Horoskop syna


14.03.2016 - 09:18
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
Horoskop syna
Ja osobne se v tech astro cmaranicich moc nevyznam, tak bych poprosil nejake zdejsi odborniky jestli by se mi podivali na horoskop meho syna, prosim. Dekujinarozen 23.4.2014 ve 22.33 hod. (na zapade Irska)http://profil.najdise.cz/eoinPS: pokud tam vyctete neco "hrozneho", tak si to radeji nechte pro sebe :3:

Stránka: 2 1
Řazení:
16.03.2016 - 17:27 | Filtr
(Lev) heslo
Souhlasím s tím že děti zkouší co v rodině zabere.Hlídám vnuky a musím se smát když pro ně přijedou rodiče hned se změní a předvádějí úžasné divadlo.Skoro mám pocit že to ani nejsou oni.Já ale mám dostatek času :69: a bavím se s nimi už z pohledu mého věku oni to vycítí a chovají se naprosto přirozeně nikdo se nevzteká ani nebrečí.Ale jsem ráda že přísná výchova mého mládí polevila ale nic se nemá přehánět.Jen k horoskopu....u tak malého dítěte je dobré mít i horoskopy obou rodičů protože malé děti nasávají energii rodiny hlavně matky.
15.03.2016 - 17:24 | Filtr
(Ryby) thééé » Hustokrutě obscénní Morti
:61:
skvělé to gesto na konci "vyvztekáno, tak jdeme"
15.03.2016 - 17:14 | Filtr
(Ryby) thééé
Krásný kluk :1: :15:
Přidám takový svůj poznatek ke vztekání, a co se týká výchovy vlastních dětí.
Starší holka je totiž od narození taky obrovský paličák a svéráz. No nejdříve jsem nevěděla vůbec co s tím, a nakonec jsem zjistila, že všechny moje rozumové přístupy a metody jsou naprosto o ničem. Ony ty děti reagují totiž na takové ty přirozené a spontánní vzorce našeho chování, které si třeba ani neuvědomujeme, a vytáhnout si jen ty, které jsou pro ně nějak důležité (zřejmě v tom hraje roli ten okamžik narození).
Takže, když budu chtít dítko něco naučit, a v zásadních, hlavně krizových situacích reaguji svým modelem z dětství (haha všichni známe, jak nám naskakují ty věty našich rodičů, které jsme nesnášeli - automaticky :85:)..tak mám s učením smůlu.

Moje teď nej knížka k výchově, fakt spousta užitečných a použitelných praktických rad,tak http://knihy.heureka.cz/vychovavame…
resp. je tam hlavně co se sebou :4:,ale taky je tam důraz na uznání emocí toho druhého, jakože nemusím s tím nic dělat, ale "aha, chápu tě, jak se cítíš"
Je i na uložto
15.03.2016 - 16:26 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » Pietra di Luna
No, to mas pravdu, palicak toje a jakej!!! obcas bych ho pretahl palici :47:
Chova se jako by vsechno znal a vedel nejlip, a nikdo se mu do toho nesmi montovat :41:
15.03.2016 - 16:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tuatha Dé Danann
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:4: :15: vypadá to, že bude pěkný paličák! ale trochu mu to zjemňuje ta venuše a neptun v rybách :1:
15.03.2016 - 16:06 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » Pietra di Luna
To ma po tatovy :46:
Uz ted si ho moje kamaradky zamlouvaj a rikaj ze si na nej pockaj :4: prej z nej bude "lamac zenskych srdci" :61:
15.03.2016 - 15:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je roztomilouš! :1:
15.03.2016 - 13:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hustokrutě obscénní Morti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo s tímhle souhlasím... cukr a bič :4: Samozřejmě obrazně řečeno :3: Milovat a ukázat hranice. Děti taky nemám, ale když jsem viděla u příbuzných co pouští dětem za stupidní pohádky ze zahraničí, tak jsem ráda, že jsem vyrostla na Krtečkovi :4: A jednoho velkýho plyšovýho krtečka mám doma, ale to už patří do jiné diskuze :4:
15.03.2016 - 11:31 | Filtr
(Hadoken) ži.va » Tuatha Dé Danann
touhle knížkou jsem si nedávno listovala a je čtivá

http://obchod.portal.cz/deti-potreb… (je i starší vydání z roku 2009)

15.03.2016 - 10:39 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » faraym
dekuju :17:
15.03.2016 - 10:38 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » tiferett
dekuju :74:
15.03.2016 - 10:17 | Filtr
(Štír) faraym » tiferett
ako vidím, numerológia a astrológia sa v tomto prípade krásne dopĺňajú. Takže všetci, ktorí numerológiu nemajú radi, nech si toto prečítajú.
ďakujem
15.03.2016 - 08:28 | Filtr
(Štír) faraym
V numerologickej mriežke
Jedna 1 s dvomi 2. V tomto prípade sa dá očakávať zvýšená aktivita a je tu možnosť unáhleného konania. Je tu mužské ego, ktoré treba usmerňovať a dieťa sa musí učiť najprv rozmýšľať a potom konať a tiež môže byť neovládateľné. Je tu jedno riziko a to,že niekto môže z neho odsávať energiu. Príznakom je malátnosť a vyčerpanosť bez zjavného dôvodu.Inak sú celkovo tieto deti zdravé a zvládnu všetky choroby bez problémov. Ak by náhodou prišlo k opaku, že sa dieťa bojí prehovoriť a stáva sa zakríknutým, potom je to neprirodzený stav, ktorý treba riešiť, lebo potláčaná energia sa vráti v podobe chorôb fyzických aj psychických.
Jedna 1 s jednou a dvomi 3. Tieto deti si musia všetko vybojovať a obhájiť. Majú dosť silné ego, aby dosiahli svoj vytúžený cieľ, len treba dávať pozor, aby to bol cieľ pozitívny. Zdravie je dobré, len musia dodržiavať pravidelný spánok.
Jedna 1 s dvomi 4. V tomto prípade mierne mužské ego upokojuje a podporuje sebavedomie. Tieto deti vedia prirodzene vyjednávť a počúvať svoje okolie. Ale v situáciách, ktorým dieťa nerozumie, alebo kde sa stráca jeho identita môže byť tvrdohlavé, zaťaté alebo sa bráni inými spôsobmi. Toto dieťa sa potrebuje stále presvedčovať, že nad neho nie je. Preto má mnoho kamarátov a ani nemusí o nich stáť, lebo jeho charizma je veľmi silná. Pri negatívnom spôsobe života ho tvrdohlavý postoj môže priviesť k rôznym nehodám a prešľapom,. Až potom zistí, že taký postoj nevedie k naplneniu jeho cieľov. Musí pochopiť, že mnohé veci si vyžadujú reálny základ a musia byť dopredu premyslené. Tieto deti majú veľmi dobrú imunitu a prekonajú aj ťažké choroby.

Dve 2 s jednou 3. V tomto prípade si energie dobre pomáhajú a tak vytvárajú súlad medzi telom aj dušou dieťaťa. Toto dieťa by nemalo mať problém s učením, energiou ani zdravím. Pohyb na čerstvom vzduchu mu ešte pridáva zdravú energiu. Na rozdávanie jej sice nemá, ale jemu stačí.

Dve 2 s jednou 4. Je to priaznivý pomer medzi energiou zdravia a sebavedomia. Stačí iba tento potenciál správne využiť. Tieto deti je potrebné z času na čas povzbudiť a podporiť v ich snažení aj slovne.

15.03.2016 - 07:42 | Filtr
(Střelec) tiferett
Je to veľmi milý človiečik - prítulný Býk, manuálne zručný, silný, zdravý, s Mesiacom v kamarátskom a vynaliezavom Vodnárovi, ascendent v otvorenom, priamom , optimistickom a možno aj búrlivom Strelcovi.
Trigón medzi Jupiterom v Rakovi a Venušou v Rybách poukazuje na jeho veľkú vnímavosť, senzitivitu, intuíciu, ale aj vzťahovačnosť, možno precitlivenosť, ale aj potrebu objatí, veľkú potrebu dotykov a lásky.
Problémy naznačuje veľká kvadratúra, ktorá obsahuje aj kvadratúry medzi Plutom . Marsom- Uránom - čo môžu byť výbuchy zlosti, zaťatosť, prudkosť, silné obhajovanie vlastnej slobody a nezvislosti, a už od malička môže mať tendencie manipulovať všetkými okolo seba.
Takže horoskop má dve stránky - jednu veľmi jemnú, senzitívnu a druhú časť tvorí táto veľká kvadratúra, s ktorou sa bude musieť v svojom živote tento človiečik popasovať. Naučiť sa byť citovo otužilý, uvoľňovať sa, mal by pravidelne športovať, aby sa ten pretlak energií stále ventiloval pozitívnym spôsobom.
Potrebuje veľké porozumenie, trpezlivosť, sústavné zamestnanie.
Tým, že e Býk, mohlo by ho baviť modelovanie z plastelíny, alebo práca s hlinou, s drevom, neskôr by z neho mohol byť dobrý kuchár, záhradkár, stolár. Alebo ho pritiahne v dospelosti finančná stránka života.
Tým, že mán6.dom zdravia v Býkovi, by mal byť fyzicky silný a zdravý.
15.03.2016 - 00:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hustokrutě obscénní Morti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Teď mě dostala jedna paní v metru.Byla jsem s dětmi na té expozici modelové železnice a všechny jsou temperamentní a hyperaktivní a Venda mi v metru něco vyprávěl a hejbal u toho nohama...pořád se hejbe,ale nijak tu paní naproti sobě neohrožoval ušpiněním nebo tak něco,ale ona úplně nevraživě koukala a na něj a na svojí sukni a to trvalo tak pět minut.A on už to nevydržel,jak to z ní cejtil a řekl jí,že je zlá...a ona na něj tak hnusně vyjela...fakt se jí ani nedotkl nohou...lidi se k dětem chovají hrozně a to nezastávám výchovu bez hranic,ale tohle mi vadí.
14.03.2016 - 23:56 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » bubobubo
Tak to zasahování kolemjdoucích to je mazec...to bych si nikdy nedovolila... Teda pokud by někdo do dítěte nebusil hlava nehlava :47:
14.03.2016 - 23:51 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Neferlin
Je fakt ze kazda generace si mysli jak byla hodnejsi...osobne mi pride pri výchově idealni kombinace lasky a důslednost - oboustranný. Kdyz jako rodic slibim vylet musí bejt a ne, ze se mi nechce...ale stejne tak kdyz ma dite vynest kos, musím na tom trvat...
...ale co ja vim...zadny dite sem nevychovala, natoz pak úspěšně :76:
14.03.2016 - 23:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hustokrutě obscénní Morti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No mě to připomnělo situaci,kdy se jeden ze synků takhle vztekal a tak jsem to rozjela v jeho stylu.Vykulil oči a zařval "Nech toho!" Ale zklidnil se. :4:
Fakt je,že jsem nesnášela v těch chvílích ty lidi okolo.
Ty hlášky...utrhla bych prut a seřezala ho...maminka ti to nechce koupit ta je zlá...zklidněte si to dítě...co to dělá...hajzl...
No a to jsem poslouchala pořád... :85:
Ale byli i tací,kteří na mě mrkli a hráli divadlo se mnou,aby mi pomohli. :1:
14.03.2016 - 23:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hustokrutě obscénní Morti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě se teda vybavila úplně jiná reklama :4:
https://www.youtube.com/watch/…

Dneska jsem našla na fb pod článkem Tolerantní výchova ničí dětem hodnoty. Jsou nezvladatelné, zlé a ničeho si neváží... tenhle komentář...
nemusím, spouhlasím už s nadpisem. Všechno musí mít své hranice. Líbilo se mi když mi vypravěla známá, že byla v obchodě a malej 8mi letej klluk najizděl košíkem na nohu pánovi před ním. Pán se otočil a říkal: Chlače nenenajížděj mi na tu nohu bolí mě to. Mamika se nastvala a začala řvát, že syn má Montesori výchovu a co si to dovoluje jo napomínat a bránit mu v jeho svobodném chování. Chudák pán pry jen koukal, ale chlapík cca 30 let co stál ve frontě za tou matkou vzal kečup a vylil ho te matce na hlavu a u toho skákal a řval já mam taky montesory výchovu :4: .. přála bych tohle všem matkám které se rozhodly být otrokem svého dítěte...

Pobavilo :4:
14.03.2016 - 22:19 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Tuatha Dé Danann
Když sem si tohle přečetla, tak sem si hned vybavila tohle video. :61: :61: :61:
Je to sice jenom reklama a eště upe mimo téma ale ta scénka je supr. :15:
https://www.youtube.com/watch/…


...ovšem, kdo na tohle má koule, že jo. :21:
14.03.2016 - 21:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Petr9
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak jestli jsem nikdy neměl chuť bejt fotřík, tak teď na chvíli jo :15: :29:

14.03.2016 - 21:27 | Filtr
(Býk) Petr9 » bubobubo
jojo, a chce to tu důslednost :15:

(bohužel u sebe :4: ... jinak ti malí caparti hodně rychle vycítí, že když na to kašlou ti velcí,... tak oni můžou taky :4:)
14.03.2016 - 20:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tuatha Dé Danann
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
K tomu flákání o zem...to nedělala jen dcera,jinak všichni čtyři kluci ano.A příjemné to nebylo,ale všichni to dělali účelově.Když něco chtěli a druhá možnost,když nechtěli dělat něco,co bylo monentálně nutné udělat.V prvním případě,když si něco vynucovali,tak to nedostali a byla jsem důsledná,protože když jsme pak šli do obchodu a procházeli kolem něčeho,co minule vyvolalo scénu,tak jsem třeba řekla "Chceš to lízátko,dnes nekřičíš a nevzteklíš se." :1: Postupně scény tohoto druhu přešly. A v druhém případě,když nechtěli udělat nějakou činnost,tak jsem je nechala vyvzteklit u sebe na klíně ,aby ta hysterie nešla do extrému a pak stačilo říct " Tak pojď,teď to zkusíme v klidu udělat. :3:
A taky mi párkrát pomohlo,zahrát jim je samotné,když se vztekají.
Vyroste z toho a když ucítí,že ho miluješ i v těch jeho strašidelných chvilkách,tak si budete vzájemně kamarády. :3:
14.03.2016 - 17:00 | Filtr
(Býk) kapka růžové » Petr9
...jo...taky se mi to líbí...sledovat, jak vlastně vlídností a laskavostí dokážeš někoho natvarovat... :17:

14.03.2016 - 16:51 | Filtr
(Býk) Petr9 » Tuatha Dé Danann
já před pár lety vychovával malého kluka který měl cca 3-4roky ... občas dělal podobné věci :21: ... a dětský psycholog k tomu řekl jednu takovou obyčejnou věc - že prostě dělá jen to, co funguje ... aby dosáhl toho, co chce.

a tak třeba sebou třískl na zem v obchodě, začal řvát na celé kolo a vydávat zvuky jak kdyby zabíjeli malé sele ... do doby, než přiběhla mamina a cosi mu koupila (protože vycítila co chce) ... ale byla bezradná udělat cokoliv jiného.
a tak neměl jediný důvod tohle chování nějak změnit, protože prostě fungovalo.

tak jestli to malej dělá proto, aby si tím třeba získal pozornost (nebo třeba dává najevo ten svůj nesouhlas) - tak se mu taky snažit začít dávat najevo, že sice víte že to dělá - ale pokud chce něčeho dosáhnout, tak to musí začít dělat jinak a nejlíp mu ukazovat (dávat mu vzor) jak.

v tomhle mi to rodičovství přijde úplně super - když pak vidíš, jak z té uřvané :42: :11: :21: beztvaré vánočky se začíná najednou tvarovat nový človíček ... a najednou začne překvapovat už i novými věcmi které vymyslel sám :6: :16:

no ale občas je to na palici :85: :11: :61:
Příspěvky: 39-15 14-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »