nic víc...smutné.

Dohoda je taková, že já jak jen to půjde se odhlásím z baráku sám. Zatím budu mít ještě trvalé tady ale bydlet už budu jinde. Teď potřebuji a mám k tomu příležitost abych si upevnil pozici v oblasti práce a kariery.

Hodně mi podkopávalo nohy pekelné prostředí doma a pak jsem s tím chodil do práce. Potřebuji doma klid a pohodu abych si do práce odpočal a šel tam v pohodě a pak mi bude líp. Takže tak.

Je to jak píšeš a je to konstruktivní a rozumný názor. Ale důležitá je víra a bez ní není cesty. Naučil jsem se, že všechno jde, že nic není nemožné. A buď budu fňukat a hledat důvody anebo budu hledat způsoby jak věci v životě jdou a to je má víra.

Na vše existuje řešení.

Děkuji.
18.03.2016 - 20:42 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » TomášH
Chápu že je Ti mamky líto. Udělala asi chybu, že to nechala zajít tak daleko.
Lidi se mění, ale v 70 už bych si o tom moc iluze nedělal. To už musí dostat za uši opravdu pořádně. Ale bývá to osud těch, kteří si zakládali na svém postavení , důležitosti a vůbec takových těch egoistických přáních všemu šéfovat a tak. Jen to někdy trvá dlouho... Někdy je to třeba úraz a následná závislost na druhých - pak si ty svoje hodnoty musí přerovnat. Ti největší :49: se ale zabejčí a radši umřou, než aby si přiznali chyby a změnili se - jejich volba = jejich osud.
Na jednu stranu se jeho výchova dá racionálně zdůvodnit - cepováním z tebe chce udělat chlapa. Jenže když Ti místo rady hází klacky pod nohy, chová se jak trubka. Pak je pochopitelné, že si nevěříš, nevěříš ani cizím lidem (proč? když nemůžeš věřit nejbližším? - tohle je podvědomý blok) a jako bonus máš od začátku podkopané vztahy :41:.
Z toho se nedá vybruslit pokud nechceš doma rozpoutat peklo, proto radím to co tady mnozí - odejít.
Ale jak Tě tak čtu, nemáš problém tohle pochopit :5:. Takže jen držím palce při realizaci :15: :1:

Brácha udělal obrovskou chybu, fakticky se upsal k nevolnictví :85:
(a jestli mu někdy jeho manželka vyčte "že nemá koule :4:" bude mít pravdu)
18.03.2016 - 12:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » faraym
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji za rozbor. Mnoho tam sedí ale mám dojem, že své city vyjadřuji naprosto otevřeně a možná působím na něj až příliš přecitlivěle. Pravda, dřív jsem city skrýval a nebyl si jich ani vědom, což už dnes nedokážu a pod tím tlakem to ani nejde. Dnes mám city tak silné a bouřlivé, že to ani pod pokličkou držet nejde. Je to jak papiňák, který se chystá vybouchnout a nemohu tu páru držet v sobě.

City najevo již dávám ale mám pořád problém se otevřít citově ženě a když nějakou potkám, tak mi to nějaký čas trvá než se úplně uvolním a získám k ní důvěru. Potřebuji se naučit věřit.

Ano, strach ze zrady ale přitom ten strach je omezující. Zjišťuji, že čím více se zrady bojím, tím více jsem i zrazený. Hlavně ve vztazích přátelských a partnerských...cítím podezíravost..ale přitom cítím, jak mě to omezuje. Ale potřebuji si přijít na to, co s tím, protože vím jak mě vadí, když mě někdo podezírá a nevěří mi. Viz náš vztah mezi mnou a otcem. Jeho podezírání a obviňování svého okolí za všechno neštěstí v životě včetně mě. Všichni ho okrádají atd..
Já takhle nikoho nepodezírám ale moje podezíravost je zase v tom smyslu, že čekám ve vztahu s kamarádem, kamarádkou nebo partnerkou podvědomě zradu a ponížení ale proč a z čeho ta má nedůvěřivost pramení? :63: To je zase můj způsob nedůvěřivosti a podezíravosti.

Hmm, síla co píšete..děkuji.
18.03.2016 - 11:35 | Filtr
(Štír) faraym
Váš dátum 30.3. Baran vládca Mars znamená impulzívnosť, smelosť a elán. K vašim kladom patrí schopnosť vyjadriť sa, ste bystrý, vynaliezavý a svojim spôsobom neprehliadnuteľný. Po citovej stránke je to s vami ťažšie, lebo svoje city nedávate príliš najavo a ste v tomto smere dosť uzavretý. Niekedy môžete reagovať nekontrolovateľne alebo veľmi kriticky. Možno máte vyhranené názory,ktoré považujete za jedine správne, čím otca pravdepodobne popudzujete proti sebe.
Rok 1985=23/5 vám dáva bystrosť, duševnú pohotovosť, pružnosť v názoroch. Rýchlo rozpoznáte chyby a nedostatky a neváhate na ne aj upozorniť. Ste schopný aj istých obetí, ale len vtedy, ak si sám stanovíte podmienky, čo je znova pre otca dôvod k tomu, aby na vás reagoval podráždene.

Otec rok 1946=20/2 mu prináša vysoké nároky na seba aj druhých. Sám si vytvára istú predstavu a ideál, ktorý chce uviesť do reality. V kladnom zmysle sa usiluje o kompromis a dohodu, ale ak preváži negatívna stránka, potom je plný pochybností, je netrpezlivý, silne citlivý na akúkoľvek kritiku a to zase vedie k frustrácii, k strate odvahy a zníženémmu sebavedomiu. Nie je schopný prijať cudzí názor.
5.2. = otec nie je rád, keď je niekým či niečim obmedzovaný, lebo potrebuje dostatok priestoru a je rád svojim pánom. Vo vzťahoch je dosť majetnícky, príliš ktitický k cudzím slabostiam a veľmi si stráži svoju osobnú slobodu. Výsledkom je neprispôsobivosť, náladovosť, vnútorné napätie, konfliktnosť či pocit nadradenosti. Má sklony veci si príliš idealizovať a preto je s ním život veľmi zložitý. Má rád ľudí, ktorí nemajú problém so sebauplatnením, má rád ľudí, ktorí vedia čo chcú a tým je ochotný aj pomáhať. Je totiž schopný uznať lepšie názory ako sú tie jeho, ale len od silných ľudí.

Váš vzťahový dátum je 25.5.1965 a to znamená, že obaja potrebujete v živote si všetko vyskúšať na vlastnej koži, vyhľadávate výzvy, vzrušenie a boje či už kladné či záporné. Obaja nosíte v sebe silné morálne zásady a nešetrnosť druhých sa vás veľmi dotýka. V citoch sa obaja bojíte zrady a bolesti a svoje city podriaďujete rozumu, čo vás oboch ochudobňuje o skutočné spojenie. Obaja sa totiž bojíte ukázať svoju citlivosť a zraniteľnosť a to sa vám zdá niekedy príliš ťažké až nemožné. Potom ste voči sebe nedotklivý, nedôverčivý, náladový, vzdorovitý a podráždený.
Rok 1965=21/3 ešte posilňuje strach a obavy z citovej závislosti, čo sa prejavuje skrytou žiarlivosťou, nestálosťou, predstieraním a to všetko vedie k tomu, že svoj vzťah neviete upevniť.
18.03.2016 - 00:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » pavi oko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Už se stalo a zeptal jsem se a rozhodl jsem se. Tak jak píšeš.

Jen to zde sdílím, protože to tak silně cítím. To zatím mi to nejde popsat ty mé pocity. Jen si to přeji uzavřít.

Od úterka jsem odstěhovaný trvale ale nechci aby se opakovala minulost, kdy jsem se odstěhoval a pak vrátil.

Práci mám a bydlení také. V plánu je si zařídit do tří let své vlastní bydlení s trvalým bydlištěm..

Čekají mě kurzy masérské, výživový poradce atd...mám chuť si rozšířit hranici svých možností. Od mala se zajímám o jídlo a suroviny. Sám na sobě hledám způsoby jak přibrat a zajímám se o tělo a jeho funkci. Třeba mě to chytne..

Přiznávám..se..

Potřebuji rozvahu a vědět co přesně dělám. A dát do toho tu svojí beranní energii..a vitalitu. Abych jí nemrhal do prázdna. Jak jsem psal, abych nestřílel do prázdna. S Uranem ve střelci umím být hodně praštěný. :D Energie mám pořád hoodně, jen jí potřebují usměrnit konkrétním směrem.

Mám své chyby a nedokonalosti. Stejně cítím vděčnost. Víte, já se bál o svých problémech mluvit z důvodu, že mě za to s prominutím někdo hned s prcá...ale lidé jsou lidé...a jsou různí s různými názory a učím se, že když někdo má názor jiný, tak nemusí být nutně proti mě. Otec má jiný názor ale já mám svůj. On je jaký je. Jen jej vnucuje okolí. Živý se manipulací, aspoň zatím. Možná si toho není vědom, možná je, nevím.
18.03.2016 - 00:19 | Filtr
(Střelec) pavi oko
ahoj tom5, Zeptej se především sám sebe
chci si to sním vyřídit a dále zůstat ( třeba z pohodlnosti nebo to slabé místečko)
nebo
odstěhuji se, risknu to, najdu práci s ubytováním pro začátek,
vracet se nebudu, jsem rozhodnut, i když přijdou slabé chvilky.
18.03.2016 - 00:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Přívětivý Jack
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Také přemýšlím o zahraničí...uvidím..děkuji. Spíš se snažím najít příčiny sám v sobě. Sám jsem strůjcem štěstí svého. Ať si druzí někteří říkají co chtějí. Je to jejich portrét. Vážně všem moc děkuji za názory. Moc si toho vážím.

Býval jsem 100% optimista. Dnes jsem optimista s realistou. Potřeboval jsem postavit na zem. Stavěl jsem si vzdušné zámky.

Uf dobrou noc :64: a hezký den. :27:
18.03.2016 - 00:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Přesně tak ale nemám potřebu někoho porážet a povyšovat se.

Jen si přeji žít a mít rád a milovat. Nic víc. Energii mám, jen si to v sobě potřebuji srovnat. Abych věděl jak jí použít. Často se mi stalo, že jsem jí promrhal zbrklostí..jinými slovy střelbou mimo terč a do prázdna. Nejspíš se potřebuji naučit rozvaze a trpělivosti a proto ho asi mám jako otce skrze tuhle zkušenost.

Moc děkuji z váš výklad a také za názory vás všech.

Již jsem na půl odstěhovaný a jak v úterý skončím v práci, tak i natrvalo od dubna do nové. Stejně cítím určité osvobození skrze tohle. Mám ho rád. Je mu 70 a vypadá daleko mladší. Neptun mu v tranzitu půjde za několik let do trigonu na jeho Mars a Saturn mezitím, co budu pryč a věřím, že mezitím i zmírní tím, jak zestárne a ztratí energii. I když asi mě nikdy nedovolí ho obejmout ale kdo ví...on sám se chlubí, že láska je fantasmagorie a že svět je krutý. Je hodně praktický a přiznám se i šikovný ale o své schopnosti se podělit nechce. Před 15 lety vyhrál jablko roku u Přemka Podlahy a velký skleník, takže je výborný zahrádkář. A byl i v TV. Velmi úspěšný člověk. Možná měl nějaká očekávání ve mě a já je neplním. Ale od toho tu nejsem. Abych žil jeho život. Je z něj cítit pýcha. Možná čekal že budu v 31 multimilionář, nevím.

Je to těžký, jdu svou cestou ale...trochu ho chápu.

Jinak to píšete přesně
17.03.2016 - 23:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo jo

A hlavně přítomnosti a minulost ukončit. Jinak děkuji. A bábu si vyberu sám. Pokud o mě bude stát. :4: Její horoskop sem dávat nebudu i když kdo ví. :4:

17.03.2016 - 23:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky si to často říkám. Jak slyším jak řve po mamce a to bolí, když mě dala život. Ale přesto mě to mrzí. Je to škoda a mám zájem na dobrém vztahu s tátou. Bráchovi dal pozemek na postavení domu a do smlouvy mu napsal, že mu to kdykoliv sebere, pokud ho nebude poslouchat!!! Brácha na to přistoupil. Já bych mu to hodil na hlavu. Otec umí být vtipný a veselý a příjemný chlap v určitých momentech ale zničehonic se umí během vteřiny změnit v ďábla. Já ho nechci hanit ale nedokážu to držet v sobě.

Příjemný a vtipný dokáže být hlavně ve společnosti jiných žen. mamce je to jedno. Ta říká, že kdyby měla kam jít tak mu hned zdrhne. Držela se jen kvůli nám dětem svým.

Asi jsem naivní, možná, kdo ví ale věřím, že se něco stane a táta se probere z toho, že nemůže řídit a ovládat ale pouze může respektovat a milovat a vážit si. Možná, kdo ví a možná taky ne. Ach jo. Určitě...už mám polovinu věcí přestěhovaných nedaleko Zlína, kde začínám bydlet a od příštího týdne jsem tam stabilně a trvale.

Tak to dál nejde. Leze mi to do vztahů s lidmi i se ženami. Potřebuji si vybudovat novou sebedůvěru. Já se podstatnou část života tvářil a sobě si nalhával, že je to součást výchovy jakoby to bylo normální a mezitím mi život utíkal!

Nevím, co by se muselo stát aby se probral. Mám strach o mamku, co s ní bude až odejdu, protože často jsem se za ní stavěl a ona je bez špetky energie. :24: Bojí se cokoliv dělat. Jen hledí na telenovely a utíká do snů.
17.03.2016 - 23:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Onirique
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

10:54 Vyškov

V obrázku mám napsaný tento skutečný čas narození. Takže mám ascendent a měsíc v raku.

Děkuji. :17:
17.03.2016 - 23:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » faraym
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele TomášH, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
5.2. 1946
děkuji :3:
17.03.2016 - 22:12 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack
Zmiz od něj co nejdál a kašli na něj. Mu dojde jaký je, až ho všichni opustí na hodně dlouhou dobu. To může trvat klidně 20 let, ale ty ses očividně snažil už dost, tak do toho nevkládej energii. Žij svůj život podle sebe, uživit se vždy nějak dá. Pokud tě v ČR nic nedrží, tak jdi dál, je víc možností.
17.03.2016 - 22:04 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
fotrův horoskop tady nedávej dej sem horoskop nějaké baby která si myslíš že k tobě pasuje.
je potřeba věnovat se budoucnosti. minulost zahoď.
17.03.2016 - 22:04 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » Mici Angóra
Asi jo, podle toho co tady Tom popisuje tak mas asi pravdu a to neumim cist ve hvezdach, tomu by asi nepomohly ani elektrosoky...
Muj otec neni takovy rapl, jako tady Tomovo, ale kdyz jsem byl hodne mladej tak na me vzhlizel podobne. Jako ze nic neumim a nedokazu a ze ze me nic nebude, nedovolil mi samotnymu nic udelat a vytvorit a ze on vi vsechno nejlip. Potom co jsem vyrazil do sveta a objel pul sveta , naucil se ctyri cizi jazyky, potapel se se zralokama atd, tak cumel jak pero co vsechno se ve me skryvalo a co jsem dokazal, a nyni je na me strasne hrdej, vazi si me, trosku i obdivuje a trochu i zavidi, protoze on sam za komancu cestovat nemohl. A jeste se se mnou chlubi v hospode jakyho ma syna a co vsechno jsem dokazal.
17.03.2016 - 20:42 | Filtr
(Býk) Onirique » Mici Angóra
Máš pravdu, dík za upozornenie...zas tá moja nepozornosť :-(
17.03.2016 - 20:29 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Onirique
Když si všimneš, tak v profilu je bez času narození a ascendent vychází do Blíženců, zatímco na přiloženém obrázku je v Raku, takže předpokládám, že čas ví, jenom ho nemá v profilu :3:
17.03.2016 - 19:45 | Filtr
(Býk) Onirique » TomášH
Ahoj :-)
Máš uvedený čas narodenia 12.00hod, je to skutočnosť alebo nevieš presný čas svojho narodenia? Dívala som sa totiž do tvojho profilu a tam nemáš čas narodenia vyplnený. Pritom presný čas narodenia je pre posúdenie horoskopu a vzťahov (aspektov) medzi dvoma horoskopmi (ľuďmi)veľmi doležitý. Bez neho nemožeme vedieť ascendent a následné rozdelenie horoskopu na domy (životné oblasti).
Možno ti neporadím, ale držím palce aby sa ti tvoj vzťah s otcom podarilo vyriešiť :68:
17.03.2016 - 16:57 | Filtr
(Ryby) thééé
Když se dívám na horoskop otce, tak mám pocit, že tvoje přednosti drásají jeho vlastní nedostatky a komplexy. On nebojuje s tebou, ale se sebou.
Někdy je moc prospěšné pro obě strany, i děti i rodiče, tu pupeční šnůru přetnout, i třeba tvrději, když to "normálně" nejde. Bolí to, ale časem se ukážou nové možnosti a vztah se vyčistí.
Přeju jasný pohled na vše, bez emocí :17: jdi vlastní cestou, určitě máš na to právo, či vlastně máme povinnost jít tou svou...
17.03.2016 - 16:44 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Tvůj táta je egoistickej psychouš.
Nech ho svému osudu a zmiz dokud můžeš :3:
17.03.2016 - 14:45 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Tuatha Dé Danann
Na mě ten horoskop teda tak nepůsobí, že by si ho začal vážit, spíš ho bude mrzet, že už ho nemá pod kontrolou, ale třeba se pletu :17:
17.03.2016 - 14:38 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Tady je vidět, jak astrologie pěkně funguje (i když v tvém případě "pěkně" zní škodolibě, nemyslím to tak). Je tam toho docela hodně naráz a tvým úkolem je to zpracovat (za mě teda nejlíp tím, že se osamostatníš a asi i odstěhuješ).

Otcův Mars a Saturn v konjunkci s tvou Lunou v Raku (a navíc v kvadrátu na Merkura a Venuši) na ascendentu-otec je z tvé strany na té nejzákladnější úrovni vnímán jako drsný, bezcitný, korigující, omezující, jeho konání se navíc dotýká tvých citů. Jestli dobře vidím, tak on má v nativu Slunce, Venuše a Merkur opozice Pluto, čili přirozený sklon ovládat druhé, panovačnost, manipulativnost (a evidentně tento vlastní předpoklad nezpracoval, nýbrž mu plně podléhá a vy jako nejbližší mu to umožňujete) a v synastrii tahle jeho opozice stojí na tvém Jupiteru (brání ti v rozletu) a dělá kvadrát na tvůj Mars (omezuje, manipuluje). Neptun v opozici s tvým Sluncem naznačuje neporozumění, neprotnutí se...Urany v opozici a navíc na hrotu tvého 12. domu-irituje tě, působí to na psychiku a může i na zdraví. Odpoutej se od něj jakýmkoli způsobem a nevěř tomu, co o tobě řiká (chápu, že je to moc těžké, když v tom člověk vyrůstá), i kdybys kvůli tomu měl jít na psychoterapii.

Já na tvém místě bych se tedy konečně postavila na vlastní nohy (pryč z domova, možnosti jsou vždycky, když se chce), nepodporovala bych konflikt (i když s tvými planetami v Beranu a Marsem v Býku by sis ho mohl dát k snídani, kdybys chtěl, on totiž podle mě není v jádru silný, jen dělá ramena).

Držím palce!!! :17:
Příspěvky: 29-5 4-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »