Černá Luna na Ascendentu


16.02.2016 - 10:40
(Býk) toy
Černá Luna na Ascendentu
Kamarád má Černou Lunu na Ascendentu a tak přemýšlím, že to je jeho problém - proč mu pokaždé ztroskotá vztah. Je to tak fajn kluk, teď bych mohla vypisovat samá superlativa - ale nakonec vždy smůla a slzavé údolí ve vztahu... vidím tam problém v energiích, které ta Černá Luna produkuje. Jak to vidíte vy, jestli smím poprosit o radu astrology?

Stránka: 2 1
Řazení:
14.03.2016 - 17:03 | Filtr
(Býk) kapka růžové » Alberto
....díky... :15: :17:
14.03.2016 - 15:38 | Filtr
(Lev) Alberto » Bosch
Výklad Lilith na Ascendentu - a na dalších osách. http://www.znam-svuj-pribeh.cz//…
17.02.2016 - 10:26 | Filtr
(Býk) desire77 » toy
Ano, Pluto je opravdu v 6.d. v domě práce. Takže opravdu se destrukce může projevit ve vztazích a v souvislosti s prací. Pokud má někdo ASC v Beranu a ještě Lunu v konjunkci s Martem, tak to vypovídá o jistém víc prosazujícím aspektu. Něco si prosadit, za něco bojovat.... . A nebo také, že se snaží až moc... až nezdravě přehrává. Ve Lvu se možná předvádí víc než je to partnerce příjemné... . Ještě je tam kvadratura na Jupiter v Býku do 1.d. ... Možná i přehánění, chvástání? Ten člověk to může brát jako normální, ale to neznamená, že to tak budou pojímat i partnerky. K tomu ještě ten Uran a jak tu někdo správně psal, tak i kvadratura Pluto/Venuše... . Je toho docela dost, co musí zpracovat. Ale jeví se mi jako určitě zajímavý, ambiciozní člověk. Na podrobnější rozbor by to chtělo víc času a asi mít jeho data a trošku víc se v tom "porejpat" :). Ale ve finále... Uran ve Štíru je sám o sobě dobrá pozice, akorát v tom 7.d. to možná dělá trochu neplechu. Tak snad to nakonec všechno zvládne ke své spokojenosti :17:
17.02.2016 - 09:23 | Filtr
(Býk) toy » desire77
Děkuji, doopravdy moc pěkný výklad. A myslím, že se to i hodně shoduje - i když ten, koho se to týká by asi kroutil hlavou. Domnívám se, že ty ženy vždy vycítí ty energie (viz povídání o jeho Martovi) a utečou a nevědí proč. Zajímavé je, že nikdy není konkrétní důvod - jen "se necítí na vztah".. "nevědí, ještě něco chtějí a nemohou se vázat" - to je přesně ten intuitivní strach před vysílanou energií.

Umělecké sklony se tu myslím projevují, jde o uměleckou fotografii - krajiny, výstavy v čajovnách.. Tvorba kalendářů, cestování, focení, prezentace - a skutečně velice pěkná.

Povídání "o hezké Venuši" mě přivedlo k přemýšlení o minulých partnerkách - skutečně byly pěkné, milé, inteligentní - každá trochu jinak.. Napadá mě, že na ty jeho energie by potřeboval pravý opak, tedy partnerku, která vysílá také podobné energie, aby se navzájem vyrušily..

Jako řečník je určitě dobrý (různá pracovní jednání), je i dobrý organizátor - cestovatel do asijských zemí i po okolí.. a dovede vydělat peníze svou prací.. Sebedestruktivní sklony se mohou vázat k práci - dovede dělat do úmoru a doslova se "odpravit" - pak se dává dohromady.. Jinak to je citový člověk, mírný. Jen vůbec neví, jaké energie vysílá ze svého nitra kolem a jak to působí na ostatní - proto jsem sem dala ten horoskop.. :) Celkem to všechno sedí...... O rodině toho moc nevím, jen že má jednoho bratra a rodiče jsou tak nějak v pohodě, ale on od nich brzy odešel do svého života... není tam nějaká závislost či naopak nevraživost, ale neváže se na ně.

Díky za rozbor, budu o tom ještě přemýšlet :)




17.02.2016 - 08:25 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » desire77
Pěkný rozbor :17:, jen bych dodala k té pěkné Venuši, že tam na ni ten kvadrát od Pluta asi je taky, akorát je to blbě vidět...
17.02.2016 - 03:46 | Filtr
(Býk) desire77
ASC v Beranu, vládce Mars v konjunkci s Lunou ve Lvu v kvadratuře na Jupiter v Býku.To samo o sobě neukazuje na úplně super postavení. Jestli je hodnej, tak má možná tendence si hledat partnerky, které mají tyto bojovné tendence. Ale spíš bych si tipla, že to může být i on, akorát si toho nemusí být vědom. T-kvadrát - Saturn/Lilith/Uran… to taky ukazuje na vnitřní nastavení, kde je určitě pnutí. Nevím, jak moc přesný ten horoskop je, ale možná, že Saturn padá ještě do 4.d., takže nějaké trauma z dětství, z rodiny a odráží se to v jeho osobnosti – Lilith v 1.d. a ještě to uplatňuje i v 7.d.Uran – dům vztahů.Uran je retrográdní, tak bych se nedivila, že tu sílu nakonec ještě použije proti sobě. Slunce na IC – možná byla v rodině nějaká větší autorita a on to jako Rak hůř snášel a dodnes s tím má vnitřní problém. I když jsou planety pod obzorem, což by ukazovalo na introverta, tak podle živlů převládá mužská energie, tak si nemyslím, že by byl v roli oběti. Velmi silný je jeho Merkur, který je ve svém 3.d. a ještě v Blížencích, takže určitě bude výborným řečníkem a určitě bude dobře vládnout komunikaci, co se týká svého blízkého okolí. Ale Uran v 7.d. zůstane i přes jeho řečnický talent Uranem v 7.d. Navíc tam má i sev.lunární uzel, takže ve finále je to jeho úkol, naučit se fungovat ve vztazích. Venuše je taky taková hezká, jemná, a s krásným trigonem na Neptun ve Střelci…, že by umělecké sklony? Ale teď na to koukám… on má ještě silnou kvadraturu Slunce/Pluto ve Vahách… hmm… tak ona obecně tahle kvadratura má sebedestruktivní sklony. Jako že se nedaří a Pluto je ve Vahách a jsme zase ve vztazích… . Takže ve finále ta Černá Luna možná nebude až tak prioritní v těch problémech ve vztazích.
16.02.2016 - 14:51 | Filtr
(Lev) heslo
Taky bych řekla že černá luna nebude tak důležitá jako postavení vládce ascendentu Marta ve lvu a je vedle něho i Luna která vládne Slunci v raku.Planety ve lvu chtějí obecenstvo hlavně Luna je jak herec na jevišti.Slunce s Venuší ve čtvrtém domě v raku jsou také velmi emoční....snad v druhé půlce života je naděje na zklidnění a založení vztahu. :5:
16.02.2016 - 14:12 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Bosch
S tím se dá souhlasit, hodně zajímavá bude asik uranovská opozice :17:
16.02.2016 - 13:41 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Mici Angóra
nekoukal jsem na to kolik mu je. myslím že po té 40cítce se s tím člověk už pak nějak líp vyrovnává. spousta věcí je otázkou věku. strach ze vztahů si myslím bude řešit celý život.
ale po 40 se dostává tak nějak k řešení obsahů 7.domu. co nedá do padesátky to už nedá.
16.02.2016 - 12:56 | Filtr
(Býk) toy » Mici Angóra
On nemá v sobě nic špatného, ale přemíra dobrého vyjde nastejno....
16.02.2016 - 12:44 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » toy
myslím si že je to trauma především pro něj. jsou v tom skryté neznámé strachy často spojené právě se sexualitou obzvláště když jde o muže.
nestabilitou myslím hypersensitivitu. velmi dobře se to dá poznat při prvním pohledu toho člověka.
16.02.2016 - 12:36 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » toy
Ale ta Lilith za to nemůže, ta to jen ukazuje, co má v sobě :21:
16.02.2016 - 12:33 | Filtr
(Býk) toy » Mici Angóra
Je to skutečně jen kamarád, ale letitý - takže to mohu s odstupem času vyhodnocovat, co se kolem něj vždy "semele"... prostě hodný, úžasný, úspěšný, pracovitý - a nakonec každá uteče.. proč? tak se dívám do horoskopu.. on je z toho vždy "na hrnci"... prostě hotovej...
16.02.2016 - 12:29 | Filtr
(Štír) vlna.c » Mici Angóra
A řekla bych, ze se vaše kamarádka snaží pracovat konstruktivně se svými emocemi a energiemi (kdyby to dotyčná osoba - tedy osoba v mém příkladu dělala......také nemá tolik psychických potíží.
16.02.2016 - 12:28 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » vlna.c
Tak moje herečka ho má prázdný.
16.02.2016 - 12:26 | Filtr
(Štír) vlna.c » Mici Angóra
No ono tam je k tomu v prvním domě trojkonjukce ve štíru, včetně saturna
16.02.2016 - 12:25 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » toy
Ale tak ty jsi s ním vztah neměla, že? Někdo se může jako kamarád jevit senzačně, ale za partnera by ho člověk nechtěl ani za nic. To říkám spíš obecně než přímo na něj, já ho neznám. :17:
16.02.2016 - 12:24 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » vlna.c
Já mám kamarádku, co ji má přímo na ASC, je to herečka a působí tak nějak řekla bych magicky a uhrančivě, ale možná až moc a chlapi se jí bojí :1:
16.02.2016 - 12:15 | Filtr
(Býk) toy » Mici Angóra
Jinak ta opozice Urana k Černé Luně jí dodává neuvěřitelnou ničivou sílu... to je jak zesilovač..
16.02.2016 - 12:15 | Filtr
(Štír) vlna.c
Sama jsem se setkala s černou kunou ascendetu.

A ten člověk, jakoby se nedokázal na sebou zamyslet. Velké problémy ve vztazich treba neschopnost dobře odhadnout partnera. Psychicke potize..... Celkově problémy s odhadem lidi....
16.02.2016 - 12:13 | Filtr
(Býk) toy » Mici Angóra
Bať, je to z mého pohledu hoch.. A jinak si myslím, že to přesně sedí - ta děvčata vždy "něco" vycítí a prchnou před senzačním chlapem.. Vždy je tam nějaká výmluva, že se necítí na pevný a dlouhodobý vztah.. podle mě ani samy nevědí, proč od tak bezvadnýho mužskýho prchají.. A na vině jsou ty energie - ta děvčata cítí podvědomá strach z té energie.. nechtějí být do budoucna omezována. I když si to ani jedna strana nepřipustí, nastalo by to...
16.02.2016 - 12:07 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » toy
To jo, ale na čísla je to o nějakých 14 let, ne? Ale i kdyby, tak pokud by se dožil ca 80 let, tak už do té druhé poloviny života jak píše bacha vstupuje :1:
16.02.2016 - 12:05 | Filtr
(Býk) toy » Mici Angóra
No jasně, mladík a Jura - z mé pozice 4násobné babičky.. :29: :3: :4:
16.02.2016 - 12:04 | Filtr
(Býk) toy » Mici Angóra
jo jo.. wirginia.. dobré úvahy... souhlasím.. a problém bude v tom, že si to nikdy nepřipustí...
16.02.2016 - 12:01 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Bosch
V mládí? Skoro 40ník je mládí? :3:
Příspěvky: 28-4 3-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »